19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Csendben hozzatennem, ha az IR harmadolna az arait, ott is lenne porges..... -
Nekem van egy olyan érzésem, hogy az alap koncepció nem jött be, de ISI szinten újragondolni az üzleti modellt már gáz lett volna. Lifetime, eddigi éves előfizetések... problémás.
Most új cég, új irány, új üzleti modell, ez így belefér. Lehet, hogy az egész váltás arról szólt, hogy megszabaduljanak az előfizetéses rendszertől.
De ez csak egy amolyan megérzés, lehet, hogy nincs igazam. Az biztos, hogy baromság volt, mert az átlag felhasználónak a fejlesztés nem ér pénzt. Ha kap két új autót meg egy új pályát okés, de ha fejlesztik mondjuk a gumikat az senkit nem érdekel. Úgy van vele mindenki, hogy az nem plusz, csak annyi, hogy még nem volt készen. Van is benne valami.
Ha van egy kis eszük nekiállnak lézeres pályákat kiadni. Talán ez lenne az a játék amivel a legjobban kijön, hogy hol mégy vele.
Plusz amit már hajtogatok egy ideje a hibrid és a teljesen elektromos hajtást rendesen megcsinálni. -
Ez nem kerdes, aki szimulatorozik annak meg kell venni, foleg, hogy talan most mar lesz is belole valami.
Ha egy jatek egeszet nezem nekem AC a favorit, de pl formulat, akar regi szivart keptelen jol szimulalni, erre pl rf a legjobb.
Kis kavedaralora, gt re meg nekem az ac.
De ha lesz sebesseg majd , ki tud majd ellenallni neha egy egy esos, vagy 24 oras futamnak....?!?!?
Szoval igen, vegye meg mindenki. -
:))))) 
-
...na hát pont erre gondoltam mikor írtam :) Azt se tudjuk hogy mi mit számol, oké ha moddolni akarom akkor ezeket módosíthatom. fingreszelés, de mint a: 'caster' értéke...nincs is rá szám akkor azaz = nem is számolja? dehogynem csak nem úgy hogy beírom hogy ennyi vagy annyi, hanem másként (és logikusan)
de lépjünk vissza az rF2-re, ha nem lett volna megvéve, akkor megvettem volna. -
Igazabol beletrafaltal, mert valoban ugy mukodik.
Persze az az 5 szam azert csak jelzes erteku volt, az nehanyszor 5 szam, es van mogotte egy komolyabb rendszer, amit "uzemeltet". Eppen attol jo az AC rendszer (nem csak a gumi, hanem a tobbi resze is), hogy "platform-szinten" egyszeruen lehet kezelni (pl. a tartalmak boviteset), es a macerasabb dolgokat engine-szinten oldja meg.
AC: vegy egy doboz LEGO-t, epits belole akarmit.
rF2: vegy egy muanyag froccsonto gepet...

Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.12.24. 14:35:02 -
Amugy egyik programot sem szeretem/szoktam le/felhuzni, mindegyiket hasznal(gat)om, fent van (AC, AMS, CARS, iR, R3E, rF2); inkabb csak mindegyikhez tudnek 1 oldalnyi uzleti/fejlesztesi tervet irni, mitol lenne jobb, a sajat kategoriajaban:) 
Igy logikusan, mindig egy-egy program elszantabb rajongoit sikerul felpiszkalnom az elb*sz*tt otleteimmmel:D Talan az elozo az iR-ben volt, az AI, es az ahhzo kapcsolodo "ujitasok":DDDD -
Az ot szam vezerli a tobbi tizezer mas szamot, amit nem latni ! 
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.12.24. 14:28:41 -
Azt nem mondtam, hogy az 5db szambol rosszabbat csinalt; sot, osszessegeben elvezetesebbet hozott ossze.
