Star Wars: The Force Unleashed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem olyan gondom van hogy most felraktam a játékot újra elkezdtem játszani és mikor mára fõszereplõ elsõ pályán vagyok és legyõzöm a lépegetõt és megyek fel azokon a szárnyakon akkor ki írja hogy a star wars the force unleashed exe. futtatása közben hibát észlelt és várjak míg keres megoldást a problémára én hiba várom meg nem talál hiába nyomok mégsét kilép. Mi lehet a probléma?
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
Felakarom telepíteni az 1.1-es patchet és kiírja hogy Software not found mi lehet a hiba ? pedig fennvan !
Lenne egy problémám. Újra fel akartam telepíteni, miután úgy töröltem le, hogy elõször a mappáját töröltem és utána a vezérlõpultból. Ma újra próbáltam és azt írta ki hogy fel van telepítve. Nincs fent pedig. Az lehet a probléma, hogy volt fent patch is és azt külön nem töröltem, hanem a mappával együtt? Hogyan lehet ezt megoldani?
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Nem tudom ez a warez miatt van e de szeretném felrakni a legfrissebb javítást a játékra és azt írja ki hogy nincs telepítve a játék a gépre pedig fent van!
Egyéb...
A menüben melyik gomb a <,>,> mert azzal kéne választani dolgokat, de egyszerûen nem reagál semmire!
csaó
Már agyfaszt kapok tõle...
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Hogy kell telepíteni a pacht?
Valahol azt olvastam, hogy a C meghalytón kell neki hely de nekem az egész csak 15 giga?
Akkor, hogy kell telepíteni?
visszaolvasgattam, de nem találtam meggyõzõ ötletet a problémámra. Miutan Vader gyomronszúrt az videoban, majd összeraktak újra, az azt követõ pályán van egy tag, aki éppen hegesztené az ajtót, amikor jövök. Két samesz próbál neki segíteni, de a kihajtogatott ajtónál remekül le lehet mindhármat szedni. Innen tovább azonban semmi. Vagyi, ha átmegyek az ajtón, folyton kidob a játék. Vagy 100× 100 féle képpen próbáltam megoldani a játékmenetben, de ugyanez a vége mindig. Ha jól értem a korábbi hozzászólásokból, kellene a patch 1.2, de azzal veszítem az eddig végigtolt pályákat...és még úgy sem biztos. Szóval, lehet, újra az elejérõl kezdeni nem lenne kedvem, pedig nagyon tetszik a játék eddig, sajnálnám kidobni. Van-e valakinek ötlete?
Utána futtattam egy regcleanert és egy disckcleanert és eltûntek.
Megpróbáltam újrarakni a játékot, de nem segített. Felraktam az 1.2-es patchet, de az se segített. Mi tévõ legyek?
köszi!
Az átvezetõ videóknál nincs felirat a játékban?vagy valami nálam nem stimmel?
köszi!
ACER Aspire 5738ZG
ACER Aspire 5738ZG
ui: am a jedi ruha is jó, csak kéne a sith is. Mi a harmadik unlockolható?
de valszeg igen, mert nem mind mûxik. azonban pár igen.
Roma aeterna est. Az élet előttem áll, és nem látok tőle semmit. Ha javulni látod a dolgokat, akkor valami fölött elsiklottál...
(kell várni egy picit és bejön az oldal)
Roma aeterna est. Az élet előttem áll, és nem látok tőle semmit. Ha javulni látod a dolgokat, akkor valami fölött elsiklottál...
http://www.gamesradar.com/wii/star-wars-the-force-unleashed/cheats-guides-faqs/g-20060808163223978049
leszámítva párat. 😄