Star Wars: The Force Unleashed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evin
A motor olvasztja a szárny alját. Lökd el.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

itt hogyan tovább?

Evin
A PhysX az Nvidia kártyákban van, és hardveres alapú. Ebben meg
Euphoria van (azt hiszem ebben a játékban is mutatkozott be), ami szoftveres alapú, mint a Havoc.
Ne keverjük a szezont a fazonnal, mert a baromság gyorsabban terjed, mint a valóság.
A linkrõl letölthetõ a fizikai motor próbaváltozata, és lehet vele eseményeket összerakni, akit érdekel!

IMYke2.0.0.0
Pisix egyszerûen nem létezik - szinte semmilyen játékban - normálisan.
A CPU számítja ki még a legerõsebb GTX 285/295 mellett is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Bence94
physx dehogy....ilyen fizikát nem is tudna elvégezni...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Ez elég szomorú DX9 és ekkora vasigény...a physix használatával meg sem merem kérdezni mi kell neki, paks?:S (már ha be lehet kapcsolni alatta)
Már megvolt az is legelõször.Akkor jött hogy a második pályán amikor ki kell húzni a falból azt a valamit akkor lépett ki.És hiába volt a 5x próbálkozás semilyen módon nem akarta az igazat
Evin
Próbáld ki patch nélkül, 1.0-val, és az ahhoz való crack-kel. Hátha úgy menni fog.

Igen megvolt minden.Azt a Direct X 10-et használom ami a Re5 höz van.A driver mind a legfrissebb mert win7 van a gépen és a gyári lemezeken csak Vista cuccok voltak így kénytelen voltam mindet a netrõl leszedni a gyári oldalakról.
IMYke2.0.0.0
1 - kevesebb
2 - hibás crack-re gyanakodtak - de hidd el, nem kicsi a gépigénye!
3 - DX11-et, DX10-et? SOHA. Mivel konzol átirat, ezért DX9.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Üdv.
Pár kérdés a játékkal kapcsolatban.
1, Mennyi a végigjátszási ideje, még nem próbáltam ki, de sokan dicsérték, valamiért úgy érzem hogy nem egy 30-40 órás a játékideje inkább 10-12-re tippelnék (Nem értem a jó vagy jónak ígérkezõ játékok elég rövidek-AvP, Stalker)
2, Valóban akkora a gépigénye mint a korábbi hozzászólásokban ajánlott 6gb ram 1gb-s vga 4 magos proc (elég kemény)?
3, DX11-et használ vagy max DX10?
Evin
Driver frissítés, DirectX frissítés megvolt?

mindent kiprõbáltam amit csak írtatok az us patchet bla bla bla ,szóval mindent.Nagy SW fan vagyok és nagyon szeretnék játszani vele.a probléma a következõ telepít, Patch,Crack.Játék indít megy elindul a video a megszokott szöveg vetítés.Az elsõ pár sor után kilép.Játék újra indít fõmenü képernyõje de menüpontok nélkül és csak tölt és tölt és semmi.
A gépem Asus P5KPE-SM Core2Duo 3GHz 6Mb Cash,4Gb RAM 1066Mhz,Geforce 9500 GT 1Gb mem. Szerintem nem a gép miatt nem megy. Ha valaki segíteni tudna nagyon örülnék neki.
<#eljen>
na délután újra kikell játszani <#vigyor3>

samsung123
VÉGRE! NAGYON KÖSZÖNJÜK!

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

IMYke2.0.0.0
Akinek kell, ingyen letöltheti a játék magyarítását: http://www.magyaritasok.hu/

simán ;-)

Rayden02
Sziasztok,megszeretném kérdezni hogy az én gépemen elfutna-e?Mert ha nem akkor hagyom a fenébe!Köszönöm!<#confused><#help><#vigyor5>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Megsúgom a PS 3 és XBOX gamekhez is érkeznek patchek, ezek általában a DLC-kel jönnek.
DarkSector
ez nem konzol átirat. ha az lenne, nem kéne peccselned, és nem lenne instabil.
nekem amúgy nem instabil pecs után se. biztos a krekkelés miatt más gépeken másképpen reagál a játék.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kisebb gondom akatt a pachelés után.

Jobban megy game de instabilabb is lett. Sokszor fogja magát és kilép hiba üzenet nélkül, most a Kouta el hozatala utáni movie kellõs közepén kilép.

Valakinek valami ötlete, hogy mi baja ennek a történelem legrosszabb konzol átiratának?
Ööö rég voltam már itt de asszem be kell lökdösni vagy simán az erõvel kinyitni.Jobb egérgombbal rákattintani és húzni.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Sziasztok.
Itt a kaput hogyan kell kinyitni?
fullazz
Sikerült is 3-ra 😊
Lekapcsoltam minden programot, ami nem kellett, internetet, stb, szerintem a kevés memóriám miatt, mert eléggé szaggatott még így is az a terem! 😉

fullazz
Még csak 2szer fagyott ki! 😉 Akkor hajrá, messze még az 5 😄

Ezt nekem is csinálta, de kb ötödjére már ment normálisan!
Próbálgasd :\

fullazz
Nekem kilép az Star Wars Force Unleashed Ultimate Sith Edition mikor egy 2 oldalról is körbejárható kör alakú pályának a másik felén egy liftbe beszállok, közben lejátszik egy videót, és mikor kiszállok a liftbõl kilép a játékból is! 😉
Crackfix-et raktam fel, mert az elsõ pályákon valamikor kilépett akkor amikor kockákat kellett kihúzni a falból, és azon felmenni, de az segített rajta... Itt viszont már nem tudok tovább menni!
Valakinek valami ötlet?