Most inkabb az eroforrasok kihasznalasa volt a lenyeg. Ami nem azt jelenti, hogy ha valami sokat szamol, akkor az azonnal jobb is lesz, hanem azt, hogy az eredmenytol fuggetlenul, tuti lassabb es macerasabb a dolog:) Az ISI bealdozta a szepet, gyorsat es a nepszeruen elvezeteset, es inkabb a szep hosszu kepletekkel operalt. Nem jott be:D
De. Ha 3-4 ev utan megkapja a "szepet, gyorsat es nepszerut" is (a fejlodo HW-kkal egyutt;P), akkor meg jol is kisulhet a dolog, az alapok megvanna khozza. -
:D
Alex te tipikusan az vagy akinek teli kellett volna írni ezt a fájlt számokkal...azt se tudjujk hogy számolja, a program melyik része számolja, de mivel csak 5 szám van az sz@r meg őskövület :))
bonyolultabbra kellett volna csinálni, írok Kunos-nak hogy a következő megnyitható fájlokat tegye tele számokkal, szakvéleményt alapoznak arra hogy mennyi szám szerepel benne. -
Dirtben, ultran beszabehu az ejszakai vezetes !
Ebben igazad van, gumi haby szambol all az nem izgat, ha vege jo nekem mindegy, de napszak eso valoban jo lenne mindenhova, persze ne ilyen mert ez csak van de minek..... -

Ami poenosan hangzik, de latvanyban (ha nem lenne ilyen lapos DX9 render) nagyon sokat dob(na) rajta. Es nem csak latvanyban, azt szamolni is kell (aszfalt melegedes, vizes aszfalt szaradas).
Az ejszaka is egyszerunek tunik, de azert a valoban vilagito, arnyekolo, tukrozodo palya es auto reflektorok szamitasa sem egyszeru. Csak az Rf2 es a CARS tudja (meg az iR, de ott nincs meg dinamikus napszak).
Vagy a rendes relroad, ami nem teljes palya szelessegre/hosszra szorozgatja a tapadast, hanem "foltonkent".
Es a gumi sem 5db szambol all, hanem cseppet komolyabb rendszer.
Persze ez mind igeny vagy stilus fuggo, jo vagy nem jo, tetszik nem tetszik; de a lenyege, hogy ez mind benne van, dinamikus, tudja, szamolja es valszeg elegge eroforras igenyes. Sokat tud, nem valami szep, de legalabb lassu:D
Konnyu ugy szepnek es gyorsnak lenni, ha latvanyos vagy, de 10 evvel ezelotti dolgokat szolgaltatsz;D
-
BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK MINDEN SZIMULÁTOR RAJONGÓNAK!

Engedjétek meg, hogy picit uppoljuk a korábbi bejegyzésünket, hátha vkinek elkerülte a figyelmét és kikapcsolódást tudunk nyújtani a következő napokban/időszakban!
Kedves Versenyzők! Megnyitottuk a jelentkezést a 2017-es SRS BTCC Bajnokságra, amit szintén az rFactor2-vel fogunk lebonyolítani. A BTCC mod 6 autó márkát tartalmaz, melyet 10 pályán fogunk megkergetni, talán keveset használt, de annál izgalmasabb brit pályákon. Az izgalmakat tovább fokozza majd a 3 futamos nem megszokott versenyhétvége, melyek a rajtsorrendek megfordítása miatt még izgalmasabbak lesznek! A Bajnokságban 8 napos és két esős futam kerül majd lebonyolításra. Mindenkinek jó felkészülést és jó szórakozást kívánunk!
JELENTKEZÉS/TOVÁBBI INFÓ
A szerver ONLINE, bárki csatlakozhat, aki ki szeretné a jelentkezés előtt próbálni! HOTLAP/LIVETIMING
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2016.12.24. 13:14:44 -
Ha mar almodik a nyomor, en meg bizok abban, hogy a Dirt sikeren felbuzdulva, Codemasters is lep a szimesebb iranyba....
Mondjuk ott olyan engine van, hogy onnantol mindenki mehet a p...aba.:) -
egyelőre annak kell örülni hogy jóval több felhasználó van és lesz. ..hogy aztán mi lesz a progival azt mások döntik el.
Ebből a szempontból jobb ha minnél többen megveszik, mert az azt mutatja hogy van igény a szimesebb változatra.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.12.24. 13:03:29 -
Kiamaradt, hogy arnyekot vet a felho !!! 
