3233
-
#3113 13 giga üres hely van, de kb 90% körül mindig leáll rollback-kel. -
#3112 Nekem biztos nem volt 30 giga szabad helyem, mikor peccseltem (eleve az alap 25 gigás játéknak is úgy könyörögtem helyet).
Amúgy tényleg megnőttek a játékok, lehet ideje lenne egy 1 terás vinyót vennem, és ahogy elnézem, azt is be fogom lakni pár hét alatt.
Murphy törvény: ha n gb-os adattárolód van, akkor n*1,5 gb-ra van szükséged. -
#3111 A módosítandó fájlok is a temp mappádba kerülnek. Gondolom valami backup. A lényeg, hogy mindig utána törölsz a Win temp mappájában (így 10GB-ból simán ki lehet jönni), vagy csinálsz a c-re kb 15-20GB szabad helyet. -
#3110 OMG, azért ilyen szintű nyomorult hozzá nemértést mint amit ezzel a peccsel csináltak rég látni.
A 400 megás peccs esete:
The rollback thing happens because of lack of space, the updater takes about 18gb of HDD… make sure your Windows (or wherever you have your temp folder) Hard Drive has about 30 gb before updating.
Hogy a jó qrva anyjába csinál 400 megából 18 gigát ami után kb 4 giga lesz a tényleges peccs???????????????? -
#3109 Az miért van, hogy a peccselés eljut egy bizonyos ideig aztán kiírja, hogy rolling back és megszakad? -
Geri98 #3108 ja igen persze hogy nem ér meg nekem egy win reinstallt... mellesleg nincsenek még CD-k se hozzá mert az egész gép új körülbelül 1 hónapja kaptam
de ha nem válik be semmi akkor hatalmas kínok között megpróbálkozom a reinstallal -
Geri98 #3107 köszi a választ de már a bónusz pályákat bele se rakja telepítés után és most még a prológusnál a bevezető szövegnél kidob -
MaRee #3106 Star Wars: The Force Unleashed 2 -
#3105 Oké! És? -
#3104 Szar ügy Xd... idióta.
geri98: ha mindig ugyanott dob ki akkor ott sztem valami szoftveres gond lesz vagy memória hiba. Futass memtestet, meg próbáld új winnel 8ha neked megér egy reinstallt). -
Vidékimann #3103 A francba jó nektek én nem tok ezzel játszani mert szar fos gépem van xD
A proceszorom: AMD Athlon +1600 512 ram 256 vidkártya xD szerintetek ?
-
#3102 minden létező drivert frissíts le, futtasd rendszergazdaként ha vista vagy win7, ennél többen nem tudok, ezek is csak ilyen alap dolgok -
Geri98 #3101 megpróbáltam mind két patchet és akkor már ott dob ki rögtön amikor az intro van meg a feliratok a prológusban magyarul csak rosszabbodott -
Geri98 #3100 Kérlek segítsetek ! -
Geri98 #3099 helo, van egy kis problem ami nem kis hanem nagy problem
az a probléma hogy a játék bizonyos helyeken kidob a desktopra még csak annyit se mond hogy nyekk pl.: ott dob ki amikor a vödör átszúr, úrjarak és amikor belökök egy ajtót akkor hegesztenek egy ajtót és amint odamennék a hegesztő birodalmihoz és átmennék az ajtón kész kidob. nem tudna valaki segíteni ? előre is köszi! -
#3098 Tropper biztos nem, max whopper :D -
#3097 Te az nem rayman az raJman :D Amúgy ha játszol és nem tévét nézel akkor nem zavaró, amikor 30 an vannak rád, ebből 8 ilyen emeletes tropper(fekete, nemtom mi a neve) akkor igazán nem látod és nem is érdekel, hogy ott van. -
mindero #3096 Azt vágom, de baromi idétlenül néz ki. Olyan mintha egy Rayman, vagy Mario játékkal nyomnám... -
#3095 A kicsi zöld bigyulák adják az életet :D -
mindero #3094 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy az normális hogy amikor eltalálok valakit egy pillanatra megáll az animáció?
Meg a kis zöld gömböcök is nagyon idegesítőek mikor kinyiffan valaki. Ezt nem lehet kikapcsolni?
Van egy bazi részletes grafika aztán ilyen dolgokkal teljesen tönkrevágják. -
dav1d #3093 mezei P4-es elfuttatja a játékot ... de 10FPS-el, ha optimalizálták volna meg lett volna az 30fps is Kapják be a készítői... -
#3092 Igen, egy darabig ilyen volt Luke is (thrawn trilógia), de aztán szükségét látta az új jedi rendnek.
Amúgy isncs jó és sötét oldal, egy, azaz egy Erő van, a felhasználás célja a lényeg. (Unifying Force). HA a cél megkívánná és jedi lennék, én simán hazsnálnék villámokat, persze nem kínzásra, hanem pl önvédelemre. Az más kérdés hogy a velejáró hatalom nagy kísértés :) -
gabeone #3091 Értem mire gondolsz, de a Jedik tisztességesek. Az, hogy nem parancsolnának valaki erőérzékenynek, még nem tenné az erőérzékenyt ellenséggé. Ők nem szélsőségekben gondolkodnak. A Sithekkel már vigyázni kellene. Sunyik, ravaszak és csábítóak... :) -
Vidékimann #3090 Én nem igy látam a jó oldal befejezését elöször legyözi vadert de nem halmeg utána az emperornak a villámait nyomja vissza és egy hatalmas erö robbanás keletkezk és elvileg meghalunk. -
#3089 Szabadúszó jóakaró? Hát, sok sikert hozzá! Biztos szívesen látnának egy olyan erő-érzékenyt akinek sneki nem parancsol :)
metalmilitakid: szerintem ennyi love storyval még semmi gond. Sőt, valahogy kicsit jobban emberivé teszi a hősünket. Ettől lányok úgyse fognak vele játszani, SW fanek meg kibírják... -
#3088 Azért ez ennél egy kicsit bonyolultabb a Vader megölése utáni videó alapján, de érdemes megcsinálni. Kapsz egy fasza új rucit. -
gabeone #3087 Azzal én is pöcsöltem vagy 30 percet... Nekem minden más ps-xbox átiratú rész is nagyon unszimpatikus volt ám.
