19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Oké, erre már rájöttem én is. Viszont akkor azt mondd meg, hogyan telepíted a cache file segítségével a modot, ha olyan dedicated szervert kreálsz, mint ahogyan Marcel Offermans írja itt? :D
Mert ebben az esetben a Mod Manager-rel telepíti az RFCMP-ket, viszont ugye az xyz.rfcmp.cache-t nem modnak érzékeli. -
El Gigante #14886 Megvettem én is a nagy akcióban! Kellemes csalódás ami a vezetési élményt illeti! Aki 3 monitorral játszik annak hogy fut? Azt hittem gtx 970-el vígan elfut maxon, hát nagyon csalódtam azt figyelembe véve, hogy a grafika olyan mint a cartoon networkön egy rajfilm... -
A ..\Steam\SteamApps\workshop\content\365960\ konyvtarban vannak a "sorszamozott" rF tartalmak. Ami "gyari" (azonnal jott vagy valami) annak csak a cache hivatkozasa, ami utolag, annak az rFCMP-je. -
Mondok jobbat: gyári ISI-tartalom a Workshop-ban egyenként 0.000 MB. :D De a pályát feltelepíti valahogyan a kis genya, de nem találom hozzá az RFCMP-t. :D -
Build 1108 Update 1
Ugy nez ki, masnal is kibukott;)
"Added an empty “Packages” folder to the dedicated server and to rFactor 2 itself. Both distributions were missing this folder, which caused some confusion." -
Adebayor #14882 üdv.
Video settings-be beálitom 1440*900-ra a felbontást, aztán a játékban mégis 1024*768-ba mutatja.. :(
ötletek?
Utoljára szerkesztette: Adebayor, 2016.12.29. 07:50:25 -
10 körös futam AI ellen, zanzásítva!
Settings: https://i.imgbox.com/w4sHHEnh.jpg
Utoljára szerkesztette: Onikaan, 2016.12.29. 04:03:39 -
Én nem vagyok olyan ügyi ergó megvettem
-
Lehetőség szerint azt is load cell-el mert valami iszonyat stabilitást adott futamokon, vagyis abból nem adom lejjebb -
formula1996 #14878 Amennyit ker erte a srac, annyit szerintem nem er. En egy sajat keszitesen gondolkodok ledekkel, 7szegmenses kijelzovel, rotary encoderrel, gombokkal. -
Amit tervezel venni e helyett, ahhoz jár loadcelles pedál? Mert ha nem, én nem adnám el a pedált.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2016.12.28. 19:45:08 -
http://hardverapro.hu/apro/egyedi_g27
Képek itt
Utoljára szerkesztette: KTMNORBI, 2016.12.28. 19:28:56 -
Ő csinálja őket( Carlos Sainz is próbálta már ezt a tipust
)
https://www.facebook.com/Polsimer-583507138472332/?fref=ts
1 az 1-ben csak rá kell rakni
Utoljára szerkesztette: KTMNORBI, 2016.12.28. 18:01:20 -
formula1996 #14874 Az f1rim az home made vagy vetted es raapplikaltad? -
Köszönöm az infókat mindenkinek, fel van adva a lecke mert nincs komolyabb bajom a g27-el, összes gyerekbetegségét kiöltem már(erősitett kormányház, fém encoder tárcsa, pillangó mikrokapcsolók kicserélve) plusz van hozzá load cell, f1 rim, egyszóval csak a kattogós müködés, az ffb lyuk plusz, hogy kipróbáljak mást is ezen dolgok miatt váltanék, és eladó lenne a szettem ami mindennel együtt benne van 160-ba 
Árat nem tudom akit érdekel esetleg az ne tartsa magába
-
Akit érdekel, 30-án este hegyi felfutás verseny.
Információk
-
Joex22 #14871 Sachsenring steam -
Joex22 #14870 S397 Open szerveren (GT500) esténként van kis nyílt versenyzés, akit érdekel. Kb. 10-20 fő össze szokott jönni. -
Bizony, 1 cm, szegyeld el magad ! :) -
Óbazz 1cm-et tévedtem, megyek leiszom magam
-
28-as a kissebbik kormany .
Nekem is faj a fogam a nagyobb kormanyra, de a 40-50 ezer enyhen szolva is rablas :(((( -
G25-ről váltottam Alcantarás T300RS-re. Megérte, az FFB nem annyira szögletes, nekem konkrétan szétcseszte a könyököm a G25. T300-nak jóval organikusabb az FFB hatása, azért ezt is szokni kell. Alap T300-at azért nem választottam mert kisebbek az alap kormányok átmérője, 27 cm vs 30 cm és 3-as pedálsor (ami sztem nem annyira jó mint a Logitech-é de semmi kivetni való nincs benne, meg legrosszabb esetben ott van a profibb verzió, bár a köv beruházás a váltó lesz.) -
mókázás
-
aha, legalább egy minimálist rakj rá :D -
bottleopener #14863 Akkor én nagy gyökér vagyok, hogy FFB nélkül tolom? :D -
ozoli78 #14862 Megéri lecserélni nagyon jó a T500 brutal erős és gyors, a T300 nak pontosabb "finomabb" az ffb je.
