3233

Ultimate PC \"Shit\" Edition
GÉPIGÉNY (KATTINT)
  • kokos
    Nem! Kilépés.ő ,vagy ú
  • n3whous3
    Én először mikor láttam videókat az egészről (darabos animációk, kurvára csúnyának tűnt a fénykardozás, stb), akkor mondom egy haveromank: na ezért nem tudok már gta iv óta elfogadni élethűnek egy játékot se, mert nincs euphoria, erre mondja, hogy : de ebben az van

mondom: JAAAA

hát nem nagyon vettem észre.
  • kissadamvikt
    Ez is hulladék játék lesz, mint a GTA4, de azért lehúzom a netről. (én szerintem maradok a PS2-es verziónál :D)
  • HKS
    na végre én is eljutottam a játékhoz már a telepitésnél járok elég lassan telepiti :S mondjuk azt nem igazán értem minek kell 15gigát foglalni egy játéknak arról meg ne is beszéljünk mennyi feltelepitve...
  • xido
    a menüben is?..úgy értem,oké,hogy a karakter skilleknél ezzel váltom a tipusokat,de a főfőmenübe is ezzel lehet kimenni?..mert az istennek nem jutottam el a kilépés gombig és alt+f4el lőttem le végül a játékot:))
    az meg a másik kérdés,hogy páláya eleji automentése van?
  • Bullitt
    "A required security module can not be activated. This program can not be executed."

Valaki PÜ-ben légyszi segítsen (Clone)
  • rumkola
  • Lord Myn
    ő,ú
  • Balazs15
    hello
    "[" "]" ez a kéét gomb minek felel meg a játékban???nemtudom normálisan használni a menüt sem csak a hangbeállitásokat..és pont ezért:S
  • bgabor

Te nem láttad az eredeti triológia második részét? Tudod, luke verekszik a nagy fehér medveszerű izével a jégbarlangban. Egyébként tényleg wampánk hívják.
  • wedge31
    A wampára biztos emlékszel a hoth-on ö csapta le luke-ot a tan-taunról.
  • DarkSector
    jah azt nem láttam sorry.a fő hogy sikerült. énis baszakodtam sokat vele. mert ha jól emlékszem pont a lyukba kell ugrani, mert ellenkező esetben lecsúszik a tag.
  • DarkSector
    jah fenetudja, de úhgy néz ki, mintha az új indiana jonesból szöktek volna ezek a jetik.

én lehet elnéztem, és ez utal valamelyik fajra a filmekből, de nagyon az a gyanúm, hogy ezzel csak kis újdonságot akartak vinni a játékba, és köze nincs az eddig látottakhoz.
    mindenesetre fura érzés a jedivel egy jégbarlangba jetikkel harcolni, halott (gondolom) dinócsontok társaságában...:D
  • Lord Myn
    Ha jól megnézed a képet, már felhúztam és azon állok és nekem mindig csak a távolság feléig ugrott el innen, de mindegy az a lényeg, hogy már túljutottam rajta.
  • DarkSector
    Nem kell rárepülni semmire.
    hátad mögött ki tudsz húzni az erőddel egy platformot, és arra ráugorva, már át tudsz menni.
  • mathers
    bemásolm a daemon mappájába. Csak a telepítő vmiért a daemon tools dtlite nak nevezte el át kell írni daemon exe-re és utána indul a yasu. De a játék nem. Pedig minden úgy van ahogy írtátok. Mi lehet a gond?
  • Balazs15
    császtok

vmi borzalmasan szar a menüje:S...meik gomnak felel meg a [ ] ez??f meg a g és közbe nyomtam az ALtgrt vagy mi a tök??...miért kell ezt ennyire tul bonyolitani:S...má nyomkodok össze vissza mindent...és csak nem lehet vele léptetni semmit
  • gematta
    Tapasztalat
    lol nekem 2 éve
    Egy 8800Gts 320/320 Gs sample edition van
    Eddig csak a gta 4 nél szolt hogy gondja van

• gematta
    Előbb tanulj meg te irni
    azt utána szólj hogy ki hogy ir
    Ha fáj az igazság akkor utcára se menj ki
  • elitehun
    Sztem elég lesz akkor csinálni külön warez topikot amikor megjelenik a játék.
  • tommygear
  • Lord Myn
    Köszönöm mindkettőtöknek: sikerült. Lehet, hogy megy ráugrás nélkül is, de nekem ráugrott és onnan tovább és így sikerült.
  • tommygear
    100x próbáltam úgy hogy 2x ugrás után shift és csak félútig ment, ráugrottama repülő cuccra és egyből sikerült
  • havast
    semmifele repulo szarra nem kell ugralni.elhiheted,4szer vittem vegig,mot ez az 5....
    amikor ott jarsz,ugye a foldbol teljesen felhuzod grippel azt a roncsot.arra raugrasz,nekifutsz,ugrasz2x+shift.
  • tommygear
    ami ottvan a képen jobboldalt
  • Kandurex
    Dehogynem, ha a konzolos részről kivágták a warezt, itt is menne egyszerűen, az ok, hogy lazábbak a szabályok, hogy még itt vagyok. Meg kellene becsülni.
  • Lord Myn
    Milyen repülő szarra?
  • havast
    space,space,shifttel,ahogy a roboz is mondta...probalkozz
    fuss neki,ugras ,utanna megegy,es shift.ennyi.
  • tommygear
    rá kell ugrani arra a repülő szarra és onnan tovább
  • havast
    gyakorlatilag ez az egesz forumtema warez,itt aki jatszik az osszes warezolt verzioval,es szerintem cseppet sem tevedek.:)
    kar felvenni a harcot a vilaggal:D
  • Lord Myn

Valaki árulja el, hogy itt mi a rákot kell csinálni! Gondolom át kellene "repülni" a szemben lévő lyukba, mondta is a robot, hogy Space,Space,Shift-tel lehet, de csak az út feléig repül az ember. Hogy kell ezt megoldani?
  • zeus89
    ha annyira bántja a szivedet, akkor képzeld azt h megvettem eredetibe és véletlenül letöröltem az exet és most kell az eredeti exe megint :P mert nem akarok egy órás telepitést megint :P
  • Kandurex
    Teljesen igazad van, szánom - bánom, hisz az elmúlt 250 hozzászólás kizárólag a játékról szólt, mindenki megvette, nem is értem ezt a sok YASU, meg Crack, meg Daemon -zást stb. stb. az én hibám, bocsánat.
  • zeus89
    mi a warez abba, ha belinkelnének egy EREDETI .exe-t!?!?
  • Kandurex
    Ez életem értelme, a warez üldözés, sry.
  • wedge31
    Nyis egyet.
  • elitehun
    De nincs warez topic
  • tommygear
  • XenHai
    És ez miért bánt?
  • Kandurex
    Sok lesz a warezből.