3233
-
n3whous3 #1312 én meg azt se tudom mit vegyek, akartam procit venni, de a munkámhoz meg egyéb dolgokhoz most erős kakaó kell
és egy nem túl drága 4 magos prociban egy mag nem nagyon basz oda, kb mint a mostani procim.
de ha játszani akarok, akkor meg mégis, argh
szerintem kéne hibrid megoldás a gépekbe, hogy pl 2 proci foglalat és váltani lehetne köztük valahogy :D -
#1311 A legjobban proci függö nekem kétmagos 3 ghz procin vigan elmegy. -
TDantes #1310 Hát, akkor addig lehet mással várakozni, szerintem. -
ricsa008 #1309 ergy többéves géppel érdemes megpróbálni elindítani ? elindulna minimumon? -
#1308 Az "Amivel játszani is tudsz" rész a fenti gépigény linkre kattintva erős túlzás. Mivel az ott megfogalmazottak egyikének sem teszek eleget mégis akadás mentesen megy.
Hát igen a 4 mag sokat számít Euphoria és DMM barátainknak. Ezért is vettem ilyen procit XD -
#1307 biztos kitalálnak valamit...csak a várakozás lehet nehézkes. -
#1306 Ezért mondom a banner alatti link elsö felindulásból irodott majd ha kijön bolti verza akkor derül ki hogy igaz e vagy sem. -
#1305 nem.
a törés okoz szokásos gondokat...DE! hozzáteszem ...nem mindenkinél!!! -
TDantes #1304 Szerintetek lesz jó törés? Mert ez a XASU nem működik, úgyse.
Anno a Batman-hez is nem volt sokáig jó törés. Az is vicces volt, nem lehetett benne tovább jutni, a rossz crack miatt. -
VTS #1303 "kell hozzá egy jó crack és utána nem fog kilépni"
Igen, és tudsz egy jó cracket? -
n3whous3 #1302 4 magos proci után megértem, hogy miért megy jól nálad -
n3whous3 #1301 milyen géped van? -
VTS #1300 amugy ha most igy végiggondolom akkor nincs is jó törés mert yasu az annyit ér mint a szarnak egy pofon, a reloaded meg kilép... -
ricsa008 #1299 akkor egy hányadék lett a port?? -
#1298 Gépigényhez:
- A gépem: AMD Phenom II X4 945 (3ghz) / 2GB DDR3 1333 / GF 8800GT 512Mb
- 1680x1050-ben futtattam és nem érzékeltem FPS leesét. -
xido #1297 "- A FÉNYKARD NEM TÖBB MINT EGY VILÁGÍTÓ MŰF*SZ. KB ANNYI A SEBZÉSE IS."
-
Retom #1296 kell hozzá egy jó crack és utána nem fog kilépni -
#1295 Ez valami poén akart lenni, amit én nem értek csak, vagy komolyan mondtad???
Itt akkora téveszmék születtek, hogy az hihetetlen.
Egy bugos warez után ne ítéljük már meg a játékot, vagy a pc-t ennek futtatásában....ez töréssel kapcsolatos hibák...majd ha az eredetit kiprobáljátok, akkor rendben.
de ez alapján szerintem butaság megitélni a pc létjogosultságát, illetve funkcióját a játékiparban.
egyetértetek ezzel??? -
#1294 Nah kipörgettem a Force Unleashed-et (a DLC-ket még nem). Rövid véleményezés:
1.)Nálam semmi gond nem volt a gépigénnyel, tök szépen futott akadás mentesen. Egyedül az átvezető videók döcögtek néha (ki érti?).
2.) Az irányítás egész jó, de azért szokni kell.
3.) A grafika is szép néhol, másutt meg nem annyira, de helyén van szerintem.
4.) A játékot Aprantice nehézségi szinten játszottam. Ennek ellenére néha agyvérzés kerülgetett. Amit megfigyeltem és nem tetszett:
- A támadást megtörni csak az ellen tudja. Te az övét soha.
- Márió effektus: Ami az elején főellen, az a végén úgy jön mint minden más.