Jól van igazad van,megyek oda xD
Evin
Balra lelóg az anyag.
De ha jól látom a fejlécet, ez nem a webfejlesztés topik!

bocs, ezt
Amugy megtennéd hogy megnézed ezt az oldalt hogy ezis ilyen széles vagy nem tom mi?
Amugy nem tudnál nekem likelni egy oldalt vagy valamit,mert magamtól elég nehéz rájönni :S
Én tökéletesnek látom az oldalt mert minden oda jön be ahova akarom,szar,másnál ugy látszik nem :X
Köszi,megnézem mit tudok csinálni 😊,amugy 1920x1080-as a monitorom szóval elég nehéz rajta weboldalt szerkezteni,a %-os elosztást még csak most tanulom szóval nem nagyon jól müködik
IMYke2.0.0.0
Az oldal tulajdonságai között ne felejtsd el módosítani a fejlécet:

"Star Wars: The Force unleashed" -rõl Star Wars: The Force Unleashed"-re!

"Hírek"
A háttérképet, ami egy 367 kb-os jpeg, jó lenne, ha elfelejtenéd [mert gyakorlatilag nem látszik, az oldal eltakarja, de a betöltõdéskor nagyon is számít!), vagy legalább egy *.gif-be tömörítenéd. Interlaced tömörítés mellett.
S akkor megint ott a Youtube beágyazás... egyszerûen LINKET használj rá! Vagy fotózd le a képét, és arra szúrj be linket!

"Információk"
Rengeteg üres hely... rosszul beosztott oldal.

"Letöltések"
Az egy dolog, hogy tulajdonképpen a fele warez, de innen csak a böngészõ "Vissza" funkciójával lehet az elõzõ oldalra jutni - az oldalad menürendszer gyakorlatilag az aloldalon nincs.

"Galéria"
Felesleges - az Információk nevezetû aloldalra valók a képek.

IMYke2.0.0.0
Kezdjük ott, hogy 1440*900-as felbontáson SZÉLES!
Ne csak az 1680*1050+ osokra gondolj egy oldal tervezésekor!
Vagy használj dinamikus oldalt (CSS).
A beágyazott Youtube filmecske még 4 MBit mellett is megfogja a betöltõdést.
Mivel széles, és nem dinamikus, túl sok az üres tér.
A menülinkek közül az elsõ kettõ "Mouse Over" esetén összehúzódnak - fordítva kellene lennie: azaz, vagy vastag, vagy nagyobb legyen, esetleg elszínezõdjön... stb.

Elsõre ennyi.

Pls kommenteljetek milyen lett, ez csak a 11. oldalam szóval még kezdõ vagyok 😄
Helló! Volt egy üres 2 órám,nem tudtam mit csinálni,ugyhogy ezt csináltam 😊
Mondjuk így meg crashel a game állandóan, hát én feladom 😄DDDD
Valaki vonja össze a hsz-eim ha akarja.

Megoldódott a probléma, #2660-ben van a megoldás ha esetleg valakinek még szarozna!

Gamecopyworld-rõl kipróbáltam az összeset, mindegyiknél ezt csinálja.Ha mini image-el próbálom indítani akkor meg kiírja hogy emulator detected, és kapcsoljam ki.
Valaki nem tudná esetleg emailben elküldeni a saját .exe-jét?

DarkSector
errõl régen panaszkodtak már.
tölts le új krekket hozzá, ez a krekk miatt van amolyan bug.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nem írtam egyet sem.Ahogy elõször elindítottam a játékot ezt csinálta 😞
Vissza lehet valahogy csinálni?

Agamemnon
Na írj be kódokat (csalásokat), és máris ment automatikusan...

Hoppá valaki vonja össze ezt a 2 hsz.-t ha akarja.
Szóval ezt írja ki és amikor a játékban menteni akarok akkor pedig azt hogy saving disabled.Mit csináljak?

Na tökéletesen fut meg minden, csak az a baj hogy mikor elindítom a játékot, ezt írja ki.

Evin
Van köztük pár év, így garancia nincs rá, csak esély.

Nem írkálom most be a konfigomat mert nem tudom fejbõl, szóval csak úgy kérdezem, hogy ha az Assassin's Creed nagy felbontásban high qualityn hibamentesen futotta gépemen, akkor ez is fog? 😊

Evin
Nem volt elég hely a c-n, ugye?

Köszi a segítséget .. sikerült