Star Wars: The Force Unleashed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#gonosz1>

Klemice
és ha megölöd lüke szájtátit a játékban akkor idõtorzulás jön létre és az eredeti trilógia meg sem történik? <#wow3>

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

a Lostban se szerepelt az a karakter, akivel a Lost játékba lehet játszani, mégis a film történéseirõl szól a játék :-)

elitehun
Majd meglátjuk
Történet
A következõ Saga epizód, a Star Wars: The Force Unleashed folytatja a történetet Darth Vader titkos tanítványáról, akit a fenyegetõ Sith lovag tanított, hogy levadássza az utolsó Jedit is... A történet azonos a trilógiával, belátni a 66-os parancs következményeit, ami a Jedi-k azonnali kivégzését jelentette, és észrevenni Darth Vader emelkedését, összekapcsolva az Eredeti Trilógiával. A Force Unleashed örökre megváltoztatja a Galaxis sorsát, és megmagyarázza a negyedik Star Wars film eseményeit...

Forrás
tommygear
az alapjáték lehet, de a kiegészítõ már lehet továbbmegy, öreg obi-wan is a tatooine-on van a trélerben, na mind1 majd kiderül 😄
elitehun
Onnan is rá lehet jönni hogy a filmben nem szerepelt ez a sith csodagyerek
elitehun
Hát pedig a játék a 3. és 4. rész között játszódik.
tommygear
szerintem pont abban az idõben lesz mint a filmben, ugyanis itt fogunk találkozni Luke-al ami a trailerbõl is kiderül... nemhiszem hogy korábban nagyon járt volna a Hoth-on fõleg nem pilóta ruhában
azt vágom hogy többször is csatázgattak ott.. viszont azt nem tudtam hogy a 3. - 4. rész között játszódik, ez sokmindent megmagyaráz.. 😄

Kandurex
AT-AT egységeket máshol is használtak.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

tommygear
áááá hatalmas <#taps><#taps><#taps>
alig várom hogy megvegyem
elitehun
Az nem jutott eszedbe hogy lehet nem csak az 5. részben volt a Hoth-on csata? Valszeg így van mivel ez a rész a 3. és 4. rész között játszódik <#alien2>
bár nekem kissé zavaros.. ez kb. a Hoth-i csata ami az 5.részben volt..

nade akkor miért más minden karakter ? 😄

ez de jó lessz 😮

elitehun
Videón az egyik plusz bolygó amit a PC verzió kap
elitehun
''Hol is lehet elõrendelni az új star wars játékot? Mindig is akartam fojtogatni.''
<#ravasz1>
Magiszter
Yoda kihúzta a mocsárból a billentyûzetet? <#idiota>

Hogy on is legyen:

Arra leszek kíváncsi hogy a célpontok kijelölését hogy oldják meg egérrel. Mivel hallottam hogy konzlon sokszor volt gond hogy nem azt jelölte ki amit akartak mert az analóg karral kellett egerezni és a legközelebb lévõ dolgot "zúzza le" az erõvel mindig alapból.

theone91
Ok. Szia.

tommygear
am kurvára nem küldi újra 😄
Klemice

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Magiszter
Az erõ velem van!

A láma meg veletek! <#idiota>

<#lama>

theone91
Igen. Pl. Ráböksz a vissza gombra, és újraküldi az üzenetet. Nem hiszem el, hogy te még nem hagytad magára az SG-t négy átkozott percre...

tommygear
😄
Ben007
alzheimer

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

tommygear
jaja, 4 perc késéssel <#eljen><#eljen><#lama><#lama><#wilting>
theone91
Arra nem gondoltál, hogy véletlen postolta kétszer?

tommygear
nemtom, de minek 2x leírni?<#nemtudom><#fejvakaras>
Üdv!
A SW ultimate sith edition csak DLC formában jelenik meg ps3-ra
Vagy rajta lesz az alapjátékon?
Üdv!
Az ultimate sith edition PS3-ra csak DLC formában jelenik meg?
Vagy esetleg rajta lesz az alapjátékon?
tommygear
This item will be released on November 3, 2009.
Klemice
én a dmc3 miatt vettem joy-t
sokkal jobb game mint a 4, grafikában elmarad dehát ez van

elitehun
DMC4
Kandurex
Akkor mi benne az érdekes, már mint a linkben? 1000 URL címet adok, ahol elõ lehet rendelni....

Klemice
de ugye dmc3?

elitehun
Furcsálltam is hogy a 34. hsz volt nállam az utolsó XD Mert most nem a saját gépemnél vagyok
elitehun
Ilyenkor örülök hogy kellett gamepad a DMC-hez 😄
tommygear
igen
Kandurex
pre-order

Szili08
Ez de yó lesz😛😄😄

tommygear
tommygear
ja bocs 😄
Magiszter
tommygear
Bence94
majd kiderül.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

tommygear
Shep
Számomra az azért fura, hogy alig érkezik róla info, pedig ha õsszel tényleg jön, akkor ideje lenne nagyobb reklámkampányba kezdeniük, nehogy aztán ez is jövõ évre kerüljön át.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Magiszter
Most nézem hogy az Amazon szerint November 3 a megjelenési dátum (PS3-ra legalább is). Majd kiderül.

Link

Magiszter
A játék jönne már végre. Már mindent tudok róla amit csak lehet, csukott szemmel is végigviszem a leírásokból, csak jelenjen meg végre! <#boxer>

Magiszter
Semmi új hír, remélem ez azt jelenti hogy gõzerõvel dolgoznak a portoláson, hibák kigyomlálásán, és az optimalizáláson, nem pedig hogy lengetik a lábukat és "Majd csak lesz valahogy, mert úgy még sose volt hogy ne lett volna sehogy" pólóban szürcsölik a narancslevet egy tengerparton, tenyérnyi bikinis lányokat bámulva, amint strand-labdáznak. <#idiota>