3233
-
kokos #1232 Nem! Kilépés.ő ,vagy ú -
n3whous3 #1231 Én először mikor láttam videókat az egészről (darabos animációk, kurvára csúnyának tűnt a fénykardozás, stb), akkor mondom egy haveromank: na ezért nem tudok már gta iv óta elfogadni élethűnek egy játékot se, mert nincs euphoria, erre mondja, hogy : de ebben az van
mondom: JAAAA
hát nem nagyon vettem észre. -
#1230 Ez is hulladék játék lesz, mint a GTA4, de azért lehúzom a netről. (én szerintem maradok a PS2-es verziónál :D) -
#1229 na végre én is eljutottam a játékhoz már a telepitésnél járok elég lassan telepiti :S mondjuk azt nem igazán értem minek kell 15gigát foglalni egy játéknak arról meg ne is beszéljünk mennyi feltelepitve... -
xido #1228 a menüben is?..úgy értem,oké,hogy a karakter skilleknél ezzel váltom a tipusokat,de a főfőmenübe is ezzel lehet kimenni?..mert az istennek nem jutottam el a kilépés gombig és alt+f4el lőttem le végül a játékot:))
az meg a másik kérdés,hogy páláya eleji automentése van? -
Bullitt #1227 "A required security module can not be activated. This program can not be executed."
Valaki PÜ-ben légyszi segítsen (Clone) -
rumkola #1226 -
#1225 ő,ú -
#1224 hello
"[" "]" ez a kéét gomb minek felel meg a játékban???nemtudom normálisan használni a menüt sem csak a hangbeállitásokat..és pont ezért:S -
bgabor #1223
Te nem láttad az eredeti triológia második részét? Tudod, luke verekszik a nagy fehér medveszerű izével a jégbarlangban. Egyébként tényleg wampánk hívják. -
#1222 A wampára biztos emlékszel a hoth-on ö csapta le luke-ot a tan-taunról. -
#1221 jah azt nem láttam sorry.a fő hogy sikerült. énis baszakodtam sokat vele. mert ha jól emlékszem pont a lyukba kell ugrani, mert ellenkező esetben lecsúszik a tag. -
#1220 jah fenetudja, de úhgy néz ki, mintha az új indiana jonesból szöktek volna ezek a jetik.
én lehet elnéztem, és ez utal valamelyik fajra a filmekből, de nagyon az a gyanúm, hogy ezzel csak kis újdonságot akartak vinni a játékba, és köze nincs az eddig látottakhoz.
mindenesetre fura érzés a jedivel egy jégbarlangba jetikkel harcolni, halott (gondolom) dinócsontok társaságában...:D -
#1219 Ha jól megnézed a képet, már felhúztam és azon állok és nekem mindig csak a távolság feléig ugrott el innen, de mindegy az a lényeg, hogy már túljutottam rajta. -
#1218 Nem kell rárepülni semmire.
hátad mögött ki tudsz húzni az erőddel egy platformot, és arra ráugorva, már át tudsz menni. -
mathers #1217 bemásolm a daemon mappájába. Csak a telepítő vmiért a daemon tools dtlite nak nevezte el át kell írni daemon exe-re és utána indul a yasu. De a játék nem. Pedig minden úgy van ahogy írtátok. Mi lehet a gond? -
#1216 császtok
vmi borzalmasan szar a menüje:S...meik gomnak felel meg a [ ] ez??f meg a g és közbe nyomtam az ALtgrt vagy mi a tök??...miért kell ezt ennyire tul bonyolitani:S...má nyomkodok össze vissza mindent...és csak nem lehet vele léptetni semmit -
gematta #1215 Tapasztalat
lol nekem 2 éve
Egy 8800Gts 320/320 Gs sample edition van
Eddig csak a gta 4 nél szolt hogy gondja van
-
gematta #1214 Előbb tanulj meg te irni
azt utána szólj hogy ki hogy ir
Ha fáj az igazság akkor utcára se menj ki -
#1213 Sztem elég lesz akkor csinálni külön warez topikot amikor megjelenik a játék. -
#1212 -
#1211 Köszönöm mindkettőtöknek: sikerült. Lehet, hogy megy ráugrás nélkül is, de nekem ráugrott és onnan tovább és így sikerült. -
#1210 100x próbáltam úgy hogy 2x ugrás után shift és csak félútig ment, ráugrottama repülő cuccra és egyből sikerült -
havast #1209 semmifele repulo szarra nem kell ugralni.elhiheted,4szer vittem vegig,mot ez az 5....
amikor ott jarsz,ugye a foldbol teljesen felhuzod grippel azt a roncsot.arra raugrasz,nekifutsz,ugrasz2x+shift. -
#1208 ami ottvan a képen jobboldalt -
#1207 Dehogynem, ha a konzolos részről kivágták a warezt, itt is menne egyszerűen, az ok, hogy lazábbak a szabályok, hogy még itt vagyok. Meg kellene becsülni. -
#1206 Milyen repülő szarra? -
havast #1205 space,space,shifttel,ahogy a roboz is mondta...probalkozz
fuss neki,ugras ,utanna megegy,es shift.ennyi. -
#1204 rá kell ugrani arra a repülő szarra és onnan tovább -
havast #1203 gyakorlatilag ez az egesz forumtema warez,itt aki jatszik az osszes warezolt verzioval,es szerintem cseppet sem tevedek.:)
kar felvenni a harcot a vilaggal:D -
Valaki árulja el, hogy itt mi a rákot kell csinálni! Gondolom át kellene "repülni" a szemben lévő lyukba, mondta is a robot, hogy Space,Space,Shift-tel lehet, de csak az út feléig repül az ember. Hogy kell ezt megoldani? -
#1201 ha annyira bántja a szivedet, akkor képzeld azt h megvettem eredetibe és véletlenül letöröltem az exet és most kell az eredeti exe megint :P mert nem akarok egy órás telepitést megint :P -
#1200 Teljesen igazad van, szánom - bánom, hisz az elmúlt 250 hozzászólás kizárólag a játékról szólt, mindenki megvette, nem is értem ezt a sok YASU, meg Crack, meg Daemon -zást stb. stb. az én hibám, bocsánat. -
#1199 mi a warez abba, ha belinkelnének egy EREDETI .exe-t!?!? -
#1198 Ez életem értelme, a warez üldözés, sry. -
#1197 Nyis egyet. -
#1196 De nincs warez topic -
#1195 -
#1194 És ez miért bánt? -
#1193 Sok lesz a warezből.