-
Igen, arra alapoztak, ha kijonnek egy komolyabb szimmel, ami meg modolhato, ismert mukodessel es koritessel, akkor gyorsan megrohamozza az osszes F1C, rF1, SimBin felhasznalo. Es az evi 12$ az iR-es 100-hoz kepest boven jo.
Csak hat nem jott ossze a program es a konkurencia is befutott. Foleg ugy, hogy a korabbi evekkel ellentetben, nem csak egy jol vezetheto es jo fizikas szim jelent meg, hanem meg modern, latvanyos, szep, licencelt tartalmas (pl. AC). Ahhoz kepest az oldschool rF2 kinezet, a "noname" tartalommal, hiaba a fizika, gumi, mukodes, gyorsan a hatterbe szorult. Nagy igeny volt mar PC-n egy normalis kinezetu es tartalmu szimre.
Ha jol oszerakjak a kinezetet es a mukodest, atan tovabb fejlesztik, ez meg evekig kihuzhatja.
Amugy az alap render, a bevilagitas, fenyek-arnyekok, a dinamika nem lyan rossz. Sot. Ha lecsupaszitjuk az AC-rol a PP-t es a DX11 cuccokat, es "natur" rF2 renderbe fut, akor az rF2 sokkal jobb;D
Ha az rF2 kap egy normalis DX11-et, a szukseges koritesekkel, akkor az rF2 gyorsan fellephet a tobbiekhez, es a dinaika, napszak, vilagitas, idojaras miatt at is ugorja oket (AC-t, R3E-t tuti). A CARS kerdeses, foleg majd az uj, de ott a szimes dolgok es mukodesek kerdesesek.
Persze, ehhez normalisan kellene osszerakni, a "hozzadrotozok valamit" megoldas nem mukodik.
Korabban szo volt DX12-es engine-rol is, bar az meg talan az AMS-sel (vagy az utodjaval) kapcsolatban (az is S397 "erdekeltseg"). Ha mukodik a dolog, 2 ev utan lazan kitolhatnak egy uj programot is. -
shiet #14830 Egyébként úgy kb. 2 évvel ezelőtt :D még filóztam azon, hogy mi vezetett oda, hogy az ISI pénzért engedélyezi az online részt, most így 201x-ben, amikor minden online.
Sztem az egész rF2 modellt azért alakították ki így anno, mert az rF1-nél látták hogy mennyire népszerű és hogy milyen komoly online tábora van, csak ugye az rF1 futott crackelt verzióval is amiből nem jött pénz. Szal úgy gondolhatták, hogy ha warezolják is az rF2-t azzal online nem megy a user semmire ha előfizetéshez kötött.
Most hogy az online előfizetést eltörölték újra előfordulhat az a helyzet ami az rF1-gyel volt, simán lehet, hogy 2 hét múlva a piratebay-en már ott lesz a crackelt rF2 amivel játszhatsz offline és online is, de mostanra már eljutottak arra a pontra (vagyis a S397) hogy már lesz@rják, mert már annak is örülnek, ha életben marad a program. Eleve elég ritka az a játékpiacon, hogy egy játék 5 évig vagy annál tovább kihúzza szal ilyen értelemben az rF2 eléggé az életciklusának a végén jár (bár szimulátoroknál ez talán kicsit másképp működik).
Utoljára szerkesztette: shiet, 2016.12.24. 12:32:10 -
Az online felhasznalok szama keves. Nagyon betett neki a fizetos resz, a nem fejlesztes, es a tartalom hiany (meg persze a konkurencia). De vasarlokbol azert van annyi, hogy egy HC szimnel szerintem boven jonak szamit. A nepszerubb programoknak (AC, CARS, iR) a napi atlaga 1500–3000 kornyeken van (bar az iR-rol nincs rendes adat, az lehet a 3-szorosa is). Ha normalis lesz a progi, gyorsan beerhet a tobbiek koze ez is. Es ha lesz rendes felhasznalo tabor, akkor bevetel is lesz. -
Januarig kiderul, mennyi az annyi ("kotelezo" Steam aktivalas, ingyenes online, 50%-os akcio). De tuti, hogy most viszonylag "sok" az uj vasarlo is. Aztan a kovetkezo lepes az lesz, ha rendberakjak, nepszerusodik, jonnek a "normalisabb" tartalmak, es olyanok is megveszik, akik eddig kerultek.
