3233
-
#670 Én elolvastam több mint 100 hozzászólást itt, még majdnem ugyanennyit külföldi oldalon, és így jött ki az, amit a banner alatt idézve látsz.
-
#669 Attól még nagyon nem fog meghalni a PC, ugyanúgy tovább fog menni, csak az Nvidia mond le az extra profitjáról, helyette csak normál profittal fog menni...kis túlzással élve, most "geci jól" keres, utána csak "jól". (az AMD -nek ugye nem egészen csak a videokártya piacon van érdekeltsége) -
#668 A gépigénynél a AMIVEL JÁTSZANI IS TUDSZ.. az ugye valami rossz vicc.
És az ajánlotton el megy szépen ugye.. -
Munszu #667 De jó , neked hogym ár játszhatsz vele.
Én ps2-ön nagyon élveztem, jó lenne ha már lejönne végre :D.
(Remélem azér menni fog a gépemen, játszhatóan :) ) -
#666 Ezelőtt 10 évvel olyan - most már tudjuk: elrugaszkodott - elvárások fogalmazódtak meg a játékokat illetően, hogy MINIMUM emberi, helyzettől függő, realisztikus arckifejezések lesznek a karaktereken, és nem lelassított felvételként mozgó, alig fél tucat hangulat kifejezésre képes gumiarcok.
Render movie-kban verhetetlenek voltak a fejlesztők már 1996-ban is...
-
crossy104 #665 Bocs, még nem tettem fel.Vissza sem olvastam.Bocsi. -
TDantes #664 De azért na...nincs grafikai állítási lehetőség? Ilyen csak a legbénább konzol-átiratokban van. Ez nagyon égő. Mi a fenét írtak át eddig PC-re? A semmit? Még a GTA4-ben is volt állítási lehetőség. -
#663 Egyetértünk, és ez is volt a céljuk - kezdetekben talán nem [PS/PS2, sima X-Box], de mostanság mindenképp!
-
#662 MW2, Dragon Age, L4d2, és ezek konzolra is vannak. De ezt inkább a pc leáldozott topikban... OFF vége! -
crossy104 #661 ram, alaplap, vinyo, stb. gyártókról nem is beszélve. -
crossy104 #660 De akkor a videokártya ill. procigyártók nem kicsi veszteséget könyvelhetnének el. -
TDantes #659 Engem nem terelnek...bojkottálom őket, és azért se játszok a szarjukkal na nem mintha tudnék, de azért se!
-
#658 A következő konzol generációba már tömeges lesz az átállás. Teljesen egyértelmű, csak az nem áll át aki nem szereti a játékokat, vagy más a hobbija. -
#657 látom képben vagy
25x leírtam (leírtuk) hogy NINCS grafika állítási lehetőség, csak felbontás választás.
Még 1-2 kép
lehet erre mondani bármit, e maga a game szvsz rohadt jó :)
-
crossy104 #656 Hát nálunk biztos nem fog bearanyozódni. -
#655 Mesterségesen terelnek minket, PC-seket az ellenőrizhető, és hosszútávon nekünk drágább [nincs, vagy alig warez], nekik olcsóbb, egyszerűbb konzol felé!
S ezt nyögöm már cirka 5 éve mindenhová.
-
crossy104 #654 1024-ben közepes garf. beállitással.Talán. -
#653 Külföldiek veszik ugyis nekik ez nem pénz. -
#652 ezt a játékot basszameg egy 42ezer forintos x360-on játszottam végig, ne basszatok fel, hogy nem fog majd menni a gépemen....:S -
crossy104 #651 Ezt ember nem fogja megvenni pc-re. -
#650 Istenem ezt nem hiszem el amiket itt olvasok, ugye ez csak valami vicc!!! -
#649 Ja, és Shader 5 és érthetően DirectX 11 lesz a képesség...
-
#648 Még mielőtt BÁRKI szólna: a RAM/VGA direkt túlozva - miért is?
Mert, ha valaki ilyen PC-t tud összerakni, akkor lejjebb úgysem adja...
[iCore 7 920 és felette, minimum 6 GB TriChannel, és társaik...]
-
Pares #647 Akkor valószínűleg nemtudod, milyen címek fognak kijönni, csak most, novemberben... -
TDantes #646 Nálad már már a topic se fog futni(nálam se) -
#645 Úgy is HD5850-et néztem ki magamnak... meg 4 giga ramra pályázok, de akkor 6 lesz. Kár hogy ez csak jövő Februárban esedékes -
TDantes #644 Hm...ippen hogy a minimum van meg.Sőt a procim 200 Mhz-val gyengébb. Vajon hogy fog futni?(ez költői kérdés) -
#643 bannerba vele :D
(tehát az én 2.8-as dual core szutykommal, meg a 8600gt-mel már a topikba sem kellett volna bejönnöm? ) -
#642 Az kurv@ nagy gáz lenne ha játék hiba lenne:D. Habár a LucasArts-ból már ezt is kinézem... -
#641 Ezek szerint, ez a helyzet:
Star Wars: The Force Unleashed - Ultimate Sith Edition
==========================================================
MINIMUM rendszerkövetelmények:
CPU: 2.4 GHz Dual Core CPU (Intel Core 2 Duo vagy AMD Athlon X2)
RAM: 2 GB RAM
HDD: 3.8 GB szabad hely a merevlemezen + 1 GB Swap File
VGA: Radeon HD 2600 / GF 8800 256 MB, Shader 3.0
Hang: DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya
Irányítás: Windows XP / Windows Vista kompatibilis egér és billentyűzet, vagy Microsoft Xbox 360 Wired kontroller
AJÁNLOTT rendszerkövetelmények:
CPU: 2.8 GHz Dual Core CPU
RAM: 2 GB RAM
HDD: 3.8 GB szabad hely a merevlemezen + 1 GB Swap File
VGA: Radeon HD 4870 / GF 9800 GT 512 MB, Shader 3.0
Irányítás: Windows XP / Windows Vista kompatibilis egér és billentyűzet, vagy Microsoft Xbox 360 Wired kontroller
AMIVEL JÁTSZANI IS TUDSZ:
CPU: 3.2 GHz Quad Core CPU
RAM: 6 GB RAM
HDD: 28 GB szabad hely a merevlemezen + 1 GB Swap File
VGA: Radeon HD 5870 / GF 295 1000 MB, Shader 4.0
-
#640 Egyértelmű crack hiba nforce-on is irták ! -
TDantes #639 Ja...és ez crack hiba vagy a játék hibája? -
#638 Kilép állandóan... -
TDantes #637 Miért? Van már hozzá crack, nem? -
TDantes #636 Az hogy mi a jó játék az ízlés kérdése... -
#635 Na akkor várjuk a crackfixet razor siessél! -
#634 Amúgy annyi a dolog hogy míg Xbox az amcsik 90%-ának van addig csúcs pc kevesebbnek. -
#633 Én sem akarok vitázni, de konzolon jóval több JÓ játék van/lesz, pc kezd haldoklani játékok szempontjából. Egy átlag pc-t fenntartasz, netezel rajta, filmet nézel + játszol a multis címekkel, de vége az OFFnak, nem akarok vitázni:). -
TDantes #632 Hát, szerintem a PC jobb, abból a tekintetből ha valakinek sok pénze van, és össze tud rakni egy csúcs gépet, és persze a PC nem csak játékra jó.
Ellenben egy Xbox olcsóbb, és nem avul el...ami azért nagy előny. Na mindegy, hagyjuk mert ebből vita szokott lenni. -
#631 énis így voltam vele
sokat gondolkodtam hoyg Xbox vagy pc,végül pc lett:D