19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Alapbol 64, bekapcsolni lehet a 32-ot. Launcher, fogaskerek, Force 32-bit. -
Az FPS-hez nem tudok hozzaszolni, foleg nem a 3 monitorhoz es a bazinagy felbontsahoz;) Nalam 1280x720-ban, 1 monitoron minden jol fut:DD Persze mod es palya fuggo, mert ahhoz rendesen mukodjenek a GFX beallitasok (reszletesseg, latotavolsag, tukrozodes, arnyekok stb., ahhoz a modot (foleg a palyat) rendesen kellene osszerakni es beallitani. A gyari palyakon OK, de egyeb modoknal szerintem nulla az optimalizacio, max anny, amit az engine magatol szamol.
A tukrozodes tuti sokat zabal, azt nem erdemes eroltetni. Foleg, hogy itt van palya tukrozodes is, egyreszt az eso miatt, plusz xy palyan, szarazon, nagy melegben is van valami tukrozodes (delibab:P) szeruseg. Es azt a tukrozodest, a "legegyszerubb" modon szamolja, az egesz palya tukrozve van fejjel lefele, es folyamatosan rendereli.
Nalam a GFX ilyen:
-
A virtualis kormany lenyegtelen, azt nem kell nezni, foleg ha nincs is;)
A Wheel Range nem tudom mit allit pontosan, nalam "nem csinal semmit". A lenyeg, hogy a kormanyszog erzesre jo legyen, mert ha tobb mint kellene (amit belottek az auto fizikajaban), akkor szar lesz az FFB (kozepen fityegos, laza, sokat tekeros stb.).
Ha nem allitja utana, akkor a controller resznel, baloldalt, alul a gorbes allitasnal erdemes korlatozni a "ket oldalt" (MAX L, MAX R).
Nalam ilyen (de en a kormanyszoget a G25-rol tudom fizikalisan kapcsolni):
-
Jah... Amugy alapbeallitason, ahogy a Steam felrakta 64 biten fut vagy nem ? -
Kivettem a pipat, igaz csak egyszer neztem de nem allitotta at ! 
Kormanyon semmit nem allitgattam a jatekba, de ugy tunt a Meganenak igy is jo volt , beallitotta hozza. Virtualis kormanyt azt nem tudom mert az nalam nincs .
A wheel range-t gondolom 100-on kell hagyni...
Fps az erdekes, egyszeruen nem birja az engine ezt a picit reszletesebb autot, gyozom visszavenni a grafikat, de ha kozel megyek az enemyhez siman 40 korulire esik vissza.Clional ilyen nincs , bar az elegge baltaval faragott modell, igaz hasznalatra teljesen jo. Csak nem lenne hulyeseg valami ujabb DX verziot ala drotozni. Vajon a regi Megane elerheto ugyanezzel az uj fizikaval ?
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.08.28. 09:47:57 -
Probald ki az rF2 optinos/controller reszben a Vehicle Set-et kapcsold ki, aztan felette a Steering Wheel Range reszt allitsd a sajatodra (pl. 900).
De utana manualisan allitsd hozza a koramnyt az autohoz, baloldatlt, a steeing resznel (balra teker es OK, aztan jobbra es OK). -
MooneyR #13948 Fogalmam sincs, őszintén szólva úgy voltam vele mindig, hogy ez ilyen :D -
És nem lehet ezt lelőni valahogy ?
-
MooneyR #13946 Nem csak nálad nyugi, nálam is elállítja magát az utoljára használt autó kormányszögére, illetve nem áll vissza 900-ra ha kilépek a játékból. Rf2 és Automobilista, szintén T300 a kormány : ) -
Nalam allitja magatol, de akkor ezek szerint jobb lenne ha nem tenne :)) -
Nekem nem, de ezt mar regen is irtam, hogy az rF2 "nalam" nem allitja at a kormanyt (G25), autonkent kell hozzaloni fizikalisan az elforgast. Ami nem egy nagy mutatvany, mert a G25 hardware-bol, gombnyomasra tudja magat allita, van ~360/540/720/900, ami mindenhez jo.
