Star Wars: The Force Unleashed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magiszter
Nos mire ez a játék megjelenik remélhetõleg lesz egy C2Q-m 8800GT-vel megtámogatva, szóval csak akkor nem kellene futnia normálisan ha nem is optimalizálnak csak átfuttatják a játékot egy "X360 to PC" konverteren. Az irányítást pedig szerintem meg lehet oldani, hiszen a billentyûzeten több gomb van mint egy X360 kontrolleren. És akkor az egérrõl még nem is ejtettem szót. Szóval ha a Lukas Arts meg akarja szedni magát rajtunk PC-seken akkor erre a két dologra odafigyelnek és nem csak egy rakás gányt raknak elénk (ala GTA4).
Bár lehet direkt elszúrják és aztán a negatív kritikákra meg csak azt válaszolják hogy "Ezeknek semmi se jó, mostantól nem adunk ki semmit PC-re." és le is van rendezve a dolog.

ûûûûûûûûûûûû, de ott lesz a játék....

theone91
Az írányítás semlegesíti a tökéletes jelzõt... :D

Rage47
kivéve a Capcom. õk szinte tökéletesen raknak át game-t pc-re :)
Ben007
én csak próbáltam logikusan gondolkodni de ott a pont

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D

Totti5
de ennek megvan az oka, mivel az erõt kell használni két kardal nem lenne könnyû a kezével mutogatni hadonászni, az lehet hogy duelba használható több, vagyis gondolom darth maul a dupla kardal nyomatja ott is

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Azért fogja igy mert ez egy fénykarad Technika, forma a neve Shien. Ahsoka Tano , Anakin tanitványa is ezt a Technikát használja használta, mert késöbb Anakin megtanitota neki a 5-ös formát amit õ is használt, késöbb Ahsoka felválta használta a technikákat. De a lényeg ez egy Tachnika azért fogja igy

kár, pedig mennyivel jobb lenne.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Ben007
azért fogja így mert könnyebben tudja használni az erõt

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D

elitehun
Nekem tökre bejön ahogy fogja. egyedi.
Felgolos
Már várom nagyon!

jackcsabi
Remélem bizonyos dolgokban hasonlít Jedi Academy-re. Mert akkor biztos jó.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Totti5
sajnos csak egy, azt is ilyen nyomorék módon fogja, de meglehet szokni...

elitehun
Fogalmam sincs de sztem csak egy karddal lehet lenni.
és lehet dupla vagy olyan "kétvégû" kardal is vagy csak eggyel?

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

elitehun
Képzeld el lehet színezni a kardot. Lehet sárga meg fekete színû a kardod <#wow3>
törölt hozzászólás

kotor 2 style <#vigyor3><#eljen>

Totti5
Különbözõ színpaletta áll rendelkezésre amennyiben a pályán ezeket megtalálod és összegyûjtöd, elvannak dugva vagy nehezebben megközelíthetõk + a kardokba kristályokat is lehet tenni ami extra képességet ad a kardnak, ezek is összeszedhetõek.

elitehun
Ha már kibeszéltük a bannert <#vigyor0> akkor kérdeznék. Nem tudtok egy olyan videót ahol valamilyen más színû karddal játszik? Ha jol tudom lehet õket színezni.
Ez eddig a legjobb.

<#worship>

Evin
Azért a játék motorjától is sok függ. Nem mindegy, hogy csak konzolra fejlesztették és azt portolták PC-re, vagy alapból támogatja a 3 játékgépet (PS2-3, X360, PC).
DE reméljük, hogy ez lesz olyan, mint a DMC3 vagy a RE5.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

SZilaJMaGGoT

Így gondoltad??

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Shep
Nem kell az a keret bele, a helyett is lehet a kékes sg szín. Mondtam én ,hogy tudsz te jobbat is, mint az az elsõ variáció :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

SZilaJMaGGoT
Nem értem mire gondolsz... Nincs külsõ fekete keret, csak árnyék, h 3d hatása legyen... :D

külsõ fekete keret helyett nem lehet vmi átmenet a kékhez ? :p
(vagy legalább olyan kék mint körülötte)

SZilaJMaGGoT
Kijavítottam közben a sarkát ha érdekel valakit, ha nem, tõlem maradhat így is... XD http://imagerz.com/QEQXUUtvAwIAUA0ZGQVR

Scottt
Ez a legtutibb:)

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

SZilaJMaGGoT
Örülök, h tettszik srácok és, h kitettétek... :D (és köszi az alapot totti :D)

theone91
En ennél a népszerû promóképnél sosem értettem, hogy miért nem Õt kapták lencsevégre...?

Ez nagyon tetszik <#eljen><#eljen><#eljen>

Totti5
<#eljen>

SZilaJMaGGoT
Akkor még ez... :

Bence94
akkor azt megcsinálni, hogy a felírás izzon? vagy a kardok ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Kandurex
ja, ja ebbõl lehetne valami jó pofát, szóljatok, ha meg van a végsõ

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Totti5
az nem homokvihar, hanem egy roncstelep bolygó

SZilaJMaGGoT

Ezt csináltam most... Lehet jobb már nem fog menni... :/ Nincs nyersanyag... :S

Bence94
Hehe látom van már bannerünk is! Van olyan mester aki tudna egy olyan flash banner csinálni pl a köpenyes ember hátterében "homokviharos" lenne (zavaros?) vagy a lézerkard is vibrálna? tippként mondom ezeket bár az a homokvihar nem rossz ötlet...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Totti5
szvsz ebbõl ki lehetne indúlni, csak a logót kéne rábökni:)

Ben007
szerintem inkább rakjuk be theone alkotmányát

theone91
Mindegy most már... Majd valaki más csinál.

akkor másképpen fogalmazok, ne legyen ennyire egyszerû a háttér. Nem kell feltétlenül világosnak lennie.

theone91
Inkább legyen darkosabb... Így passzol a játék hangvételéhez.

Kandurex
Na, míg csináltok valami normálisat, addig berakok egyet átmenetileg

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

tetszik, de a háttér lehetne egy kicsit színesebb.

wedge31
<#eljen>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

theone91
Esetleg? Gyorsba összecsaptam.

SZilaJMaGGoT
Igen de sajna ettõl lustább is... XD Majd este még tevékenykedek valamit ha addig nem übereli valaki(nem lesz nehéz XD)...

Ben007
oda kéne írni hogy ultimate sith edition