Star Wars: The Force Unleashed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Julius Caesar
Nem a rész szar, hanem az irányítás. Ha egyszer sikerül mindig is fog, a lényeg:

1. Ne nézz rá hogy mit mondd a gép, csak arra figyelj hogy az orra szembe legyen veled, az alja párhuzamosan a földdel, azt fogja írni hogy nem kell már feljebb tolni az orrát, de ne hallgass arra amit mond!. Ha ez megvan akkor jöhet S gomb.
2. Az mindegy hogy az egeret milyen sebességgel húzod, az irány a lényeg. Csináld lassan, az ugyanolyan mintha 30x gyorsan végighúznád.
3. Ha easy-n v. mediumon viszed akkor várd meg amíg az elsõ TIE-ok beléd lõnek, és ha fél életed van acsak akkor engedd el a rombolót.
4. Villámlást használj a "kevesebb erõpontot használsz fel" kristállyal. A tárgyak dobását elvéted, sose oda fogja húzni ahova kell.
5. Ha jól csinálod akkor 3-4, ha nagyon béna vagy 5-6 ilyen TIE osztag után megkapod az animációt és vége a mapnak.

Buzi rész hidd el, de ha egyszer ráérzel akkor mindig is menni fog. Kitartás az elején én is anyáztam, de meg lehet csinálni, nem kell feladni.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Metalmilitiakid
meg nekem nem azzal van a bajom, hogy lerántsam, hanem amikor már nagyon közel van a destroyer, akkor nem bírom felemelni a zöldbe az orrát idõben, értve itt azt, hogy már lõ rám a tie amikor még piros a jelzés és mutatja a nyíl hogy még emeljem , mert nem elég hosszú az asztalom gondolom ...

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Metalmilitiakid
jó csak lehet nekem nincs annyi helyem mint neked 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Egyébként az utolsó pillanatig csak a hajóra kell koncentrálni, amikor az elsõ tie ledobja az elsõ bombákat, csak akkor hagyd abba a destroyer cibálást. Olyankor átnyergel tie-okra, azokat lenyomja majd gyorsan vissza d-re!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Az egy viszonylag fo...s rész, én is útáltam! Ilyet pc-be átültetni. Csak türelmet tudok hozzá kívánni, meg lehet csinálni (én is megtettem 1x, de többször biztos nem fogom).

Meglehet azt csinálni csak ne add fel. Nem sûrûn fordul elõ pc-n, hogy az egeret gyakorlatilag végig kell húzni az asztal teljes felületén, hogy a destroyer beálljon orral a bolygóba véglegesen. De mint mondtam meg lehet csinálni, nem kell ide controler!!!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Metalmilitiakid
Kezdek agyfaszt kapni, hogy azért nem tudom végigvinne a gémet, mert a star destroyer vége felé, már a legnagyobb sensyvel sem tudom egyenesbe rángatni elfelé a hajó orrát mire a tie ok ideérnek, a mozgatását meg persze nem lehet átállítani pl fel le nyílra vagy valami, mert hát gondolom ez is csak konzol port. Így most ha kis mákom van havernak van x360 control padja, ha nincs megszívtam és nemtom végigvinni ....

De fatboy meg fog halni ha jó oldalon felyezük be a gamet?<#nemtudom>

Metalmilitiakid
Sikerült, mostmár kiakadt vsync 30 fps el fut , nem lehet azt a vsync et vhogy kikapcsolni mert lehet menne többel is.

macleody
Az, hogy a crack-elt játékot akarod megpatchelni. Ami valószínûleg nem fog sikerülni.
Metalmilitiakid
Szereztem nagynehezen egy patch et meg crack et, erre pedig azt írja, hogy nem találja a programot install újra és patcheljem akkor, ilyenkor mivan ?

Metalmilitiakid
Hello! Most telepítettem fel (warez), olvastam itt patch ek meg crack ek (utolsó oldal felét), a patch ektól jobb lesz az optimalizáltság ? mert 1200 ben csak 25 fps ami kevés, de nekem nincs semmi ahol lehetne a grafikát állítani csak brightness t . Lehet valahogy magán a grafikán is állítani ? És ha ezek a patch ek meg crack ek segítenek, akkor valaki linkelne nekem ?

vki
Két befejezés van, mind a két esetben rosszul járunk 😊

ACER Aspire 5738ZG

Helo ezel a játékal nem játszotam de látam egy videoba hogy a végén az emperol megöli a fö hösünket ez igaz?

