rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A demot leszedve offline körözés miért nem jó?
letöltés
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2015.09.28. 01:34:13
Köszönöm szépen.
Üdv: Tibi
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Nincs még meg semmilyen játékban mind az 5 autó? Nemhogy az ISI megrendelné valamelyik modellezőtől aztán annyi. Nézegettem, ilyen 100 euro-n belül árulnak modelleket, az az ISI-nek aprópénz. Humster3D pl direkt erről szól. Van pár modellező, pénzért gyártanak modellt.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Ez meg igazi barkacs MOD 😊 Eredetileg OSRM, de van benne URD gumi es miegymas is😛
Persze tulvarialom ezt is, de hat ez van😄DDD
Nagyon kemeny bennem ez maradt meg...es ha 2-3 van egymas mellett huh, rengeteget szamit hogy mit latok, es egyaltalan hogy errzem magam, mennyire biztos a vonaltartasom.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Pedig nem, mert sokszor 2-3 van egymas mellett folyaatosan, van (lenne) mire figyelni😉
Manapsag ezert sem eroltetem a dolgot (online), mivel sokan 3-mal toljak, nagysagrenddel konnyebb a helyzet, en meg nezek ki a lyukon, ha mar valamennyire mellettem van valaki, semmit nem latok. Regen bajnoksagban, osszeszokott csapattal, mindenkinel 1 monitorral, egyszerubb volt a helyzet. Ma mar, akinek 3 monitora van es/vagy 200 fokos FOV-val megy, hatul a motorblokkon vagy ulesen ulve, azt hiszi es/vagy elvarja, hogy a masik is annyit lat a kornyezetebol mint o. Pdig nem😊 Igy mar nehez, necces...
Mondjuk ez online-ra biztos jó, mert azért egyetlen pöccintésre nem dobj el az ember, de vigyázni kell tömegben.
De ma mar ugy sincs idom (se😛) 2-3 oras futamokra, hetente 2x, igy amihez meg hozzaferek, arra valszeg jo lesz ez is. Ha meg nagyon online-ozni akarok, ott az iR.
Viszont ahol bele kell fékezni, vagy lassítani a kanyarba ott már lehet azzal játszani, hogy fent mégy hosszabb úton de nagyobb tempóban, gumit is kímélve, vagy lent szűkebb íven, ami rövidebb, de jobban eszi a gumit, és jobban le kell lassítani.
Az a baj, hogy ezt a fent említett pályán nen lehet kipróbálni, sőt Indyben sem. Még a harmadikat nem tudom, majd mindjárt megnézem.
Hogy a tapadas milyen, azt nem tudom. Sok minden folyamatosan valtozik, nem tudom mikor kellene jobbnak vagy rosszabbnak lennie.
De a lenyeg, a NASCAR-osabb dolgok (foleg a draft, es a vele kapcsolatos dolgok – szelarnyek, melegedes, leszorito ero, tapadas, taktika stb.) azok mukodnek. Csak prac-on korozgettem, de ott is hasznalta rendesen az AI (ok ott is versenyeznek😛). Amig egyedul volt elottem, inkabb vette az iveket, ahogy utolertunk valakit, akkor mar inkabb annak a szelarnyekaval foglalkozott, es azzal vedekezett, elozott, menekult.
Ma tuti tolok vele valami versenyt, igazabol van 3 gyari palya (Indy, jackson, Brookdale), kezdesnek boven jo. En orulnek meg valami short ovalnak vagy racewaynek is.
