3233

Ultimate PC \"Shit\" Edition
GÉPIGÉNY (KATTINT)
  • Magiszter
    Egyre jobb. Újraindítottam a gépet és most kéri a 2-es lemezt. Crackfix-et feltettem, és annak ellenére lemezt kér. Mi a pék???
  • DanielT
    Nem érted. Ha a magoknál nincs rendben minden akkor kár tovább beszélni a többi problémáról, hisz azok nem is léteznének.
  • felegyi
    Te egy lehetetlen eset vagy :)! Oké, ha direkt csinálod, de ha ez belülről jön, menj el orvoshoz.
  • kuci06
    crackfix?
  • Magiszter
    Jah lemaradt:
    Win7 32 bit, tök frissen telepítve nvidia driver 191 asszem az van fent.
  • Magiszter
    Nah ez jó. Felment, krakkeltem, indítanám: A program hibát észlelt ezért leállt. Szóval jóóóóó. Most kipróbálok még 1-2 dolgot de aki találkozott ilyen hibával az szóljon hogy oldotta meg.
  • kuci06
    basszus, valami újat is kitalálhatnál már :D

olyan sok lehetőség lenne... mondjuk az ati kártyák szokásos hátránya, vagy a 25 gigás helyigény...

kicsit erőltesd meg magad
  • kuci06
    jaja, de csak a skin a más
  • DanielT
    Vagy kevés, vagy sok a magod. Klasszikus probléma.
  • Kindred Blades
    Valószínű :)
    Addig is az erő legyen mindazzal, akinek megy.
  • Legend Killer
    Stormtrooper commander = lehet vele is menni, v wtf? :S
  • Magiszter
    Run Fine on All Computers Unlocked:
    Enter WHATISTHISSHIT as a code.

• Magiszter
    Talán ez is jobb lesz a 4. pecs után mint a GTA4
  • Kindred Blades
    Mert ennyire igénytelen, összecsapott szar, azé' :)
    Erőforrás megvolt, pénz megvolt, idő megvolt, de az utóbbi kettőt inkább eltették maguknak ahelyett, hogy rendes PC-s átiratot csinálnának. Ami nem gond, amíg valaki pénzt nem ad ki érte.
    Amikor egy játékban a mentés az emberek negyedénél nem működik, s a felénél fut csak rendesen, a többieknél valami oknál fogva akad függetlenül a géptől, az nem épp egy rendes munka.
  • kuci06
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Cheat Mode:
    Complete the first mission to unlock Rogue Shadow. Then access the Enter Code option in the Extras menu and enter the codes.

All Costumes Unlocked:
    Enter SOHNDANN as a code.

Maximum lightsaber throw ranks:
    Enter ADEGAN as a code.

All Force powers at maximum:
    Enter KATARN as a code.

Maximum Force Push ranks:
    Enter EXARKUN as a code.

Maximum Force Repulse ranks:
    Enter DATHOMIR as a code.

Amplified lightsaber damage:
    Enter LIGHTSABER as a code.

All lightsaber crystals:
    Enter HURRIKANE as a code. Note: Enabling this code will remove all of the lightsaber related Holocrons on the current saved game file.

All databank entries:
    Enter OSSUS as a code.

All talents:
    Enter JOCASTA as a code.

All combos:
    Enter MOLDYCROW as a code.

New combo: Lightsaber Impale:
    Enter BRUTALSTAB as a code.

New combo: Sith Saber Slash:
    Enter DARAGON as a code.

New combo: Aerial Assault:
    Enter EETHKOTH as a code.

New combo:
    Enter FREEDON as a code.

New combo: Saber Sling:
    Enter KITFISTO as a code.

New combo: Sith Saber Flurry:
    Enter LUMIYA as a code.

New combo:
    Enter MARAJADE as a code.

New combo: Lightning Bomb:
    Enter MASSASSI as a code.

New combo: Saber Slam:
    Enter PLOKOON as a code.

New combo: Lightning Grenade:
    Enter RAGNOS as a code.

New combo: Sith Saber Throw:
    Enter SAZEN as a code.

New combo: Aerial Ambush:
    Enter VENTRESS as a code.

New combo: Aerial Blast:
    Enter YADDLE as a code.

Bail Organa:
    Enter VICEROY as a code.

Emperor Palpatine:
    Enter MASTERMIND as a code.

General Rahm Kota:
    Enter MANDALORE as a code.

General Rahm Kota (drunken):
    Enter HARDBOILED as a code.

Jedi adventure robe:
    Enter HOLOCRON as a code.

Jedi ceremonial robe:
    Enter DANTOOINE as a code.

Kashyyk stormtrooper:
    Enter TK421GREEN as a code.

Kento's robe:
    Enter WOOKIEE as a code.

Proxy:
    Enter PROTOTYPE as a code.

Scout stormtrooper:
    Enter FERRAL as a code.

Shadow stormtrooper:
    Enter BLACKHOLE as a code.

Sith Stalker armor:
    Enter KORRIBAN as a code.

Stormtrooper:
    Enter TK421WHITE as a code.

Stormtrooper commander:
    Enter TK421BLUE as a code.

Mirrored levels:
    Enter MINDTRICK as a code.

