19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
bottleopener #13029 https://twitter.com/twhtly/status/699746033417482240
"Keep an eye on Steam daily deals. Just sayin'"
Tippem szerintem egy laza 33%-os olcsósítás lesz rF2nél, de ez szigorúan tipp.
itt tudod ellenőrizni
https://steamdb.info/sales/
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2016.02.17. 09:07:44 -
Javaslom a fejsze és láncfűrész használatát a számítógépeden. -
Este rakok majd, de semmi extra nincs benne, nem sok mindent fogsz látni .... -
Tegyel mar lecci printscreeneket a graf beallitasokrol, kivancsi vagyok mi van beallitva;) -
Idegel ez a gyoker Megane, tok jo vezetni de gyak nulla fps el fut nalam .....
Francer nem foltoztak egy korszerubb, gyorsabb motort ?! :) -
Daytona Road -
Segond, majd én megcsinálom. :D
Majd ha lesz egy kis időm megnézem mit hogyan számol. Így elsőre a motor szerintem fapadosabb mint az én alfa-béta programom. :) -
Vegre valami elorelepes:)
Persze sirhatnek, hogy miert nem egy sajat, grafikus felulettel ellatott progi, es miert egy ingyenes Libreoffice, de hat telhetetlen az ember;DDD -
tbazsi95 #13021 SIMCO BTCC 2016 | Outlon Park | Balazs Toldi OnBoard
-
rF2 Physics Calculator 0.21 added to rF2 Dev Corner: -
Hellboy76 #13019 Érdekesek ezek az új fák... -
ISI, mit vártál? Még örüljünk neki, hogy nem 1:1-be átkonvertálták a pályát rF1-ből. -
mumus70 #13017 Alex értette.....
-
En varom, a nagy nyomvonal tok jo, szerettem ! :) -
ez az a tartalom amit senki sem kért, és senki sem várt. ó anyám. -
Uj Toban es egyeb infok.
rfactor-2-toban-raceway-park-announcement
-
Markakupa, "utcai" autokkal, vagyis "utcai" kormanyszoggel;) plusz azert lehet furcsa, mert a "jatekban" az ember lazan elfordit 180 fokot a (jatek) kormanyon elengedes/utanafogas nelkul, de igazabol az nem feltetlenul szerencses, mert nehezkes plusz ha gaz van, eltori az ember kezet a kormany;D -
?? Te érted amit kérdeztél? -
mumus70 #13011 Ilyen nagy ezeknek a kormányszöge?
Mint mikor én lefordulok a Rottenbiller utcába.....
-
Egyszerű: a gázadós hang elég jól visszaadható, lehet bizonyos fordulatokon egyenletesen menni. A gázelvételes hanghoz meg szerezzetek egy Nissan Leaf-et, ami húzza egyenletes tempóval a Clio-t gáz nélkül. Így fel lehet venni egy jól loopolható hangot. Persze érdemes egyszer álló motorral is meghúzni az autót, felvenni azt a hangot (szélzaj, gördülési zaj) és az lesz a zajszűrő minta hang. :) -
A gumira is jó lenne pedig összemókolni valamit, mert amit most az ISI ad azzal én semmire nem jutottam. -
ezt a mormogó hangot nehéz lesz reprodukálni :D
-
Már leírtam párszor, hogy kb egy hónapomba kerül mire innen - onnan összevadásztam az infókat. Maga a működés meg nem is ment, ott a valódi turbó motort vettem alapul. Tulajdonképpen az rF2-t dícséri, hogy a valódi számítások végeredménye működik a játékban, viszont ettől eltekintve elmegy az ISI a picsába. :D :D -
nagy részére rá tudok jönni. persze, egy korrekt user manual jelentősen lerövidítené a munkát. a guminál viszont teljes a fejvakarás -
Kellene inditani valami peticiot az ISI (ellen), hogy csinaljanak egy reszletes publikaciot minden ilyen file-hoz:) Ha mast nem is, legalabb kommentbe irjak oda mi az, mit csinal, mire jo, es ha valamivel osszefoggesben van, akkor a kepletet. Hiheteten, hogy modra (is) alapoznak, "elvarnak" (jo lenne) a mnosegi munkat, de a support annyit tud, hogy "talald ki magad"... -
hangokkal nem foglalkoztam, még ideiglenes van bent ami hasonlít. majd ha kb kész vagyok, majd mikrofonnal felveszem az eredeti hangot :D -
Akkor ezek szerint összejött. :) Az volt a cél, hogy ne a BTCC Civicből kelljen mókolni az összes rF2-es turbó motort. :)
Majd az ISI-től még kellene egy kis infó a hangokról, mert akkor az új verzió megcsinálná a hang beállításait is, és akkor a turbó részt be lehetne másolni az *.SFX-be.
