3233

Ultimate PC \"Shit\" Edition
GÉPIGÉNY (KATTINT)
  • Gnome
    Mer hátrafelé fogva "badass".
  • xido
    ja hát a lassú tanítványok nem is jutnak el idáig:))..úgy megy az edzés,hogy a nebulók fakarddal nyomulnak,Vader meg éles fegyverrel:))
  • Kandurex
    Te, ezzel a testtartással bármelyik víváson az első percben ledöfnek, mint egy desznyót! :D
  • Magiszter
    Amúgy ez egy harci stílus. Azért fogja így a kardot, mert Vader papa így tanította meg a harcra. Aki játszott pl a Jedi Academy-vel az tudja hogy ott is különböző stílusokhoz, különböző kard-tartás párosult.
  • Kandurex
    ...ehh...pff
  • Kandurex
    Divatbuzi a majom, vagy csak Vader -t hecceli (öngyilkos típus)
  • Magiszter
    Lehet, csak mindegyik így fogja XD
  • xido
    A fénykard ilyen tartásának is meg lehet az értelme..egy Jedi előre tartja,jelezvén fair küzdelmét és támadási szándékát..a Sith meg elrejti a háta mögött,hogy váratlanul csaphasson le vele,előnyt szerezve ezzel:)
  • xido
    ezen gondolkodtam már,hogy egy Sith Lordnak miért kell Vaderes sisak meg minden kellék,hogy összekeverjék Vaderrel?..Elvégre Anakin a súlyos sebesülése miatt kapta azt,nem egyedi dizájn miatt:D
  • Kandurex
    Fasza, más karaktert lehet választani? Félek, hogy ez egy rosszul megválasztott pillanatba feltolja magának tövig a szablyát
  • Magiszter
    Az nem Vader, hanem a Sith Lord-á avanzsált Secret Aprantice. (ezt de megmondtam.)
  • IMYke2.0.0.0
    "Whops... This should take care of the crash."
  • tmisi
    Lehet a tömörítéstől van, de nekem az ide belinkelt képek alapján egyáltalán nem tűnik szépnek, eléggé mosottak néhol a textúrák. Fogadni merek, van benne valami szándékos lassító rutin, amit számoltat a géppel a háttérben, hogy akadjon...
  • Magiszter
    Birom az ilyen barmokat. Én a hétvégét szeretem azzal tölteni hogy pihenek / szórakozok. Szórakozás nekem az ha leülök egy játékhoz és játszom, kugyával foglalkozom, vagy egyszerűen csak olvasok egy könyvet. Az hogy a Divat szerint nem járok diszkóba minden hétvégén és iszom magam félholtra miközben elköltök x10 ezer forintot... nem tesz kevesebbé mint mások. A "közösségi életnek" is megvan a helye és az ideje az életemben. Ez az én véleményem.
  • Kandurex
    Jól van, de az ott Vader -nek tűnik, ő tán nem fogja ilyen idiótán azt a szerencsétlen fényszablyát?
  • marxell
    Ez tipikusan az a játék, ami három év múlva majd tökéletesen játszható lesz :)
  • IMYke2.0.0.0
    Lehet keresni: Star.Wars.Force.Unleashed.Ultimate.Sith.Edition.CrackFix-RELOADED
  • Neoncsoves
    jó akkor mondjuk azt, hogy nem szebb, de mindenképp több beállítási lehetőség van benne. Akkor felhozom példának a BATMAN-t. Na, az tényleg szebb ennél, és az ment nálam röccenés meg lassulás nélkül. na? -.-
  • Magiszter
    Nem. Ez egy ilyen stílusú karakter.
  • IMYke2.0.0.0
    Ez még mekkora hozzászólás!!! [igen, NFOHump...]