Ha jol csinaljak, akkor at tudnak csalni az osszes meg mindig rF1 es regi ISI/SimBin felhasznalot, es esetleg a R3E/CARS online bajnoksagban "probalkozok" egy (jo)reszet. -
shiet #14827 Ez jó. Én sokkal rosszabb számokra számítottam, azt hittem hogy alig párszáz ember van aki rendszeresen játszik. Mondjuk a steam charts alapján alig 500-an nyomják napi rendszerességgel.
Utoljára szerkesztette: shiet, 2016.12.24. 11:13:47 -
Igen, ez (is) a Steam "elonye".
Ami pontosabb kepet ad a felhasznalokrol, az az alap tartalmak feliratkozoi (ami alapbol felkerul, es kicsi a valoszinusege hogy torlik). Az alapjan 26000 felett van a felhasznalok szama.
Amugy ebben az evben, a statisztikak alapjan, nepszerusodeott az rF2. Az atlag online jatekosok szama duplajara nott, a top online versenyzoke a 3-szorosara.
Persze, meg igy is csak a harmada az AC-nak:D
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.12.24. 11:10:29 -
shiet #14825 rF2 steam workshopban amikor azt látom egy pályánál vagy autónál, hogy pl. 5000 current subscribers az azt jelenti, hogy 5000 ember feliratkozott annak a modnak a frissítéseire vagyis létezik legalább 5000 ember aki játszik ezzel a játékkal? 
Utoljára szerkesztette: shiet, 2016.12.24. 11:00:03 -
A Clioban direkt ilyen az FFB vagy én állítsam jóval 100% fölé...?
Gyak semmi húzás nincs benne semerre , egyenes haladásnál kb fityeg a kormány .... -
A régi cucokkal van egy kis anomália. Mikor megjelent még totál más volt a gumifizika. Aztán azt módosították, de a régi kocsikat nem igazították hozzá. Így a 370Z-ből, ami egy GT4-es autó, majdhogynem driftautó lett. Mindenhogy csúszik -
Ha már minden fent van kipróbáltam a 370Z-t. Mikor kijött az rF2 ez tetszett.
Most sem volt rossz, de ehet, hogy már tudnék ennél jobbat. Pár dolog elég fura rajta. -
Azt irtak hogy eloszor a felbehagyott dolgokat fejezik be (patch, tartalom), aztan jonnek toluk az uj dolgok. Hogy mit tartalmaz a "felbehanyott", arrol nem volt szo:) Bar korabban a pacth-nel emlitettek a Stockcar-os dolgokat. -
shiet #14820 Az egész steam be van halva jelenleg.
Btw lehetséges, hogy most a S397 befejezi azokat a projecteket, amiket az ISI félbehagyott, remélem a Daytona Prototype még benne lesz ebben a körben.
Utoljára szerkesztette: shiet, 2016.12.23. 17:22:41 -
formula1996 #14819 Nem akkora durranás, mint aminek bevolt harangozva
Fizikája nekem nem jön be, meg multi miatt le van véve a részletesség és el-eltűnnek autó elemek. Valami nem jó a LODolásba szerintem.
-
na végre
-
Nissan GT500 out now! -
Én adok neki egy próbát, ennyiért mindenképpen (15€ Steamen)! Üdvözlet! -
Vásárlással nem volt itt gond, használattal van . -
bottleopener #14814 Ekkora hazugságot.
-
bottleopener #14813 A vicc az, hogy még ez sem biztos hogy elég lesz. :D
De nagyon remélem hogy bevásárol a nép... csak tudjanak is róla. :) -
Én meg ingyen kaptam lifetimeot
-
En is:)
Ha levonom belole a 3 eves online elofizetest (ami kiadas lett volna: 36$), akkor meg mindig 3x annyiert vettem (49$), mint amennyibe most kerul ($15$) :D -
shiet #14810 Én 85 USD-ért vettem 3 éve... :D -
Adebayor #14809 húú de irigykedek.. :D én még 50ért vettem, és azon is 40% akcio volt :D
De sebaj, VEGYÉTEK :D -
Épp szarérhugyért árulják steamen, ha valaki még nem vette volna meg.