rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abból, hogy ennyire törekedtek a tökéletes modellre, feltételezem, hogy a szükséges további alkotóelemek (hang, fizika, stb.) már vagy rendelkezésre állnak vagy pedig az előállításukhoz szükséges szaktudás és időáldozat van meg. Ebben az esetben viszont érdemes lenne akár egy kezdetleges modellel is elkezdeni, mert a WTCC mod rFactor2 alá abszolút hiánypótló lenne, hatalmas űrt töltene be, és számíthatnátok rá, hogy beállnak olyanok is mögé, akik rendbe tudják rakni a modelleket (vagy "from stratch" készítenek hozzá egy megfelelőt), míg egy a tervezési fázisból soha ki nem szakadó kezdeményezés nem fog elérni semmit. (Gondolom megvan az örökzöld kőleveses történet..)
Utoljára szerkesztette: Joex22, 2016.06.20. 07:47:15
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
De ezek "dragak". Foleg hobby/user mod-nak, es foleg ha 4 fele kellene. Azert maganban 3-400$-t osszeszedni nem lenne egyszeru, amikor az emberek (mas programoknal) 10$-t is sajnalnak 5-10 gyari profi modellre. Es ezt meg ossze is kellene rakni. Nem ISI modell masik/regi programbol, nem eleg uj textura es atirogatni ezt-azt, nullarol kell legyartani a shadereket, neveket, lod-okat, teljes fizikat, hangokat stb.
Teljesen eselytelen😊
Meg ha ingyen lenne mind a 4 modell, akkor is kerdeses a dolog😉
De ha lenne 4 modell, elsosroban online bajnoksaghoz kellene, 2-3 liganak, ott meg egyformara gyartanak a fizikat, mert "csak ugy van ertelme", lenyegeben "csak" 4 kulonbozo doboz lenne.
Ha valakik nagyon versenyezni szeretnenek, akkor ott a gyari ISI Civic, "TCR sorozatnak" boven jo. Ugyan igy a tobbi ISI auto es sorozat: GT3, GT2, GT1, F1, F2 stb.
Az ISI boven megteremtette a szimes versenyzes lehetoseget, persze nem olyan latvanyos, valtozatos es hangulatos mint mashol (ahol "minden" auto meg van a sorozathoz), de a celnak boven megfelelne. Itt nem a tartalommal van a gond, hanem a felhasznalokkal (letszam, igeny, elvaras stb.).
Az az ISI beleolne egy rakas penzt, licenszelne az osszes WTCC autot, akkor sem hasznalnak tobben. Persze ha ezt 3-4 eve tette volna, akkor talan kkicsit mashogy alakul, de ez a rendszer es koncepcio erre alkalmatlan volt. Foleg, hogy a WTCC keves, "kellett volna" full GT3, GT2, F1, LeMans, minden.
Persze ha érdekel valakit egy WTCC mod.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
De így nagyon bukónak néz ki a dolog. 😊

A Volvo meg eléggé gáz, ha összehasonlítod eredeti képekkel. Az első lökös full más, a kiszélesítés mintha nem is lenne rajta, hátsó lökös szintén. De ami engem leginkább zavar hogy a lámpa formája valahogy olyan túl "magas". A TC1es kocsi sokkal laposabb.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az AC-ban WTCC nincs, de van benne kismillio egyeb profi model, onnan kell banyaszni😉
Link
Utoljára szerkesztette: formula1996, 2016.06.16. 20:58:26
Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2016.06.16. 20:51:21
A Raceroomban a hondán a hátsó szárny, motorháztetőn a lyuk, az első lökösön a lyuk, lámpa mind a wtcc-s-re hasonlít.....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ac-hez van Citroen, ami ránézésre jó. A Chevy-t nemtudom. A Civic eleve régi, másrészt meg BTCC-s modell. Ladából meg csak Granta van...
Kanadában 100%-on tudtam megverni az AI-t. Előtte 105-ön nem. Meg persze ezt levettem 0-ra.
Ráadásul ez magához az rF2-höz képest már egy kb egy hetes elfoglaltság lett volna. Pikk-pakk összedobják, és mindenki boldog. Vagy adjanak nekem infót aztán összedobom én egy kis pénzmagért cserébe. 😄
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Most mar szinte mindegy. Probalkoztak ok is egy hasonlo editorral mint az AC (gJED), de mar keso volt, meg az rF2 engine azert sokkal osszetettebb. Es most mar az ISI-nek lenyegeben (bevetel szempontjabol) amugy sem erne meg.
Kicsit meg tamogatjak, frissitik, eletben tartjak, mert megis elofizeteses rendszerben fut (foleg lifetime), de aztan ennyi.
Ez a "találd ki, hogy mire gondolok" játék az ISI-től, elég érdekes...😊)
Nem ismerem a tobbi (a tobbi igazabol csak az AC-t jelenti, mert a CARS/R3E/AM lenyegeben ISI😛) program belso felepiteset, lehetosegeit, beallitasait, de az ISI engine tuti topppon van (az iR is, de az mas kategoria).
Nekem mar az is furcsa, hogy kiadjak ezt a fizikai kalkulatort, ami v0.22, Excel tablas, akkor mibol dolgoznak ok?!?! Ha van valami komolyabb ("rendes" program), miert nem adjak oda azt? Ha meg nincs, es ok is ebbol toljak, akkor ertheto miert tartanak itt😊)))
Valszeg nagyon keves modder van, nem erne meg nekik osszerakni egy tobb szaz oldalas doksit.
Mondjuk tényleg lehetne egy komoly cuccot összerakni, ha az ISI hajlandó lenne valami doksit csinálni, mert nem a programozás a nehéz, hanem az, hogy kitaláld mire gondolhatott a költő, vagyis jelen esetben az ISI... Plusz felmerül a kérdés, hogy megéri-e a melót az a néhány modder. 😊