3233
-
#991 Egyre jobb. Újraindítottam a gépet és most kéri a 2-es lemezt. Crackfix-et feltettem, és annak ellenére lemezt kér. Mi a pék??? -
#990 Nem érted. Ha a magoknál nincs rendben minden akkor kár tovább beszélni a többi problémáról, hisz azok nem is léteznének. -
felegyi #989 Te egy lehetetlen eset vagy :)! Oké, ha direkt csinálod, de ha ez belülről jön, menj el orvoshoz. -
#988 crackfix? -
#987 Jah lemaradt:
Win7 32 bit, tök frissen telepítve nvidia driver 191 asszem az van fent. -
#986 Nah ez jó. Felment, krakkeltem, indítanám: A program hibát észlelt ezért leállt. Szóval jóóóóó. Most kipróbálok még 1-2 dolgot de aki találkozott ilyen hibával az szóljon hogy oldotta meg. -
#985 basszus, valami újat is kitalálhatnál már :D
olyan sok lehetőség lenne... mondjuk az ati kártyák szokásos hátránya, vagy a 25 gigás helyigény...
kicsit erőltesd meg magad -
#984 jaja, de csak a skin a más -
#983 Vagy kevés, vagy sok a magod. Klasszikus probléma. -
Kindred Blades #982 Valószínű :)
Addig is az erő legyen mindazzal, akinek megy. -
#981 Stormtrooper commander = lehet vele is menni, v wtf? :S -
#980 Run Fine on All Computers Unlocked:
Enter WHATISTHISSHIT as a code.
-
#979 Talán ez is jobb lesz a 4. pecs után mint a GTA4 -
Kindred Blades #978 Mert ennyire igénytelen, összecsapott szar, azé' :)
Erőforrás megvolt, pénz megvolt, idő megvolt, de az utóbbi kettőt inkább eltették maguknak ahelyett, hogy rendes PC-s átiratot csinálnának. Ami nem gond, amíg valaki pénzt nem ad ki érte.
Amikor egy játékban a mentés az emberek negyedénél nem működik, s a felénél fut csak rendesen, a többieknél valami oknál fogva akad függetlenül a géptől, az nem épp egy rendes munka. -
#977 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Cheat Mode:
Complete the first mission to unlock Rogue Shadow. Then access the Enter Code option in the Extras menu and enter the codes.
All Costumes Unlocked:
Enter SOHNDANN as a code.
Maximum lightsaber throw ranks:
Enter ADEGAN as a code.
All Force powers at maximum:
Enter KATARN as a code.
Maximum Force Push ranks:
Enter EXARKUN as a code.
Maximum Force Repulse ranks:
Enter DATHOMIR as a code.
Amplified lightsaber damage:
Enter LIGHTSABER as a code.
All lightsaber crystals:
Enter HURRIKANE as a code. Note: Enabling this code will remove all of the lightsaber related Holocrons on the current saved game file.
All databank entries:
Enter OSSUS as a code.
All talents:
Enter JOCASTA as a code.
All combos:
Enter MOLDYCROW as a code.
New combo: Lightsaber Impale:
Enter BRUTALSTAB as a code.
New combo: Sith Saber Slash:
Enter DARAGON as a code.
New combo: Aerial Assault:
Enter EETHKOTH as a code.
New combo:
Enter FREEDON as a code.
New combo: Saber Sling:
Enter KITFISTO as a code.
New combo: Sith Saber Flurry:
Enter LUMIYA as a code.
New combo:
Enter MARAJADE as a code.
New combo: Lightning Bomb:
Enter MASSASSI as a code.
New combo: Saber Slam:
Enter PLOKOON as a code.
New combo: Lightning Grenade:
Enter RAGNOS as a code.
New combo: Sith Saber Throw:
Enter SAZEN as a code.
New combo: Aerial Ambush:
Enter VENTRESS as a code.
New combo: Aerial Blast:
Enter YADDLE as a code.
Bail Organa:
Enter VICEROY as a code.
Emperor Palpatine:
Enter MASTERMIND as a code.
General Rahm Kota:
Enter MANDALORE as a code.
General Rahm Kota (drunken):
Enter HARDBOILED as a code.
Jedi adventure robe:
Enter HOLOCRON as a code.
Jedi ceremonial robe:
Enter DANTOOINE as a code.
Kashyyk stormtrooper:
Enter TK421GREEN as a code.
Kento's robe:
Enter WOOKIEE as a code.
Proxy:
Enter PROTOTYPE as a code.
Scout stormtrooper:
Enter FERRAL as a code.
Shadow stormtrooper:
Enter BLACKHOLE as a code.
Sith Stalker armor:
Enter KORRIBAN as a code.
Stormtrooper:
Enter TK421WHITE as a code.
Stormtrooper commander:
Enter TK421BLUE as a code.
Mirrored levels:
Enter MINDTRICK as a code.
