Star Wars: The Force Unleashed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
De én vagy 4x végigvittem (elsõre a sori miatt, majd acsik/gyûjteni valók, legnehezebb fokozat, meg még egyszer just for fun).
Nagyon sokáig el lehet vele lenni.
És ha megjön az ultimate sith edition, nekimegyek ötödször is 😊))
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
AMÚGY ELVILEG MA JÖN KI NCOREON FENT VOLT 10 PERCIG MA DE TÖRÖLTÉK
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Nem mintha igazán érdekelne mert már végigvittem pc-n és csak kérdezemXD
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Szabi alatt is játszol majd és máris a témához tartozik <#idiota>#idiota>
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Next PC upgrade: 2022
Lehet behozom munkahelyre és ebédszünetben tolom <#idiota>#idiota>
Racism is a weapon of mass destruction!
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Flame OFF! Game ON!<#nezze>#nezze>
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Menjél, nézzed az ertéelklubot, mónikasót, gyõzikét meg hetihetest, az való a primitív birka fajtádnak. <#hehe>#hehe>
@elitehun: ja, a Looking Glass-ról is így hitték...nem a forgalmazóknak az anyagi hátterérõl van szó, hanem a fejlesztõcsapatról...
Szóval nehogy már sajnálni kelljen szegény "nyomorultakat".
És meg fogom én nézni azt a star wars rajongót, aki ahelyett hogy november elején letöltené a warezt és végre játszaná a játékot így több év várokozás után, inkább még további másfél hónapot fog várni csak azért hogy eredetivel nyomhassa. Életszerûtlen kép ez.
Én mindig ezt mondom: Nem töltöm le, ha õk meg nem csinálnak két raklap trágyát játék helyett. Ami tetszett is régen, az most itt figyel a polcomon. Ami meg nem azt végig se vittem, hanem ExitGame-Uninstall-ShiftDEL. Mert persze Demót is csesznek kiadni, vagy csak megjelenés után hónapokkal.... Szóval azért a gyártók/kiadók se szentek, nem kell õket védeni.