3233

Ultimate PC \"Shit\" Edition
GÉPIGÉNY (KATTINT)
  • n3whous3
    én meg azt se tudom mit vegyek, akartam procit venni, de a munkámhoz meg egyéb dolgokhoz most erős kakaó kell

és egy nem túl drága 4 magos prociban egy mag nem nagyon basz oda, kb mint a mostani procim.

de ha játszani akarok, akkor meg mégis, argh

szerintem kéne hibrid megoldás a gépekbe, hogy pl 2 proci foglalat és váltani lehetne köztük valahogy :D
  • wedge31
    A legjobban proci függö nekem kétmagos 3 ghz procin vigan elmegy.
  • TDantes
    Hát, akkor addig lehet mással várakozni, szerintem.
  • ricsa008
    ergy többéves géppel érdemes megpróbálni elindítani ? elindulna minimumon?
  • Magiszter
    Az "Amivel játszani is tudsz" rész a fenti gépigény linkre kattintva erős túlzás. Mivel az ott megfogalmazottak egyikének sem teszek eleget mégis akadás mentesen megy.

Hát igen a 4 mag sokat számít Euphoria és DMM barátainknak. Ezért is vettem ilyen procit XD
  • DarkSector
    biztos kitalálnak valamit...csak a várakozás lehet nehézkes.
  • wedge31
    Ezért mondom a banner alatti link elsö felindulásból irodott majd ha kijön bolti verza akkor derül ki hogy igaz e vagy sem.
  • DarkSector
    nem.
    a törés okoz szokásos gondokat...DE! hozzáteszem ...nem mindenkinél!!!
  • TDantes
    Szerintetek lesz jó törés? Mert ez a XASU nem működik, úgyse.
    Anno a Batman-hez is nem volt sokáig jó törés. Az is vicces volt, nem lehetett benne tovább jutni, a rossz crack miatt.
  • VTS
    "kell hozzá egy jó crack és utána nem fog kilépni"

Igen, és tudsz egy jó cracket?
  • n3whous3
    4 magos proci után megértem, hogy miért megy jól nálad
  • n3whous3
    milyen géped van?
  • VTS
    amugy ha most igy végiggondolom akkor nincs is jó törés mert yasu az annyit ér mint a szarnak egy pofon, a reloaded meg kilép...
  • ricsa008
    akkor egy hányadék lett a port??
  • Magiszter
    Gépigényhez:
    - A gépem: AMD Phenom II X4 945 (3ghz) / 2GB DDR3 1333 / GF 8800GT 512Mb
    - 1680x1050-ben futtattam és nem érzékeltem FPS leesét.
  • xido
    "- A FÉNYKARD NEM TÖBB MINT EGY VILÁGÍTÓ MŰF*SZ. KB ANNYI A SEBZÉSE IS."
  • Retom
    kell hozzá egy jó crack és utána nem fog kilépni
  • DarkSector
    Ez valami poén akart lenni, amit én nem értek csak, vagy komolyan mondtad???
    Itt akkora téveszmék születtek, hogy az hihetetlen.
    Egy bugos warez után ne ítéljük már meg a játékot, vagy a pc-t ennek futtatásában....ez töréssel kapcsolatos hibák...majd ha az eredetit kiprobáljátok, akkor rendben.
    de ez alapján szerintem butaság megitélni a pc létjogosultságát, illetve funkcióját a játékiparban.

