3233

Ultimate PC \"Shit\" Edition
GÉPIGÉNY (KATTINT)
  • Nagylaci
    Na... Tényleg a RELOADED kúrta el! Y.A.S.U. -val játszva simán megy mindenhol 30FPS -el és nincs lassulás még a "húzósabb" részeknél sem! Így már azért más a gyerek fekvése, de a részletes grafikai beállítások akkor is hiányoznak...
  • garaib
    Kipróbáltam és a jó pár évvel öregebb Jedi Academy 1000x jobb, nem is lehet egy helyen említeni vele.
    Ekkore egy arcade játékot.
  • TDantes
    De tényleg, ki mondta hogy lesz Jedi 4? Nem lesz az. Ha lesz akkor konzolra, és majd nem lehet kiadni PC-re mert csak 100000000000000000 dolláros PC bírná el. Rá egy évre csak kiadják majd persze, halál optimalizálatlanul....de jó lesz, már úgy várom mikor emiatt bosszankodunk majd
  • IMYke2.0.0.0
    Halál Droid-ok.
  • TDantes
    De jó is lenne, ha ott tartanék...de nem....mert crc hibás...ez egy elátkozott cucc

Na mindegy, annyira nem is fontos már
  • Munszu
    Szerintem ez teljesen jó, a másik dolog.
    Nem tudom honnan veszitek ezt a Jedi Knight 4-et , mer semmi hír nem volt róla, egy ici pici info morzsa se szól róla.
  • felegyi
    Ember, ne tudd meg mennyit agyaltam egy ilyenen :)! Jó hogy mások is így látják.
  • Neoncsoves
    jó lenne ha visszatérnének mert ez vicc.
  • Magiszter
    Hekenszles. Tehát addik hekenszleseled az ellent míg meg nem döglend. Majd he tényleg lesz Jedi Knight abban remélhetőleg visszatérnek az 1 vágás 1 halál formációra, meg a látványos fénykard párbajra.
  • Magiszter
    Dejó egyeseknek hogy már a crackfixelésnél tartanak :D
  • Kandurex
    De nem is értem, miért ragaszkodnak a fejlesztők ehhez az elavult koncepcióhoz, miszerint: "addig kell ütni, míg meg nem döglik".

EZER ÉS EZER félképpen lehetne változtatni a harcon, pl. ha harcolsz egy Jedivel, akkor a testét ne érje ütés, csak valódi sérüléskor, addig védekezzen, ugorjon el stb. maradhat az "életerőcsík" is, csak valami más nevet kapjon,.... fáradás, vagy "mitudommén", tehát ugyanúgy csápolsz, mint egy idióta, csak egyszerűen úgy tűnik, mint egy valódi harc, mert folyamatosan védekezik a másik, piszkosul látványos lenne, és még a szablyának is lenne valódi fajsúlya. Persze nem lehetne minden fajnál, mert hát a fényszablya elég brutális nevelő eszköz :D, de pl. már a filmben is voltak olyan droidok amik megfelelő fegyverrel voltak ellátva a szablya ellen (lásd. Episode 3).

annyi, annyi lehetőség van... miért kell ezt röhögésre ingerlő nádpálcás baromságot erőltetni?
  • TDantes
    crackfix, crackfix...mindjárt falnak megyek. Letöltöm. CRCC hibás...hát hogy a jó büdös anyja rohassza el....és még véletelnül se találok jót...ilyen már tényleg nincs
  • xido
    nádpálca:)))
  • Neoncsoves
    lehetne Mature Content-et be-illetve kikapcsolni. Amúgy is tökmindegy, mert manapság 1 gyerek ha nem játékban akkor TV-ben lát vért meg egyéb finomságokat. Tökmindegy szerintem...
  • Kandurex
    Vannak felnőtt játékok is. Egy Dead Space -ben is hullanak a végtagok. De, nem vérfürdőt akarok, hanem fajsúlyt! ...láttátok ti is a filmeket,..ez nem fényszablya, parasztosan: "lézerkard", hanem nevelő jellegű nádpálca :)
  • geren
    Sziasztok!

A felbontást hol kell beállítani? Tudnátok segíteni?

Köszi
  • xido
    :)))))))
    de sajnos igazad van,csak hogy adnál el gyerekeknek egy jeids játékot,amiben rendesen egy suhintásra hullanak a végtagok?:)
  • Broafka
    köszi
  • Magiszter
    Linket linket! JK engem is jobban érdkel. (Gonolom ShitBox exclusive lesz.)
  • triplet
    crackfix
  • Broafka
    nekem mindig kifagy a játék, vagyis csak kilép a játék az asztalra, és mindig ugyanannál a pontnál, ötlet?
  • Kandurex
    Milyen Knight? Én erről nem is hallottam! Linket!
  • zzeN
    Jön új Jedi Knight? Hoppá:)
  • MerlinW
    Nálam ez a játék az év csalódása. Remélem az új Jedi Knight epizód kárpótol jövőre... KOTOR 2 óta nem jelent meg épkézláb SW játék...
  • Kandurex
    ...de vazze, az egy dolog, hogy az egész koncepcióban a fényszablya annyit ér, mint egy rohadt nádpálca, ergo: véresre kell verni wookie seggét, hogy megdögöljön,..de, legalább stílusban lehetne változtatni, eh
  • felegyi
    Hidd el, jó VGA-az... nekem 512mb-os 8600GTS-em van, gyárilag húzott, és kenterbe ver egy 320mb-os 8800GTS-t!
  • felegyi
    A játék nem megy?
  • MerlinW
    Ezzel nem jön a dologból egy ki egy ~25 éves fejlesztőcég...:)
  • MerlinW
    Azzal a VGA-val rosszul is fog menni. 8800 a minimum igény.
  • Cat 02 #802
    Egy hardverre könnyebb programot írni, mint több száz különbözőre.
  • IMYke2.0.0.0
    A visszajelzések szerint, a "Fix" tényleg fix. Azaz, működik.
  • Cat 02 #800
    Videokártyádhoz te tudsz drivert letölteni?
    Mert nekem is 'hasonló' van (8600gts 256mb), de nem megy és félek h emiatt a játék is rosszul menne
  • IMYke2.0.0.0
    Igaz. Bocsánat!
    Tudod, ismersz annyira, nem szoktam ilyet - elragadott a hév :)
  • Kandurex
    Oké, a pro játékosok úgyis megtalálják maguknak, nem kell külön linket is adni hozzá, aki meg olyan hülye, hogy magától nem megy...nos, a kevesebbel is többen vagyunk, még akár a warez is visszaszorulhat egy kicsit a jövőben.

Elég annyi is a többségnek, hogy: "Igen, van crack fix a fagyások ellen".

Azt kész.
  • IMYke2.0.0.0
    Értelek... sőt... de elhiheted, [és ha nyitott szemmel jársz itt] az egész SG játék és szoftverrészlege hemzseg ilyesmitől... ergo: Fórum = shift delete... szerver megürül, Artisjus, BSA, FBI, NNYI meg örül.
  • Kandurex
    Ne keverd a kettőt, más dolog utalni rá (beszélni róla), és megint más közvetlenül tölteni.
  • IMYke2.0.0.0
    Minden topikban az első 2-3-5 ezer hozzászólás a "leszed(t)em", "kipróbálom", majd "nem megy" stb... az egész úgy ahogy van a warez témakör.
  • IMYke2.0.0.0
    Szarom le... az egész SG.hu-n ez a szabály értelmetlen.
  • Gnome
    jah ncoren(meg gondolom mindenhol már) fennvan a fix
  • Kandurex
    Na, na! Warez -t nem linkelünk!