19779
  • Alexease
    Neki van egy programja, amit ha megfuttat, akkor is elindul a gepe, ha ossze sincs rakva, meg a gyari csomagolasokban vannak az alkatreszek:)
  • hqx
    Egyébként sem nyúl bele a program a MBR-be.:)
  • lac coo
    Nem hat. Leesika rendszerlemezrol az adatkabel, biztos elindul :)
  • hqx
    Nem attól nem indult el a win!:) Ha úgy csinálnád, ahogy kell, akkor nem lenne semmi probléma. Komolyan mondom, hogy neked nem kellene PC-t "adni" a kezedbe!:D
  • Alexease
    Az ismeros, ami nekem beleegett es beletort a vinyoba;DD
  • lac coo
    :)))
    Nem az...
    Van az a sata kabel az ssd-n...az ugye le tud csuszni onnan...no most jovok a kepbe en ....:)
  • Alexease
    Nem dugtad ra a tapkabelt (?!) :))
  • lac coo
    Mar megy , csak a szokasos lamasagi faktorom ....:))))
  • lac coo
    Biztos hogy nem, az en paraszt modszerem eddig mindig bevallt :))
  • Alexease
    Talan nem kellett volna raengedni, azok a cuccok "feleslegesek", foleg ha szinte ugyanarra a kartyara valtasz:)
  • lac coo
    Nem a jol bevalt favago modszerrel csinaltam , azt a vackot is raengedtem amit linkeltel, az istennek nem indul el a win :))))
  • hqx
    Nem hiányzik!:D
    Egyébként sem vallaná be, ha elszúrta, mivel már megírtam, hogy hogy tudja megoldani.:)

#13901: :D Csak ugye, hogyan...
  • lac coo
    Simán, én is favágó módszerrel szoktam mindent :))
  • Adam Jonas
    Gyengék vagytok. Nekem alaplap + CPU csere után is hibátlanul működött a Windows, újratelepítés nélkül. :D
  • bottleopener
    Ha laccoo néhány órán belül nem jelentkezik, akkor bizony elveszítettük...
  • hqx
    Akkor is ki kell szedni a registryből mindent.:) Én régen "kézzel" csináltam, de a progi megteszi.:)

#13898: Ez nem woodoozás!:D Ha normálisan használni is akarod, akkor ez a menete, vagy Win reinstall. De ok, te dolgod.:)

• lac coo
    Woodoozni nem fogom, letorlom, kiveszem,berakom, tepelitem azt joaz :)
  • Alexease
    Most id nVidia-ja van, az ATi nem fog bekavarni;)
  • hqx
    Én EZT is ráereszteném, mikor már mindent leszedtél a programok és szolgáltatásoknál!:) Különben, úgy be fog kavarni - főleg ATI után, ha beteszel egy NVIDIA vga-t, hogy itt fogsz sírni három napig!:D
    Meg, mikor már az NVIDIA vga drivert telepíted, akkor kapcsolt be a "Tiszta telepítés" opciót alul, és egyénit válaszd.
    Majd válaszd ki ami kell, és csak azt telepítsd.
    Ha ezután is elszúrod, akkor Win reinstall lesz!:) Én, mondjuk alapból megejteném, de Te tudod...
  • Debilon
    ja, de ha akivel megosztja a family sharingben (ha az rf2 is megosztható), akkor is csak egyikőjük használhatja egy időben (csak egy lehet online, a másikat kilépteti amúgy is ha az eredeti tulajdonos bejelentkezik)
  • Alexease
    Regen annyi trukk volt, hogy butabb volt a driver/install/uninstall, es ha egymasra telepult, kicsit szivas volt. Toroltre a drivert, de azonnal feltette az elozot, amit a gepen talalt. Aztan megint torles, es ismet megtalalta az elozo-elozot;) Es igy tovabb, amig el nem fogyott;D

Ha tisztan akarsz kezdeni, akkor erdemes egy restart-ot beiktatni, biztos ne talaljon meg semmit.
  • lac coo
    Jah , akkor vagom, azt hittem valami trukk van.
  • Alexease
    Szar lesz a felbontasod; a device driverben aggodni fog; desktop jobb gombra nem lesz nVidia Controll panel; jelezni fogja hogy hianyzik valami driver; nem fog futni a jatek:D
  • lac coo
    Nvidia. Es azt hol latom hogy meg maradt valami driver ?
  • Alexease
    Milyen kartya lesz? Gondolom nVidia, ATI-val mar nem akarsz szivni?:)
    Egyszeru uninstall a programoknal. Ha korabban "egymasra voltak" telepitve a driverek, addig erdemes csinalni, amig semmi driver nem marad, csak a csupasz Win.
  • lac coo
    Na ma lesz uj videokartyam ha minden igaz, ha az se birja szebb beallitason akkor bekapja az rf2 ! :)
    Drivert egyebkent hogy kell leszedni eleg csak eltavolitanom az eszkozt azt csokolom ?
  • bottleopener
    Sőt, a family sharinget használva (családi megosztás) 1 vásárlással is tudtok játszani, akár ugyanazon a gépen, akár külön gépeken.
  • Alexease
    Ha egyszer Steam-en aktivaltad, akkor a regi kod mar nem kell tobbet (es nem is fog mukodni!)
    Tam aktivalas (Steam kulcs igenyles) a banner alatti linken.

