3233

Ultimate PC \"Shit\" Edition
GÉPIGÉNY (KATTINT)
  • IMYke2.0.0.0
    Ezt ugye iróniának szántad?
    8800 GT...
  • zso23
    Muszáj! Nekem kereken 50 percig telepítette.
  • Kandurex
    Választható a telepítésnél, hogy minimált rakjon fel? Vagy muszáj a 24GB feltolni?
  • Hegi90
    képek meg videók alapján elég kaki, nagy gépigénnyel.

ejj n3whous3, de nagy szerencséd van....
  • Aspyrin
  • elitehun
    Sztem szedd le mert a játék jó csak nagy a gépigénye, de sztem a te gépeden el fog futni
  • Kandurex
    Lézerkard?
  • Aspyrin
    Passz, mivel viszont imádok mindenféle lézerkardos cuccal játszani, leszedem. :P
  • IMYke2.0.0.0
    Ultimate PC "Shit" Edition - nem véletlen...
  • heringer
    üdv
    Srácok jó a játék,érdemes lekapni?
  • havast
    ha ezek nehezsegeket okoznak,akkor (nem irom ide a nevet,mert spoiler) kb ki fogja taposni a ....XD
    az osszes bosst kb ugy nyirtam ki,h maradt 50%eletem legalabb,de a legvegen kb 5X indultam neki,es nagyon kicsin mult,h x-edjere sikerult...
  • Bartn73
    Helóó elvagy tévedve barátom "hogy egyáltalán még pc re adnak ki valami jo játékot azt fikáztok jobbra balra" holvan az a jó játék? ez? neviccelj mán-.- ez olyan messze van a jótól mint Makó Jeruzsálemtöl A kedves fejlesző(fosszerkesztő)urak elfelejtették az a szót hogy optimalizálás.
    "Akinek meg akad meg szagat el kellene gondolkozni gépfejlesztésen
    és nem szidkozodni" nos figyejj az én konfigomon q9400(3.6ra húzva) 6 giga ram és gx 285 és kurvára döcög 1600*1050 be 1920*1080ba meg diavetítés neharagudj hova fejlesszek még gépet?hmm? Abba bele se kezdek hogy az 5 éves fosboxon miért megy tökéletesen,mert má miliószor tárgyalták Röviden ez egy szar tudodmit megsúgom megakartam venni mivel gondoltam hogy nálam nincs játék ami szaggatna és szerencsére kipróbáltam elöbb és eszem ágába sincs ezért pénzt kiadni.
  • grebber
    Ezt nem is tudtam.Mindig tanul valamit az ember!
  • Seth
    Mivel Sam Witverről modellezték a karit és ő is szinkronizálja XD
  • wedge31
    Lehet hogy csak te nézed azt a blödséget...
  • grebber
    Amúgy csak nekem tűnt fel hogy a csávó akivel vagyunk az 1az1-be Davis Bloome (Doomsday) a Smallville sorozatból?
  • grebber
    Pont most nyírtam ki ezt a rohadékot én is most egy másik debella állatot kell legyűrni :(
  • DarkSector
    Jah x360 kontrollerrel nekem is tökéletessen irányítható.
  • DarkSector
    miből gondolod, hogy az ettől többet emészt technikai szempontból? Fizika, meg grafika összeadódik, így valszeg már nem meglepő a nyertes...ahhogy elnézzük a játékban elég részletes textúrák vannak benne, ráadásul ez TPS itt a karaktert is mozgatnia kell a fizikának...stb.
    ez nem ien egyszerű.
  • gematta
    ugyan 1-2 ember ezt honnan tudná
    hogy dolizni kel valmiért hogy meglegyen da majd rájön
  • bebe78
    nem hát,keményen megdolgoztam érte de mégse jártatom a számat hogy nem megy meg akad ez van ezt kell szeretni.én itt be is fejeztem csácsumi
  • Curesz
    srácok, lenne egy kérdésem, nyomom ezt a jedi templomos küldit, és át kéne jutno ma tuloldalra csak egy ien szobor fej elválasztott...nah most elmentem jobbra is meg balra is és most eltüntettem azt a nyomi szobrot, de nemtudok átugrani, ilyenkor most mi van?:D:D
  • gematta
    Ez jo volt
    gondolom akkor neked se apuci veszi a gépet
    mint 1-2 embernek az sg-n
  • bebe78
    hát igen
    az én szutyok 2 éves gépemen is megy,picit beakad de nem rinyálok,hogy úristen mi ez a szar.örüljünk hogy ezt is megcsinálták
  • gematta
    Sziasztok
    Szégyen hogy mi megy itt ahelyett hogy örülnétek azt vakarnátok a segeteket hogy már tolhatjátok és voltak kegyesek feltölteni egyes emberek azt ne álszentkedjen senki hogy nem warezol meg
    hogy egyáltalán még pc re adnak ki valami jo játékot azt fikáztok jobbra balra
    komolyan egy két embernek csatogos lepke azt pizsi elmehetne a vérbe
    aludni
    akinek nem teccik nem játszik menjen ccommodore 64 ni
    elég neki enyi
    Akinek meg akad meg szagat el kellene gondolkozni gépfejlesztésen
    és nem szidkozodni
  • Maxtreme