KaszaN
Egy hete ser volt, hogy újratettem.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Narxis
Telepítsd újra a géped.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

KaszaN
Ja aztán nekem ráadásul egy patch sincsen fent mert nem engedi feltenni, mindig valami hibát is ír ki, meg a gépem is trapára van menve (részletezve:a halálán van...a partíció amin a windows van nem az elsõdleges tárlón van, rosszul van eleve partícionálva, szar driverek, minden bekavar a másiknak) De túl adtam mindezen és kivittem a játékod a DLCkel együtt. Nemvolt rossz. 😛 Remélem jó lesz a második rész, már igen várom.

Evin
Az még az induláskor szerintem amolyan poénnak indult.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Julius Caesar
Nekem is megy konstans 30fps-sel (high details nélkül), pedig nekem csak e4500 @ 2,6ghz prockóm van, meg egy 9600GT-m (ram 2 giga), szóval majdnem a géped fele. Azt nem tudom kiírta ki, de nagyon el van tévedve.

Amúgy a problémádra visszatérve: nemtom. Nekem a kard nyomok tûnnek el néha (nem éget csíkot), de ilyet nem láttam. Frissíts drivert meg DX-et, jobbat nem tudok <#szomoru1>

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

KaszaN
Am a gépigénynél miaz, hogy "AMIVEL JÁTSZANI IS TUDSZ"? Az hatalmas! Az én konfikommal lazán futtatom, megsem rezzen és jóval az alatt van. Meg egy ismerõsömnek is régebbi karija van nem valami jó procival és annak is ugyanúgy fut rendesen HD monítoron. Szerintem akinek nemfut jól, annak nála van a bibi, meg úgytudom Havok engines, ami az ATI kártyákat. De Nvidiás karinál ka lebaxátok a physx-et biztos futna egy 8600gt-vel is.

KaszaN
xD Már én is gondoltam erre. xD De nemtudom már elképzelni mitõl lehet. Rendszertelepítés után helyreált pedig, örültem is neki, de aztán a kövi pályán már megint bevolt akadva.

Közben nekem is megoldódott a problámam, az amúgy eredeti programban. Köszi )
menj ki a kertbe és játszd el a pályát de öltözz fel úgy ahogy a játékban a karaktered! 😄
de am ezen kivül nincsen más 5letem! :S

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

KaszaN
Hi

Nekem az lenne a problémám, ami nem olyan nagy, de engem nagyon is zavar. Arról van szó, hogy a játékban egy idõ után a ruhánkon lévõ lógó részek (köpeny, sál, "szoknya") így beálnak mint a cövek és nem mozognak és eszméletlen bénán tud kinézni. És még a növények sem mozognak ha nekimegyek. Nemlehet tenni ellene valamit? Próbáltam már újrakezdeni default options-t is de nemjavult meg. Ötlet?

jujugo
Sziasztok!

Nekem olyan problémám van, hogy a telepítõ elindul ugyan,de pár fájl felrakása után megáll és hibaüzenetet ír ki.

"The source file is corrupted" 3 lehetõség közül választhatok ilyenkor: újbóli próba/kihagyás/kilépés a telepítõbõl.

Ha újból próbálom ismételten ez a hibajelenség, ha kihagyom,akkor szinte az összes utána következõ fájlnál is ez a gond.

Tudnáok segíteni abban, hogy mi lehet a probléma illetve hogyan lehet ezt orvosolni?

Elõre is köszönöm a segítséget!

A Junk Titan-nál tartok én is. A játékban ez a 3. ilyen gépóriás amit le kell gyõzni. A harc során segít a játék és írja a monitoron, hogy nyomd/nyomogasd az "e" vagy éppen a "q" billentyûket a belharcok/villámharc során. Az elsõ gépóriásnál a q billentyût kellett nyomni, ekkor az ellenfél jobb "kõtömb" kezét elvettem majd a mouse1 billentyût kellett nyomogatni és egy effekt formájában megnyertem a harcot. A másodiknál már gondom akadt, mivel a monitor nem írta, hogy nyomjam a q betûs effekt után a mouse1-et, így hiába nyomtam a billentyût, az óriás miután kiütöttem a jobb kezébõl a sziklát/követ vagy mi a bánatot, mindig közel jött hozzán, elkapott és földhöz vágott. Nem tudtam megölni és továbbmentem, otthagytam az ellenfelet. A Junk Titan-nal ugyanígy vagyok, nem tudok megölni, csak éppen továbbmenni sem.. Segítsetek, hogy öljem meg? Sith Warrior csak a fokozat. Rettentõen dühít ez az effektes megoldás, én csak bénázom vele..
passatgt

