3233

Ultimate PC \"Shit\" Edition
GÉPIGÉNY (KATTINT)
  • Geri98
    hát akkor nem hiszem hogy az 1.1-es segítene, de ha be tudnál egy eredeti exe-t linkelni én tesztelném :D
  • Julius Caesar
    Nekem 1.2 van fent, és ugyanúgy merev. nemtom mért.
  • Geri98
    patchelni szeretném mert már idegesít a merev ruha :D
  • Geri98
    valaki be tudna linkelni egy nem fizetős eredeti exe-t ? nem akarom levenni és újra felrakni a játékot mert félek hogy újra az lesz mint a #3148-ban megköszönném
  • Achmed927
    A laggot mitől lehetne megoldani ? A patch nem segít mert felül sem írja az alapot.
  • Geri98
    de amúgy mikor kiválasztod a save slotot akkor neked sem enged kampányt választani ? mármint hogy egyszerűen kihagyja a kampányválasztási képernyőt ? mert nekem így volt...
  • Geri98
    igen nekem is volt ilyen problémám...

azon még a crackfix sem segít... sajnos

de nekem csak egy idő után volt ez, szerintem ez azért van mert valamiért hibásan telepít de nem vagyok ebben szakértő csak 12 vagyok XD

Evin:kösz hogy eszembe juttattad a rendszert amitől eszembe jutott az XP sikeresen végigtoltam jó volt bár a bossfight-ok elég idegesítőek voltak az hogy ő persze mindig kivédi a csapásaidat mindig elesel, mindig megsebez, őrület... de amúgy még mindig játszható, habár néha kostümcserénél kidob meg amikor átmész egy másik erába pl.: a bossfight erába, de nem vészes mert mikor újra bekapcsolom már nincs vele gond, szóval kösz a segítséget...mégegyszer :D
  • Evin
    Vagy nem elég alá a géped, vagy valamelyik driver talán elavult.
    Vagy próbáld ki 1.2-vel.
  • Metalich
    Szasztok!
    Van egy problémám.... felrakom a gémet, lepatchelem az 1.1-el, lecrackeltem, de még így is általába ha elindítom a játékot, nem akarja betölteni a menüt... csak pontokat ír, jelezve hogy tölti(gondolom én). de néha-néha betölti a menüt... akkor nyomom az új játék>stb, stb... és amikor írja a sztorit, a szöveg felénél leál, és hibát ír ki... 1x tovább ment, akkor már láttam 2-3 csillagrombolót, de mivel reggel volt, és mindenki alut, le akartam halkítani a hangot a billentyűzeten... amivel talán lenyomtam a bejátszást, elsötétült a kép és SEMMI. csak egy enyhe zúgást adot ki a játék.... bezártam, aztán újra el kezdődődtek az előbbiek.... miért van ez? ha valaki tuggya a választ, és leírja annak előre kösz
  • Evin
    Ha csak a Temp mappán belül törölsz, aligha. Én havonta, vagy ilyen esetekben mindig üresre törlök. Persze nem minden törölhető, de az a pár maradt fájl nem foglal sokat.
  • Achmed927
    Crack nincs felrakva.
    Onnan ugye semmit nem lehet letörölni ami a gép kárára mehet ?
  • Evin
    1.NE legyen felrakva a játékra crack!
    2.A Windows Temp könyvtárába belépve és törölgetve a telepítés folyamán létrejövő fájlokat, akár 5-10GB szabad hellyel is fel lehet rakni a javításokat.
  • Achmed927
    Sőt. Most néztem hogy magát az 1.1-es patchet sem rakta fel. :S Pedig azt írja hogy fennvan. :S
  • Achmed927
    Haligali.
    Kellene 1 kis help. Leírnám a gondomat:
    Felraktam a gamet, az 1.1 patch-et gond nélkül. Van most 20 giga helyem a C-n. De mikor fel akarnám rakni az 1.2 patchet (megoldja a laggomat) állandóan az utolsó csíknál ezt írja ki : preformancing rollback és elindul visszafele és leáll a telepítés. Már nem tudom mit töröljek a C-n hogy legyen helyem. Egyáltalán mi a fasz köze van a D-re felrakott játékhoz hogy mennyi hely van a C-n ? Miért oda rakja a patcheket ? Kicsit sok egymás után 5x végigvárni mindent. Ha valakinek van vmi ötlete szívesen várom.
    AMúgy menne az 1.1 patchel is a game, de laggol, szaggat a játék. Olvastam hogy az 1.2 patch megoldja a laggomat.
    Thx a helpet.

Üdv
  • Geri98
    és kösz az infót a boltról. ha nem megy akkor megnézem. de a bolt után tényleg nincs valami biztosan beváló ötletem.
  • Geri98
    amúgy most próbálom XP-n és ráraktam a crackfixet és egyelőre hiba nélkül megy. de még nem nagyon iszom előre a medve bőrére mert még csak a kotás pálya. de remélem műkszik majd :D
  • Evin
    Akkor meg talán hardverhiba, vagy tényleg a crack. Én az 1.0-st hibamentesen végigjátszottam, nem eredetiben.

