19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Az is szimulatorosodott, ugy mint az autos jatekok. Regen az autonal is eleg volt 3 gomb:D -
Jah, a vinyó előtte utána. Nem tudom mi az a 39 GB.
Viszont találtam magamnak új szopatást: felraktam az MS Flight Simulator X-et. Még felszállni egyszer sem tudtam, de már az uninstallon agyalok. Komolyan, azzal lehet repülni, vagy csak menüben nézegeti mindenki a gépeket? Emlékeim szerint FS2004-nél azért működtek olyan dolgok, hogy a kormányt kormánynak nézte, a két pedállal tudtam kezelni a magassági kormányt, ha az egyiket nyomtam fel, a másikat nyomtam le, ha semmit nem nyomtam visszament közép állásba. Itt nem. -
Gondolom annyi szabad helye maradt miután felrakta. -
792 GB??? -
Találós kérdés: 831 GB előtte, 792 utána, mi az? Igen, Steam-es rF2. :D -
Devmod frissül. -
shiet #14801 Na igen, este nekem is egyenként kellett leiratkoznom a cuccokról, eléggé felbaszta az agyamat hogy ki az az idióta aki ezt kitalálta?
A Devmode nekem működik.
-
Na már csak egy kérdés: alapból devmode is van? Az is frissül majd mindig amikor az alap játék? (Ok, ez kettő volt.) -
Az nem a Steam hibaja, az egy szolgaltatas (WorkShop), amit az rF2 kicsit elb*sz*tt*n hasznal:D
A WS alapbol ugy mukodne, hogy van egy alap programod, es ha kell hozza valami plusz, akkor WS-sel egy kattintassal berakod vagy kiszeded. Itt az a gaz, hogy az alap program "minden" tartalma WS-sel van. Ami nem lenne gond, ha alapbol nullat rakna fel. De gondolom, valahogy meg akartak kulonboztetni az eredeti es a plusz tartalmakat.
Vagy uresen kellene odaadni (de az az ujaknak es ismeretleneknek nem jo) vagy fullosan, mint rendes komplett jatek. A masodik jobb lenne. -
Fura ez. Mindenhol azt tanulom, hogy ne szopassuk a felhasználót. Miért van az, hogy a Steam alapértelmezetten a komplett Internetet lenyomja a gépünkre, és utána nekünk kell egyenként manuálisan kidobálni ami nem kell? Miért nem az az alapértelmezett, hogy tessék alapjáték, válassz mire van szükséged?
-
Van egy földgömb rF2 ikonom ami nem tud csatlakozni webhelyhez, meg elkezdett 61 valamit letölteni. Ez a Steam-es verzió amúgy játékra is jó, vagy csak megpróbálja elfoglalni a HDD-t és kész? :D -
Mire ezeket megcsinaljak, ISI kijon a sajat Cars jatekaval....:) -
Persze, ez már kellett. Meg a lifetime baromi drága volt. Persze, a hazai srácoknak a 30 euro is drága. De ami még fontos lesz (persze DX11 meg a többi) hogy végre valami értelmes segítséget kapjanak az autókat készítő modderek. Pályát már lehet csinálni, már már egyszerű (nem az), de modokat geci bonyolult. Mármint jót. -
lekerült a legnagyobb hülyeség erről a szimről, sztem 30%-ban a 1year/lifetime megoldás tehető felelőssé az rF1 és az rF2 közötti tátongó szakadék a népszerűséget, és támogatói kedvet tekintve. -
azt. egy ára van, kész pasz -
Ez mit jelent pontosan? Jól láttam, hogy most már nincs lifetime meg 1 éves, hanem fix áras? -
shiet #14791 Letöröltem a cache mappában lévő pályákat/autókat amikről leiratkoztam a workshop-ban és kész, nem problémázik rajta. 10 GB hely megspórolva. -
A nem steam-es az nem aktív, hagyd a fenébe. Packages-ben lévő cuccokat másold át, és telepítsd a steam-esben -
Azt mondjatok edd le, esetleg ha can kulon package mappad azt hagyd fenn, aztan majd onnan vissza lehet raknigondolkodni amit kell. -
Meg is van, aktiválva vagy mi. Kiírta, hogy termék megvásárlása ma.
