3233

Ultimate PC \"Shit\" Edition
GÉPIGÉNY (KATTINT)
  • balee4
    Pedig gondolkodtam rajta hogy majd megveszem. Mondjuk nem a megjelenéskor terveztem, de így mégha lemegy az ára sem fogom.
  • Nagylaci
    Amúgy gyönyörű a játék és valami iszonyat mennyiségű egységet mozgat meg időnként csak úgy a háttérben is ami félelmetes hangulatot teremt, hogy mennyire él körülötted a világ. A játékmenet döbbenetesen ott van a szeren, hihetetlen jó arcade móka és szinte minden elpusztítható, felrobbantható.
    Kár volt ezt egy ilyen silány porttal elkúrni...
  • DarkSector
    érdekes!!

nekem 1680x1050-ben frankón semmi akadozás!!
    vagy lehet a felbontáson kivűl még állítani a grafikán valahol???
  • TDantes
    Na és az U3-as játékok elfutnak gyenge gépeken is...
  • Nagylaci
    Igen tökéletesen igazad van. Ennek nincs minimum gépigénye! Viszont annyi idő alatt amennyi eltelt a konzolos verzió kiadása óta csak "hegeszthettek" volna neki egy-két állítható grafikus beállítást. Aztán csodálkoznak ha PC -sek nem vásárolnak játékot... Nem kellene semmibe venni ezt a közösséget és ha a kalózkodás meg nem is szűnne, de nagyobb bizalommal vennénk játékokat.
  • balee4
    Sőt sztem a képek alapján nem is olyan nagy szám ez a graf. Nem szebb mint egy Unreal 3 engine-s game.
  • felegyi
    Csak hogy én nem 2-3 év múlva szeretnék játszani vele, hanem lehetőleg még a minap! Ezt elkúrták, nem kell mentegetni a fejlesztőket, szánalmas amit velünk tettek... a megjelenés November 3, talán utána 1-2 nappal kiadnak egy Patchet, amivel be tudunk állítani 1-2 dolgot a játékban!
  • balee4
    Ez a tipikus konzol part, pontosabban a szar konzolport ismérve, felbontás állítás és kész. Ezek után mi értelme van a minimum és ajánlott gépigénynek? :D
  • TDantes
    Neked legalább van fizetésed...én meg a felsőoktatásban senyvedek, nem hogy fizetésem nincs, hanem csak kiadásom...a gépfejlesztés...ez távoli álom...persze csak amiatt baj ez, mert vannak akik nem ismerik az optimalizáció szót...
  • rumkola
    ez el van írva mindenütt, ati 2600 / gf 8600 akar lenni a minimum vga
  • XenHai
    Ez igaz főleg most hogy jön a dx11.
  • balee4
    Éreztem én is. :D Nem publikus, de egy olyan gépet, amin már jól elfut tudnék belőle venni. Csak hát másra kell. (lakást akarok venni)
  • Nagylaci
    Azért az, hogy a felbontáson kívül NEM LEHET SEMMIT állítani grafikai szempontból az egyszerűen szánalmas! Jó reggelt 21, század... Az eszem elmegy komolyan mondom, hogy ezt a fejlesztők komolyan gondolták. Tulajdonképpen nem az a baj, hogy maxon ennyire rosszul fut hanem az, hogy nem lehet a gépünk képességeihez igazítani a beállításokat.
    Az a baj, hogy sokan szarják már le a PC -t mint platformot jó magasról. Már elnézést a megfogalmazásért, de ez az igazság.
  • IMYke2.0.0.0
    Éreztem! Tudtam, hogy megkapja a kérdést :)
  • IMYke2.0.0.0
    Hidd el, 2-3 év múlva ez a grafika is - most sem nagy szám - rohadt szar lesz.
  • DarkSector
    1 havi?
    mennyit keresel 1 honapban???
  • DarkSector
    Igen ROHADT JÓ.

én végignyomtam, és eddig még egy ien kemény star wars episoddal nem találkoztam...pedig utálom mindet!

És tartalom is sok van.
    20 karakter vagy még több...sok kombó, meg ability, illetve a fénykard is tetszés szerint konfigolható, + még kitudja ebben a sith editionba még miket tettek.
  • balee4
    Hát igen ez elkeserítő, egyhavi fizetésem megint elbaszhatnám gépfejlesztésre... akkor már inkább konzol az a feléből megvan.
  • insp
    Az önigazoló vívódásaidtól megkímélhetnél mindenkit pajti.

Letöltöd, játszol, szépen csendben maradsz.
  • Nagylaci
    ?!?!?!?!?!?!
    :D :D :D
  • DarkSector
    Jah de ha megnézed Crysis nem nagy szám technikailag ehhez képest.
  • DarkSector
    nem hogy x360 ennyivel nem jobb, de gyengébb is, mint egy 50ezres pc.

DEEE!!!
    Nem ahhoz kell viszonyítanod!
    Itt direct PC-s verziórol van szó, ez nem emulátorral megy, mig x-en 7gb a játék itt fel van javítva gondolom és tunningolva....27gb.