Az első 12 körös futamom Jacksonville-ben menetiránynak háttal fejeződött be, majd egy reckless driving kinéz az #51-esnek, de még vizsgálják az esetet. Tisztán látszik, hogy kívülről elmentem félig mellette, és mindketten kerestük az élen álló szélárnyékát, de ő belém húzta a kocsija orrát egy kicsit, így megforogtam. 😄 Azért a pitben lecsavartam neki egy fülest. 😄
menet közben egyszer egy kicsit 3wide-nál én hagytam el az ívet, lekoccoltam a másik hátulját és félig meddig keresztbe álltam, összeszedtem aztán a kocsit, plusz az a megforgás a befutónál, szóval azért nem annyira stabil, mint az rF1 modok, de mondom, lehetne instabilabb. Szélárnyékban melegszik a motor ahogy kell, és egy megforgás után úgy ráz a gumi, hogy tényleg lehet azonnal menni kereket cserélni. Amit még észre vettem, hogy "Indysen" rajtolnak, vagyis ha kiment a pc elkezdik nyomni, holott a NASCAR-ban green ig tartani kell a pc sebességét.
Amúgy az ai nyomja kanyarban is, nem veszi el, viszont nem úgy védekezik, mint roadon, ez jó így. Így hirtelen ennyi.
A trailer meg gecijó lett, lendületes, jó zenével, drámai, jó vágások, fasza. Nem is tudom mikor láttam hasonlóan jót utoljára autós témában...
Ahogy a Palatovnál is.
Vagyis ugyanugy bedolgoznak az ISI-nek, mint ahogy az AC ala is kulsosok csinaljak az osszes cuccot😉
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.09.26. 22:53:56
"Nulla tenaci invia est via"
Ha ilyen ütemben nyomták volna 2012 óta, nem lenne kérdés melyik program lenne a legnépszerűbb.
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2015.09.26. 22:48:13
"Nulla tenaci invia est via"
Igen beleszóltak, eredetileg sokkal vidámabb lett volna de az nem fér bele a komoly szimulátor fogalmába <#idiota>#idiota>
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
Eddig semmit nem csinaltak, most meg annyi, hogy neha belepiszkalnak valami regi tartalomba, mondjuk mostanaban palyaba, amikkel szerintem eddig sem volt baj....
Barhonnan nezem se jobb se rosszabb nem lett mint volt ezelott harom eve .
Neha van valami uj tartalom azt annyi....
Dicseretes, hogy az utobbi idoben az ISI eleg jol belehuzott (magahoz kepest), es nem csak a tartalmakkal, azert a log-ok is eleg jok. A mostani build-ben nem csak a Stockcar es a palya jelent meg (Jackson), korabban frisstettek Mountain-t (meg korabbrol van Indianapolis), es tobb fejlesztes kerult be az oval versenyzeshez, ami az AI-t es a szabalyrendszertt is erinti (plugin, mar egy ideje teszteltek).
Ezeken altalaban atsiklanak az emberek, amikor velemenyeznek egy programot vagy hasonlitjak egy masikhoz, de az "egyszeru" tartalmakon felul (legyen az licenszelt vagy nem, ceges vagy kulsos
Persze tudom, ahogy ezek szobekerulnek, altalaban az az indoklas, hogy elsosorban ma mar minden online-ra keszul, seniinek sem kell AI. Ami nagyreszt igaz, de a lebonyolitas es a szabalyok az online futamokhoz is kellenek, ne bemondas alapjan kelljen lebonyolitani egy futamot;D
Az AI-hoz meg az is hozzatartozna, hogy itt van annyira jo (normalis autoval es palyaval!), hogy egy 5-10 fos online letszamhoz lazan hozza lehetne csapni meg annyi AI-t, hogy kicsit "izgalmasabb" legyen a verseny😄 Foleg hosszutavon, es foleg ha multiclass. Persze, erre azonnal fujjolas van😛
😄
Ami viszont meglepő, hogy egy olyan nagy név, mint a Call of Duty, is milyen alacsony számokkal "büszkélkedik".
http://steamcharts.com/app/209650
Vagy majd jól kimarad , hogy ilyen nincs benne és el van intézve ....😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.09.25. 20:54:28
Az AC-nal tobbet lat a lobby (10-20%-kal), mint a Steam, gondolom ok varezzel toljak😊
Kiegészítés RRE statok: KATT