Star Wars: The Force Unleashed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
jah nah errõl beszélek. thx a segítséget! <#worship>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
jah tegnap updatezott, és a rendszerhez letöltött valami SP2-õt...
háát gondolom nem xp meg nem vista-hoz.

nem tudom mi az, de Service Pack 2 volt oda írva. <#nemtudom>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Maxtreme
így van. Te tudod mi a durva? hogy sok progi így ismeri fel.
katt

😊

tommygear
win7 sp2 lol<#wilting><#wilting>
Nagylaci
Win7 -hez SP2 ?! Öcsém... 😄

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Magiszter
Win7 SP2? A Vistának van SP2-je a Win7 még csak most jelent meg....

DarkSector
jah amugy hozzáteszem nekem 64bites win7 van, sp2-vel nemtuom ez mennyit számít.

DarkSector
néha érezhetõen lelassul a játék, de ahhogy vagy 25 katona kellett, és a Jedi Temple pl, de érthetõ, mert ez a fizika miatt van.
Még csodálkozom is, hogy én procimmal ennyire jól megy.

DarkSector
hát sorry de én nem láttam eddig, hogy le lett volna irva.
😞
amugy thx.

balee4
Vki aki leszedte nem akarja nekem elküldeni postán a kiírt dvd-ket? Persze kifizetném. Vagy 2 hét mire lejön. (sebességkorlát miatt)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Maxtreme
Ha megkérhetnélek darabold majd nekem le Floppy-ra.
thx

<#idiota>

Magiszter
Míg jön le elkezdtem portable programokat gyártani a normál programjaimból. Ha lejött csináljak egy Portable Force Unleashed-et is? Alig kell hozzá egy 60 gigás vinyó majd <#idiota>

IMYke2.0.0.0
...meg hogy kilépeget...
Nem elég ez?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nincs benne valami ini-fájl, amiben lehetne állítani a grafikát...nekem még most csúszik lefelé...
<#fejvakaras><#fejvakaras>

Hmm... igazából, aki kipróbálta, az nem számolt be félelmetes diavetítésekrõl, eddig csak arról szólt a rinya hogy nem lehet választani ezt azt... meg a mérete...
balee4
Nah az érdekes, bár én még nem próbáltam, amire ekkora méretet lehúzok. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Gnome
Nekem nagyon jól fut 1280x960ban...pedig se 4magos procim se szuper Vgam se 4 giga ramom nincs....egyedüli idegesítõ dolog a kilépegetés

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Maxtreme
még hányszor írjuk le hogy NEM?

zzeN
Nem.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

egy kicsit megnyugtattál.remélem az én szar gépemen el fog futni legalább 20 fps el😄

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

balee4
Pedig gondolkodtam rajta hogy majd megveszem. Mondjuk nem a megjelenéskor terveztem, de így mégha lemegy az ára sem fogom.

Nagylaci
Amúgy gyönyörû a játék és valami iszonyat mennyiségû egységet mozgat meg idõnként csak úgy a háttérben is ami félelmetes hangulatot teremt, hogy mennyire él körülötted a világ. A játékmenet döbbenetesen ott van a szeren, hihetetlen jó arcade móka és szinte minden elpusztítható, felrobbantható.
Kár volt ezt egy ilyen silány porttal elkúrni...

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

DarkSector
érdekes!!

nekem 1680x1050-ben frankón semmi akadozás!!
vagy lehet a felbontáson kivûl még állítani a grafikán valahol???

Na és az U3-as játékok elfutnak gyenge gépeken is...

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Nagylaci
Igen tökéletesen igazad van. Ennek nincs minimum gépigénye! Viszont annyi idõ alatt amennyi eltelt a konzolos verzió kiadása óta csak "hegeszthettek" volna neki egy-két állítható grafikus beállítást. Aztán csodálkoznak ha PC -sek nem vásárolnak játékot... Nem kellene semmibe venni ezt a közösséget és ha a kalózkodás meg nem is szûnne, de nagyobb bizalommal vennénk játékokat.

balee4
Sõt sztem a képek alapján nem is olyan nagy szám ez a graf. Nem szebb mint egy Unreal 3 engine-s game.

Csak hogy én nem 2-3 év múlva szeretnék játszani vele, hanem lehetõleg még a minap! Ezt elkúrták, nem kell mentegetni a fejlesztõket, szánalmas amit velünk tettek... a megjelenés November 3, talán utána 1-2 nappal kiadnak egy Patchet, amivel be tudunk állítani 1-2 dolgot a játékban!
balee4
Ez a tipikus konzol part, pontosabban a szar konzolport ismérve, felbontás állítás és kész. Ezek után mi értelme van a minimum és ajánlott gépigénynek? 😄

Neked legalább van fizetésed...én meg a felsõoktatásban senyvedek, nem hogy fizetésem nincs, hanem csak kiadásom...a gépfejlesztés...ez távoli álom...persze csak amiatt baj ez, mert vannak akik nem ismerik az optimalizáció szót...