egyetértetek ezzel???
  • Magiszter
    Nah kipörgettem a Force Unleashed-et (a DLC-ket még nem). Rövid véleményezés:
    1.)Nálam semmi gond nem volt a gépigénnyel, tök szépen futott akadás mentesen. Egyedül az átvezető videók döcögtek néha (ki érti?).
    2.) Az irányítás egész jó, de azért szokni kell.
    3.) A grafika is szép néhol, másutt meg nem annyira, de helyén van szerintem.
    4.) A játékot Aprantice nehézségi szinten játszottam. Ennek ellenére néha agyvérzés kerülgetett. Amit megfigyeltem és nem tetszett:
    - A támadást megtörni csak az ellen tudja. Te az övét soha.
    - Márió effektus: Ami az elején főellen, az a végén úgy jön mint minden más.
    - Célkövetős lövedékek, mesteri pontossággal elkövetett lövöldözés (hiába megyek, úgy céloz hogy eltaláljon menet közben)
    - Mindenki átlát a falon, csak én nem.
    - Ha többen vannak és a földre kerültél, akkor ott is maradsz. Ha mákod van akkor negyed HP-d marad a végére.
    - A FÉNYKARD NEM TÖBB MINT EGY VILÁGÍTÓ MŰF*SZ. KB ANNYI A SEBZÉSE IS.
    - A gép a leghülyébb célpontokat jelöli ki a legnagyobb csatában (láda, fal, környezeti elemek.)
    - A Boss harcok jók, csak ne raktak volna bele statikus kamerát, mert így az irányítás nem a legjobb ott.
    - Ha Cheat-et akarsz használni akkor nem tudsz menteni. Viszont God-mode nincs is, tehát ha megdöglesz akkor vissza az elejére.
    5.) Hangok érdekesek. Néha üvölt, máskor meg alig érteni mit beszélnek.
    6.) Játékélmény: Az elején jó, a vége felé meg inkább idegesítő, ennek ellenére hangulatos (egy marék nyugtató után :D ).
    7.) A sztorija viszont marhára tetszetős. Akár egy film. A jobbik fajtából.

Egyenlőre ennyi. Majd ha eszembe jut még valami akkor megírom :D
  • Retom
    aha
  • VTS
    a gépignybe kavar bele a rossz törés???
  • wedge31
    Nem biztos hogy igaz valszeg a rossz törés elégé bekavar.
  • VTS
    igaz
  • gregtom6
    Hy all. Gépigény az igaz, vagy csak hülyeségből írták? Mert ha igaz, akkor cseszhetem...
    Csak azért kérdezem, mert nagy többségben a hivatalos gépigény mindig baromság.
  • VTS
    A játék szerintem baromi jó kár hogy tré a reloaded es "dolog". Van olyan akinek nem lép ki a game? ha igen árulja el hogy csinálta pls.
  • Grifidos
    Minek használsz magyar klaviatúrát ha nem tudod milyen billentyűk vannak az angolon?
  • wedge31
    Elég lesz a 25GB és Ú ,Ö-vel kitudsz lépni.
  • Kongy
    Háttöm, én olyan 35 GB-ot azért ajánlanék

Ja, és a PC-n lehet játszani, de nem ilyen szar, hanyag portokkal. Még kilépni se tudtam hogy lehet!!!! Skálázni a grafikát egyszerűen nem lehet. Katasztrófa az egész, ehhez képest a GTA 4 egy király port, az legalább megy 10 fps fölé.
  • The Protector
    Brutálisan néz ki a game képek alapján.Bejövős.Sajnos mostanában nem tudom tolni mert megyek a kóterba.
  • fulcrum falcon
    Kb mennyi szabad helynek kell lenni ahoz h feltegyem?
  • kissadamvikt
    PC-nem játékra való manapság.
  • Kongy
    Ú és Ő gombokkal navigálhatsz a menük között, akármikor lehet menteni, csak nyomni kell egy Ú-t és az adott menübe kerülsz. :) Hát nem hát mindenki az Ő-re meg az Ú-ra gondol...hát ez magától értetődő....
  • sb1
    Végre egy értelmes válasz, köszönöm...
  • wedge31
    Nekem 4890-el tökéletesen megy 3gh procival ugyhogy neked repeszteni fog.
  • Maxtreme
    visszaolvasni nuku, nem is kell persze..
  • Maxtreme
    Noh. a 16gb-s installból csináltam 6.5gb-st. Így azért már barátságosabb :]
  • sb1
    "VGA: Radeon HD 5870 / GF 295 1000 MB, Shader 4.0"-ez van a gépigény alatt, és mindössze ezért sem poénnak szántam, hanem esetleg akinek ilyen vga-ja van, mint nekem, kivi lennék hogy fut nála, milyen beállításokkal..
  • tommygear
  • wedge31
    Gondolom ez a kérdés poén volt ezzel a configal...
  • sb1
    Kérdés: Nálam szerintetek hogy futna? Config alul...tudom a videókari nem a legújabb, de mikor vettem, kőkemény 120 ropi volt, és nincsen szívem, megválni tőle :)