Star Wars: The Force Unleashed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem "vagizni" szerettem volna, amúgy az 1.2 patch óta állítólag javult a teljesítmény, ill. a felbontáson kívül még egy high quality opciót is be lehet pipálni, nem tudom ez mennyit számít 😊

SZilaJMaGGoT
Jah, am meg fölösleges azzal vagizni, h maxon megy... Mivel csak felbontást lehet állítani így mindenkinél maxon megy(vagy nem...). 😊

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Narxis
Nem a játékról ment a vita hanem az irreális gépigényen...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

csak mondtam, a játéknak semmi baja.

SZilaJMaGGoT
Igen, és?

én tegnap megvettem és tökéletesen fut maxon 1080p-ben (2,4 quad proci, gtx 280 és 8 gb memória)

SZilaJMaGGoT
Ez nem vicc hanem konzolport...

TreDoR
Ezekszerint az Aspyr Media-soknak van humorérzékük, hogy egy DX9-es game mellé ilyen gépigényt hoztak össze XDDD

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Optimus Prime
Ha tényleg komoly nagyon durva. Bár másfelé is kérdeztem, elvileg gyengébb gépen is elfut. Bár nem az igazi. De az is igaz, hogy a játék csak 30 fps-sel fut, bármilyen VGA-val.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Evin
Talán nem maximumon, de igen, futhat.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

TreDoR
Most ez az "AMIVEL JÁTSZANI IS TUDSZ:" gépigény DX9 mellett komoly vagy csak április 1.-n írtátok oda és véletlenül ott maradt?

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Optimus Prime
Lehet a kérdésem már tárgytalan, ha a fenti Gépigény a felhasználó tapasztalatokra épít. A játék futna az én gépemen? Steamen akciós és gondolom eredeti lévén problémamentesebb lenne.

Intel Pentium E5300
2 GB DDR2 RAM
Geforce 8600 GT 256 MB
Realtek HD Audio

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

oksam am tud vki egy olyan patch ami biztosan mükszik?? meg amit manuálisan mentek azt nem tölti be csak amit a gép ment...tud vki vmi megoldást?
SZilaJMaGGoT
<#wilting>Átmegyek a szomszédasszonyhoz zabálni, igaz, hogy nem az anyám de az is tud fõzni... :/

jah akko pc hogy lhet behozni? meret azon is meg van
Evin
Ez a PC-s fórum!

Hello ha már föl telepittem az xboxra a sith editiont akko hogy to behozni a sith costumot amibe a sith editon ba lehet lenni mikor hóba le dobnak azta costumot hogy tudom behozni igy hogy ha már föl telepittem és a sima unleashead el játszok minden karakter meg van csak az hiányzik végig kell hozzá vinni a játékot ? mert a többit alaból meg kaptam
(a neve darks lords armor)
Evin
Darabonként kb 30-60perc, ki hogy rohan át rajta.

6 körön keresztül kell ezt csinálnod, hogy kinyírod a vadászokat, majd az erõvel lejebb húzod. Az a lényeg, hogy zölden világítson az a rész, ami mutatja, hogy most jó helyen van-e a romboló.
Különben a két bónusz pálya milyen hosszú? mert elfelejtettem, hogy azok is vannak és letöröltem a géprõl.
Evin
Ha gondod van a játékkal, akkor kell patch, ha nem, akkor fölösleges.

hali srácok most akk kell patch?mert egyes részeknél kikapcsol a játék.és azt irja ki h hiba miatt leállt...win7em van és ajáték is szaggatás nélkül megy..2gb ramom,512es vidkártya igaz HD2600 xt-s.meg amd 64X2 3800+-om van de mondom szaggatás nélkül megy...légyszives aki tud megoldást az irjon...e-mailem: [email protected](am ha ide irtok az is joo)
Végre sikerült kivinnem, nagyon nagy játék meg a story is jó volt de viszont a bónusz tatooinos pályán elakadtam amikor ilyen szemétfeldolgozóba vagyok vagy hol. Ott van proxy is és magyaráz h emeljem föl vmi érzékelõvel mert ott van egy érzékelõ szem ami kiszúrja a hutt robotjait, de hiába emelem fel proxyt nem történik semmi. Nem tudja vki hogy mit kell csinálni?

vki
Õszinte részvétem. Ahhoz csak annyit, hogy kitartás 😊

ACER Aspire 5738ZG

Köszi! Már sikerült, most a csillagrombolóval szenvedek. Egyszerûen nemtom leszedni, már csak egy kicsi kéne de lent van az orra és mire felemelem meg elforditom odaérnek a vadászok :@ és mire kinyirom mindent kezdhetem elõrõl... Nagyon fos igy egérrel meg billentyûvel...

vki
Sok kitartás, és sok villám kell hozzá. Addig meg pattogj, ahogy tudsz.

