Star Wars: The Force Unleashed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagylaci
Na... Tényleg a RELOADED kúrta el! Y.A.S.U. -val játszva simán megy mindenhol 30FPS -el és nincs lassulás még a "húzósabb" részeknél sem! Így már azért más a gyerek fekvése, de a részletes grafikai beállítások akkor is hiányoznak...

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Kipróbáltam és a jó pár évvel öregebb Jedi Academy 1000x jobb, nem is lehet egy helyen említeni vele.
Ekkore egy arcade játékot.
De tényleg, ki mondta hogy lesz Jedi 4? Nem lesz az. Ha lesz akkor konzolra, és majd nem lehet kiadni PC-re mert csak 100000000000000000 dolláros PC bírná el. Rá egy évre csak kiadják majd persze, halál optimalizálatlanul....de jó lesz, már úgy várom mikor emiatt bosszankodunk majd<#vigyor2>

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

IMYke2.0.0.0
Halál Droid-ok.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

De jó is lenne, ha ott tartanék...de nem....mert crc hibás...ez egy elátkozott cucc<#falbav><#violent><#hehe>

Na mindegy, annyira nem is fontos már

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Szerintem ez teljesen jó, a másik dolog.
Nem tudom honnan veszitek ezt a Jedi Knight 4-et , mer semmi hír nem volt róla, egy ici pici info morzsa se szól róla.
Ember, ne tudd meg mennyit agyaltam egy ilyenen :)! Jó hogy mások is így látják.
jó lenne ha visszatérnének mert ez vicc.

Magiszter
Hekenszles. Tehát addik hekenszleseled az ellent míg meg nem döglend. Majd he tényleg lesz Jedi Knight abban remélhetõleg visszatérnek az 1 vágás 1 halál formációra, meg a látványos fénykard párbajra.

Magiszter
Dejó egyeseknek hogy már a crackfixelésnél tartanak :D

Kandurex
De nem is értem, miért ragaszkodnak a fejlesztõk ehhez az elavult koncepcióhoz, miszerint: "addig kell ütni, míg meg nem döglik".

EZER ÉS EZER félképpen lehetne változtatni a harcon, pl. ha harcolsz egy Jedivel, akkor a testét ne érje ütés, csak valódi sérüléskor, addig védekezzen, ugorjon el stb. maradhat az "életerõcsík" is, csak valami más nevet kapjon,.... fáradás, vagy "mitudommén", tehát ugyanúgy csápolsz, mint egy idióta, csak egyszerûen úgy tûnik, mint egy valódi harc, mert folyamatosan védekezik a másik, piszkosul látványos lenne, és még a szablyának is lenne valódi fajsúlya. Persze nem lehetne minden fajnál, mert hát a fényszablya elég brutális nevelõ eszköz :D, de pl. már a filmben is voltak olyan droidok amik megfelelõ fegyverrel voltak ellátva a szablya ellen (lásd. Episode 3).

annyi, annyi lehetõség van... miért kell ezt röhögésre ingerlõ nádpálcás baromságot erõltetni?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

crackfix, crackfix...mindjárt falnak megyek. Letöltöm. CRCC hibás...hát hogy a jó büdös anyja rohassza el....és még véletelnül se találok jót...ilyen már tényleg nincs

nádpálca:)))
lehetne Mature Content-et be-illetve kikapcsolni. Amúgy is tökmindegy, mert manapság 1 gyerek ha nem játékban akkor TV-ben lát vért meg egyéb finomságokat. Tökmindegy szerintem...

Kandurex
Vannak felnõtt játékok is. Egy Dead Space -ben is hullanak a végtagok. De, nem vérfürdõt akarok, hanem fajsúlyt! ...láttátok ti is a filmeket,..ez nem fényszablya, parasztosan: "lézerkard", hanem nevelõ jellegû nádpálca :)

Sziasztok!

A felbontást hol kell beállítani? Tudnátok segíteni?

Köszi
:)))))))
de sajnos igazad van,csak hogy adnál el gyerekeknek egy jeids játékot,amiben rendesen egy suhintásra hullanak a végtagok?:)
Broafka
köszi

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Magiszter
Linket linket! JK engem is jobban érdkel. (Gonolom ShitBox exclusive lesz.)

triplet
crackfix

Broafka
nekem mindig kifagy a játék, vagyis csak kilép a játék az asztalra, és mindig ugyanannál a pontnál, ötlet?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Kandurex
Milyen Knight? Én errõl nem is hallottam! Linket!

zzeN
Jön új Jedi Knight? Hoppá:)

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

MerlinW
Nálam ez a játék az év csalódása. Remélem az új Jedi Knight epizód kárpótol jövõre... KOTOR 2 óta nem jelent meg épkézláb SW játék...

