rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a puklis betont rakd ra ! 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Persze tudom, idő. Nálam is abból van a legkevesebb.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Vagy nem lenne olyan dolgokon is dinamikus arnyek, ami meg helikopterbol sem latszik a palyan😊
De eloszeretettel kapcsolnak valodi tukrozodest meg a fem korlatra is, amit meg allokepen sem latni😄
Vagy ha bent hagytak a kismillio "3D" fuvet, ratolni a graf MAX korlatozasra. Stb.
Ha lenne idom, kedvem, meg tudnam, sose foglalkoznak vele, elpiszkalnam. Persze ha ezek lennenek, akkor mindet atkonvertalnam rendesen😄DD Foleg, ha lenne a MAX-hez rendes import (MAX file, nem 3ds es hasonlo barkacs). Mert jelenleg a szenvedes:munka aranya 5:1-hez:/
Csapatnak kellene raallni az AC konvertekre (FSR, RaceRFactor, SCES, SRT stb.), ahol esetleg tobb ember van, bajnoksaghoz, versenyekhez keszitik, vagyis erdekuk hogy jo legyen.
Ha nem halt volna el ennyire a modolas, most azert lenne normalis alapanyag (AC) boven (palyak, autok)😊
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Lasd AC Zandvort, tok jo...
En is mutattam regen laikusnak (aki nem jatszik geppel), a RBR-t (ami pedig nem aszfalt;P), es arra o is azt mondta, hogy repul az ut felett😛
Persze o hobby rallys volt, tudta milyen az olyan😊 Hivtak rallyzni is (persze csak navigatornak, autot nem adnak😄), regi, klasszik autokkal fun trophy, de en 1 perc utan kidobom a taccsot, nem tudok kozben olvasgatni, mikorben guvvadnak a szemeim😄DD
Egyszer platora feszkeltem be magam, hattal a menetiranynak, kapaszkodtam, jol meghajtottak, fel napig olyan szarul voltam, azt hittem megpusztulok😊
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.04.16. 20:58:04
IR t nem hasznalom, de szerintem Ac es IR en kivul nagyon nem foglalkoznak ezzel sajnos.
Meg tisztan emlekszem havernak mutattam rf1et, higy nezd milyen tuti, es kapasbol ravagta, higy nem is er az urhoz, siklik felette 😊)
*Persze ne szorozzuk be az arukkal, mert azert mar egy full top kategorias videokartyat lehetne venni😄DDD
De erdemes kikapcsolni INI-bol az ellenfelek cockpitjet (ugy sem latni) es/vagy a reszletesseguket levenni high/mediumra (ha normalis a MOD, akkor jol van LOD-olva, nincs nagy kulonbseg (persze egy fekesz/hanyag/szar MOD-nal, amikor 10 meter utan eltunik a fel auto/arnyek, azert mar gazos😄DD).
Tudom, masik gep kell, de az meg nem lesz mert minden mas szepen fut .Igazabol nincs bajom vele ahigy kinez, tenyszeruen eleg fapad, de verseny alatt nem az erdekel.Inkabb a kasztni hangok, fek hangok, utkozes hangok ilyesmik hianyoznak , higy jobban autoban erezzem magam .
Az árnyékok nálam nem szépek, mondjuk az ablak legalább nem villog mint ac-ban, ha árnyékolja valami. Kb mint egy stroboszkóp, PP-t ki kellett kapcsolnom hogy jó legyen.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2016.04.16. 20:31:42
Mondjuk amilyen allapotban van a gepem igazabol nem lepodok meg semmin .
Szerintem a huplis palyat konvertalta at, eleg jo, mar amennyire a clioval erezni, meg kell nezni valami formulaval....
"Sajnos" az rF2 alapbol rendszer egyben szamolja a latvany es a fizikai reszt, arra generalva a realroad-ot. Lenne lehetoseg szetszedni, de ezt MOD-kent sose fogjak megcsinalni.
A gyari palyakon (nem szken) felesleges, mert ugy sincs reszletes adat, meg lehet talalni a megfelelo kompromisszumot a fizika-realroad-latvany kozott.
Amugy szerintem megcsinálta a huplikat is, én legalább is úgy érzem .
És mennyivel könnyebb vezetni a Cliot mint a Kisfiatot 😊
Laccoo, ha most indítod először az update óta, akkor az első betöltés az ilyen hosszú volt nekem is.
This build has a decent number of fixes and tweaks to the AI, realroad, skin sharing, graphics, controllers, and much more...