ACER Aspire 5738ZG

Hello! Tudnátok abban segiteni h felucián organa szenátor megmentésekor hogyan lehet kinyirni a him rankort? Hiába dobom bele a fénykardot meg hiába vezetek bele villámot alig sebzi és hozzávágni se lehet semmit meg elbújni se lehet, ráadásul shaak ti tanitványa is néha elõbukkan.

Narxis
hát nem tok más megoldást sajna :S

így sem lett jó :S hát nem tom mi a baja nem akarok lemondani errõl a játékról mert a fanatikusságom a star wars iránt hatalmas és nem szívesen hagynám ki ezt a játékot 😄
Narxis
ehh.... XD

de most meg nem találok eredeti exe-t xD
Narxis
lol, akkor ott gebasz van 😄

hát nem lett jó :S sztem az exe alapján azonosítja a verziószámot majd letöltök vhonnan 1 origit és az amerikaival patchelem fel hátha úgy jó lesz
- Added Version number update in launcher. ehez képest nekem még mindig 1.0 van kiírva >.<
mind 1 de már - Általános teljesítmény növelése az összes támogatott
konfigurációk(on sztem 😄). miatt is megérné 😊
Narxis
azt nem tom, lehet, de ha felment akko nem gond.

meg ugye lehet h az a baj hogy nekem amcsi a verzióm és euro patchet raktam fel <#rolleyes>
Narxis
lol, hát jah, sokáig telepíti 😄

megnézem hátha jó lesz vele majd mire feltette (20 év 😄) visszaírok 😄
Narxis
http://translate.google.hu/#

😄

- Általános teljesítmény növelése az összes támogatott
konfigurációk.
- DMM teljesítmény növelésére.
- Hozzáadott verzió száma frissítés hordozórakéta.(Kiírja a verziószámot az indítópanelen.. 😄)
- Rogue's Jedi tunika most látható játék közben.
- Császár karjai most látható játék közben.
- Rögzített részei a "Sötét Úr Armor" a folyamatosan
visszaugró(ez meg nem tom mi, valami bug lehetett xD)

angolul nem igazán tudok szóval nekem ezt kínai <#idiota>
Narxis
Star.Wars.The.Force.Unleashed.Patch.v1.2.Cracked-BAT

- General performance increase on all supported
configurations.
- DMM performance increase.
- Added Version number update in launcher.
- Rogue Jedi's tunic is now visible during gameplay.
- Emperor's arms are now visible during gameplay.
- Fixed parts of the "Dark Lord's Armor" from continually
bouncing

Nem tom mennyi hely kell neki. 😄

és ahoz is kell 15gb szabad hely ? <#nevetes1>
az ezt a hibát javítja ?
Narxis
Van már 1.2-es patch is és hozzá BAT crack.

hali
nekem az a bajom hogy az utolsó pályán amikor végigértem a lézereknél és töltené be a 2. pályarészt a játék elszáll próbáltam mind a 2 cracket a mini imaget is de azokkal sem jó ja és az 1.1-es patch is fentvan több ötletem nincs nem tudjátok mi lehet a baj ?
Sikerült megoldanom. Most viszont a császárt nem tudom legyõzni.
A három DLC-vel az alap végigjátszása nélkül is lehet játszani???
Sziasztok! Segítsetek nekem!
Tudom, hogy mindenkinek ez a gondja, és hogy eddig kb. ezerszer kérdezték meg.
De ha lehetséges nem olvasnék vissza majd háromezer hsz-t, hogy megtaláljam.
Szóval kérlek írjátok le, hogyan lehet a csillagrombolót a legegyszerûbben és leggyorsabban leszedni??? Mit és hogy kell csinálni?
Én még addig sem jutok el, hogy megtudjam fogni.<#help><#help><#help>
@kisspetya83

Nem akarlak elkeseríteni, de a 9500-ös videókártyád valószínûleg a nem támogatott szériák közé tartozik. Nézz utánna!
Támogatott vidókártyák:

Támogatott asztali chipsetek:

ATI Radeon HD 2900, 3850, 3870, 4850, 4870

NVIDIA GeForce 8800, 9600, 9800, 260, 280

Lehet, ez a ptoblémád!
Bence94
valaki ránézhetne erre az új patchre mert szépnek hangzó performensz inkrízrõl ír 😊

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Narxis

Rayden02
Ááá köszi szépen!Ez jól jött!
Am lenne egy kérdésem felétek!
Tudja-e valaki,hogy miért nincs hang nálam az intrók alatt?Nem tudok rájönni hogy miért van ez!Amúgy nem mindegyiknél,csak a vaderes intróknál!<#szomoru1><#help>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition