3233

Ultimate PC \"Shit\" Edition
GÉPIGÉNY (KATTINT)
  • DarkSector
    Majd az ezekhez tartózó videókat is meszúrom nektek, ha feltöltöttem, hogy nálam FRAPS felvétele mellett hogy fut a játék, addig 3 képet nézzétek...:D

• WoodrufF
    Húztál bármit is a gépedben,proci,ram,fsb??
    Nálam az szüntette meg az akadozást,hogy mindent visszatettem gyári értékre.
  • DarkSector
    jah ez tény, hogy mihez képest lesz rondább. a max details-tól biztos, hogy ez a low beállitás önmagában nézve átlag értéket megüti-e az más kérdés.
  • riostomi
    én átállítottam de nekem csak kicsivel lett rondább bár lehet az én felfogásom más:D
    na mind 1 az a lényeg hogy MagyaR R.I.P boxos sw:(...
    valaki esetleg a dll-es hibámra?
  • MagyaR
    ejj, kár hogy az eredeti x360os sw force unl. gammámat bedarálta a rohadt konzol bmeg, csak azért mert nem tudtam, h játék közben nem szabad felemelni ehh.. :D. Ott siránkoztam. Erre meg most megörültem, h jajdejó kijön pc-n, de hát akkor egy ideig sajnos ennyi.
  • DarkSector
    ha configban low details-ra teszed tutira rondább lesz.
  • DarkSector
    Tutkóra PROCI....

DE!!!
    Minden tiszteletem a RE5-é, de az bármennyire szép, technikailag ezzel köszönőviszonyba sincs, majd csinálok videót, hogy lásd miről ia szóla ez a játék!!!

Itt nem folyosókon mész, és nem 4-5 ellenféllel harcolsz csak egyszerre!!!
  • riostomi
    hehe nekem nem lett csúnyáb asszem ez a dolog müködik viszont a crack fix hibát még mindíg nem értem:\
  • MagyaR
    Nah kipróbáltam ezt a configos módszert, de sajnos nem sokat használt. A játék továbbra is akad, viszont olyan ocsmány grafikája lett, mint kb. a dark forces 2-nek :D. ehh.
  • MagyaR
    Nah megtaláltam, mondjuk elég furcsa módon. Szal. A rejtett mappákat tedd engedélyezhetővé, és akkor fog megjelenni az AppData mappa a felhasználók/neved mappában.
  • MagyaR
    Hát azért az érdekes, hogy re5 meg a batman fullon megy nekem, ez meg minimumon is csak döcög (4850em van). Mondjuk valszeg ez a procim miatt lehet, mert nem core 2-es hanem csak sima dual core :(.
    Dehát fullon azért ezerszer szebb a batman és az re5 mint ez MINIMUMON, tehát nem értem mégis mire fel akad.
  • riostomi
    MagyaR én is ugyanígy vagyok...:S
    semmi .cfg fájl
  • MagyaR
    Sajnos én nem találok ebben a könyvtárban config fájlt. Sőt, csak egyetlen egy darab file van ott, de azzal semmire nem megyek :S. Pedig elkelne nagyon az az fps növekedés :D
  • riostomi
    igen meglestem megint így van irva^^
    az vicces hogy a játék főkönyvtárában ott figyelget ez a fájl ...xd
  • DarkSector
    100% hogy így van írva?
    mert akkor megnézem.
    hátha a gépemen van ien, és átadom...
  • DarkSector
    Jah !!!
    és még most szólok előre, hogy senki ne jöjjön azzal, hogy jah 4870, meg afelett...

mert ne hidje más senki manapság, hogy jön egy konzolos játék átirat, és akkor "...jah ez a szar konzolos port, akkor majd elég lesz a 20ezres vga-m"

a nagy lófaszt.
    ráadásul...nem vagyok gazdag, de abban egyetérthetünk szerintem, hogy egy 35ezres 4870-es kari egyeltalán nem drága, és a mai játékokahoz képest nem lehet azt se mondani, hogy ez felesleges.
    Sajnos vagy nem sajnos...de a megszokott 4850-es szintet, már rég elhagyta a legtöbb játék.