A végét illetően én sem tudtam, hogy van két befejezés. A jó oldal jött befejezése sikerült nekem, de Vadert azért szívem szerint levágtam volna.. Baromságnak tartom, hogy ha megölöm Vadert, azzal a játékban automatikusan a sötét oldal képviselője leszek. Én bizony kinyírnám Vadert és az uralkodót is, majd szabadúszóként jóakaró lennék. Amolyan törvényen kívüli törvényszolgáló. Az uralkodót életben hagyni nagy veszély, hiszen manipulálja a humanoid fajok gondolatait. -
#3086 Azért, hogy a sok hülye picsának is tetszen valamilyen szinten :S (tisztelet a kivételnek).
(Érdekes, nővéremnek a legjobban az Episode II tetszett... Vajon miért...) -
#3085 ja lol, hogy volt ilyen választási opció??? én reflexből mentem 16. benedekre és gyepáltam, am ennyit a végére, hogy FASZOM LOVE STORY !!! mér kellet már a star wars be is berakni játék szinten ?? -
#3084 Hát... Ha jó oldalon fejezed be (az uralkodót nyírod ki), akkor meghal, mert feláldozza magát, megalakul a szövetség, és te leszel a faszagyerek. Ha Vadert nyírod ki, akkor az uralkodó "feltámaszt", és te leszel Vader utódja. A feladatod pedig az alakuló szövetségi tagok felkutatása, és kinyírása lenne.
Ha valamire rosszul emlékeznék, kérlek szóljatok! -
#3083 Nem a rész szar, hanem az irányítás. Ha egyszer sikerül mindig is fog, a lényeg:
1. Ne nézz rá hogy mit mondd a gép, csak arra figyelj hogy az orra szembe legyen veled, az alja párhuzamosan a földdel, azt fogja írni hogy nem kell már feljebb tolni az orrát, de ne hallgass arra amit mond!. Ha ez megvan akkor jöhet S gomb.
2. Az mindegy hogy az egeret milyen sebességgel húzod, az irány a lényeg. Csináld lassan, az ugyanolyan mintha 30x gyorsan végighúznád.
3. Ha easy-n v. mediumon viszed akkor várd meg amíg az első TIE-ok beléd lőnek, és ha fél életed van acsak akkor engedd el a rombolót.
4. Villámlást használj a "kevesebb erőpontot használsz fel" kristállyal. A tárgyak dobását elvéted, sose oda fogja húzni ahova kell.
5. Ha jól csinálod akkor 3-4, ha nagyon béna vagy 5-6 ilyen TIE osztag után megkapod az animációt és vége a mapnak.
Buzi rész hidd el, de ha egyszer ráérzel akkor mindig is menni fog. Kitartás az elején én is anyáztam, de meg lehet csinálni, nem kell feladni. -
#3082 meg nekem nem azzal van a bajom, hogy lerántsam, hanem amikor már nagyon közel van a destroyer, akkor nem bírom felemelni a zöldbe az orrát időben, értve itt azt, hogy már lő rám a tie amikor még piros a jelzés és mutatja a nyíl hogy még emeljem , mert nem elég hosszú az asztalom gondolom ... -
#3081 jó csak lehet nekem nincs annyi helyem mint neked :D -
ratgab #3080 Egyébként az utolsó pillanatig csak a hajóra kell koncentrálni, amikor az első tie ledobja az első bombákat, csak akkor hagyd abba a destroyer cibálást. Olyankor átnyergel tie-okra, azokat lenyomja majd gyorsan vissza d-re! -
ratgab #3079 Az egy viszonylag fo...s rész, én is útáltam! Ilyet pc-be átültetni. Csak türelmet tudok hozzá kívánni, meg lehet csinálni (én is megtettem 1x, de többször biztos nem fogom).
Meglehet azt csinálni csak ne add fel. Nem sűrűn fordul elő pc-n, hogy az egeret gyakorlatilag végig kell húzni az asztal teljes felületén, hogy a destroyer beálljon orral a bolygóba véglegesen. De mint mondtam meg lehet csinálni, nem kell ide controler!!! -
#3078 Kezdek agyfaszt kapni, hogy azért nem tudom végigvinne a gémet, mert a star destroyer vége felé, már a legnagyobb sensyvel sem tudom egyenesbe rángatni elfelé a hajó orrát mire a tie ok ideérnek, a mozgatását meg persze nem lehet átállítani pl fel le nyílra vagy valami, mert hát gondolom ez is csak konzol port. Így most ha kis mákom van havernak van x360 control padja, ha nincs megszívtam és nemtom végigvinni .... -
Vidékimann #3077 De fatboy meg fog halni ha jó oldalon felyezük be a gamet? -
#3076 Sikerült, mostmár kiakadt vsync 30 fps el fut , nem lehet azt a vsync et vhogy kikapcsolni mert lehet menne többel is. -
#3075 Az, hogy a crack-elt játékot akarod megpatchelni. Ami valószínűleg nem fog sikerülni. -
#3074 Szereztem nagynehezen egy patch et meg crack et, erre pedig azt írja, hogy nem találja a programot install újra és patcheljem akkor, ilyenkor mivan ?