morvaigaben
Köszi szépen, sikerült! 😊

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

Kreeder44
ja a közepén meg amibe ha belecsapsz a villámjaiddal XD az alatta keletkezõ gollemet tudod bénítani kis ideig de én nem használtam igazán soha.. szvsz nem ér valami sokat

Kreeder44
Szia Morvai!
remélem jóra emléxem... ugye megölöd a gollemet amit összeeszkábál a semmi.. ahol az a szárny szerûség van ahogy bemész aterembe balra van a turbina azt megrázod majd elkezdi olvasztani azt a szárny darabot vagy mit.. utána átmész a túl oldalra megragadod a fémet és elkezded húzni egy animációval le is dõl az az izé ráugrasz majd mész tovább sok sikert 😉

Hy all!

Valakinek ha van mentése dobjon meg pls már a vége felé tartottam bármilyen jó.. mert nekem elveszett mert újratettem a játékot. Nagyon megköszönném!
morvaigaben
Hali!
Olyan problémám lenne, hogy a Raxus Prime-on, ahol megölöm a Junk Titan-t, utána mit kõ csinálni? Beindítottam azt a hajtómûvet, gondolom el kéne vágnia azt a fémdarabot, de azon meg pajzs van. A terem közepén meg van egy villámló valami, az meg a generátor lehet...
Válaszotok elõre is köszi!

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

Hogy megéri-e az szubjektív. Nekem megérte, ennél sokáig nem lesz olcsóbb. 😊 A második részt is e körüli áron venném meg. Ennél többet nem költenék egy olyan játékra, amiben a multiplayer nincs támogatva.
Bence94
meg kéne venni csak a máni...megéri ugye ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Én legelõször 1.0-ás verzióval vittem végig legelõször , de amikor most újra telepítetem , már 1.2-es patchel nyomtam és hát sokkal jobb lett.. a hang most már néhol/alig akad , a lagg csak akkor van ha 100000 ellenség jön + olyan képességet használsz ami nagyon amortizálja a környezetet !

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

DarkSector
Basszameg steam-en most 7.5 euro!!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Szia,

Bocs, hogy így kéretlenül megszólítalak de hasonló gépem van nekem is mint a Te aláírásodban - laptop ha jól sejtem -.
Megírnád válaszban, hogy az 1.2 patch után mennyire lett játszható a játék?

Elõre is köszönöm...

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

gamecopyworld.com

hmm ?

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

Van 1.2 verzióra crack ? és ha igen , hol találhatok ? :S És sorry a warezt !

mikor jelent meg a játék ? lemaradtam róla, most látom hogy nemsokára debütál a második rész is

A Feluciai pálya után egyszerûen játék mûködése leáll üzenettel kidob! Nem tudjátok mi lehet a gond?

ezt nem tudtam! 😄

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

SZilaJMaGGoT
Eredetivel sem mivel nincs multija.

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

az igen van ám gépigénye! :S
én most szedem le 14GB nem semmi gondolom neten csak eredetivel lehet nyomni ugye?

Én is most kezdtem el játszani 1.2-es patchel és tökéletesen megy vele! Van a légicsapás mozdulat azt hogy kell csinálni mert írja hogy Control nyomva tartva plusz Space + Shift de nem csinált semmit!

Rage47
végigjátszottam 1.2-es peccsel, vmi hihetetlenül jobb lett a játék😄 semmi akadozás, semmi lassulás, végig folyamatos volt, elképesztõ, így kellett volna kiadniuk, sztem sokkal többen vették volna meg!
oksa má töltömis a crackot innen http://thepiratebay.org/torrent/5206788/%5BFTL3%5D_STAR_WARS_FORCE_UNLEASHED_ULTIMATE_SITH_1.1_CRACK
van crack

kell crackot a pachoz?
Megvan patchelve de úgy se jó