A masodik bekezdest nem igazan ertem:)
    Egy gepen 2 Steam acc van, mindkettonek sajat rF2 licensszel? Ha igen, akkor mukodnie kell, ugy mint minden mas proginak.
  • Debilon
    igen, mint másik steam-es játék, acc-hoz van kötve
  • neilszab
    Sziasztok, gyord kérdés: az "új" Steam-es rF2 úgy működik már, mint bármelyik másik Steam-es játék? Kell még a géphez kötött aktiváló kód, vagy csak a szimplán a Steam fiók a szokott módon?

Ha felrakom egy gépre egy Steam acc-al, akkor ugyan azon a gépen később egy másik Steam acc-al is lehet majd minden para nélkül használni? (akinek szintén megvan a rF2, úgy értem)

Köszi Szépen!
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.08.25. 11:35:26
  • Hellboy76
    Gyari palyakon nincs hasonlo kinezetu/meretu?
    En biztosan onnan keresnék egy megfelelot. A befoglalo merteket gondolom tudod. Ha nem vmi orias lelato kell, akkor pl. Mill Metro Park, Toban...
  • zolee145
    Nem oval. Egyfajta lelato van es az osszes tobbi annak a tobbszorose. Amugy mobil. Van egy vas vaz es a tetejen pad sorok. Szoval csovek es deszka. Ennyi a modell csak en ennyit se tudok. :)
  • Hellboy76
    :)
    Maxban meg nem megy a modellezes, csak a szukseges map-eleseket tudom jelenleg megcsinalni. Objektumokat google sketchup-ban modellezem.
    Oval palya?
  • zolee145
    Nekem kellene maxos segítség. Bár nem nekem írtad. :D
    Nincs kedved lelátót modellezni? Egyszerű mint a faék, és végre be tudnám fejezni Houstont. :)
  • shiet
    Írok privit.
  • Hellboy76
    Tudom, hogy BTB-ben keszult. :)
    Csak kuldj egy linket a palya es a domborzat gmt-hez. 1-2 nap es RF2-es szabvany kinezete lesz. Csak attexturazas...
  • shiet
    Tudom, hogy a Google Earth nem mindenható, de alap arányok pl. jól látszanak rajta a fenti képről. A domborzathoz 3 féle térképet használtam, de igazából azt néztem leginkább, hogy összehasonlítva az iR verzióval milyen vezetni a pályát (ahol mentem már párszáz kört). A két meglévő verzió sajna eléggé más. Akkor döntöttem el RA elkészítése mellett, amikor a hetekben elkezdtem készülni egy racedepartmentes rF2 versenyre ami Road Americán volt, és pont azon a héten volt iR-en is a GT3 Challenge Road Americán amire szintén gyakoroltam, és totál más volt a kettő. Szóval csináltam egy olyat, ami azért nagyjából ugyanolyan. :D Az rF2-es versenyt meg kihagytam...

A fenti fotóhoz SAS Planetet használtam, ismerem. :) Ez egyébként még mindig BTB-ben készül, szóval nem hinném hogy 3ds max-szal ebbe bele tudsz nyúlni, de köszi.

Emerico a Hungaroring nincs a kedvenceim között és egy pályát megcsinálni amúgyis qrva macerás és sokáig tart. Egyébként még nem vezettem a valódi Hungaroringet de Assetto Corsához van egy Hungaroring mod, az egész jónak tűnik. :D

Amúgy a pályát magamnak kezdtem el készíteni, mert ugye már van két verzió és úgy gondoltam, hogy az emberek hülyének fognak nézni, ha elkezdek egy harmadikat.

Hellboy76: épp a fentiek miatt nem fogom elkérni az egyéb objecteket a meglévő pályák készítőitől. Nem hinném, hogy hajlanának rá.
    Utoljára szerkesztette: shiet, 2016.08.24. 11:46:50
  • simcompany
    ez elég pöpecül néz ki. nem akarsz Hungaroring-et csinálni, hogy egyszer, végre, legyen egy normális? amihez aztán annyi adatot adok, amennyit csak akarsz :D
    Utoljára szerkesztette: simcompany, 2016.08.24. 11:24:50
  • Hellboy76
    Oke, igy mar ertem. Az egyeb objekteket azert bizti hasznalhatoak belole, persze engedellyel.
    Ha max-os segitseg kell (realroad/multilayer grass dirt), csak szolj.
    A Google kepek osszerakasat nem tudom ki hogyan csinalja, aki foglalkozik ilyesmivel. De nagy segitseg lehet a SAS.Planet nevu progi. Barmilyen nagyitasi szintig osszerakja a Google fotokat logok nelkul.
  • bottleopener
    Nagy ötlet. :D