3233

Ultimate PC \"Shit\" Edition
GÉPIGÉNY (KATTINT)
  • Evin
    Méretéből adódóan szerintem elég az 1.2
  • Julius Caesar
    HA patchelek először 1.1-et rakjam fel, vagy lehet nyomban 1.2? SZóval sorban vagy a legújabbat?

Vagy tök mindegy?
  • Marcus Brutus
    navégre.... Darth Vödör halott :D:D:D:D

jeeeee

szóval: uccsó pálya: azoknak, akik Vadert választják:

1. nagyon erős! állítsátok be a legerősebb kristálykombinációtokat, ami van..
    2. az erőpontokat lökésre (force push) használjátok el, ezenkívül próbáljátok a maradékot a lehető legjobban felhasználni
    3. Vader szeret felemelni és megforgatni... Ha közel álltok, akk nem kezdi el (van kivétel). ez leginkább az erőlökése utáni időszakra értendő
    4. folyamatosan védjétek magatokat, hadd csapkodjon... >hülyeagyerek< :D:D
    5. amint tart egy pillanatnyi szünetet, üssetek vissza, bár védekezni fog...
    6. force pushból (erőlökés) minél többet adjatok neki, és ha látjátok (a lökés után), hogy leeresztette a kardját, és úgy áll, mintha meg akarna ölelni ( :D:D) akkor azonnal rohanjatok oda, és "... a földbe kell döngölni"
    7. erővillámnál (a közel állás miatt) elsőre találjátok el a forgó kis micsodával a pirosan bevonalkázott részt.
    8. ha nekiáll erőlökési próbálkozásának, lazán ugorjátok át, és 3. pont..

nah, remélem segítettem.... én így győztem le :D:D
  • Julius Caesar
    Rendben mindkettőtöknek köszönöm a választ. Igazából nekem elég hogy ha már élvezhetően fut, a részletesség nem zavar, inkább hogy menjen 1440x900-ban. (Különben a ugye nem natív és torzul a kép). De köszi az infót.
  • Narxis
    Persze a patcheket tedd fel, sokat javítanak.
  • Narxis
  • Narxis
    Hát ahogy már előttem is leírták ez a játék vagy fut vagy nem, nincs köztes állapot a beállítások hiánya miatt. Szerintem 30-35 fps minimum meglesz ezzel a konfiggal az pedig már jó.
  • The Protector
    FAszomat a fogyatékosokba akik nem tudnak értelmesen válaszolni másnak.
    Caesar:szépen fog futni rajta bár a játék nem túl jól optimalizált.
  • Julius Caesar
    Ez most mit takar. Azt hogy jól, vagy azt hogy "jól" (tehát irónikusan és felejtsem el).
  • Narxis
    Jól.
  • Julius Caesar
    Halisztok, ezen a gépen hogy fog futni, ha egyáltalán fog:
    Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500 @ 2,66 ghz, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB,
    WesterenDigital Caviar SE16 320 GB és win7 ultimate 32 bit.

Válaszokat előre is köszi!
  • Narxis
    Szerintem mennie kellene de az biztos, hogy határeset.
  • SZilaJMaGGoT
    Jogos a meglátásod, de láthatod, hogy nagy már a pangás, lecsengett már rég a játék körüli izgalom, így ismét megjegyezném nem rosszindulatból, de ameddig itt válaszra vársz addig tesztelheted, valamint visszaolvashatsz. Igaz nem nagy segítség, de azért jó ha tudod, hogy szinte fölöslegesen vársz választ. Szívesen segítenék ha hasonló konfigurációm lenne, de sajnos nem tudok, csak sok szerencsét kívánni.
  • Optimus Prime
    Voltaképp igen, és nem. Lévén ez egy ismert fórum így gondoltam, hogy sokan megfordultak itt. Olyan is leszedte/megvette, aki utálja és csak fikázta. Szal gondoltam sokan, sok féle gépen próbáltak, aminek köszönhetően van egy átlag tapasztalat mégis milyen gép kell neki.
  • SZilaJMaGGoT
    Nincs annyi, de csinálj helyet... Nem várhatod, hogy mindent megoldjanak helyetted. Nem rosszindulatból, de ameddig arra vársz, hogy valaki megválaszolja a kérdésed addig simán tesztelheted.
  • Optimus Prime
    Gondoltam rá, de cirka 25-30 GB lehet a is. Nekem meg kb. annyi a szabad helyem. :S
  • SZilaJMaGGoT
    Hát próbáld ki warezzal, hogy megy e...
  • Optimus Prime
    Vagyis menne az én tré gépemen vagy nem? :)
  • SZilaJMaGGoT
    Nem sokat, am elhiszem, h nem vagizni akartál ezt lehet általánosságban érteni + irónia.