[merlinw.org]

Kandurex
...de vazze, az egy dolog, hogy az egész koncepcióban a fényszablya annyit ér, mint egy rohadt nádpálca, ergo: véresre kell verni wookie seggét, hogy megdögöljön,..de, legalább stílusban lehetne változtatni, eh <#wow3>

Hidd el, jó VGA-az... nekem 512mb-os 8600GTS-em van, gyárilag húzott, és kenterbe ver egy 320mb-os 8800GTS-t!
A játék nem megy?
MerlinW
Ezzel nem jön a dologból egy ki egy ~25 éves fejlesztõcég...:)

[merlinw.org]

MerlinW
Azzal a VGA-val rosszul is fog menni. 8800 a minimum igény.

[merlinw.org]

Egy hardverre könnyebb programot írni, mint több száz különbözõre.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

IMYke2.0.0.0
A visszajelzések szerint, a "Fix" tényleg fix. Azaz, mûködik.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Videokártyádhoz te tudsz drivert letölteni?
Mert nekem is 'hasonló' van (8600gts 256mb), de nem megy és félek h emiatt a játék is rosszul menne

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

IMYke2.0.0.0
Igaz. Bocsánat!
Tudod, ismersz annyira, nem szoktam ilyet - elragadott a hév :)

Kandurex
Oké, a pro játékosok úgyis megtalálják maguknak, nem kell külön linket is adni hozzá, aki meg olyan hülye, hogy magától nem megy...nos, a kevesebbel is többen vagyunk, még akár a warez is visszaszorulhat egy kicsit a jövõben.

Elég annyi is a többségnek, hogy: "Igen, van crack fix a fagyások ellen".

Azt kész.

IMYke2.0.0.0
Értelek... sõt... de elhiheted, <és ha nyitott szemmel jársz itt> az egész SG játék és szoftverrészlege hemzseg ilyesmitõl... ergo: Fórum = shift delete... szerver megürül, Artisjus, BSA, FBI, NNYI meg örül.

Kandurex
Ne keverd a kettõt, más dolog utalni rá (beszélni róla), és megint más közvetlenül tölteni.

IMYke2.0.0.0
Minden topikban az elsõ 2-3-5 ezer hozzászólás a "leszed(t)em", "kipróbálom", majd "nem megy" stb... az egész úgy ahogy van a warez témakör.

IMYke2.0.0.0
Szarom le... az egész SG.hu-n ez a szabály értelmetlen.

Gnome
jah ncoren(meg gondolom mindenhol már) fennvan a fix

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Kandurex
Na, na! Warez -t nem linkelünk! <#nezze>

Gnome
Mer hátrafelé fogva "badass".

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

ja hát a lassú tanítványok nem is jutnak el idáig:))..úgy megy az edzés,hogy a nebulók fakarddal nyomulnak,Vader meg éles fegyverrel:))
Kandurex
Te, ezzel a testtartással bármelyik víváson az elsõ percben ledöfnek, mint egy desznyót! :D

Magiszter
Amúgy ez egy harci stílus. Azért fogja így a kardot, mert Vader papa így tanította meg a harcra. Aki játszott pl a Jedi Academy-vel az tudja hogy ott is különbözõ stílusokhoz, különbözõ kard-tartás párosult.

Kandurex
...ehh...pff

Kandurex
Divatbuzi a majom, vagy csak Vader -t hecceli (öngyilkos típus) <#idiota>

Magiszter
Lehet, csak mindegyik így fogja XD

A fénykard ilyen tartásának is meg lehet az értelme..egy Jedi elõre tartja,jelezvén fair küzdelmét és támadási szándékát..a Sith meg elrejti a háta mögött,hogy váratlanul csaphasson le vele,elõnyt szerezve ezzel:)
ezen gondolkodtam már,hogy egy Sith Lordnak miért kell Vaderes sisak meg minden kellék,hogy összekeverjék Vaderrel?..Elvégre Anakin a súlyos sebesülése miatt kapta azt,nem egyedi dizájn miatt:D
Kandurex
Fasza, más karaktert lehet választani? Félek, hogy ez egy rosszul megválasztott pillanatba feltolja magának tövig a szablyát <#hehe>