19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
bottleopener #14967 Kis érdekesség, hogy a szerverkeresőben feltűnt ez:
Server: DirectX11 Racing #2 dry
Track: DX11 / Matsusaka
Folyik a munka.
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2017.01.10. 05:40:07 -
zimapeti #14966 Van ennek a viccnek előzménye, 3,20-nál. Szokni kell a valós terheléseket, vasárnapi ebéd után hullámvasutazni veszélyes:)
Róka koma -
bottleopener #14965 Vicc volt csak :) -
THX! 
-
Szó szerint? Miért? -
bottleopener #14962 Huttu állítólag itt is behányt. -
bottleopener #14961
-
Huttu nincs hozzá szokva a változó körülményekhez. :) -
Hellboy76 #14959 AC-Barcelona-v1.05
gJED optimálás: kerítés textúrák cseréje, kerítés árnyékok beállítása, betöltési távolságok javítgatása, cornerworker hiba javítása (már lengetnek rendesen), stb...
Ma már nem is tudom mennyi futamot nyomtam rajta USF2000-el.
Jó szórakozást hozzá! :)
Utoljára szerkesztette: Hellboy76, 2017.01.08. 19:31:13 -
zavaros a story -
formula1996 #14957 Bono Huis nyert vegul, ami varhato volt szabadedzesek utan. Ami fura, hogy Huttunak ennyire nem ment az egész. -
végül elméletileg harmadik helyre küldték a srácot :D -
6 mp helyett 6 körön át tartó FanBoost...grat CloudOne. -
Tükörsima aszfalt, ki a fenének kell, nézni is rossz . -
ha jól értelmezem azon megy a parádé, hogy a srác hogy a pokolban ment néhány ilyen gyors kört.. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
mindenesetre az autókat és pályákat igazán kiadhatnák nekünk is.. :)
(hihetetlen hogy mennyire ronda ezeken a videókon a játék :DD)
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.01.08. 10:05:32 -
bottleopener #14952 Ez pénzdíjas verseny valami botrányos volt. Amit el lehetett rontani, azt elrontották.
Kár hogy nem szilveszterkor volt, Gálvölgyi helyett mehetett volna.
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2017.01.08. 06:24:15 -
Korai _F1C ! :)) -
Hallottam, az elso tippem az volt;) De egy "kulso" szemlelonek mindegy, gazos, aztan annyi:) -
AI-ról hallottatok már? -
Ez a video a programnak es a szimes "reklamozasnak" is kicsit kellemetlen;) A kinezet ut (bar a palya reszletesnek es noralisnak tunik), es a szukebb kanyarokban a kormanyrangatas (gamepad?!?!) kicsit gazos:) -
Értem én, hogy nem az a lényeg, de borzasztó ahogy kinéz
-
http://www.bsimracing.com/200000-virtual-visa-vegas-erace/ -
El Gigante #14945 AE68 és Akagi köszi! Azt hittem ezek csak rf1-hez vannak! -
Drift autók -
Joex22 #14943 Frissült az AC-s Nord.
Nem találom, hogy mi változott rajta, de megkapta az 1.0-s verziószámot. -
mint egy falat kenyér -
bottleopener #14941 https://www.studio-397.com/2017/01/stock-car-guide-part-1-the-full-course-caution/ -
Kis olvasmány: http://www.fiaformulae.com/en/news/2017/january/jack-nicholls-i-ve-come-full-circle/ -
Ez mar akkoriban is kicsit ciki volt (fix animacios szelvedo), de bo 2 evvel a megjelenes elott meg "elment". De igy 6 ev utan, hogy jelenleg sincs semmi (meg fix anim sem), igy mar erosen ciki:)
Nem modolgattam autokat, csak "nezegettem" a lehetosegeket, de mar regen vannak sokkal komolyabb szelvedo shaderek is, +10 dinamikus layer-rel vagy arra felkeszitve (tores, koszolodas, eso, es a hozzajuk tartozo osszes egyeb dolog). De nincs hasznalva, nem szamolja, nem fejeztek be:/
Ezekre a retegekre lehet animaciot is tenni, ami lehetne dinamikus is.
Igazabol sokmindennek megvan az alapja, csak nem lettek befejezve, kidolgozva. -
Hellboy76 #14938 Nekem ez a kedvencem 2010-ből: https://www.youtube.com/watch?v=kzWNZcCIYks
Meg ez: http://www.virtualr.net/rfactor-2-two-rainy-cockpit-previews
Rejtély számomra, hogy hogyan készültek... -
A jelenlegi aszfalt tukrozodes (ami szukseges az esoshoz) kicsit problemas es sokat zabal. Azon tuti faragni kellene, latvanyra, minosegre es sebessegre is.
Ami nagyon hianyzik, es kicsit hasznalhatatlanna teszi a dolgot, az a "latvany": esocseppek, szelvedo, ablaktorlo.
A masik pedig a vizes aszfalt "egyeletlenseg" es a "tocsak". A tuti a geometriabol generalt lenne, de ahhoz szkennelt palyak kellenenek. De mar egy fake is jo lenne, bar barkacs modon megoldhato most is.
Kellene a feluszas is, de ahhoz meg az elozo is kell:D
Barkacs, foltos aszfalt, meg a korai tesztelesekbol:)
-
Sőt, mikor elkezd esni az eső ha nem nagyon szakad le az ég még egy-két kört slickkel is lehet menni mire felázik annyira a pálya, hogy elkezd csúszni. majd a felszáradásnál a száraz ív tapad a nedves még nem. Ez a része tényleg nagyon durván ki van dolgozva. A látvány majd talán a DX11-től feljavul. :) -
Ja, es mozog a felho! :)
-
:))) -
Oh, értem, nem gondoltam volna, hogy ez ennyire jól meg lett csinálva :D
Köszi! -
Nem:)
Csak ott esik, ahol felho van: lehet a palya egyik resze felhos/arnyekos/esos, a masik resze napos; es felhotol fuggoen az eso mennyisege is valtozik. A palya felszaradasa is fugg a felhoktol (arnyekoktol), homerseklettol.
Vagyis minden tuti lenne, csak sajnos latvanyban (foleg az eso minosege, a szelvedo effekt es az ablaktoro hianya miatt) szegenyes a dolog.
De a feny-arnyek es a felhokkel nincs gond;) -
Lehet hülye kérdés, de az eső mindig ugyanannyira esik, felhőmérettől függetlenül, nem? -
Hellboy76 #14930 Barcelona-ból még bizti lesz egy újabb verzió, mert betöltési értékek kicsit változtak, célegyenes végén a háttér villogott, szalagkorlátok benn maradtak egymáson.
Meg néhány textúrát kellene még lecserélni, mert az alap szinte fehéren világít, "albedo-san" pedig túl szürke.
Ha még az AIW-ből is lesz egy jobb, akkor az is bele kerül. De ezek már apróságok... -
bottleopener #14929 Köszi mindkettőt! Az rF2-es lógóval ellátott táblát a célegyenes elején néha még most is megmosolygom. :D -
Hellboy76 #14928 Ezen is javítgattam ezt+azt:
Virginia_International_Raceway-v1.20