Star Wars: The Force Unleashed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZilaJMaGGoT
Biztos, h force unleashed, sajna a jobb modok nagyon lassan készülnek el... :/

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Magiszter
Nah melyik lesz hamarabb a Force Unleashed, vagy ez? <#vigyor>

SZilaJMaGGoT
http://www.moddb.com/mods/jedi-academy-unleashed

Ez is jónak igérkezik, bár kétlem, hogy fizikát tudnának építeni az engine-be, de attól függetlenül még lehet jó...

tommygear
live rendszeres lesz a game?
theone91
Nem csak ebben hasonlít. Vannak például QTE-k is, de még ezernyi dologgal lehetne utalni más játékokra.

The Protector
1 dolog csakis egyben hasonlít egy másik gamehoz méghozzá a god of warhoz.Abban h a csapások erejét azzal prezentélja h pillanatra megáll a játék csapásokkor.Én személy szerint szeretem ezt az efektet vagyis megoldást.de használja ezt pl a street fighter is.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

multi lesz-e benne

theone91
LoL...

Valóban nem az.

Totti5
Ez egy ízig vérig Star Wars játék ahol a fénykardozás olyan amilyen még nagyon nem volt, vagyis baromi élvezetes és visszaadja azt amit a filmeken mûvelnek, továbbá ez erõ és a fizika használata a fõ irányvonal.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

buklee
Mindenki mást mond, pont ezért mondtam, hogy nem hiszek senkinek, akkor írom le, vagy istenítem, hogyha magam játszottam vele.

Minden étkezés előtt és után között van az evés.

The Protector
játszottam vele nem is keveset.Abszolút nem.És a fix kameranézet is hülyeség.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Totti5
nem az

buklee
Valahol néztem róla videreview-t és aztmondták, hogy full DMC klón az egész, csak Star Wars verzióban. Ha megtalálom belinkelem.

tommygear
az am tényleg elég furcsa :S
buklee
Akkor ment el a kedvem ettõl a játéktól, amikor megláttam, hogy minden karakternek kicsi életcsíkja van és püfölni kell õket a fénykarddal mint valami világító seprûnyéllel, meg a videókon azt is látni, hogy minden egyes ütésnél megdermed egy pillanatra a kép. Nagyon illúzióromboló, de azért nem írom le teljesen, elõbb kipróbálom.

Magiszter
Ha pedig Grip-el megragadtál valamit akkor az egérrel automatikusan azt mozgatod, a kamera meg ugye követi a tárgy mozgását. Amit eldobod az egér ismét átveszi a kameramozgatás szerepét. A célkijelölést pedig a kamerát mozgatva az egérrel teszed (képzeletbeli célkereszt?). Ha kijelölted akkor a kamerát még tovább tudod kezelni, csak úgy hogy a cél mindig benne legyen a látómezõdbe.

tommygear
hát ha csak ennyi mozgás van meglesz ez simán oldva
SZilaJMaGGoT
Nem értem ezt a hack n slash témát... A pc-s jedi knight játékok eddig akkor mik voltak?? :S Jóhogy fps is volt de kardal ugyanúgy szeletelni kellett meg adni a kombókat... Fix tps kamerával is megtudod csinálni mindazt amit leírtál... Egyébként nincs bajom a kontrollerrel, rendelkezem is egyel, de egy fix tps kamerának örülnék.... :/ (max csinál valaki majd egy cam hack-et...) XD

Magiszter
Tehát akkor: X360 irányító a Force Unleashed játékban. Mellé írom hogy egy PC-n mit lehetne mellé rakni (csak ötlet)

----------------------
Default Control Setups
----------------------

X - Saber Attack - Bal egér
Y - Force Lightning - Q
B - Force Push - E
A - Jump - Space
RB - Target Lock - SHIFT
LB - Force Dash - CTRL
RT - Force Grip - Jobb egér
LT - Block - F
LS - N/A
RS - Center Camera - Felesleges, vagy R
Start - Game Options - ESC
Back - Player Options - F1
Left Analog - Move - WASD
Right Analog - Rotate camera - Egér mozgatás
D-pad up - Action Camera (ez mi? De lehet "C")

Tehát mi olyan nehéz ezen?

tommygear
még azért várjunk ezzel, nemhiszem hogy annyira szar lenne hogy játszhatatlan legyen bill+egérrel
Totti5
Inkább vegyél egy 360 kontrollert ha nagyon kell, mivel a legtöbb pécé port arra van optimalizálva.

az tényleg kellemetlen lenne <#buck>
ha más nem, akkor venni kell egy ps2-es kontrollert... (de csinálják csak meg billre meg egérre)<#circling>

Totti5
GTA4be van célkereszt és ott TPS a jétékmenet, itt nem így van, ezért is más a Hack&Slash, és igaz hogy TPS hiszen abból a nézetbõl látod a kerakteredet, de a játékmechanika teljesen más, ezért nem illik a GTA4 az SWFU képébe.

tommygear
meglenne az újabb port botrány a gta4 után, ha nem oldják meg <#idiota>
tuti kitalálnak valami okosságot erre a problémára...

