3233

Ultimate PC \"Shit\" Edition
GÉPIGÉNY (KATTINT)
  • Metalmilitiakid
    Hello! Most telepítettem fel (warez), olvastam itt patch ek meg crack ek (utolsó oldal felét), a patch ektól jobb lesz az optimalizáltság ? mert 1200 ben csak 25 fps ami kevés, de nekem nincs semmi ahol lehetne a grafikát állítani csak brightness t . Lehet valahogy magán a grafikán is állítani ? És ha ezek a patch ek meg crack ek segítenek, akkor valaki linkelne nekem ?
  • vki
    Két befejezés van, mind a két esetben rosszul járunk :)
  • Vidékimann
    Helo ezel a játékal nem játszotam de látam egy videoba hogy a végén az emperol megöli a fö hösünket ez igaz?
  • KaszaN
    Egy hete ser volt, hogy újratettem.
  • Narxis
    Telepítsd újra a géped.
  • KaszaN
    Ja aztán nekem ráadásul egy patch sincsen fent mert nem engedi feltenni, mindig valami hibát is ír ki, meg a gépem is trapára van menve (részletezve:a halálán van...a partíció amin a windows van nem az elsődleges tárlón van, rosszul van eleve partícionálva, szar driverek, minden bekavar a másiknak) De túl adtam mindezen és kivittem a játékod a DLCkel együtt. Nemvolt rossz. :P Remélem jó lesz a második rész, már igen várom.
  • Evin
    Az még az induláskor szerintem amolyan poénnak indult.
  • Julius Caesar
    Nekem is megy konstans 30fps-sel (high details nélkül), pedig nekem csak e4500 @ 2,6ghz prockóm van, meg egy 9600GT-m (ram 2 giga), szóval majdnem a géped fele. Azt nem tudom kiírta ki, de nagyon el van tévedve.

Amúgy a problémádra visszatérve: nemtom. Nekem a kard nyomok tűnnek el néha (nem éget csíkot), de ilyet nem láttam. Frissíts drivert meg DX-et, jobbat nem tudok
  • KaszaN
    Am a gépigénynél miaz, hogy "AMIVEL JÁTSZANI IS TUDSZ"? Az hatalmas! Az én konfikommal lazán futtatom, megsem rezzen és jóval az alatt van. Meg egy ismerősömnek is régebbi karija van nem valami jó procival és annak is ugyanúgy fut rendesen HD monítoron. Szerintem akinek nemfut jól, annak nála van a bibi, meg úgytudom Havok engines, ami az ATI kártyákat. De Nvidiás karinál ka lebaxátok a physx-et biztos futna egy 8600gt-vel is.
  • KaszaN
    xD Már én is gondoltam erre. xD De nemtudom már elképzelni mitől lehet. Rendszertelepítés után helyreált pedig, örültem is neki, de aztán a kövi pályán már megint bevolt akadva.
  • gabeone
    Közben nekem is megoldódott a problámam, az amúgy eredeti programban. Köszi )
  • Mester01
    menj ki a kertbe és játszd el a pályát de öltözz fel úgy ahogy a játékban a karaktered! :D
    de am ezen kivül nincsen más 5letem! :S
  • KaszaN
    Hi

Nekem az lenne a problémám, ami nem olyan nagy, de engem nagyon is zavar. Arról van szó, hogy a játékban egy idő után a ruhánkon lévő lógó részek (köpeny, sál, "szoknya") így beálnak mint a cövek és nem mozognak és eszméletlen bénán tud kinézni. És még a növények sem mozognak ha nekimegyek. Nemlehet tenni ellene valamit? Próbáltam már újrakezdeni default options-t is de nemjavult meg. Ötlet?
  • jujugo
    Sziasztok!

Nekem olyan problémám van, hogy a telepítő elindul ugyan,de pár fájl felrakása után megáll és hibaüzenetet ír ki.

"The source file is corrupted" 3 lehetőség közül választhatok ilyenkor: újbóli próba/kihagyás/kilépés a telepítőből.

Ha újból próbálom ismételten ez a hibajelenség, ha kihagyom,akkor szinte az összes utána következő fájlnál is ez a gond.

Tudnáok segíteni abban, hogy mi lehet a probléma illetve hogyan lehet ezt orvosolni?