• Curesz
    Mért van az h 1 óráig tölt be, de mikor betölt akkor tök folyamatos a játék? És ha lézerkardnak váltom a kristály színét akkor is 3 órát tölt:S
  • Legend Killer
    ráadásul most meg vhogy sikerült túl jutnom a lefagyós részem, szal nem értem :S. hol jó, hol nem.
  • mathers
    You 4 ever ne legyé má odáig a 3 magos prociddal. Haveromnak két magos a procija és még gyengébb is mint az enyém és elmegy neki röccenet nélkül. Ne te osszad már az észt és menőzzél itt, inkább olyan írjon, aki tényleg tud megoldást.
  • Kindred Blades
    De legalább megvan, ki az, akinek a szart is el lehet adni, csak jó sok mag legyen benne. :)
    Eladó görögdinnyéért nálam érdeklődni!
  • Magiszter
    Én most kezdtem el telepíteni. Remélem még ma este játszhatok vele

Majd írok hogy hogy megy/nem megy.
  • XenHai
    1600x1200 és jól megy egyedül a hutos bonus mapon volt fps csökkenés de az a nyílt terület miatt volt.
  • Grifidos
    Gyenge proci, kevés ram, gyenge VGA.

Csak néhány mentési hely kicsit idegesítő, viszonylag normális AA van benne konzol átirat dacára.
    Ami viszont nagyon idegesítő az a rohadt kamera beállítás a boss fightoknál.
  • kuci06
    hagyd, csak trollkodik :D

2 magon is perfektül megy
  • Klemice
    ezek szerint te überfasza gyerek lehetsz egy három magos procival? thx bye
  • kuci06

nincs ennek ANNYIRA vészes gépigénye... az első crack rossz volt, ennyi az egész
    a fix után már normálisabban megy. aki meg megveszi, annak nem lesz ilyen problémája...

persze, a hülye konzol-to-pc konverter elfelejtett grafikai beállításokat beletenni a játékba, de láttunk már rosszabbat is, nem ? :D
    legalább van egér támogatás... :P
  • NEOreg3
    e8400, 2gb ram, 8800gt-vel 1024-ben simán fut az esetek 95%-ában, a maradék 5%-ban belassul ha túl sok fizikai számítást kell végezni

mellesleg a játék nagyon primitív, sejtettem én a psp-s verzióból, hogy nem lehet nagy szám a nagykonzolos testvére sem, de ez még a várakozásaimat is alulmúlta
  • Legend Killer
    1024x768as felbontásban egészen jól ment addig, míg be nem zártak egy helyre, ahova bejött sok lázadó a pengéikkel és le nem gyaktam őket. utána lefagyott, mikor ki kell húzni oldalról egy izét, hogy felugorjak... és memória hibára vonatkozik. ez már volt gta sa-nál, nfs undercovernél... pedig régi gépen, ami gyengébb volt, mind ment.
    ez is megy, de hiba üzi és kész. és restarttal tudok kilépni a programból.
    amióta megvan ez a tetves gép, azóta van a kurva memória hibája. memtesttel próbáltam futtatni, mondta, hogy az a memória rész, ami használatban van, azzal nem tud mit kezdeni. ami meg nincs használva, azt lefuttatta és nem talált semmit.
    nem értek ehhez, de a faszom ki van már.
  • kuci06
  • kuci06
    loál, most nézem, egy csomó costume alapból unlockolva van a játékban

C3PO-val kaszabolni az ellent ftw

• DanielT
    Neked meg túl sok a magod. Egyszerűen nem értem, miért képtelenek egyesek felfogni, hogy ha a magok száma nem stimmel, akkor b@szhatjátok! A magokon áll vagy bukik.

Az egyik három kerékkel akar autót vezetni, a másik meg öttel, aztán meg csodálkoznak, hogy a kanyarban elszállnak...

• RedDevilsza
    "Válasz 'Daref' üzenetére (#951)"
    Ez ugye elkerülte a figyelmedet?
  • Klemice
    Az a vicces, hogy konzol port révén gamepaddal játszhatatlan, vaderrel nem tudod lerombolni az elején a kaput, csomó parancsot előhívni se tudsz, bár lehet, hogy ez az xbox360 contorller emulator hibája.

Mellesleg, ha valaki azzal jön, hogy neki hűdejól megy, egy felbontást azért írjon már oda :)
  • Legend Killer
  • DanielT
    Há'csaktudommá'. Egy mag még MINYIMA! kéne a procijába, meg pár gigahertz is, mert nekem 3 magos, 3.2 Ghz-es gépen tökéletesen megy.

Szal'érted. Ha nincs elég magod, akkó' ne várjá' csodát...
  • mathers
    You 4 ever. Remélem nem nekem írtad az ultra gyenge gépet. Még a gta 4-is futott very high beállításokon röccenet nélkül. Amúgy meg elék sok mindenkinek kilép.
  • kuci06
    troll harder faggit
  • Ben007
    250 új üzenet ahogy elnézem a játék elég szar lett (shit edition AMIVEL JÁTSZANI IS TUDSZ)
  • TDantes
    Nem azért lép ki neki...ennyin igaz szarul de elfut.
  • DanielT
    Szerintem a géped ultragyenge hozzá, nyomás anyuhoz, úgyis a Csillag Születikkel van elfoglalva, lehet, hogy most könnyen kisírsz egy 50-est gépfejlesztésre :DD
  • mathers
    Én a reloadedos crackfixet használom és mikor már irányíthatnám Dart Vadert kilép. Erre nem tudja valaki a megoldást?