Star Wars: The Force Unleashed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

:D
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
hát ugye ez Lukács Ács....itt van ám HáDéságosság....:D
kíváncsi leszek mien lesz majd a vizualitás terén, hisz ha csak a konzolos legelsõ epilogusra gondolok, ahhogy elindul a játék a feketekalapossal, háát az nemsemmi.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
és ez az igényesség meglátszik a gépigényen is...:D
lol<#guluszem1>#guluszem1>
De már most látom hogy szokás szerint a qrva filmek miatt. 1 múvi 3-400mb <#idiota>#idiota>
Ha valakinek mûködik , írja már le ide pls, és csinálhatna pár képet is :P :D.
lol!!!
wow.
bakker...
masem alszunk sokat
:D
már csak egy reményem van:D
ha valakinek van olyan helye ahol ingyenes
az megadhatná a jelszavát
meghálálom:)
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
...
SIZE....: 2xDVD9
...
HOOOOLY SHIT :D
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Hamarosan mindenhol fenn lesz:)
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Kijött!
Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.
Achievement unlocked: Dark Side.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
a legjobb szerintem Sith Stalker ....
szóval kényelmessebb lenne joy-al.
és ezért szereztem nemrég adapter-t, és x360-as joy-t tudom használni így.
én várom már...
Amúgy szerintem is többször végigjátszós, mert egyszer végigviszed a sztori miatt. Másszor a két-féle befejezés miatt (meg ugye mint lent írták akkor már tápos vagy), harmadszorra már kíváncsi leszel az Öcsikre. Negyedszer a Holokronokat vadászod le (kivéve ha elsõre is megtaláltad mindent.), ötödszörre meg a skineket is kipróbálod (R2D2-is lesz? <#idiota>#idiota>).
Szóval már baziranagyon várom. <#eljen>#eljen>