Star Wars: The Force Unleashed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ic3 m4n
peccseljétek meg

Nekem is ugyanaz a problémám,mint mate5255-nek.Hogyan lehet megoldani?

heló
nekem olyan gondom van hogy most felraktam a játékot újra elkezdtem játszani és mikor mára fõszereplõ elsõ pályán vagyok és legyõzöm a lépegetõt és megyek fel azokon a szárnyakon akkor ki írja hogy a star wars the force unleashed exe. futtatása közben hibát észlelt és várjak míg keres megoldást a problémára én hiba várom meg nem talál hiába nyomok mégsét kilép. Mi lehet a probléma?
A Star Wars The Force Unleashed Sith Edition grafikai beállításait hol lehet módosítani? Valaki meg tudná mondani?

Rage47
1.2 is van már
eredeti exevel kell patchelni ha megvan keress 1.1-es cracket

A hiba megmaradt... más ötlet ? :S

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

thx

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

Másold be a patch exét a játék fõmappájába és ott inditsd el
Lenne egy problémám !

Felakarom telepíteni az 1.1-es patchet és kiírja hogy Software not found mi lehet a hiba ? pedig fennvan !

hello
Lenne egy problémám. Újra fel akartam telepíteni, miután úgy töröltem le, hogy elõször a mappáját töröltem és utána a vezérlõpultból. Ma újra próbáltam és azt írta ki hogy fel van telepítve. Nincs fent pedig. Az lehet a probléma, hogy volt fent patch is és azt külön nem töröltem, hanem a mappával együtt? Hogyan lehet ezt megoldani?
Rage47
valaki próbálta 5.1-el? nálam nem igazán jó valami, bal elsõ hangszóróban szól a zene, a többiben a játék :o
Julius Caesar
Most az egész palpis rész bugos lett. Nem engedi le a villámburkos pajzsát. Amikro nyerésre állok egyszer az életben persze!

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

SZilaJMaGGoT
Valszeg warez, ha patchet akarsz rárakni, akkor original exe kell.

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

berczely
Sziasztok!

Nem tudom ez a warez miatt van e de szeretném felrakni a legfrissebb javítást a játékra és azt írja ki hogy nincs telepítve a játék a gépre pedig fent van!
Egyéb...
A menüben melyik gomb a <,> mert azzal kéne választani dolgokat, de egyszerûen nem reagál semmire!

SZilaJMaGGoT
Illetve elképzelhetõ, hogy elindulni elindul, csak épp lagol majd mint az állat... 😄

😞 Okés. köszi szépen. akk össze kell spróolnom ramra is xD thx még 1x.
csaó
SZilaJMaGGoT
Nem. Am ott a bannerba a gépigény. A minimum követelmény 2giga ram, + nincs minimum beállítás a játékba, elõre belõtt grafika van, nem tudod állítani csak a felbontást.

Sziasztok. Azt szretném kérdezni tõltek,h sztetek 1 gb rammal is eldöcögne vhogy minimumon?? :S Minden más bõven megvan mert minden tök új a gépemben,csak ramra már nem maradt pénzem és az csak 1 giga maradt így :S Szal sztetek elmenne vhogy??
Julius Caesar
Sith lord fokozaton (harmadik) viszem most a gémet, palpinál vagyok. lehetetlen gyõzni. Azokat a szardarabokat amiket lõ felém csak úgy tom kivédeni, h a konzolok mögé bújok. De a villámlás úgyis kicsinál. Hiába blokkolom, többet lõ, mint amennyit az erõm bírná. Amennyi életet nyerek az õrökbõl az meg kábé fele annak, amit vesztek. A villámnokat se mindig tom felé visszalõni, a kard támadásaimmal meg semmit nem sebzek szinte.

Már agyfaszt kapok tõle...

1.2-es patch-el is ugyanazokon a pontokon megakad és kidobja a játékon...sajnos uninstall.
CharrDen
Ja és amikor a beállításokra megyek, ott xboxos controllerre mutatja a gombokat

CharrDen
Sziasztok! Valaki PCre egy gomb leírást tudna adni? Mert csomó mindent nem találok, optionst meg nem tudom megnyitni -.-

Evin
A c-n kell neki vagy 20GB. Vagy elindítod a telepítést, és a Temp mappában folyamatosan törlöd a cuccokat. Így 10GB szabad hellyel is fel lehet rakni, csak végig kell ülnöd a telepítést és törölgetni.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

killecske
Helló

Hogy kell telepíteni a pacht?
Valahol azt olvastam, hogy a C meghalytón kell neki hely de nekem az egész csak 15 giga?
Akkor, hogy kell telepíteni?

