3233

Ultimate PC \"Shit\" Edition
GÉPIGÉNY (KATTINT)
  • wedge31
    Akor hogy fogsz játszani végig tolod egy szuszra ?
  • Aspyrin
    Nálam hibátlanul fut, semmi akadás, reloaded cracfixszel. Konfigom: c2 e8400, 4850, 2gb ram, 1680x1050. Egy kurva nagy gondom van vele: nem tudok menteni... Az elején nem enged új meghajtót választani.

Pár ingame shot:

• rumkola
    elektromos löketet adni a hordószerű valaminek, utána lehajlítani a nagy vasat úgy emlékszem
  • ricsa008
    optimalizáltság?
  • nud
    Hali!
    a második pályánál,ennél a résznél mit kell csinálni?
    [IMG][/IMG]
  • TDantes
    Hm. Igényes? Maradjunk annyiban: Nem rossz. Azért nem éppen tökéletes, bár elmegy.
  • zeli
    előbb indítottam el először. hatalmas game. :D
  • DarkSector
    szarul fut, de legalább igényes játék fut szarul, képzeld mien lenne, ha csúnya gagyi lenne, és úgy akadozna +ba

hogyismonnyák...minden rosszban van valami jó?
  • TDantes
    Ki. Minden kipipálva, minden a helyén. Vagy a Yasu se megy, de ha D.Pro-val megy is, akkor meg a játék nem. Eh, mindegy.

Lehet várni egy normális crack-re ha lesz. Ha nem lesz, marad így. Ez van. Kicsit szarul fut, de legalább...ööö ide most nem jut semmi eszembe, hogy de legalább mi
  • strebacom
    Köszi!!
  • DarkSector
    akkor egyéni rendszerhiba...ez nem a játék végett van akkor.
    ezekután ár a gépedet kell helyretenni....sokszor win reinstall helyrehozza a nagyobb gubancokat...ha ez nem ér ennyit, akkor nem tudok mit mondani...S
  • DarkSector
    Krekk hiba...ne itélj elhamarkodottan 9600GT-vel is egyik kollégának elfut faxán....probáld az ő tippjét ki...daemon+yasu
  • szapor
    én próbáltam hogy nem crackelem és yasuval úgyis szaggat meg kilép...
  • DarkSector
    de csak régen még gyerek koromba, és azóta nem néztem meg...
    az új részekből tetszett a baljós árnyak, és utána valahogy mint a villám elkapott valami, a klonos résznél, és mondtam hogy ebből 1 is sok....a 3 részt, vagy monnyuk azt hogy a 3. szmitógéppel életre keltett animációhalmazt már meg se néztem, úgyhogy a sorrendileg 3.részt nem is láttam egyeltalán.

én 1 részt néztem kurvasokszor meg...méghozzá a csillagok háborognak részt vagy mi a tököm, amiben a nagy szörös geci volt a morzsa..... az jó volt.

maga a star wars téma régen még itt-ott érdekelt, de nem vagyok nagy fan. Játékok terén meg amiket eddig láttam, vagy próbáltam ezt a részt kivéve csak a pléjsztésönös coop-os szar wársz volt ami le tudott kötni.
    azt nyomattuk haverral és jo volt mert nem osztottképernyőn ment, hanem ugye 1 képernyőn kellett közel tartózkodni egymáshoz.
  • neptum
    ez a játék egy vicc bármilyen játékot próbáltam a gépemen ment szaggatás mentesen minden de ez ááááááááh szaggat mint atom tök mind1 milyen felbontásra rakom de fura mód ha Costumot cserélek minden helyre jön és megy rendesen a játék de most lecseréltem a Videokari driverem és még jobban szagat az egész, csodás mondhatom számomra a játék a 3 pályával végetért majd ha paksom lesz esetleg játszok vele
  • rumkola
    amikor kb. felére leszedték az energiád a Tie-ok, akkor engedd el a rombolót, és nyírd ki a Tie-oket (legegyszerűbb a híd bal oldalán, el lehet kapni majd a másikhoz vágni, így kettesével pusztulnak). Ha megvan, akkor újra romboló, aztán megint Tie-ok. Ezt kb. 3x kell eljátszani, nem kell teljesen lehúzni a romblót, videót fog beadni...
  • rumkola
    szerintem te meg életedben nem láttad a classic trilogy-t
  • elitehun
    Én úgy gondoltam hogy addig nézd ameddig elvonszolja a barlangba mert ott többet látni :P
  • DarkSector
    háátez kemény, még igyse emlékszem...monnyuk nem csoda, ez a gagyi 5 sec-es jelenet...vagyis a mai szemmel nézve elég röhelyes, ahogy hadonászik a mancsával! XD

amúgy thx a linket.
  • elitehun
    Az ki van pipálva ami az [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1248512255&no=1110]#1110[/URL]-es hsz-ben van?
  • TDantes
    Áh, átnevezni..semmit sem ért. Nem és nem megy. Dameon Pro-val a Yasu megy, ám a játék meg nem indul el, kéri a eredeti lemezt.

