19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Az elsodleges fejleszteseik a DX11, a GUI, a VR es valahogy a fizetos modolas bevezetese lenne, hogy valahogy hasznalhatova tegyek a progit, es osztonozzek a modolast. De ezek meg messze vannak. A szelvedo, idojaras, valto, hajtaslancok es egyebek boviteset ezek utan "igerte", legalabbis megnezik, mit tehetnek.
Amikor atvettek a progit, Offermans azt irta, hogy decemberben sok-sok kissebb javitas es modositas lesz, ami korabban mar felig elkeszult, vagy sehogy, kimaradt, es/vagy igeny volt ra. Hogy ezek pontosan mit takarnak, az nem tudni.
Most fel-egy evig bevetelek nelkul csinaljak, az ISI engine sem lehet egyszeru (foleg a fizika resze), komoly lemaradasban vannak a tobbiektol (pl. DX11 es VR, es persze tartalom es licencek), igy nem egyszeru a helyzet. -
formula1996 #14726 Akkor jol gondoltam, zsir :D Bar kivancsi vagyok miota butykolik es mit tudtak tenni azota bele + kijavitani -
bottleopener #14725 Igen, Offermans tegnap este:
Yes, working hard on getting it done now. Expect it tomorrow!
And just to add a comment to the workshop discussion. Valve has already said they are not going to support directly selling items on the workshop (after this went completely wrong with Skyrim).
So that will work slightly differently, but we'll explain more about that when we're ready.
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2016.12.17. 04:27:44 -
formula1996 #14724 Ma/holnap jönnie kéne a Roadmap Update Decembernek és remélem kiderül hogy mi lesz az új buildben. Valaki tud róla valamit? -
Joex22 #14723 Ki is jött. LINK -
Leszedem a lentebbi linken lévőt, aztán egy ideig azzal elvagyok. Majd ha nagyon kell levelezek. Most nincs hozzá türelmem, meg időm sem nagyon. -
STEAM aktivalas?! Az "sajnos" (ha jol tudom) az ISI-tol jonne. Vagy mar az S397-tol..., vagy ki tudja honnan. Szerintem erdemes egy gyors korlevelet kuldeni minden supportra, es a forumokra (ISI/S397) is beirni. -
Köszi.
Azt hiszem ez marad, mivel még mindig nem jött semmi a stream-től... -
Croft (Senormen) WIP. Ami eredetileg Feels3 csinalt (akit 2 profi rF2 palya utan "bekebelezett az R3E:P).
-
Érzed -
Emericonak. -
Köszi. Igen tudok róla, azt kompletten cserélni fogom -
bottleopener #14715 Bug report: az égő féklámpák bizonyos szögből nézve feketén villognak. Lepause-olva külső nézetből inkább szembetűnő, de féktávon sima előzésnél is látszik. + A reflektor kocsin megcsilanó része hunyorog.
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2016.12.12. 01:17:50 -
Vagy betűjelet kapott, ahogy a lentebbi képen is. -
Nem neztem a videot, nem tudom mi van benne, de az xsector-oknal fontos hogy a lapok normalja menetirannyal szembe legyen (esetleg konvertnel "elfordultak"); plusz volt regen valami trukk, hogy az xfinish object 1db bazinagy object volt, ami "be volt hajtogatva" a startra es a celra. -
PacsutaTibi #14712 Az rF1-ben az AIWnak nem sok köze van az időméréshez. Az Xsector1-2-finish GMT-ket kellett beállítani. Meg persze előtte az xpitout-ot. Ezeken a lap falakon amikor átmentél ("átütötted") akkro váltotta a sectorokat. Itt egy kép, meg egy ősrégi leírás. (de még valami BTB is bele van keverve).
A zöld végére Xpitout
Leírás
rF2ben nemtudom működik-e. -
Hát igazából az 1 képes volt elkezelni (a 2013-as Szilveszter Rallye pályáról van szó, rallyFactor.hu-ról lehet leszedni, gondoltam gurigázok kicsit rajta a fejlettebb verzióban), de a 2 valamiért nem érzi át. Na majd csekkolom ezt, amit küldtél, köszi! :) -
Köszi! Gondolkodtam rajta hogy butítsam tovább. Lehet hogy fogom, aztán ha lesz DX11, akkor vissza tuningolom :D -
Hellboy76 #14709 Nyitott pit-nel meg kell adni az utolso pontra, hoy az az uolso. :)https://youtube.com/watch?v=7SHFJ1YVZuE. 7.12-nel
Talan nyitott palya eseten is kell vmit definialni az utolso/elso pontra. Csak egy tipp, meg sosem probaltam. -
bottleopener #14708 Kipróbáltam, nagyon minőségi munka. Én mindig félek az autó modoktól, mert a jó fizika nagyon sok helyen elcsúszhat. Ez az autó viszont emeli szintet a gyári autókhoz képest is, nagyon ott van. THX!
