Star Wars: The Force Unleashed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magiszter
Az nem Vader, hanem a Sith Lord-á avanzsált Secret Aprantice. (ezt de megmondtam.)

IMYke2.0.0.0
"Whops... This should take care of the crash."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lehet a tömörítéstõl van, de nekem az ide belinkelt képek alapján egyáltalán nem tûnik szépnek, eléggé mosottak néhol a textúrák. Fogadni merek, van benne valami szándékos lassító rutin, amit számoltat a géppel a háttérben, hogy akadjon...<#idiota>

Magiszter
Birom az ilyen barmokat. Én a hétvégét szeretem azzal tölteni hogy pihenek / szórakozok. Szórakozás nekem az ha leülök egy játékhoz és játszom, kugyával foglalkozom, vagy egyszerûen csak olvasok egy könyvet. Az hogy a Divat szerint nem járok diszkóba minden hétvégén és iszom magam félholtra miközben elköltök x10 ezer forintot... nem tesz kevesebbé mint mások. A "közösségi életnek" is megvan a helye és az ideje az életemben. Ez az én véleményem.

Kandurex
Jól van, de az ott Vader -nek tûnik, õ tán nem fogja ilyen idiótán azt a szerencsétlen fényszablyát?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ez tipikusan az a játék, ami három év múlva majd tökéletesen játszható lesz :)
IMYke2.0.0.0
Lehet keresni: Star.Wars.Force.Unleashed.Ultimate.Sith.Edition.CrackFix-RELOADED

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

jó akkor mondjuk azt, hogy nem szebb, de mindenképp több beállítási lehetõség van benne. Akkor felhozom példának a BATMAN-t. Na, az tényleg szebb ennél, és az ment nálam röccenés meg lassulás nélkül. na? -.-

Magiszter
Nem. Ez egy ilyen stílusú karakter.

IMYke2.0.0.0
Ez még mekkora hozzászólás!!!

<#vigyor5>

Kandurex
Ez a "böszme" kardtartás nem tetszik, lehet választani mást?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

IMYke2.0.0.0
Adalék, csak úgy:

raven_g20 - Posted: Sat, 31st Oct 2009 10:20
lol it took me almost 30 mins to install game!! and imagine i got i7.920 @ 3.2Ghz, 6gb rad win7 ssd and all that sh*t and still it took 30 mins!! unbelievable...! hope its DAMN worth it...

...

raven_g20 - Posted: Sat, 31st Oct 2009 10:55
unbelievable....after all this wait (download & install) i know see that the game requires virtual memory (page file)...!! how FUCKIN IDIOTS CAN THEY BE????

i have a freakin ssd drive, win7 64x and 6gb ram...WHY THE FUCK WOULD I NEED A PAGE FILE??? unbelievable...what the heck were they thinking?? companies that release games like this should be closed IMMEDIATELY!! why would you make page file a requirement?!?!? fkin noobs...

A gépe:
iCore 7 920 <3.2 GHz-en> - 6 GB (DDR3) RAM - Radeon HD VGA - SSD "merevlemez" - Windows 7 64 bit.

Csacsi
Hát ehhez tényleg csúcsgép kell, és semmivel sem szebb mint xbox360-on. És az jóval olcsóbb is.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Magiszter
javít: 4 gigánál többnek sincs értelme...

Magiszter
Nálam most egy Phenom II x4 945 van (95W TDP miatt) 3,0Ghz-en. Én nekem mégsem kellene 6 giga ram. Esetleg ha lesz pénzem amit nem tudok mire költeni veszek bele, de amúgy még a 4 gigának sincs értelme ha az ember csak játszik.

IMYke2.0.0.0
Deamon Tools v4.30.04 Lite kell - a Pro már más játékoknál sem mindig oké.

IMYke2.0.0.0
Ezért is írtam a következõt:

IMYke2.0.0.0 - ma 12:03 | privát | galéria | válasz erre | #648
Még mielõtt BÁRKI szólna: a RAM/VGA direkt túlozva - miért is?
Mert, ha valaki ilyen PC-t tud összerakni, akkor lejjebb úgysem adja...

lwb
Nekem semmivel sem akarja az igazságot.