Feladtam. Ez a büdös életbe soha nem fog működni, ezt nem lehet megcsinálni, és nem is hiszem el, azt se hogy lehet. Kizárt. Ilyen nincs, ez lehetetlen. Fasza. Fél napot áldoztam rá feleslegesen. Remek.
  • elitehun
    Erről talán beugrik. 2:25-től nézd. Hang az nincs de nem is anyira fontos :P
  • TDantes
    És hogy sikerült?
  • Szili08
    na megcsináltam... mosá 15-25 fps:D így már játszató:D:D nem gyenge baby:P:D
  • rumkola
    valószinűleg nem daemon.exe-d van hanem daemonlite.exe vagy valami hasonló :)
    nevezd át
  • DarkSector
    hát így nem ugrott be elsőnek, már rég volt...
    de akkor sem illik nekem a játékba ez a jégbarlangos téma, valahogy idegen környezetnek tünik...
  • kuci06
    furcsa módon bármelyikkel is próbálom, a főmenüben elakad

villog a " ..... ", és ennyi.
  • TDantes
    Nem igaz!!!!!!! Vháááá! Oké. Dameon Tools Pro, oké. És ezzel, láss csodát indul a YASU is...csak most meg a játék nem indul...hiába, kéri az
    eredeti lemezt.

Komolyan, van akinek ez sikerült? Van akinek működik? Nem tudom elhinni
  • Maxtreme
    jah. Azzal nálam is tökéletesen müxik.
  • Magiszter
    Nekem W7 alatt ment a crackfix-el. Most is azt játszom :P
  • kuci06
    valaki tudna dobni priviben egy eredeti exe-t? :(
    úgy látszik windows 7 alatt csak azzal hajlandó elindulni
  • Magiszter
    Ugrás+ugrás+Shift a megoldás, miközben ezerrel nyomod az előre gombot... Nem nehéz.
  • strebacom
    Segitsen valaki legyen olyan szives, innen merre és hogyan,nemtok nagyot ugrani....

Köszi!!!
  • LoCk
    Az iranyitast es a kamerat atirhattak volna, a foellenfeles harcoknal...Nagyon kenyelmetlen.. Ha mar ilyen, akkor ilyen..
    Kiprobalom a haverom XBOX360-an is, ott remelem nem ennyire idegesito az iranyitas.
  • Magiszter
    Nem tudom járt e már valaki annál a résznél mikor a csillag rombolót kell lekapni az égről miközben özönlenek a TIE Fighter-ek. Na én annál a résznél kaptam agygörcsöt. Be kell pozicionálni a hajót hogy lekaphasd az égről, de közben lőnek és ha meghalsz kezdheted elölről Már vagy két órája szarakszom vele. Mikor már nagyon lent van a hajó és fel kell emelni az orrát, az valahogy nem megy olyan sebességgel hogy még a támadás előtt elkezdhessem összezúzni. Már negyeden van az életem mikor megjelenik hogy "crush". Akkor meg már nem kezdek bele mert széthalok.

Szóval ha valaki tudna adni egy ötletet hogy hol a bánatos fenében lehet beállítani az egér sebességét azt megköszönném. Vagy egy God Mode-nak is örülnék.

Apropó űbermarhaság: Ha Cheat-et használsz akkor nem lehet menteni. Hát nehogy már élvezd is a játékot ha kipörgettet 1x... hogy képzeled?! Most lett elegem a Lukas Arts-ból és határoztam el hogy már csak azért sem veszem meg a játékot. Jó, meg tetszik, de azok az apró hülyeségek amik csak azért vannak hogy felidegesítsenek.... nem és kész!!!!
  • TDantes
    De ezt nem hiszem el...az 1.3-as YASU az működik...az 1.6-os nem. Megnéztem, az 1.5-ös se működik. Ilyen a világon sincs...mindig ugyanazt írja ki. Mintha nem jó helyen lenne, dehát jó helyen van!
  • Bullitt
    Nekem sem működik, pedig már pro-t is feltettem és egy másik progival is próbálom elrejteni. Vagy azt kapom, hogy látja az emut, vagy ezt: "A required security module can not be activated. This program can not be executed."
  • TDantes
    Igen, halál biztos, hogy egy könyvtárban vannak, mégse működik! A dameon.exe mégis hol lenne, ha nem a dameon könyvtárban? Ott van a Yasu is, és nem működik. Egész biztos hogy ott van, a Dameon tolls, most feltelepített mappájában. Valami ötlet? Elvileg minden jó, és mégse.
  • Szili08
    Vagy, az lehet zavar hogy a C-n csak 3 gb hely van.xD De nem arra a meghajtóra van telepítve:D:)?
  • Szili08
    Teccetős játék.. Menübe meg mindinhol végig "max" fps, de mikor elindul akk lemegy 10re:( ha fel ha le ha akárhova nézek végig 10 fps:S:(
    Mondjuk, ilyen procival (intel 3400+) nem is várhattam mást:S:D:D egy proci rendel.xD