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

ez el van írva mindenütt, ati 2600 / gf 8600 akar lenni a minimum vga

fotográfik kolomp edisön :D

XenHai
Ez igaz fõleg most hogy jön a dx11.
balee4
Éreztem én is. 😄 Nem publikus, de egy olyan gépet, amin már jól elfut tudnék belõle venni. Csak hát másra kell. (lakást akarok venni)

Nagylaci
Azért az, hogy a felbontáson kívül NEM LEHET SEMMIT állítani grafikai szempontból az egyszerûen szánalmas! Jó reggelt 21, század... Az eszem elmegy komolyan mondom, hogy ezt a fejlesztõk komolyan gondolták. Tulajdonképpen nem az a baj, hogy maxon ennyire rosszul fut hanem az, hogy nem lehet a gépünk képességeihez igazítani a beállításokat.
Az a baj, hogy sokan szarják már le a PC -t mint platformot jó magasról. Már elnézést a megfogalmazásért, de ez az igazság.

IMYke2.0.0.0
Éreztem! Tudtam, hogy megkapja a kérdést 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Hidd el, 2-3 év múlva ez a grafika is - most sem nagy szám - rohadt szar lesz.

DarkSector
1 havi?
mennyit keresel 1 honapban???

DarkSector
Igen ROHADT JÓ.

én végignyomtam, és eddig még egy ien kemény star wars episoddal nem találkoztam...pedig utálom mindet!

És tartalom is sok van.
20 karakter vagy még több...sok kombó, meg ability, illetve a fénykard is tetszés szerint konfigolható, + még kitudja ebben a sith editionba még miket tettek.<#eljen>

balee4
Hát igen ez elkeserítõ, egyhavi fizetésem megint elbaszhatnám gépfejlesztésre... akkor már inkább konzol az a felébõl megvan.

insp
Az önigazoló vívódásaidtól megkímélhetnél mindenkit pajti.

Letöltöd, játszol, szépen csendben maradsz.<#ejnye1>

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Nagylaci
?!?!?!?!?!?!
😄 😄 😄

DarkSector
Jah de ha megnézed Crysis nem nagy szám technikailag ehhez képest.

DarkSector
nem hogy x360 ennyivel nem jobb, de gyengébb is, mint egy 50ezres pc.

DEEE!!!
Nem ahhoz kell viszonyítanod!
Itt direct PC-s verziórol van szó, ez nem emulátorral megy, mig x-en 7gb a játék itt fel van javítva gondolom és tunningolva....27gb.

És ezt pc-re a PC-s lehetõségekhez mérték.
Az egy dolog, hogy most mit mondok róla, de én nem bánom!!!
Mivel ez tökeletes megoldás arra, hogy 2-3 év múlva is elõvehetem, és akkor az ahhoz mért játékokhoz képest nem fog csúnyábbnak tûnni...
gondolom érted mire gondolok.

Nagylaci
Na most (hülyén hangzik, de...) megnyugodtam kicsit. Bár nincs egy atomerõmûvem viszont a Crysis úgy szalad Very High -on, hogy öröm nézni. Ezek után ez a "csoda" egy átlagos képregény szintjén futkos a gépemen. Kezdtem megijedni, hogy ennyire elavult egy csapásra a konfigom, de úgy látom más lesz itt a helyzet...
Optimalizálatlan vacak sajnos. Bár a grafika gyönyörû, de annyira azért nem amennyire futtathatatlan. 😞

Gyors számolást követõen, úgy 130 ezer forintot kellene költenem a mostani gépemre, hogy menjen....130 ezer...azt a rohadt...ettõl még az életkedvem is elment<#szomoru1>

Magiszter
Majd én is nyomok be tesztet hogy a konfigomon hogy fut frissen telepített W7-alatt legújabb nV driverrel. Persze ha egyáltalán elindul 😄

Na, életemben elõször boldog vagyok, és büszke -igenis büszke-, hogy nem vettem/veszem meg a játékot.
Kösz, de ilyen fércmunkákat nem támogatok.
De ha ennyi idõ alatt ilyen minõségû átiratot sikerült csak összehozni, akkor nekem aztán senki ne vinnyogjon Lucaséknál, hogy warez van. Hát ja, ha egy Audi 3 percenként lefullad, két percenként bekapcsol az index, és néha magától elkezd dudálni, akkor azt se veszem meg, inkább lemásolom.
XenHai
gta4-nél az uj patch nem gyengén adott több fpst.
XenHai
Az rendben van hogy a 360 asok az átlag pcknél jobbak de nem ennyivel...
A másik optimalizálásról nem hallótál még?
balee4
Én egy nvidia driver-ban bízok 😄 Ahogy pl a Riddick-nél volt vagy 20 Fps-el jobban ment új driverral.

Magiszter
Az egy dolog hogy akkor azt mondták. De hogy direkt szarul csinálták meg... az meg egy másik. Mert az hogy a konzolnál nagyobb a gépigénye holott ugyanaz, az nem csak gyanús hanem egyenesen felháborító.