Amúgy meg ez lukácsék birodalma, és leszarják hogy kinek mien gépe van, a lényeg nekik, hogy minőséget adjanak ki ez elnézve a kezdeti bugokat, abszolute sikerült!

És ha sokan emlékeztek esetleg, mi is volt a kifogásuk régebben...azon kívül amit leírtam???

Hát valami hasonlót nyilatkoztak egészen pontossan:
    "Azért nem adják ki pc-re, mert NEM SZERETNÉNEK KOMPROMISSZUMOKAT A JÁTÉKBAN, vagyis semmi féle állítási lehetőséget, és ezvégett akkor legalábbis szerintük nem lettek volna képesek az akkori átlag felhasználói gépek teljes egészében a vizuális és játék-élményt visszaadni, úgy ahogy a fejlesztők megálmodták a játékot..."
    - na jó még jöttek a fizikával is, ez monnyuk fasztudja igaz-e volt, de azért a procit most is jól megdolgoztatja azért a fizika.
  • riostomi
    nekem nem megy a crack fix elindítanám de nem talál egy ScumLibLEC_Retail.dll fájl-t valakinek van ötlete?
  • DarkSector
    Jah azért nem kell minnya vérszemet kapni.
    nálam egyeltalán nem voltak nayg gondok, se kilépés, se akadozás.
    néha lelassult a játék egy cseppet, de nem akarom elhinni, hogy egy 4870, illetve az felett, ne tudja bárkiis fullon küldeni.
    Ha meg valóban nem megy, akkor ott valóban kompatibillitási gondokról lehet szó.

emlékezzünk GTA4-re elején új ati-kon eleve textúrák vagy rosszabbesetben kép sem volt.

lehet nem kell sírni, csak egyszerűen egy új driver-t kell kivárni, és ennyi...

addig kedves barátunk segítségének hála használhatunk cfg-t, fps növelésre.
  • mila69en
    úgy látom itt szó szerint értelmet nyert a Ultimate PC Shit Edition alcím
  • DarkSector
    Jah nah ez jo ötlet...
    configgal segíthet az ember a lassúságon...thx
  • DarkSector
    csak a bug miatt van, vagy a törés végett, amúgy szebb lenne, egy picit az eredetitől szerintem, de így villodzó meg vibráló texturák mellett, illetve villodzó árnyékokkal, kár is hasonlítgatni.

aki még konzolon nem nyomta, hanem csak az (a szerintem szar) eddigi részeket pc-n, annak az álla így is padlót fog...
    A legsokkolóbb rész egyértelműen a bevezetés. Vannak szép részek, de Dart Vader az egyedi feeling...
  • Skyline
    Felment,kipróbálva...csodás:D
    Haggyán hogy a felbontás állításon kívül semmi mást nem lehet állítani...Van AA..
    De látványra rendesen szarabb a konzol változatoknál. 1920*1080-ban próbáztam hibátlanul megy (nemcsoda:D), a textúrák élsimítással mutatnak többet a konzolváltozatnál,kb ennyi az előny. A hátrány viszont a pofám elött textúrakiélesítős ősidőket idéző filterezés..:D Rendesen az első pályán Vadertől kb 3-4 méternyire élesíti a játék a textúrákat jól láthatóan maxigagyi hatást keltve...
    A hangok pedig....Bár lehet az alaplapra integrált szemétnek köszönhető,de gagyiak...A videó frankó,aztán elhalkul az egész és tiszta sztereó hatás vanik...:D
    Szuperior verzsön!
  • kuci06
    akinek akad, próbálja ki ezt:

