19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-

-
HL2, az automata gepagyus?! :)))
Ott eloszor en is szet akartam verni a monitort, de aztan rajottem, fel lehet maszni valahova, es onnan intezni a dolgokat:D
Nehany evente vegig tolom a HL osszes reszt, meg mindig kedvenc:D -
SIMCO Clio Cup 2016 v1.01 -
tökömet se érdekli, sose jutottam túl a börtönös részen! :DDD -
Azt hiszem sok ember van, aki örülne, ha a Half life 3 érkezésére rákérdeznél :DD -
Epp ma gondoltam ra , hogy rakerdezek :) -

-
Megjelenik ma este.
-
Betyarkoro #14679 Official rf2 discord: https://discord.gg/YPzKc
-
Nyertél :) -
Az a kábel a gépbe megy nem? Nem hinném, hogy csak az a vezeték tört el benne, ami a potméterért felelős. -
Nem tudom, hogy néztétek-e, de kijött a Formula BMW 1.16-os verziója, egész használhatónak tűnik :)
Letöltések:
Képek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
@bardocz: Mire gondolsz, az alatt, hogy, ha gépre van kötve?
@KTMNORBI & macleody: Köszi! :)
-
Valószínűleg rá gondolt Norbi: Brain75 -
-
Ki az? Ha ezt korábban tudom, még G25-öt használom lehet. -
hardverapró-n van egy emberke. Bp-n lakik minden logi terméket javít, ért hozzá -
Szerintem más baja is lenne, ha ez a kábel a gépre van már kötve. A potméter a koszt nem igazán dolgozza ki magából. -
<OFF type="help" keywords="kormány, dfgt, hiba">
Sziasztok!
Van egy Logitech Driving Force GT-m, ami egyik pillanatról a másikra megadta magát. Minden működik rajta, kivéve magát a kormány potmétert. Biztosan nem gép specifikus, több géppel kipróbáltam, csak a kormányzás nem működik. FFB menne, gombok működnek, mindössze a poti nem. Gondolom, nem kosz, mert azt már (ha mást nem minimálisan) kidolgozta volna és csak szaggatott lenne.
Az a gyanúm, hogy a kábel lehet rossz, de érdekelne a ti véleményetek is, esetleg tapasztalatotok/tanácsotok ezzel kapcsolatban.
Itt találtok róla képet, ez a testből kilépésnél van. Azt gondoltam, hogy veszek kis csatlakozókat és elvágom, leblankolom, újrakötöm, hátha.
Előre is köszi a választ és bocsi az OFF-ért!
</OFF> -
Kedves Versenyzők! Megnyitottuk a jelentkezést a 2017-es SRS BTCC Bajnokságra, amit szintén az rFactor2-vel fogunk lebonyolítani. A BTCC mod 6 autó márkát tartalmaz, melyet 10 pályán fogunk megkergetni, talán keveset használt, de annál izgalmasabb brit pályákon. Az izgalmakat tovább fokozza majd a 3 futamos nem megszokott versenyhétvége, melyek a rajtsorrendek megfordítása miatt még izgalmasabbak lesznek! A Bajnokságban 8 napos és két esős futam kerül majd lebonyolításra. Mindenkinek jó felkészülést és jó szórakozást kívánunk!
JELENTKEZÉS/TOVÁBBI INFÓ
A szerver már ONLINE, bárki csatlakozhat, aki ki szeretné a jelentkezés előtt próbálni! HOTLAP/LIVETIMING
-
Adebayor #14667 Hali
iHUD beálításhoz van valami magyar leírás? Nem nekem kéne, ismerösöm mondta hogy segitsek neki, de hát én se tudom mi van :D
Viszont lehet nekem is jol jönne egy kis ismeret, mert akkor kiprobálnák én is valamit androidra, ami hasonlo. dashboard vagy minek hívják :)
köszi. -
-
Tommy78 #14665 Nem kell regisztràlni sehova, bàrki làtja a topicot, nyilvàn jelentkezni nem tudsz rà, ha nem vagy regisztràlva, de attól még jöhetsz. A letöltésnél felhasznàló névhez srs kell, jelszó nem kell -
Mikó ....? :) -
Hát ha már fun, akkor nem lenne hülyeség mindenféle regisztráció nélkül megcsinálni ...! :)
Kipróbálni sem lehet ..... -
Holnap demo verzió, hétfőn tesztfutam, majd jövő héten jön az 1.0
-
Sajnos nem tudok menni, de érdekelt volna -
Tommy78 #14660 A Celica eredeti, nem nyultam hozzà, az úgy jó ahogy van. Szerintem PCars modell. -
Az Audi-t honnan ujitottatok?! :)
A Celica az "eredeti" MOD, vagy mindketton modositottatok? -
Tommy78 #14658 Szinte teljesen, annyi hogy a Toyota 5, míg az Audi 6 sebességes -
ezek mennyire "egyforma" autók? -
December 4.-én (most vasárnap), egy FUN futamra invitálunk mindenkit, akinek kedve és ideje van.
További részletek/jelentkezés: ITT
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2016.12.02. 13:36:29 -
Szebb biztos van, de jobb nem feltetlenu;))
A lenyeg az volt, hiaba lenne szep, akkor nem tetszene a hang, az auto valasztek, a menuk stb. -
Miert , talan szebb , jobb szimek nem leteznek...? :)) -
Frissitve lettek az autok (valamikor) kinezetre is. Persze nem AC, de akinek ez nem felel meg szimezni, az ugy is talalna ebben mas kifogast is;) -
MooneyR #14652 Köszi, szuper lett! Próbáltam USF2000, 370Z, Clio kombókat és becsületesen nyomják neki. A múltkorit visszaszívom, mert már régen mentem a 370Z-vel és a Clio-val és nem csúnyák, az én szememnek teljesen jók (meg Automobilista után), egyedül a wheelblur mintát cserélném le a Clio-n, rengeteget dobna rajta.
-
jövő hét -
shiet #14650 Újracsomagoltam, a verziószámot 0.91a-ra változtattam ha esetleg nem tetszene. Csak az ISI Corvette-tel és az URD EGT moddal teszteltem: https://www.mediafire.com/?p2d480ypi5fvya0 -
formula1996 #14649 Csomagold ki devmodeba próbáld ki, ha megy akkor vissza .rfcmp és installáld úgy mennie kell :) -
MooneyR #14648 Nem sok különbséget látok, úgyhogy nagyon valószínű, hogy nem. Az említett két szakaszon lassabb a tempójuk ugyanúgy.
Ha tudod töltsd fel az egész AC Spa-t, mint a Road America-t, ha neked úgy működik.. köszönjük szépen : )
Emerico, mikor lesz publikus a kis Clio, szabad tudni? Várós nagyon az elmondottak alapján...
Spán kenném ai-val