-
Curesz #976 Mért van az h 1 óráig tölt be, de mikor betölt akkor tök folyamatos a játék? És ha lézerkardnak váltom a kristály színét akkor is 3 órát tölt:S -
#975 ráadásul most meg vhogy sikerült túl jutnom a lefagyós részem, szal nem értem :S. hol jó, hol nem. -
mathers #974 You 4 ever ne legyé má odáig a 3 magos prociddal. Haveromnak két magos a procija és még gyengébb is mint az enyém és elmegy neki röccenet nélkül. Ne te osszad már az észt és menőzzél itt, inkább olyan írjon, aki tényleg tud megoldást. -
Kindred Blades #973 De legalább megvan, ki az, akinek a szart is el lehet adni, csak jó sok mag legyen benne. :)
Eladó görögdinnyéért nálam érdeklődni! -
#972 Én most kezdtem el telepíteni. Remélem még ma este játszhatok vele
Majd írok hogy hogy megy/nem megy. -
#971 1600x1200 és jól megy egyedül a hutos bonus mapon volt fps csökkenés de az a nyílt terület miatt volt. -
Grifidos #970 Gyenge proci, kevés ram, gyenge VGA.
Csak néhány mentési hely kicsit idegesítő, viszonylag normális AA van benne konzol átirat dacára.
Ami viszont nagyon idegesítő az a rohadt kamera beállítás a boss fightoknál. -
#969 hagyd, csak trollkodik :D
2 magon is perfektül megy -
#968 ezek szerint te überfasza gyerek lehetsz egy három magos procival? thx bye -
nincs ennek ANNYIRA vészes gépigénye... az első crack rossz volt, ennyi az egész
a fix után már normálisabban megy. aki meg megveszi, annak nem lesz ilyen problémája...
persze, a hülye konzol-to-pc konverter elfelejtett grafikai beállításokat beletenni a játékba, de láttunk már rosszabbat is, nem ? :D
legalább van egér támogatás... :P -
#966 e8400, 2gb ram, 8800gt-vel 1024-ben simán fut az esetek 95%-ában, a maradék 5%-ban belassul ha túl sok fizikai számítást kell végezni
mellesleg a játék nagyon primitív, sejtettem én a psp-s verzióból, hogy nem lehet nagy szám a nagykonzolos testvére sem, de ez még a várakozásaimat is alulmúlta -
#965 1024x768as felbontásban egészen jól ment addig, míg be nem zártak egy helyre, ahova bejött sok lázadó a pengéikkel és le nem gyaktam őket. utána lefagyott, mikor ki kell húzni oldalról egy izét, hogy felugorjak... és memória hibára vonatkozik. ez már volt gta sa-nál, nfs undercovernél... pedig régi gépen, ami gyengébb volt, mind ment.
ez is megy, de hiba üzi és kész. és restarttal tudok kilépni a programból.
amióta megvan ez a tetves gép, azóta van a kurva memória hibája. memtesttel próbáltam futtatni, mondta, hogy az a memória rész, ami használatban van, azzal nem tud mit kezdeni. ami meg nincs használva, azt lefuttatta és nem talált semmit.
nem értek ehhez, de a faszom ki van már. -
#964 -
#963 loál, most nézem, egy csomó costume alapból unlockolva van a játékban
C3PO-val kaszabolni az ellent ftw
-
#962 Neked meg túl sok a magod. Egyszerűen nem értem, miért képtelenek egyesek felfogni, hogy ha a magok száma nem stimmel, akkor b@szhatjátok! A magokon áll vagy bukik.
Az egyik három kerékkel akar autót vezetni, a másik meg öttel, aztán meg csodálkoznak, hogy a kanyarban elszállnak...
-
#961 "Válasz 'Daref' üzenetére (#951)"
Ez ugye elkerülte a figyelmedet? -
#960 Az a vicces, hogy konzol port révén gamepaddal játszhatatlan, vaderrel nem tudod lerombolni az elején a kaput, csomó parancsot előhívni se tudsz, bár lehet, hogy ez az xbox360 contorller emulator hibája.
Mellesleg, ha valaki azzal jön, hogy neki hűdejól megy, egy felbontást azért írjon már oda :) -
#959 -
#958 Há'csaktudommá'. Egy mag még MINYIMA! kéne a procijába, meg pár gigahertz is, mert nekem 3 magos, 3.2 Ghz-es gépen tökéletesen megy.
Szal'érted. Ha nincs elég magod, akkó' ne várjá' csodát... -
mathers #957 You 4 ever. Remélem nem nekem írtad az ultra gyenge gépet. Még a gta 4-is futott very high beállításokon röccenet nélkül. Amúgy meg elék sok mindenkinek kilép. -
#956 troll harder faggit -
#955 250 új üzenet ahogy elnézem a játék elég szar lett (shit edition AMIVEL JÁTSZANI IS TUDSZ) -
TDantes #954 Nem azért lép ki neki...ennyin igaz szarul de elfut. -
#953 Szerintem a géped ultragyenge hozzá, nyomás anyuhoz, úgyis a Csillag Születikkel van elfoglalva, lehet, hogy most könnyen kisírsz egy 50-est gépfejlesztésre :DD -
mathers #952 Én a reloadedos crackfixet használom és mikor már irányíthatnám Dart Vadert kilép. Erre nem tudja valaki a megoldást?