Az autonal a garazsban probald kikapcsolni a kormanyszog hozzarendelest, talan az csinalja. De utana a konfig reszben allitsd be hozza azert a kormany (mert amihez 450 kellene es 900-on probalod, eleg fityegos lesz:P). -
Es meg az rF1 stilusu kinezet is passzol hozza;DD
Persze jobbb lenne full-os rF2 stilusban, de hat nincs annyi ember aki ilyen mennyisegu tartalmat osszerakjon rendesen. Mar az is nagyszam, hogy at letty konvertalva az egesz.
A regi formulakbol az ASR cuccok eleg jok, nullarol keszulnek, eleg korrektekk. -
Masnak nem cseszegeti driverben a kormanyszoget, csak nalam ? :)
Tiszta idegesito, megyek akarmivel , leveszi pl 720-ra, utana meg mas jatekban csak lesek higy nem tudok az uton maradni... -
Mint irtam, rF1 konvert, eppen annyira, hogy mukodjon;)
Persze alapbol az rF2 sem a kifejezett photomode engine;D De egy jol osszerakott, rendes rF2 cuccnal, jol elkapott napszakoknal nem olyan rossz, foleg cockpitbol (vannak "real" pillanatai). De kulso nezetbol (visszajatszas es egyeb), teny hogy eleg gazos tud lenni. De ugy sem onnan hasznalja az ember:D
Sajnos a DX9 es a normalis postprocess hianya sokat szamit. -
MooneyR #13940 Köszi, vannak benne jó pályák, főleg Monza, de az nagyon : ) Mondjuk én kifejezetten imádom ezeket a retro pályákat, reklámtáblákat, Automobilistát is ezért kedvelem, van benne egy csomó régi pálya pl: Interlagos 1976, baromi jól néz ki az óriás reklámokkal..
Monza:
-
a tartalomtól függetlenül: katasztrófa ez a kép, műgyantapadló 'aszfalt', a reklámtáblák...hüh nehéz megfogalmazni, de ez egy rossz kép. -
Formula1-1988-Full-Season_v090.rfmod
Meg nincs fent, toltodik (1.3GB), de innen elerheto: http://isiforums.net/f/showthread.php/29671-Formula-1-1988-released/page2
"Termeszetesen" rF1 konvert (Carrera4), normalisa(bba)n atrakva, de persze nem full extras dologra kell gondolni.
De a lenyeg, hogy teljes evad, vagyis osszes auto, osszes pilotaval, festesekkel, es talan ami fontosabb, 16 palyaval!
Amelyek kozott olyanok is vannak, amelyek ritkasagnak szamitanak, es mar csak miattuk is elvezetes kiprobalni/hasznalni, mint pl.: regi Hungaroring, Hockenheim, Mexico, Imola es Silverstone; vagy a "regen hasznalt" F1 palyak: Adelaide, Jeres, Estoril, Detroit.
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.08.27. 16:21:43 -
naja, ez így nagyon furcsán müködik.. kiszedtem workshop-ból mindent, steam újraindít, rf2 letöltés indít.. erre leszedett és telepített 31 módot is... pedig nem kértem egyet se.. :D
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.08.27. 14:00:47 -
Annyi benazas van az ISI reszerol, hogy az alap installnal a cache konyvtarat mindenkeppen leszedi es felpakolja (12GB) es fent is marad. Nem is lehet torolni, mert azonnal torli a tartalmat, aztan elkezdi leszedni ismet a Steam-rol:) Igy lenyegeben, minden tartalom ketszer van fent, plusz ami bonusz, utolagos Workshop, az is ketszer. A Workshop meg ertheto, de nem ertem miert jo. A cache erthetetlen es baromsag (-nak tunik):)
A gyari tartalmakhoz, ha mukodokepes lenne Steam-en, jobb megoldas lett volna a "DLC", ingyenesen, bar a content manager miatt, valszeg azt is pluszban tarolni kellett volna.