Előre is köszönöm a segítséget!
  • gabeone
    A Junk Titan-nál tartok én is. A játékban ez a 3. ilyen gépóriás amit le kell győzni. A harc során segít a játék és írja a monitoron, hogy nyomd/nyomogasd az "e" vagy éppen a "q" billentyűket a belharcok/villámharc során. Az első gépóriásnál a q billentyűt kellett nyomni, ekkor az ellenfél jobb "kőtömb" kezét elvettem majd a mouse1 billentyűt kellett nyomogatni és egy effekt formájában megnyertem a harcot. A másodiknál már gondom akadt, mivel a monitor nem írta, hogy nyomjam a q betűs effekt után a mouse1-et, így hiába nyomtam a billentyűt, az óriás miután kiütöttem a jobb kezéből a sziklát/követ vagy mi a bánatot, mindig közel jött hozzán, elkapott és földhöz vágott. Nem tudtam megölni és továbbmentem, otthagytam az ellenfelet. A Junk Titan-nal ugyanígy vagyok, nem tudok megölni, csak éppen továbbmenni sem.. Segítsetek, hogy öljem meg? Sith Warrior csak a fokozat. Rettentően dühít ez az effektes megoldás, én csak bénázom vele..
  • passatgt
  • morvaigaben
    Köszi szépen, sikerült! :)
  • Kreeder44
    ja a közepén meg amibe ha belecsapsz a villámjaiddal XD az alatta keletkező gollemet tudod bénítani kis ideig de én nem használtam igazán soha.. szvsz nem ér valami sokat
  • Kreeder44
    Szia Morvai!
    remélem jóra emléxem... ugye megölöd a gollemet amit összeeszkábál a semmi.. ahol az a szárny szerűség van ahogy bemész aterembe balra van a turbina azt megrázod majd elkezdi olvasztani azt a szárny darabot vagy mit.. utána átmész a túl oldalra megragadod a fémet és elkezded húzni egy animációval le is dől az az izé ráugrasz majd mész tovább sok sikert ;)
  • robinho1
    Hy all!

Valakinek ha van mentése dobjon meg pls már a vége felé tartottam bármilyen jó.. mert nekem elveszett mert újratettem a játékot. Nagyon megköszönném!
  • morvaigaben
    Hali!
    Olyan problémám lenne, hogy a Raxus Prime-on, ahol megölöm a Junk Titan-t, utána mit kő csinálni? Beindítottam azt a hajtóművet, gondolom el kéne vágnia azt a fémdarabot, de azon meg pajzs van. A terem közepén meg van egy villámló valami, az meg a generátor lehet...
    Válaszotok előre is köszi!
  • gabeone
    Hogy megéri-e az szubjektív. Nekem megérte, ennél sokáig nem lesz olcsóbb. :) A második részt is e körüli áron venném meg. Ennél többet nem költenék egy olyan játékra, amiben a multiplayer nincs támogatva.
  • Bence94
    meg kéne venni csak a máni...megéri ugye ?
  • toarpad
    Én legelőször 1.0-ás verzióval vittem végig legelőször , de amikor most újra telepítetem , már 1.2-es patchel nyomtam és hát sokkal jobb lett.. a hang most már néhol/alig akad , a lagg csak akkor van ha 100000 ellenség jön + olyan képességet használsz ami nagyon amortizálja a környezetet !
  • DarkSector
    Basszameg steam-en most 7.5 euro!!!!
  • simonl #3048
    Szia,

Bocs, hogy így kéretlenül megszólítalak de hasonló gépem van nekem is mint a Te aláírásodban - laptop ha jól sejtem -.
    Megírnád válaszban, hogy az 1.2 patch után mennyire lett játszható a játék?

Előre is köszönöm...
  • zkas
    gamecopyworld.com
  • toarpad
    hmm ?
  • toarpad
    Van 1.2 verzióra crack ? és ha igen , hol találhatok ? :S És sorry a warezt !
  • steweee
    mikor jelent meg a játék ? lemaradtam róla, most látom hogy nemsokára debütál a második rész is
  • oregon1987
    A Feluciai pálya után egyszerűen játék működése leáll üzenettel kidob! Nem tudjátok mi lehet a gond?
  • Mester01
    ezt nem tudtam! :D
  • SZilaJMaGGoT
    Eredetivel sem mivel nincs multija.
  • Mester01
    az igen van ám gépigénye! :S
    én most szedem le 14GB nem semmi gondolom neten csak eredetivel lehet nyomni ugye?
  • oregon1987
    Én is most kezdtem el játszani 1.2-es patchel és tökéletesen megy vele! Van a légicsapás mozdulat azt hogy kell csinálni mert írja hogy Control nyomva tartva plusz Space + Shift de nem csinált semmit!
  • Rage47
    végigjátszottam 1.2-es peccsel, vmi hihetetlenül jobb lett a játék:D semmi akadozás, semmi lassulás, végig folyamatos volt, elképesztő, így kellett volna kiadniuk, sztem sokkal többen vették volna meg!
  • mate5255
    oksa má töltömis a crackot innen http://thepiratebay.org/torrent/5206788/%5BFTL3%5D_STAR_WARS_FORCE_UNLEASHED_ULTIMATE_SITH_1.1_CRACK
  • Petike94
    van crack
  • mate5255
    kell crackot a pachoz?
  • Petike94
    Megvan patchelve de úgy se jó