3233

Ultimate PC \"Shit\" Edition
GÉPIGÉNY (KATTINT)
  • Ic3 m4n
    peccseljétek meg
  • Petike94
    Nekem is ugyanaz a problémám,mint mate5255-nek.Hogyan lehet megoldani?
  • mate5255
    heló
    nekem olyan gondom van hogy most felraktam a játékot újra elkezdtem játszani és mikor mára főszereplő első pályán vagyok és legyőzöm a lépegetőt és megyek fel azokon a szárnyakon akkor ki írja hogy a star wars the force unleashed exe. futtatása közben hibát észlelt és várjak míg keres megoldást a problémára én hiba várom meg nem talál hiába nyomok mégsét kilép. Mi lehet a probléma?
  • Petike94
    A Star Wars The Force Unleashed Sith Edition grafikai beállításait hol lehet módosítani? Valaki meg tudná mondani?
  • Rage47
    1.2 is van már
  • zkas
    eredeti exevel kell patchelni ha megvan keress 1.1-es cracket
  • toarpad
    A hiba megmaradt... más ötlet ? :S
  • toarpad
    thx
  • szapor
    Másold be a patch exét a játék főmappájába és ott inditsd el
  • toarpad
    Lenne egy problémám !

Felakarom telepíteni az 1.1-es patchet és kiírja hogy Software not found mi lehet a hiba ? pedig fennvan !
  • fjuve89
    hello
    Lenne egy problémám. Újra fel akartam telepíteni, miután úgy töröltem le, hogy először a mappáját töröltem és utána a vezérlőpultból. Ma újra próbáltam és azt írta ki hogy fel van telepítve. Nincs fent pedig. Az lehet a probléma, hogy volt fent patch is és azt külön nem töröltem, hanem a mappával együtt? Hogyan lehet ezt megoldani?
  • Rage47
    valaki próbálta 5.1-el? nálam nem igazán jó valami, bal első hangszóróban szól a zene, a többiben a játék :o
  • Julius Caesar
    Most az egész palpis rész bugos lett. Nem engedi le a villámburkos pajzsát. Amikro nyerésre állok egyszer az életben persze!
  • SZilaJMaGGoT
    Valszeg warez, ha patchet akarsz rárakni, akkor original exe kell.
  • berczely
    Sziasztok!

Nem tudom ez a warez miatt van e de szeretném felrakni a legfrissebb javítást a játékra és azt írja ki hogy nincs telepítve a játék a gépre pedig fent van!
    Egyéb...
    A menüben melyik gomb a [,] mert azzal kéne választani dolgokat, de egyszerűen nem reagál semmire!
  • SZilaJMaGGoT
    Illetve elképzelhető, hogy elindulni elindul, csak épp lagol majd mint az állat... :D
  • sonka0
    :( Okés. köszi szépen. akk össze kell spróolnom ramra is xD thx még 1x.
    csaó
  • SZilaJMaGGoT
    Nem. Am ott a bannerba a gépigény. A minimum követelmény 2giga ram, + nincs minimum beállítás a játékba, előre belőtt grafika van, nem tudod állítani csak a felbontást.
  • sonka0
    Sziasztok. Azt szretném kérdezni tőltek,h sztetek 1 gb rammal is eldöcögne vhogy minimumon?? :S Minden más bőven megvan mert minden tök új a gépemben,csak ramra már nem maradt pénzem és az csak 1 giga maradt így :S Szal sztetek elmenne vhogy??
  • Julius Caesar
    Sith lord fokozaton (harmadik) viszem most a gémet, palpinál vagyok. lehetetlen győzni. Azokat a szardarabokat amiket lő felém csak úgy tom kivédeni, h a konzolok mögé bújok. De a villámlás úgyis kicsinál. Hiába blokkolom, többet lő, mint amennyit az erőm bírná. Amennyi életet nyerek az őrökből az meg kábé fele annak, amit vesztek. A villámnokat se mindig tom felé visszalőni, a kard támadásaimmal meg semmit nem sebzek szinte.