Ezzel nem tudok vitatkozni... :)
  • TreDoR
    Az ok, csak ez így akkor is elég röhejesen hat.
  • doggy90
    nem "vagizni" szerettem volna, amúgy az 1.2 patch óta állítólag javult a teljesítmény, ill. a felbontáson kívül még egy high quality opciót is be lehet pipálni, nem tudom ez mennyit számít :)
  • SZilaJMaGGoT
    Jah, am meg fölösleges azzal vagizni, h maxon megy... Mivel csak felbontást lehet állítani így mindenkinél maxon megy(vagy nem...). :)
  • Narxis
    Nem a játékról ment a vita hanem az irreális gépigényen...
  • doggy90
    csak mondtam, a játéknak semmi baja.
  • SZilaJMaGGoT
    Igen, és?
  • doggy90
    én tegnap megvettem és tökéletesen fut maxon 1080p-ben (2,4 quad proci, gtx 280 és 8 gb memória)
  • SZilaJMaGGoT
    Ez nem vicc hanem konzolport...
  • TreDoR
    Ezekszerint az Aspyr Media-soknak van humorérzékük, hogy egy DX9-es game mellé ilyen gépigényt hoztak össze XDDD
  • Optimus Prime
    Ha tényleg komoly nagyon durva. Bár másfelé is kérdeztem, elvileg gyengébb gépen is elfut. Bár nem az igazi. De az is igaz, hogy a játék csak 30 fps-sel fut, bármilyen VGA-val.
  • Evin
    Talán nem maximumon, de igen, futhat.
  • TreDoR
    Most ez az "AMIVEL JÁTSZANI IS TUDSZ:" gépigény DX9 mellett komoly vagy csak április 1.-n írtátok oda és véletlenül ott maradt?
  • Optimus Prime
    Lehet a kérdésem már tárgytalan, ha a fenti Gépigény a felhasználó tapasztalatokra épít. A játék futna az én gépemen? Steamen akciós és gondolom eredeti lévén problémamentesebb lenne.

Intel Pentium E5300
    2 GB DDR2 RAM
    Geforce 8600 GT 256 MB
    Realtek HD Audio
  • devboy
    oksam am tud vki egy olyan patch ami biztosan mükszik?? meg amit manuálisan mentek azt nem tölti be csak amit a gép ment...tud vki vmi megoldást?
  • SZilaJMaGGoT
    Átmegyek a szomszédasszonyhoz zabálni, igaz, hogy nem az anyám de az is tud főzni... :/
  • szabolcs94
    jah akko pc hogy lhet behozni? meret azon is meg van
  • Evin
    Ez a PC-s fórum!
  • szabolcs94
    Hello ha már föl telepittem az xboxra a sith editiont akko hogy to behozni a sith costumot amibe a sith editon ba lehet lenni mikor hóba le dobnak azta costumot hogy tudom behozni igy hogy ha már föl telepittem és a sima unleashead el játszok minden karakter meg van csak az hiányzik végig kell hozzá vinni a játékot ? mert a többit alaból meg kaptam
    (a neve darks lords armor)
  • Evin
    Darabonként kb 30-60perc, ki hogy rohan át rajta.
  • Redkusz
    6 körön keresztül kell ezt csinálnod, hogy kinyírod a vadászokat, majd az erővel lejebb húzod. Az a lényeg, hogy zölden világítson az a rész, ami mutatja, hogy most jó helyen van-e a romboló.
    Különben a két bónusz pálya milyen hosszú? mert elfelejtettem, hogy azok is vannak és letöröltem a gépről.
  • Evin
    Ha gondod van a játékkal, akkor kell patch, ha nem, akkor fölösleges.