tommygear
akkor összevonják a kameramozgást, gta4 szinten simán jó lenne
Totti5
Mert ez nem céllövölde TPS, itt nincs célkereszt, van egy LOCK gomb az kivélasztja az enemyt vagy kiválasztod és azzal foglalkozol, csinálod a fénykard kombókat és használod az erõket. Harc közben a kamera nema hátadmögött van és onnan követ hanem free, tudsz forgolódni oldalról nézni és csatázni, szóval ide egy olyan irányítási eszköz kell amivela karaktert és a körülötte a kamerát tudod függetlenül forgatni a legjobb beláthatóság elérésre illetve a csomó akciógomb kiosztása, amire csak a kontroller képes jelenleg, ezért egér kilõve bill meg macerás és kényelmetlen.

jackcsabi
Kezdjük ott, hogy mi az a DMC 😊

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

tommygear
el nem bírom képzelni miért ne lehetne egy kameramozgatást meg egy akciógombot átütetni egérre a pc verzióhoz vagy ennél komplettebb a dolog? <#nemtudom>
csak mondod hogy nem lehet normálisan megcsinálni az irányítást DE MIÉRT?
Torzonborz
csak a tányér nem ugyan az 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Totti5
Teljesen mindegy a húslevest és a fõzeléket is kanállal eszed, és nem fogsz nekiállni villával... DMCt egérrel játszottad?

jackcsabi
A PCröl van szó.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Totti5
Én végigjátszottam krélek szépen nem is olyan rég.

jackcsabi
Mi van te tesztelted vagy csak beszélsz a semmibe?

Totti5
Látom megy a találgatás. Az irányítása hasonló mint a DMC, vagy bármely más hack&slash, vagyis egér kilõve, billen szerencsétlenkedés marad az az irányítõeszköz amire ki lett találva a kontroller.

Magiszter
Csak azért gondoljuk mert mostanság divat a konzol átirat irányítását magasról lesz...khm... tenni rá. Egyszerûen csinálnak valami alap, megváltoztathatatlan billentyûzet és egér kiosztást, majd mellé nyomják hogy kontrollerrel ajánlott az irányítás (persze only X360 kütyü). Vagy éppen nem is tesznek bele egeres irányítást (DMC-t is csak billentyûzettel lehet játszani.) Vagy ellenpélda: GTA4 megcsinálták tök jóra az irányítást csak optimalizálni felejtettek el. Pedig a Roksztár se egy most-kezdtük cég, és hatalmas pofára esés lett belõle. LA-ék remélem tanulnak mások hibájából és egy pöpec átiratot tesznek minden Star Wars-ra éhes játékos karácsonyfája alá. (és lehetõleg nem 20k+áfa+rezsi+súlyadó)

passz...szerintem simán megoldják a portolást, bár én sem játszottam vele (konzolon, uygebár 😉

tommygear
am miért gondoljátok hogy lehetetlen lesz megoldani egérre + billre? én nemtudom nem jáccottam még sose a játékkal, olyan sok kombó van vagy mi?
jackcsabi
Örülnék is ha azt a szintet hoznák😊

Magiszter
Karácsony környékén kiderül úgy is mit hoztak össze Lyukas Arc-ék (ejtsd: Lyukas Arc). Ha a Jedi Knight-ban meg tudták oldani hogy egy rahedli erõt, fénykardot és mozgást irányítsunk különösebb gondok nélkül, itt sem lehet probléma.<#nemtudom>

tommygear
majd meglátjuk, nemhiszem hogy egy pc átirat amit csak kontrollerrel tudsz normálisan irányítani játék lenne a cél
jackcsabi
Biztos vagy te benne? Sokszor volt már példa ilyenre.

tommygear
biztos megoldják normálisan, nem azért szarakodnak az átirattal hogy minden pc-s hõbörögjön
azért én remélem hogy nem csak x360 kontrollerrel lehet majd pörgetni...vagy ha csak azzal, akkor meg azt remélem hogy a kontroller emu mûködik (nem úgy mint a GoW-nál)...aztán ha ez sem jön be, akkor remélem nem fog kihullani a hajam mire a LogitechProfiler-t belövöm hozzá

(aztán ah az sem mûködik, akkor ideje lesz venni egy új kontrollert)

Magiszter
Már csak megszokásból is. <#awink>

MerlinW
Már megint megy a spekuláció...klassz😊

[merlinw.org]

Magiszter
Hát nekem végül is mindegy, van gémpadom, egyszer vettem egyet pillanatnyi elmezavaromban azóta csak a DMC-hez használtam. Ha a gépigényt nem barmolják el felõlem legyen csak gamepad-os az irányítás... ma ilyen nagylelkû hangulatban vagyok <#idiota>

kuci06
Legalább kevesebb panaszkodó üzenet lenne a fórumban, hogy "MIÉRT NEM TUDOM EGÉRRÕL, KÉT GOMBBAL IRÁNYÍTANI???? FÚÚÚ, DE SZ*R LETT EZ A JÁTÉK" 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Magiszter
Persze, ezért ne is optimalizáljanak billentyûzetre és egérre. Írják rá a dobozra hogy:
"Minimum System Requirement = X360 Gamepad (Keyboard and Mouse not supported)"
Milyen kényelmes megoldás... [/irónia]

kuci06
"Az irányítást pedig szerintem meg lehet oldani, hiszen a billentyûzeten több gomb van mint egy X360 kontrolleren. És akkor az egérrõl még nem is ejtettem szót."

Vagy egyszerûen gamepadon játszod. Erre tervezték a játékot.

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...