Már agyfaszt kapok tőle...
  • necroman
    1.2-es patch-el is ugyanazokon a pontokon megakad és kidobja a játékon...sajnos uninstall.
  • CharrDen
    Ja és amikor a beállításokra megyek, ott xboxos controllerre mutatja a gombokat
  • CharrDen
    Sziasztok! Valaki PCre egy gomb leírást tudna adni? Mert csomó mindent nem találok, optionst meg nem tudom megnyitni -.-
  • Evin
    A c-n kell neki vagy 20GB. Vagy elindítod a telepítést, és a Temp mappában folyamatosan törlöd a cuccokat. Így 10GB szabad hellyel is fel lehet rakni, csak végig kell ülnöd a telepítést és törölgetni.
  • killecske
    Helló

Hogy kell telepíteni a pacht?
    Valahol azt olvastam, hogy a C meghalytón kell neki hely de nekem az egész csak 15 giga?
    Akkor, hogy kell telepíteni?
  • necroman
    Hi,

visszaolvasgattam, de nem találtam meggyőző ötletet a problémámra. Miutan Vader gyomronszúrt az videoban, majd összeraktak újra, az azt követő pályán van egy tag, aki éppen hegesztené az ajtót, amikor jövök. Két samesz próbál neki segíteni, de a kihajtogatott ajtónál remekül le lehet mindhármat szedni. Innen tovább azonban semmi. Vagyi, ha átmegyek az ajtón, folyton kidob a játék. Vagy 100× 100 féle képpen próbáltam megoldani a játékmenetben, de ugyanez a vége mindig. Ha jól értem a korábbi hozzászólásokból, kellene a patch 1.2, de azzal veszítem az eddig végigtolt pályákat...és még úgy sem biztos. Szóval, lehet, újra az elejéről kezdeni nem lenne kedvem, pedig nagyon tetszik a játék eddig, sajnálnám kidobni. Van-e valakinek ötlete?
  • Fester
    Köszi!
  • zkas
    az ékezetes betűkkel próbálkozz pl őúó
  • Fester
    Hogyan lehet lépkedni a menüben??? [] gombokat írja a játék, de arra nem reagál. Én ősrégen kipörgettem, és most tesóm játszana vele, de nekem ötletem sincs. Így se pontokat nem tud szétosztani, se főmenüt nem bírja behozni.
  • Julius Caesar
    Nincs vmi mód arra h vaderként játszakl (vagy vader skinnel) az első pályán kivül? Ugye a kódok nem működnek PC-n szal...
  • zkas
    Noh ma jön meg a játék boxra :) Remélem nem fogok csalódni benne.
  • kas123
    Üdv, felraktam a játékot, kipróbáltam és még voltak átvezető videók.
    Utána futtattam egy regcleanert és egy disckcleanert és eltűntek.
    Megpróbáltam újrarakni a játékot, de nem segített. Felraktam az 1.2-es patchet, de az se segített. Mi tévő legyek?
  • pauly
    Na megtaláltam...Csak akkor lehet állítani a feliratotot is,ha elindítottam a játékot,és közben lépek be az options-be,ha a fűmenüből akarok,akkor nincs olyan menü
    köszi!
  • pauly
    ja,most vissza olvastam,hogy az options-ben az audio-nál kellene hogy legyen,de nálam nincs olyan,csak a hangot,meg a gammat vagy mit lehet ott állítani :/ launchernél sincs semmi ilyen...Lehet hogy az 1.2 patch kavar be?Mert a magyarítás működik jól,csak az átvezetőben nincs felirat...
  • vki
    Be kell kapcsolni.
  • pauly
    Sziasztok!

Az átvezető videóknál nincs felirat a játékban?vagy valami nálam nem stimmel?
    köszi!
  • vki
    Az jó kérdés. Hirtelen nem ugrik be, de azt biztos, hogy a játéknak két befejezése van --> Két ruhát lehet kapni.
  • Julius Caesar
    Akkor mmi az ami el van fedve? Kento ruháját megszereztem holkoronból, sith robe dettó. Egy a jedi, az megvan light side endingből, és még kettő van. Abból egy a stalker armor.
  • vki
    Szerintem nincs 3. Legalábbis ami a játék végkimeneteléből származna, ugyanis csak 2 van belőle.
  • Julius Caesar
    Újra viszem a gémet,e ddig kétszer vittem. Most a végén unlockolni akarom a sith ruhát, és vader ellen megyek, de vicces, hogy nehezebb mint a császár. Harmadszorra se sikerült legyőzni. Az a vége, hogy beszorít egy sarokba és addig döfköd amíg meghalok. fel se tok kelni. Az ütéseimet blokkolja mind. Még 3/4 életet se tudtam lehúzni.

ui: am a jedi ruha is jó, csak kéne a sith is. Mi a harmadik unlockolható?