A lenyeg, ez a rendszer nem Steam-re lett tervezve, a jelenlegi megoldas a szukseges rossz;))) -
naja, kicsit elvesztettem a fonalat én is, most állítólag az alap üres játékot töltöm és 10 giga.. o.0
szóval gyanús hogy ez mégse az üres játék.. :D -
Koszi.
Akkor egy fokkal jobbb/rosszabb lett, attol fuggoen, mit nevezunk elonynek vagy hatranynak;) -
még letöltés előtt kitudod választani a műhelyben, hogy mit töltsön le a játékkal együtt -
Dehogy, pont az nincs fennt ami kellene :)) -
Neked igazabol ez elonyos, mert mindent leszedsz (vagy fent sincs), es csak a Renault-t teszed fel:))) Ugy sem hasznalsz mast;P -
Nem tudom, azert kerdezem, legutobb nekem is fennt voltak a renaultok... -
En meg az elejen installtam (amikor atkerult Steam-re), de nekem feltette azonnal az osszes tartalmat. Talan azota valtozott az alap install?! -
Váááá.megint elkezdte átírogatni driverben a kormányszöget, agybajt kapok tőle :))
kösz megnézem, gondoltam erre is, de azt hittem a gyári tartalom az nem műhelyes ... -
ISI műhelyében tudod egyesével kiválasztani a "gyári módokat", aztán automatikusan letölti, aktiválja meg frissítgeti ha jön ki frissítés :D
jelenleg 144 letölthető tartalom van, ebből 69 "gyári", pl. a Clio (feliratkozás gombra kell kattintani és kezdi is tölteni)
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.08.27. 10:25:40 -
De miért nem látom a többi autót, cliót meg ezeket ???
-
Jobb van neki, meg ugyse fogad el semmit :) -
bottleopener #13924 A régi kártyádat -
1070-et.
Hogy micsoda... ?
-
bottleopener #13922 Nah, grat! Végül mit vettél?
Illetve mikor fogod Alexnek odaajándékozni a levetett vackodat? :D:D
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2016.08.26. 04:20:52 -
Amugy most miert telepitett nekem valami alap verziot, se egy Renault, se nehany palya....Steamen is van ilyen ? -
Csak nem bírtam ki, ez olyan 60 fps, ezzel az autóval, valami jobbal azért vissza kell venni rendesen ...
-
Ez a topic volt legfelül a kedvencek között.. :)) -
Én mondjuk ezen meglepődtem a múltkor. Azzal voltam, hogy egy alaplap + CPU csere után a Windows szóba se hajlandó állni velem addig, amíg újra nem telepítem...igencsak meglepődtem, amikor kiírta, hogy új hardver felismerése és konfigurálása... :D -
Csak poen volt;))) Bar nem a legjobb fajtabol.
Valahol ki kell beszelnie a kinjait, most az rF2 topic volt s soros;) MIvel nagy formalom a jatekkal kapcsolatban nincs, es talan tanl belole mas is, igy elfer.
Ha a szimezes kozben odaegett, a rantotta serpenyo aljarol valo felvakarasanak praktikus megoldasai lenne a tema, az mar nem feltetlenul ferne bele a topicba, bar tanulsag jellege azert lenne:)
Es ennel a resznel megemlekeznek egy regi ejszakai online versenyrol, amikor 2-3 oran keresztul foztem a kavet a gaztuzhelyen... Orok emlek a lakas fustelenitese es a megroggyant aluminium kotyogos felvakarasa a tuzhelyrol:D
-
hqx #13916 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jó, nem kell túlspilázni. :) Ő írta ezt: #13904
Egyébként is, már majdnem egy egész oldal OFF, lac coo problémájával.:D Tőlem mindenki úgy csinálja, ahogy akarja. -

Nem akarok csipkelődni, de jah, ha nincs kábel akkó nem megy, eddig én is eljutottam az évek alatt :)