C:\Users\*neved*\AppData\Local\Aspyr\Star Wars The Force Unleashed
    helyen keresd meg a config.xml fájlt

keress egy ilyet:
    "<s id="LowDetail">0</s>

írd át a 0-t 1-re
    állítólag elég sokat dob az fps-en
  • grebber
    Jó game csak oltári béna vagyok benne :(
    Kombokat nem tudok csak csapkodok összevissza.
  • Magiszter
    Nah játszok vele és tök jól megy
  • Broafka
    na jó, igazából baromira sajnáltam anno, hogy nem jön PC-re, most meg azt mnodom hogy kár érte. PS2-n anno végig nyomtam, elég borzalmas grafikája volt, egy csomó pálya hiányzott, de az irányítás legalább jobb volt. (Ezen a CTRL(HOLD) + SPACE+SHIFT, szóval ezt nem tudom hogy gondolták)

Kár érte. Amúgy továbbra is várom a választ arra, hogyan jussak tovább :-/
  • wedge31
    Nem kell megmutatni semmit legfeljebb bemutatni ök a kisebbség itthon és azok mindig kiabálásal probálják magukra irányitani a figyelmet ,de szerintem térjünk vissza a témához.
  • DanielT
    Figyukamá'! Neroncsadmá'el a bulit! Köszike!
  • kuci06
    nyugi, biztos lesz 1-2 aki azt hiszi, hogy "na majd én megmutatom"

ezek már 8 éve folyamatosan ugyanarról csetelnek, szal van gyakorlatuk
  • wedge31
    Szerintem erre senkit se kell biztatni szánalom topic szánalmas emberkékel.
  • Magiszter
    Najó, a gondomra a megoldás X-Y=Z^6

Átléptem admin fiókba és elindult. Most megy a főcím, remélem nem lesz már gond vele.
  • rumkola
    Kár hogy ennek köze sincs Vaderhez...
  • Broafka
    na jó, ritkán szoktam segítséget kérni, de most teljesen elakadtam. Valami roncs telepen vagyok, és van egy bazi nagy ilyen hajtómű szerűség ami be van szorulva. Megáramoztam, ráközelített és ennyi, vissza mentem, jött valami nagy melák roncs szörny, elintéztem, és most? hogy tudom azt a nagy hajtóművet elvinni onnan, se fogás, lökés, áramozás nem hat rá.
    Van középen egy nagyon áramozó valami, de azzal se lehet semmit se csinálni
    pls help
  • tommygear
    nagyon nagy faszság az a kameranézet ami a pálya végénel van a főellenségeknél, miért nem maradhat úgy mint normál helyzetben, irányíthatatlan úgy az egész pedig alap nézetben jó lenne, elrontja az egész játékot
  • Szili08
    wáááá:@ kuka net.xD hnapra jön le. SA:DD:SADSA: remélem elindul egyből és nyomhatom:D:D nagyon teccetős a képek alapján:)
  • NEOreg3
    DanielT csak arra akar kilyukadni, hogy egy xbox360 (vagyis 3 mag) kell a játék futtatásához

ne válaszoljatok neki, mert mindezt csak azért csinálja, hogy azután a kommentjeire kapott válaszokat röhögve linkelhesse a leáldozott topikba a többi pajtásának

(és lehetőleg ne menjetek oda, szétszednének titeket 0.13356 másodperc alatt)
  • Skyline
    Hova ez a nagy hiszti?
    Anno megmondta a készítő hogy ez annyira ott van a szeren hogy nincs olyan pc amin értelmesen elfutna ezért nem hozzák ki pc-re...Ti vágytatok rá,itt az eredmény..
  • kuci06

mellesleg moddolható a cucc... pink vader hacuka ftw

• Magiszter
    Ezt én totál nem értem:

Bemásolom a 15,4 megás Crackfix-et. De ha elindítom átírja magát 21,7 megára, és hibával kidob azonnal. Hiába változtatom írásvédetté a fájlt akkor is 21,7 megássá teszi magát. Miért?
  • kuci06
    először fel kell mennie, utána tud majd csesződni a magokkal...
    pc géming, ez nem píszítrí, hogy csak berakod, és már jönnek is a problémák

itt csesződni kell, és CSAK utána mondja a képedbe, hogy "ja igen, felesleges volt órákig telepítened. szép napot"