TurboWhineRPMRangeInside=(42000,154000) // ezt simán kezelné a program, hiszen eleve tudom milyen fordulaton dolgozik a turbó
TurboWhineLoadVolInside=(0.5,0.75,0.25,0.8) // ???
TurboHissRPMRangeInside=(84000,154000) // dettó mint az első sor
TurboHissLoadVolInside=(0.5,0.75,0.35,1.0) // ???
TurboDumpVelocitiesInside=(0.06,0.09,0.13) // ???
A kérdőjeles soroknál mik azok a számok? Jó persze, a fájlban van ott valami angol cucc, de abból kiszedni a lényeget képtelenség. -
Én a fékutakkal nem vagyok elégedett, azok rohadt rövidek, győzöm visszadarálni a fokozatokat, még Clióval is ,pedig azok nem félméteres slikkekkel mennek.
De még a Megane is olyan, pedig pont most néztem monza videót róla, és rettenet lassan tud csak visszaváltogatni ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.02.14. 12:59:16 -
marha jó ez a progi. lényegében hibátlan motort tudok kreálni -
Hellboy76 #13000 Egy újabb saját készítésű gokartpálya:
Kartodromo Valencia
Jó szórakozást hozzá! -
Ja, igen, a fizika es az ffb fuggetlensege erdekes lenne:DD -
?
hogy lehet totál független a fizika és az FFB? Fizikából jön az FFB, vagy nem?
fps vs. ffb-t akartál írni? :)
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.02.14. 10:03:22 -
Egy mentett setupom van, azzal mentem mindig :) -
mumus70 #12996 Egy 300 ezres is elég....
-
Az lehet hogy raferne;) Egy stabil, megbizhato rendszer, azert sokat szmit. Ki tudja mik futnak a hatterben:) -
Az rF2-ben total fuggetlen a fizika es az FFB, mentem en mar sokszor 15fps-sel, nem volt semmi gond;) Persze, egy ido utan barmi megtortenhet;D
Laccoo-nak sokszro vannak kormany anomaliai, ott akarmi is elofordulhat:P Plusz a Clio elsokerekes, a hajtas es a diffi miatt mas erzes, hatvanyozottan rossz lehet nala.
De az is igaz lehet, hogy az rF2 erzekeny lehet a beallitasokra is (kormany, ffb, gumi, auto), konnyen "szar" erzes jon ki belole:) -
Nem hiszem, eddig se volt több a clionál, mégis jobb volt.
De lehet ma húzok egy új rendszert , ha lesz rá lelkierőm ( utálom...), fiam múltkori akciója óta nem százas nekem ez a gép ... -
nem lehet hogy a kevés képkocka kavar be neked az FFB-be? -
Belinkelem ide is, ha valakinek esetleg még kell. Easy Engine rF2
Annyiból aktualitását vesztette, hogy elkezdtem az egészet újraírni, VB helyett c#-ban, plusz a felépítése is változik, hogy könnyebb legyen - nekem :D - a kivétel kezelés. Hogy mikor lesz rá időm az másik kérdés, épp ma jött a felismerés, hogy megint fejest kell ugranom a java-ba, pedig nagyon utálom. :)
Esetleg akinek van kedve az ISI-vel beszélgetni kérdezze már meg, hogy a kipufogó adatait hogyan, miből számolja? Mármint amik az engine.ini-ben vannak. -
Joke1RS #12990 Ahogy hallottam, már az rF1ben sem volt egyszerű, gondolom ehhez már jobb, ha atomfizikus vagy.