Engem a T500 nál a nagy base zavart, a gyari rim nagyon gagyi.
T300 alcantara az amit erdemes megvenni , mondjuk ha mindent ugy nézünk , hogy mi lesz ha beszarik akkor semmit ne vegyünk.
Most osw t hasznalok na ez mas dimenzio , ami zavar, hogy elő vettem megint az rF2 -öt és egyszerűen nem tudom jol beállítani az ffb t , automobilista tökéletes , iR is , AC is. -
Fanatec minősége sem jobb, T300 bőven elég szerintem és árban is jó, Alcantara Edition-t vedd meg, az éri meg a legjobban. -
Vagy inkább ez, de eléggé húzós az ára 
https://www.fanatec.com/eu-de/bundle/product;bundle_id;107 -
T300 jobb, érdemes váltani, ha nem okoz túl nagy gondot ha néhány hónapig nincs kormányod a gariztatás miatt.(keress rá, hogy milyen a Thrustmaster T300 minősége...) -
Boldog karácsonyt mindenkinek!!!
Skacok T500 rs-re mennyire érdemes g27-ről váltani? Valóban annyi különbség van közöttük érzetre? Csak azért mert ez az álmom
-
OFF
Ha már ennyit FSX-eztem mostanában gondoltam kipróbálom az X-Plane 11-et is. Az X-Plane telepítője jobban tetszik, de a játék nem indult el. Azt mondta, hogy absolutely out of memory :D Szóval nem az, hogy kevés, vagy elfogyott, hanem már annyi sincs ami a Windowsnak kellene, és zárjak be minden programot, meg az ajtót, az ablakot és az időközben eltátott számat is. :D
Oké, a minimumban 8GB volt, nekem meg a laptoppal együtt van annyi, de azt nem volt hajlandó beszámolni. Gondoltam szaggat majd egy kicsit, vagy ilyesmi. Hát nem. :D
Igazából a RAM kellene az rF2-nek is, de már nem akarok venni. Az már nekem komplett új gép vásárlását jelentené, ami még odébb van. Viszont már az FSX-el is megy a repülés. A landolás még nem. Úgy vagyok mint a Nagy durranásban Benson admirális, még életemben egyszer sem landoltam. Vagy átesett a gép, vagy ha épp minden jól ment akkor megfagyott az FSX. :D Lehet, hogy a rendszeres fagyás hátterében is RAM - hiány van. -
Köszi. Nem volt ilyen mappa. Eddig a C-n volt az rF2, ott a Documentsben csinált magának ilyen mappát, de most az F-re raktam mert ott van hely, így gondolom összezavartam az agyát. :) -
program files, steam, steamapps, common, rfactor2.
De ha nincs package mappa csinálhatsz is egyet bárhol ,aztán a package menuben a hozzáadod a kis plusz gombbal . -
Csak azt nem találom, hogy hova tette. Igazából rF2 mappát sem találok. -
Mint a másikra. Letöltöd package mappába, majd a launcherben a kis dobozka . -
Oké. Steames rF2-re hogyan instalálok modot? :D -
Érdekes, a nemrég vásárolt G29-emmel igyekeztem minél több dolgot kipróbálni, köztük az AC modern F1 autókat is, de első próbálkozásra az mondtam, hogy inkább CM F1. Fene se tudja én valami sokkal komolyabbra számítottam. Aztán ha több időt szánnék rá lehet megváltozna a véleményem, de így hirtelen számomra semmi nem szólt az AC F1 mellett vezetési élményben, ha a körítést és a szabályrendszert is beleveszem a képletbe akkor esélytelen
-
Nekem azokon nem tetszik az AC gumija.
Tulsagosan tapad, rangatosan nyer, veszt tapadast....Talan a 70-es evek beli vasak jok, de se a regi szivarok, se az uj F1-ek nem jonnek be nekem, mondjuk az ujak kb minden jatekban agyatlan urhajok... -
Az IR egy másik sztori. Ott ment a vetítés, hogy az csak versenyzőknek elérhető, átlag ember nem mehet vele. Sajna ez van. Na erre a sok átlag ember beizgult. Az emberek akarják azt amit nem kaphatnak meg. Aztán lehetett pár embernek, majd azok hívhattak még... majd bárki megvehette akinek pénze volt, és mindenki azt hitte, hogy most valami olyan mérhetetlen angy szerencséje van, hogy hozzájutott egy csak hivatalos versenyzők által birtokolható cucchoz, hogy el is felejtettek, hogy egy NR2003 modot vettek annyiért, amennyiből igazi autót lehetne venni. :D
Tiszta facebook sztori. Először csak @harvard.edu mail címmel regisztrálhatsz, aztán csak menő amcsi egyetem, aztán csak iskola, aztán boldog boldogtalan, sőt már bárki regelhet magának korlátlan mennyiségben, 20-25 álnéven is lehet facebook profilja. :D A marketinghez értenek az amcsik.
Asszem az Agymenőkben volt valami, hogy egy darab faágat nem vennél meg jó drágán, de egy sorszámozott limitált szériás hóember - kar az más. :D -
Hogy érted, hogy az AC képtelen formulát szimulálni? (nem belekötni akarok, csak kíváncsi vagyok a véleményedre)