És ezt pc-re a PC-s lehetőségekhez mérték.
    Az egy dolog, hogy most mit mondok róla, de én nem bánom!!!
    Mivel ez tökeletes megoldás arra, hogy 2-3 év múlva is elővehetem, és akkor az ahhoz mért játékokhoz képest nem fog csúnyábbnak tűnni...
    gondolom érted mire gondolok.
  • Nagylaci
    Na most (hülyén hangzik, de...) megnyugodtam kicsit. Bár nincs egy atomerőművem viszont a Crysis úgy szalad Very High -on, hogy öröm nézni. Ezek után ez a "csoda" egy átlagos képregény szintjén futkos a gépemen. Kezdtem megijedni, hogy ennyire elavult egy csapásra a konfigom, de úgy látom más lesz itt a helyzet...
    Optimalizálatlan vacak sajnos. Bár a grafika gyönyörű, de annyira azért nem amennyire futtathatatlan. :(
  • TDantes
    Gyors számolást követően, úgy 130 ezer forintot kellene költenem a mostani gépemre, hogy menjen....130 ezer...azt a rohadt...ettől még az életkedvem is elment
  • Magiszter
    Majd én is nyomok be tesztet hogy a konfigomon hogy fut frissen telepített W7-alatt legújabb nV driverrel. Persze ha egyáltalán elindul :D
  • Kindred Blades
    Na, életemben először boldog vagyok, és büszke -igenis büszke-, hogy nem vettem/veszem meg a játékot.
    Kösz, de ilyen fércmunkákat nem támogatok.
    De ha ennyi idő alatt ilyen minőségű átiratot sikerült csak összehozni, akkor nekem aztán senki ne vinnyogjon Lucaséknál, hogy warez van. Hát ja, ha egy Audi 3 percenként lefullad, két percenként bekapcsol az index, és néha magától elkezd dudálni, akkor azt se veszem meg, inkább lemásolom.
  • XenHai
    gta4-nél az uj patch nem gyengén adott több fpst.
  • XenHai
    Az rendben van hogy a 360 asok az átlag pcknél jobbak de nem ennyivel...
    A másik optimalizálásról nem hallótál még?
  • balee4
    Én egy nvidia driver-ban bízok :D Ahogy pl a Riddick-nél volt vagy 20 Fps-el jobban ment új driverral.
  • Magiszter
    Az egy dolog hogy akkor azt mondták. De hogy direkt szarul csinálták meg... az meg egy másik. Mert az hogy a konzolnál nagyobb a gépigénye holott ugyanaz, az nem csak gyanús hanem egyenesen felháborító.
  • DarkSector
    Ez akkor most mi is valójában?

Mert akkoriban Lukácsék ugye nagy port kavartak, hogy csak konzolra jött ki, hogy pc nem bírná el, meg hasonlók.

Nah akkor most nem értem min lepődünk meg?????
    Itt van most megkaptuk. Irány játszani...ki hogy tud.
  • DarkSector
    gépigényre nem sokat lehet kitalálni, max ha lebutítod ...
  • Kandurex
    Ez már nem véres, ez már szaros kard.
  • DarkSector
    Azért ez nem semmi, hogy ezekután ez lesz a véres kard, amit majd körbe kell hordozni, ha TESZTEK-ről lesz szó, és Crysis, és GTA4 csak kispályások maradnak...
  • tmisi
    Hát én biztos nem fogom megint a fél gépet lecserélni. Egy játékért még egy darab alkatrész cseréja sem éri meg. Ennél meg látom hogy se proci, se ram, se vga nem jó.
  • drop
    majd azt mondja a lucasék hogy ez csak a warez verzio az eredeti jó meg van még pár nap a hivatalos megjelenéshez adig majd csinálnak valamit csak egy kérdés edig mit csináltak mert egy év volt portálásra adták volna oda oroszoknak azok jó portálnak
  • XenHai
    Az biztos nem kicsit....
  • Magiszter
    Lehet ezzel is csak 1 év múlva fogok tudni játszani mikor már lesz hozzá VGA+Memo + kismillió javítás. Mert ha a fejlesztők erre azt mondják hogy "így jó ahogy van" akkor sokak szemében (sw fanok főleg) lehúzták magukat.
  • IMYke2.0.0.0
    Természetesen, az ajánlott konfiggal is lehet próbálkozni - sőt, talán, és idővel, a Patch-ek garmadája, talán az Unofficial MOD-ok, lehetővé teszik, hogy játszhassunk vele valóban gondmentesen...
    De, osztom az előttem szólók véleményét, mindez úgy 6-12 hónap intervallumban várható :)

[Csodákban azért bízhatunk: lehet, jön egy hiper-szuper-giga Patch, vagy egy megfelelő "okosság" = Happy End.]
  • XenHai
    Nem normálisak a fejlesztők....360-on kitoltam már azért ennyire nem volt szép grafja.