Éjjellátóval a filmkalózok ellen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébiránt kiszámoltam, nekem a 30 Km-es körzetemben nincs mozi. Kocsival legalább 38 Km a legközelebbi. A múlthéten volt szerencsém kétszer is moziba menni. Az egyik a Harry Potter volt, ott még nem voltak éjjellátóval emberek. A másik a Jégkorszak 3. Javaslom legyen minden 3D-s és akkor újra szvesen járok majd moziba, élménynek nem volt utolsó 😊
Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
Szerintem abszolúlt nem etikus, és az intézkedés több veszteséget fog okozni hosszúzávon a filmygártóknak (nem csak a WB-nek), mint amennyi hasznot hajtana. Az emberek egyszerûen meg fogják utálni a mozit.
Ha jó volt a film, megvettem. Vagy azért nem vettem meg frissen, mert nem volt hozzá magyar szinkron. Ha már pénzt adok egy filmért, akkor ne kelljen olvasom. Akkor inkább megveszem a könyvet.
Lehet, hogy emiatt gyíkarc, keveset fogyasztó, tehát a nyugati társadalom szégyene vagyok? Lehet.
És akkor mi van? De akkor sem vagyok hajlandó fizetni valamiért, amit megtévesztõ módon reklámoznak (ld. a filmek trailer-ei).
És a filmipar még nem is olyan nagyon megtévesztõ. Mert ami a zeneiparban (pl. egy szám visz el egy egész albumot), meg a játékiparban megy, az egyenesen vérlázító.
Hogyan ment ez régen? Húsz éve a gazdag-szülõk-gyerekei jellegû, snob haverok véleményére voltam utalva, ha valami friss cuccról volt szó. De hamar rájöttem, hogy a saját véleményem jobb. :-) )
Vannak itthon kazettáim. A kedvenc együtteseimtõl, vagy a kedvenc filmjeimmel. És mind jogtiszták. Pedig a mágnesszalag is másolható, UGYE.
Természetesen lehet lázadozni, hogy akkor nem megyek moziba... majd letõltöm.
Sajna elöbb v. utóbb de ez is szigorítva lesz, és sok minden más.
Az internet bebizonyította, hogy az emberek túlnyomó többsége nem tud mit kezdeni a szabadsággal. Ezért azok fognak szívni akik meg tudnak, ui. korlátok lesznek. Ne legyen igazam, de elöbb vagy utóbb egy totális megfigyelés alá lesz vonva a net, kõkemény szûrõkkel és hasonlókkal. (lásd: Kína)
Viszont ezzel szemben eléggé tekintélyes a dvd gyûjteményem, amiért szinte minden ismerõsöm kiröhög, hiszen "eredeti dvd-t épeszû ember nem vesz".
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ettõl függetlenül, ez az éjjel látosdi elég gyermeteg megoldás.Vagy legyen tényleg úgy mint a színházba vagy ne csináljanak semmit.Az, hogy éjjel látó kamerák pásztázzák a nézõket, akik fizettek a filmért...hát giga lol 😄😄😄 a kalapon nem lát át a kamera, szóval jobb lenne mondjuk rötgen kamerával pásztázni mindjárt, hát nem?pfffffff vagy vetítés után löjjenek le mindenkit
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
PL ha megnézek egy hdtrailert otthon ahhoz képest is már gyengébb a mozi minõsége. Blurayekrõl, mkv-król nem is beszélve.
Aztán hol túl hideg van hol meg túl meleg.
A hang is szerintem kicsit túlzó, minõségibb legyen ne csak hangosabb...
És legfõkébb ha már elmegyek egy új filmre legyen tényleg új, nem olyan amit amerikában már fél éve bemutattak..
(ezek az én általam látogatott moziban van, nem feltétlenül mindenhol)
Arról nem is beszélve, hogy magyarországon amire megy egy film addigra nem is kell a mozis verzióra fanyalodni mert elõfordulhat hogy fellelhetõ már belõle külföldi dvd verzio magyar felirattal vagy esetleg bluray stb.
Én meg menjek és nézzem meg, ugyanúgy feliratosan 2000-ért (mert nem egyedül mennék persze) és ha már itt tartunk a fizetésemhez mérve kicsit ez irreális lenne, ha elmennék egy hónapban hetente egy filmre a fizetésem 10%-áért.
De ha esetleg a filmgyártók beszállnak a lakáshitelembe akkor elmegyek minden filmjükre. 😄D
persze hülyeség az egész, mert autóval nem légvönalban mész...
Egyébként elhiszem, hogy sokba kerül neked csak a 60 km-ert érzem túlzónak.
Képen. Ha ezen körökben nincs egy mozi sem akkor nagyot nézek...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Amióta tolvajnak és potenciális bûnözõnek néznek mindenkit a mozikban nincs kedvem mozizni. Azt hiszem sokan vagyunk így ezzel. NEM KÖTELEZHETNEK arra, hogy elmenjünk a moziba. Ha úgy alakítják ki a körülményeket , hogy a nézõknek nem nem lesz kedve oda járni, bezárhatják a moziaikat.
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
Másodsorban nem ütközik a kukkolás személyiségi jogokba? <#fejvakaras>#fejvakaras> Teszem azt néhány tini pár csak azért megy moziba, hogy ott csõrözhessenek <#puszi>#puszi>, meg nyúlkáljanak a lányok szoknyája alatt; ezt a biztonsági õrök az éjjellátón keresztül láthatják és recskázhatnak rá? Hádefura! <#hehe>#hehe>
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
A VETÍTÉS IDEJÉRE SZÍVESKEDJENEK ELEKTRONIKUS KÜTYÜIJEIKET LEADNI, A VETÍTÉS VÉGÉN VISSZA SZOLGÁLTATJUK!
Vagy is egy csomag leõrzõbe leadni, szerintem hamarosan detektoros kapun fognak a moziba járók belépni a film terembe.
Röhej, komolyan mondom, igy hülyét csinálnak magukból és a megcélzott közönséget meg elriasszák, még nagyobb lovat adva azoknak akik ellen küzdenek<#levele>#levele>
Ha õk akarnak lenni a világ bohócai, hát rajta.<#lama>#lama>
Hát ezzel már nagyon elkéstek!<#mf1>#mf1><#beka3>#beka3>
Ha nem éjjelátóznak akkor valszeg megbukik a film <#nevetes1>#nevetes1>
<#wilting>#wilting>
Ezek nemtudják, hogy mi a különbség a hõkamera meg az éjjellátó között? O.o
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
mikor jönnek rá, hogy nem az ügyfeleikkel kéne háborúzniuk
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
de nem baj, amig a nézõket figyelik, addig a mozigépész nyugodtan videózhat
amúgy nem is értem mi a szarért jó felvenni kézikamerával a filmet, illetve azt sem értem mi a szarért jó megnézni a fos képpel fos hanggal :S mi nem ér rá megvárni a DVD-s megjelenést? ez egy film... miért kell azonnal már tegnap megnézni? Hova sietünk? Könyveket is "lopnak" még nyomdai állapot elõtt? (gondolom igen, csak az nem kap ekkora hajcihõt)
Mé há nem?