• Kandurex
    Ez a "böszme" kardtartás nem tetszik, lehet választani mást?
  • IMYke2.0.0.0
    Adalék, csak úgy:

raven_g20 - Posted: Sat, 31st Oct 2009 10:20
    lol it took me almost 30 mins to install game!! and imagine i got i7.920 @ 3.2Ghz, 6gb rad win7 ssd and all that sh*t and still it took 30 mins!! unbelievable...! hope its DAMN worth it...

...

raven_g20 - Posted: Sat, 31st Oct 2009 10:55
    unbelievable....after all this wait (download & install) i know see that the game requires virtual memory (page file)...!! how FUCKIN IDIOTS CAN THEY BE????

i have a freakin ssd drive, win7 64x and 6gb ram...WHY THE FUCK WOULD I NEED A PAGE FILE??? unbelievable...what the heck were they thinking?? companies that release games like this should be closed IMMEDIATELY!! why would you make page file a requirement?!?!? fkin noobs...

A gépe:
    iCore 7 920 [3.2 GHz-en] - 6 GB (DDR3) RAM - Radeon HD [nemtom] VGA - SSD "merevlemez" - Windows 7 64 bit.

• Csacsi
    Hát ehhez tényleg csúcsgép kell, és semmivel sem szebb mint xbox360-on. És az jóval olcsóbb is.
  • Magiszter
    javít: 4 gigánál többnek sincs értelme...
  • Magiszter
    Nálam most egy Phenom II x4 945 van (95W TDP miatt) 3,0Ghz-en. Én nekem mégsem kellene 6 giga ram. Esetleg ha lesz pénzem amit nem tudok mire költeni veszek bele, de amúgy még a 4 gigának sincs értelme ha az ember csak játszik.
  • IMYke2.0.0.0
    Deamon Tools v4.30.04 Lite kell - a Pro már más játékoknál sem mindig oké.
  • IMYke2.0.0.0
    Ezért is írtam a következőt:

IMYke2.0.0.0 - ma 12:03 | privát | galéria | válasz erre | #648
    Még mielőtt BÁRKI szólna: a RAM/VGA direkt túlozva - miért is?
    Mert, ha valaki ilyen PC-t tud összerakni, akkor lejjebb úgysem adja...
    [iCore 7 920 és felette, minimum 6 GB TriChannel, és társaik...]

• lwb
    Nekem semmivel sem akarja az igazságot.

1. RLD crck - dobja a hibát
    2. DTPRO - "emulator detected"
    3. DTPRO + YASU - szintén vmi hibaüzi
    4. DTPRO + DTE (amit az nfo ír) - kékhalál és reset

Aki nyomja, az mivel (milyen daemo pro v lite?) érte el h elinduljon a clone?

:(
  • Maxtreme
    lószart. gtx260 bőőőőven elég :)
  • Maxtreme
    " és szerintem a GTA4 még szebb is ennél"

haha
  • Neoncsoves
    GTA4 vígan szaladgál nálam, nagyon ritkán lassul be, de ez... és szerintem a GTA4 még szebb is ennél :\
  • IMYke2.0.0.0
    #641 :)
  • Rage47
    és ezt szorozd meg kettővel és kijön a rendes gépigény:D
  • IMYke2.0.0.0
  • Nagylaci
    Általában az a jobbik megoldás. Gondolj csak bele, ebben az esetben csak "becsapod" a védelmet és nem piszkálsz bele az eredeti kódba. Mé' nem raktam el az eredeti .exe -t?! :D
  • zzeN
    2 kép a hórúl:D

szerk.: ez nem is hó, hanem jég:) de szvsz elég gáz:S
  • Magiszter
    Ezek szerint yasu+dt a legjobb megoldás nem pedig a rilódid krekk. Megjegyezve.. :)
  • Nagylaci
    Ez így van. Hát ezt elkúrtam... :D
  • Maxtreme
    Remélem celeron
  • Maxtreme
    ezé kő mindig eltenni az eredeti exet, hogy utána vissza lehessen állítani ha baj van :p (nameg a patch miatt)