- Célkövetős lövedékek, mesteri pontossággal elkövetett lövöldözés (hiába megyek, úgy céloz hogy eltaláljon menet közben)
- Mindenki átlát a falon, csak én nem.
- Ha többen vannak és a földre kerültél, akkor ott is maradsz. Ha mákod van akkor negyed HP-d marad a végére.
- A FÉNYKARD NEM TÖBB MINT EGY VILÁGÍTÓ MŰF*SZ. KB ANNYI A SEBZÉSE IS.
- A gép a leghülyébb célpontokat jelöli ki a legnagyobb csatában (láda, fal, környezeti elemek.)
- A Boss harcok jók, csak ne raktak volna bele statikus kamerát, mert így az irányítás nem a legjobb ott.
- Ha Cheat-et akarsz használni akkor nem tudsz menteni. Viszont God-mode nincs is, tehát ha megdöglesz akkor vissza az elejére.
5.) Hangok érdekesek. Néha üvölt, máskor meg alig érteni mit beszélnek.
6.) Játékélmény: Az elején jó, a vége felé meg inkább idegesítő, ennek ellenére hangulatos (egy marék nyugtató után :D ).
7.) A sztorija viszont marhára tetszetős. Akár egy film. A jobbik fajtából.
Egyenlőre ennyi. Majd ha eszembe jut még valami akkor megírom :D -
Retom #1293 aha -
VTS #1292 a gépignybe kavar bele a rossz törés??? -
#1291 Nem biztos hogy igaz valszeg a rossz törés elégé bekavar. -
VTS #1290 igaz -
gregtom6 #1289 Hy all. Gépigény az igaz, vagy csak hülyeségből írták? Mert ha igaz, akkor cseszhetem...
Csak azért kérdezem, mert nagy többségben a hivatalos gépigény mindig baromság. -
VTS #1288 A játék szerintem baromi jó kár hogy tré a reloaded es "dolog". Van olyan akinek nem lép ki a game? ha igen árulja el hogy csinálta pls. -
Grifidos #1287 Minek használsz magyar klaviatúrát ha nem tudod milyen billentyűk vannak az angolon? -
#1286 Elég lesz a 25GB és Ú ,Ö-vel kitudsz lépni. -
#1285 Háttöm, én olyan 35 GB-ot azért ajánlanék
Ja, és a PC-n lehet játszani, de nem ilyen szar, hanyag portokkal. Még kilépni se tudtam hogy lehet!!!! Skálázni a grafikát egyszerűen nem lehet. Katasztrófa az egész, ehhez képest a GTA 4 egy király port, az legalább megy 10 fps fölé. -
#1284 Brutálisan néz ki a game képek alapján.Bejövős.Sajnos mostanában nem tudom tolni mert megyek a kóterba. -
fulcrum falcon #1283 Kb mennyi szabad helynek kell lenni ahoz h feltegyem? -
#1282 PC-nem játékra való manapság. -
#1281 Ú és Ő gombokkal navigálhatsz a menük között, akármikor lehet menteni, csak nyomni kell egy Ú-t és az adott menübe kerülsz. :) Hát nem hát mindenki az Ő-re meg az Ú-ra gondol...hát ez magától értetődő.... -
#1280 Végre egy értelmes válasz, köszönöm... -
#1279 Nekem 4890-el tökéletesen megy 3gh procival ugyhogy neked repeszteni fog. -
#1278 visszaolvasni nuku, nem is kell persze.. -
#1277 Noh. a 16gb-s installból csináltam 6.5gb-st. Így azért már barátságosabb :] -
#1276 "VGA: Radeon HD 5870 / GF 295 1000 MB, Shader 4.0"-ez van a gépigény alatt, és mindössze ezért sem poénnak szántam, hanem esetleg akinek ilyen vga-ja van, mint nekem, kivi lennék hogy fut nála, milyen beállításokkal.. -
#1275 -
#1274 Gondolom ez a kérdés poén volt ezzel a configal... -
#1273 Kérdés: Nálam szerintetek hogy futna? Config alul...tudom a videókari nem a legújabb, de mikor vettem, kőkemény 120 ropi volt, és nincsen szívem, megválni tőle :)