• xido
    Éjjel kipróbáltam..írhatnám a pro és kontrákat...de estig körmölnék akkor:)).."Imádom" a láthatatlan falakat kezdésnek,mikor Vader egy rohadt sziklát nem tud megkerülni,aminek a tövében áll,vagy a függő híd szélén nagyon bátran elkardozik anélkül,hogy leesne,mikor a wookie-k hullanak lefelé attól is,ha megrázom a fűszálakat...a fizika jópofa,az első 20 percben tuti mindenki dobálgatja a többieket,de túlzás is,olyanokat repülnek és összevissza,hogy az röhej néha..a grafika..a játékban még szép,de az átvezető modelljei röhejesek tudnak lenni.nem értem ezeket soha,ha 20 éve Square olyanokat renderelt,hogy leseggeltem,akkor pont egy Lucasarts 2009ben miért nem...
  • TDantes
    Ok, én is azt mondtam, csak nem voltam biztos benne.
  • Nagylaci
    A magyar billentyűzeten az a "ő", "ú" gombnak felel meg!
  • grebber
    Jó neked én csak csapkodok most meg is vagyok löve,mert egyik főellen ilyen kis robotszerűség vagyis sok robotlába van azt azzal kell harcolni.
    Kb csak karcolgatom esélyem sincs:(
  • Magiszter
    Hülye kérdés: Kombókat hol lehet megnézni? Mert nyomkodom veszettül a gombokat és néha csinál a fazon áll leesős dolgokat.
  • TDantes
    A fizika miatt van ilyen nagy gépigénye? Hm. A Half-Life 2 neve nem ismerős?
  • TDantes
    A Kapcsocs zárójel, azt hiszem a ő és ú? Vagy valamelyik gomb a környékről. Basszus, azért ez is milyen már...kapcsos zárójel...kedves fejlesztők, nincs is ilyen gomb...
  • grebber
    Az Upgrade menüben mivel kell billentyűzetem váltani mert ott van jobbra balra nyil de kapcsos zárójelet jelöl és hiába nyomtam végig az összes gombot nem tudok váltani pedig kéne???
  • mcwolf
    Már nem azért a 10 fillérért, de mikor van a hivatalos megjelenés? Nov.3.-án. Aki azután megveszi eredetiben, és sz@rul fog menni( úgy lesz),annak sírhat a szája.
    Aki meg mindenféle crack-kel bűvészkedik, és még az írható DVD árát is sajnálja rá az ne panaszkodjon.
  • Maxtreme
    Nemtom milyen gamepadot van, de én is azzal nyomom és nincs vele semmi gond. (uiaz x360 controller.. lehet jó szokás szerint nem támogat mást a játék)
  • vzajcev
    Mennyé má alunni
  • DarkSector
    A címe meg ez legyen:

Szar Wársz Fos Released BUlTimAte sZitYOKh eIDIOTIon
  • riostomi
    ááá sorry hülye vagyok mostmár, nem szóltam xd
  • riostomi
    ha nekem szólt a kérdés nem húztam semmit a gépen:D