Hi,

visszaolvasgattam, de nem találtam meggyõzõ ötletet a problémámra. Miutan Vader gyomronszúrt az videoban, majd összeraktak újra, az azt követõ pályán van egy tag, aki éppen hegesztené az ajtót, amikor jövök. Két samesz próbál neki segíteni, de a kihajtogatott ajtónál remekül le lehet mindhármat szedni. Innen tovább azonban semmi. Vagyi, ha átmegyek az ajtón, folyton kidob a játék. Vagy 100× 100 féle képpen próbáltam megoldani a játékmenetben, de ugyanez a vége mindig. Ha jól értem a korábbi hozzászólásokból, kellene a patch 1.2, de azzal veszítem az eddig végigtolt pályákat...és még úgy sem biztos. Szóval, lehet, újra az elejérõl kezdeni nem lenne kedvem, pedig nagyon tetszik a játék eddig, sajnálnám kidobni. Van-e valakinek ötlete?
Köszi!

az ékezetes betûkkel próbálkozz pl õúó

Hogyan lehet lépkedni a menüben??? [] gombokat írja a játék, de arra nem reagál. Én õsrégen kipörgettem, és most tesóm játszana vele, de nekem ötletem sincs. Így se pontokat nem tud szétosztani, se fõmenüt nem bírja behozni.

Julius Caesar
Nincs vmi mód arra h vaderként játszakl (vagy vader skinnel) az elsõ pályán kivül? Ugye a kódok nem mûködnek PC-n szal...

Noh ma jön meg a játék boxra 😊 Remélem nem fogok csalódni benne.

kas123
Üdv, felraktam a játékot, kipróbáltam és még voltak átvezetõ videók.
Utána futtattam egy regcleanert és egy disckcleanert és eltûntek.
Megpróbáltam újrarakni a játékot, de nem segített. Felraktam az 1.2-es patchet, de az se segített. Mi tévõ legyek?

Na megtaláltam...Csak akkor lehet állítani a feliratotot is,ha elindítottam a játékot,és közben lépek be az options-be,ha a fûmenübõl akarok,akkor nincs olyan menü <#wilting>
köszi!

ja,most vissza olvastam,hogy az options-ben az audio-nál kellene hogy legyen,de nálam nincs olyan,csak a hangot,meg a gammat vagy mit lehet ott állítani :/ launchernél sincs semmi ilyen...Lehet hogy az 1.2 patch kavar be?Mert a magyarítás mûködik jól,csak az átvezetõben nincs felirat...

vki
Be kell kapcsolni.

ACER Aspire 5738ZG

Sziasztok!

Az átvezetõ videóknál nincs felirat a játékban?vagy valami nálam nem stimmel?
köszi!

vki
Az jó kérdés. Hirtelen nem ugrik be, de azt biztos, hogy a játéknak két befejezése van --> Két ruhát lehet kapni.

ACER Aspire 5738ZG

Julius Caesar
Akkor mmi az ami el van fedve? Kento ruháját megszereztem holkoronból, sith robe dettó. Egy a jedi, az megvan light side endingbõl, és még kettõ van. Abból egy a stalker armor.

vki
Szerintem nincs 3. Legalábbis ami a játék végkimenetelébõl származna, ugyanis csak 2 van belõle.

ACER Aspire 5738ZG

Julius Caesar
Újra viszem a gémet,e ddig kétszer vittem. Most a végén unlockolni akarom a sith ruhát, és vader ellen megyek, de vicces, hogy nehezebb mint a császár. Harmadszorra se sikerült legyõzni. Az a vége, hogy beszorít egy sarokba és addig döfköd amíg meghalok. fel se tok kelni. Az ütéseimet blokkolja mind. Még 3/4 életet se tudtam lehúzni.

ui: am a jedi ruha is jó, csak kéne a sith is. Mi a harmadik unlockolható?

Marcus Brutus
naháténazt végképp nemtoom 😄😄

de valszeg igen, mert nem mind mûxik. azonban pár igen.

Roma aeterna est. Az élet előttem áll, és nem látok tőle semmit. Ha javulni látod a dolgokat, akkor valami fölött elsiklottál...

Evin
Az elérési útban, amit adtál ott a "wii", és azt kérdezi, hogy ez Wii konzolos verzióhoz van vagy nem.

Marcus Brutus
tessék 😄?

(kell várni egy picit és bejön az oldal)

Roma aeterna est. Az élet előttem áll, és nem látok tőle semmit. Ha javulni látod a dolgokat, akkor valami fölött elsiklottál...

Julius Caesar
Õõõ, wii?

Marcus Brutus
nálam mûxenek...

http://www.gamesradar.com/wii/star-wars-the-force-unleashed/cheats-guides-faqs/g-20060808163223978049

leszámítva párat. 😄

Evin
Szerintem minden fel van/lesz oldva. DLC-nél biztos.

Julius Caesar
PC-re nincsenek costume code-ok? (pl sithlord = vader)

Narxis
Jah.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

tommygear
elég ha az 1.2 patchet teszem fel?
Julius Caesar
Igen, elmentettem. Haverom bemásolta és neki ment.