1. RLD crck - dobja a hibát
2. DTPRO - "emulator detected"
3. DTPRO + YASU - szintén vmi hibaüzi
4. DTPRO + DTE (amit az nfo ír) - kékhalál és reset

Aki nyomja, az mivel (milyen daemo pro v lite?) érte el h elinduljon a clone?

:(

Maxtreme
lószart. gtx260 bõõõõven elég :)

Maxtreme
" és szerintem a GTA4 még szebb is ennél"

haha

GTA4 vígan szaladgál nálam, nagyon ritkán lassul be, de ez... és szerintem a GTA4 még szebb is ennél :\

IMYke2.0.0.0
#641 :)

Rage47
és ezt szorozd meg kettõvel és kijön a rendes gépigény:D
IMYke2.0.0.0

Nagylaci
Általában az a jobbik megoldás. Gondolj csak bele, ebben az esetben csak "becsapod" a védelmet és nem piszkálsz bele az eredeti kódba. Mé' nem raktam el az eredeti .exe -t?! :D

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

zzeN
2 kép a hórúl:D

szerk.: ez nem is hó, hanem jég:) de szvsz elég gáz:S

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Magiszter
Ezek szerint yasu+dt a legjobb megoldás nem pedig a rilódid krekk. Megjegyezve.. :)

Nagylaci
Ez így van. Hát ezt elkúrtam... :D

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Maxtreme
Remélem celeron <#buck><#idiota>

Maxtreme
ezé kõ mindig eltenni az eredeti exet, hogy utána vissza lehessen állítani ha baj van :p (nameg a patch miatt)

na kommentek alapján úgy indítok, hogy proci 4Ghz-t kap...

fotográfik kolomp edisön :D

Maxtreme
Jaja. Mondtam én h valami összetevõ update.

Nagylaci
Amúgy hülyeség a crack mivel csak el kell rejteni a virtuális meghajtókat a securom elõl és tulajdonképpen ez a jobbik megoldás a játékhoz. Csak én is kényelmeskedni akartam, de már megbántam.

IMYke2.0.0.0
XML javítás - Vista-ra. Emberek!

Maxtreme
Persze hogy nincs :)

Magiszter
64 bit-re ezekszerint kell SP2 <#rolleyes>

DarkSector
hát tökömtudja miez...:D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
elavult??? :D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nagylaci
Hát nem vagy egy számtek' guru az biztos, már ha nem haragszol meg érte... :)

tommygear
na és ez szerinted win7 sp2, grat
tommygear
ja a crack miatt képked ki sztem is, majd lesz crackfix
DarkSector

IMYke2.0.0.0
Általános hibaforrás és a hozzátartozó chrash log:

1. Srácok én az elsõ pályánál vagyok az apprentice-el és már majdnem odaérek a jedi fõellenséghez, le kell húzni egy platformot meg ki kell húzni egyet a falból, hogy fel lehessen ugrálni egy helyre, de ott mindenféle hibaüzenet nélkül kilép a játék. Valami ötlet?

2. A log:

Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: SWTFU.exe
Alkalmazásverzió: 0.0.0.0
Alkalmazás idõbélyegzõje: 4ac80e11
Hiba – modul neve: StackHash_0a9e
Hiba – modul verziója: 0.0.0.0
Hiba – modul idõbélyegzõje: 00000000
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 46893c74
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 0a9e
További információk 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
További információk 3: 0a9e
További információk 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
az irjon konfigot és oprendszert pls ty

Mindezt a magocska fórumából.

Nagylaci
Arra nem gondolt senki, hogy RELOADED crack hibás?! Most telepítem újra és próbálkozom Y.A.S.U. -val.

tommygear
<#szomoru2><#szomoru2>
Nagylaci
Netán az Office -hoz?! Mert, hogy a Win7 -nek még nincs service pack -ja az rohattélet. :D

Magiszter
Nekem csak simán "Windows 7 (build 7600) 32bit" amit kiír az Unigine... lehet a 64 bit miatt ismeri SP2-nek... minden esetre érdekes.

Maxtreme
lehet valami visual c baromság vagy .net framework.

balee4
Biztos Vista-ra gondolt. :D

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Csak hogy lehessen anyázgani...

Szerintem nagyon szépen fut a játék...még az "elavult" vga karimon is.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.