Nálam is eszi a gépet az autó, de majd az új DX... :) -
"Your rFactor 2 Steam Key has been sent."
Úgy 2 órája... :D Ugye nem egy pendrive-on hozza majd hétfőn a postás? -
Ez idáig tiszta is, de a point-to-point aiw ettől még sajnos nem megy :/ -
-
Konvertált már valaki pályát itt? És, ha igen meri-e tagadni?
A problémám, hogy szépen átkerült a pálya rF1 alól rF2-re, elvileg az AIW is megvan, mégsem történik ugyanaz, mint rF1 alatt. Magyarán, ha ránézek az editorban, ott van az AIW, de, hiába megyek rajta, nem váltja a szektorokat és nem találja meg a rajt-cél-szektor pozíciókat. Point-to-point pályáról beszélünk.
Wat tu dú? -
Én az enyémet még nem is steamesítettem. Lehet még?
Edit:
Ja, ott a bannerban a steam aktiválás :)
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2016.12.11. 12:30:10 -
simán leiratkozol mindenről -
Elvileg a Steam-es verzió csak minimális cuccokkal, vagy üresen jön. Nekem sincs szerintem, csak amit én tettem bele és Steam-es :) -
haflac #14700 lite_1098 -
Bejön ez a Clió, meg ugye eleve szeretem a kávédarálókat, de 13 AI val, amig előttem vannak és főleg közel használhatatlan ...:(
20-25 fps...
Ha meglógnak akkor jobb az FPS, olyan 40-50, ha meg élen vagyok akkor a 100-at is eléri .
Sajnos hulladék ez a grafmotor . -
Nincs ellenállás, csak annyi, hogy ne töltsön le nekem semmi olyat amit én nem akarok. -
Már csak steam-es. Nem néztem utána, lehet hogy valahogy meg lehet még mókolni, de elvileg már nem tudod updatelni. Egyébként ezt sose fogom megérteni. Mi az akkora nagy ellenállás a steam-el, semmi gond nincs vele. -
Már csak stream-es rF2 van? Végre beszereztem egy új hdd-t, át akarnám oda rakni. C-ről töröltem, de már nincs eredeti honlap, csak a stream-es. Onnan is lehet lite verziót leszedni? Nem kell ezernyi mod, csak az a néhány amit használok általában, meg az a néhány pálya. -
SIMCO Clio Cup 2016 in Steam Workshop -
Jah , igen, most látom én is :)))
Megvadult ez a telefon, mindenféle hülye szavakat hozzárak magától, ha nem olvasom vissza ez van :)))
Lényeg, hogy a gyári Megane meg ez az új Clió ilyen lassú most nálam, mindkettő gyári átlagnál sokkal szebb modell ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.12.11. 09:45:33 -
bakker Laccoo, lövésem nincs miről szól a mondat második fele :)
..sokan böknek telóról csak nem lehet erőt meghaladó kihívás, ha viszont már 9kor iszol akkor oké
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.12.11. 09:38:41 -
Eleg szep ez a modell, nem tudom talan pcars, ennel a modnal ilyen alacsony az fpsassault megmeg a gyarifegyverek ujabb meganenal..... -
egyébként ehhez egy érdekesség, az okát abban gondolom, hogy offline a proci számolja az AI-t.
tehát nekem is, ha offline megyek mondjuk 30 AI ellen, akkor jóval kisebb az FPS mint ha online megyek 30 valós ember ellen. -
Szar a rendszered, vegyél újat! -
Az, én kltszer alltam neki, jo sokat szivtam ott, de mindig feladtam ....:))) -
Jó lett, jó vezetni, ffb sem az a nulla mint agyári Clió !
Csak nem való ennek a játéknak ilyen szép modell, nálam 3 moncsin olyan rohadt lassú, 14 AI ellen rajtnál bőven 30 FPS alatt van ....
Majd DX11 ! ;)