A telepítéssel viszont gondban vagyok. Most fent van az utolsó nem Steam-es. Küldjem rá a telepítőt, vagy azt előbb szedjem le? -
Steamet telepiteni kell. -
Ez az! Hajnal 3-kor már jött a kulcs. Na mondom okés, regisztrálok a Steam-en. Foglalt a nick amit mindenhol használok. Elkezdett gyanús lenni. Próbáltam belépni, másodjára sikerült, de küldött egy ellenőrző kódot, mert erről a gépről még nem léptem be. Ha most így kutatok az emlékeimben valamikor volt Steam a gépemen, de annak van már vagy 8-10 éve. :D
Kérdés csak az, hogy online mennek a dolgok, vagy telepítenem kell a Steam szoftverét? -
Nehany ora alatt?!:) Nem hinnem:DD
Januar vegeig tuti szamit majd valamit (mindenki atall Steam-re, ingyenes az online), de ami esetleg megjobban megdobja majd a nepszeruseget, az a DX11, VR, GUI, komolyabb javitasok, valtoztatasok, esetleg tartalmak bejelentese. -
A Steam Workshop es a progi resze "kicsit fuggetlen"; ha a WS-ban valamit ki/bekapcsolsz, azonnal lejon, de ahhoz hogy mukodjon, a program inditasnal a launcher ismet maszatol vele.
Ha az alap cuccok szerves reszei lennenek a proginak, nem lenne ez a kavaras a cache-sel, igy is ugy is leszedne, de aztan valoban lehetne torolni. Igy az alap cuccokat csak deaktivalni lehet.
Ha helyzet hasonlo a pluszban leszedett cuccokkal: benne marad az eredeti a WS/content-ben, plusz meg fel is pakolja az Installed konyvtarba:D
Vagyis minden ketszer lesz fent, ~15 helyett ~30GB a progi:D -
shiet #14783 Az online élet jobb mint volt? -
Írtam arra amit facebook-on linkeltek, hátha január 31-ig megoldják... -
shiet #14781 No hát most fejeződött be az rF2 letöltése, elindításnál előjött az üzenet, hogy feliratkozik a workshop cuccokra és most meg azokat töltögeti, de a cache már most is 11,4 GB. Bár nem igazán értem, hogy most mit tölt le, azt írja a kis ablakocska hogy "35 items remaining". -
haflac #14780 Király!Végre nincs ez az idióta lifetime verzió a steamen. -
bottleopener #14779 Tim Wheatley intézi kézileg a problémás kulcsokat/ ahol nem kapja meg az illető. Van egy erre kitalált emailcím ahol lehet reklamálni.
Egyébként csinálsz majd egy Steam fiókot, és a fiók alá beaktiválod az rF2 kulcsát. Nem bonyolult egyáltalán, és a sorrend mindegy, de azért regizz most Steamre.
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2016.12.20. 21:45:24 -
Ment a virtuális sörike THX
-
Steam Key Already Assigned.
Ezt írja amikor kitöltöm azt a felugrót. De mail-re még semmit nem kaptam... -
Nem hinném, a bannerban lévő steam aktiválás linket használtam, az emailnek semmi köze a steamhez mint rendszerhez, rfactoros címről jön -
na, sikerült elvileg megoldanom a dedikált szervereket -
Ha soha nem volt steam-es játékom az bekavarhat? Hogy megy ez, regisztráljak majd kérjek kulcsot, vagy előbb kulcskérés? Hol tudom ezt újra megtenni? Mármint a kulcskérést. -
Én átléptem a gmail-be, és rögtön ott volt ahogy igényeltem. -
Okés. Mi van azokkal, akik az 1800-as évek végén kértek steam kódot, de azóta sem jött semmilyen levél? -
De nem szeretnék még egy játékot venni a szerverre is -
Találó válasz:
Itt
Kúkül a parátom :) -
Ok. Találós kérdés. Hogy csinálok dedikált szervert, ha csak steam-es a frissítés? -
Joex22 #14768 Az új UI jövőre lesz.