Imhol
    Lehet, hogy csak BP-en van üzlet.
  • Geri98
    de ha rendszer alatt operációs rendszert értesz akkor nem hiszem, mert a gépemen lehet indításkor választani XP és 7 között és már megpróbáltam XP-n de ott is ugyanez
  • Geri98
    és egyébként szerinted mi zavarhat be neki ? úgyértem milyen fajta program ?
  • Geri98
    köszi ! :D van ilyen bolt budapesten ? mennyibe kerül a force unleashed ?
  • Evin
    Előfordulhat, de én inkább arra gyanakszom, hogy valamelyik programmal vagy a rendszerrel van gond, ami bezavar neki.
    CDGalaxis-ban még kapható.
  • Geri98
    és ha MOST megvenném a játékot eredetiben szerintetek 0 probléa nélkül elindulna ? lehet még kapni boltban ?
  • Geri98
    mellesleg a procim: Intel Core 2 Duo E8400 3.00 GHZ ez megfelel neki ?
  • Geri98
    igen igen az tényleg nagyon jó. :D

de ez nem olyan játszhatatlan laggolás, hanem iszonyatosan piciket de a játékot beromira lelassítja kb. a felére. csináltam a mentésről (még a laggolás előtt) egy másolatot, újratelepítettem a játékot, (persze hibásan telepítette, mármint a bónusz pályák nincsenek) és a mentéssel ugyanúgy laggol mint előtte. és a gépre ne is gondoljunk mer 4 GB rammal biztos hogy simán fut. szóval nem tom hogy mi a baja.

mellesleg komolyan hibásan telepít. nemcsak a bónusz pályákkal van gond hanem egyszer bementem az options-be a főmenüben és mikor kijöttem nem volt semmi csak ugye a mozgó háttér de semmi ilyen hogy new game vagy extras, semmi.
  • CptXecutor
    Igen, közben rájöttem, hogy nem csak a ramot, a procit is túlterheli, amikor elkezd belagolni. Olyankor elkezd a hagfalam sercegni, és belassul minden, túlterhelődik minden, de még éppen tudja tartani magát. Ha kap egy nagyobb effektet kidob. Ilyenkor csak annyit lehet tenni szerintem, hogy játék újraindít. Egyébként ami nekem a legjobban tetszik a játékban az a dinamikus környezet, ami reagál pl az erőtolásra, és hogy sok tárgy van amit lehet használni, de a kedvencem az ajtók és a korlátok :) Iszonyat jó amikor az erőtolástól meghajlanak.
  • Geri98
    hát nekem is jó sokáig volt ez a crash hiba de orvosoltam ma. mondtam te jóságos úr isten tudok továbbmenni.

erre mentem tovább két pélyát és úgy laggolt hogy nagyon aprókat de mintha lassabb lenne sokkal közben folyton laggol. erre nem tudtok valamit ? (egyébként tegnap újra felraktam és belerakta a bónuszpályákat. levettem a laggolás miatt, ugyanarról a CD-ről visszaraktam és már nem rakta bele a 3 pályát. ez meg mi a ráktólvan ?)
  • Julius Caesar
    Patch 1.2 meg jó crack kell.

Nekem 2 giga ramom van, és a 30 fps stabil.

Most már a 2 gépigényén aggódok :)
  • CptXecutor
    Találtam egy crackfixet a RELOADED változathoz. Innen le lehet tölteni akit érdekel. Leteszteltem, úgy tűnik orvosolja a problémát!
  • CptXecutor
    Hm...hát nem tudom, ha az eredetivel nincs gond, akkor lehet a crack zavar bele....a "crash" nálam azt jelenti hogy kilép a játékból mindenféle hibaüzenet nélkül.
  • Grrrrrrr
    Mi az a Crash?

Az én eredeti játékommal nem volt gond, a 2 GB RAM-mal szépen 1280x1024-en is szépen elment. Én azt a lépegetőt lekardoztam. Nem futottam el előle.
  • CptXecutor
    Félig-meddig rájöttem a dolgok miértjére azt hiszem. Nagyon egyszerű: SZAR a forráskód, ahogyan átírták konzolról PC-re. Frissítettem az összes drivert, beállítottam XP-kompatibilisre, és rendszergazdaként futtattam, de még ez sem oldotta meg a gondot 100%-osan. Gyanítom, hogy főleg azok a részek veszélyesek, ahol "interaktív" részek vannak. Pl ahol én vagyok az AT-ST-nél is van egy ilyen rész, ami előre koreografált, és valamiért ez a rész mind a 3 Gb ramomat felzabálja, és amikor telítődnek a Windows bezárja a programot. Azt, hogy a ram telítődik onnan tudom, hogy láttam mikor kidobott a memória kihasználtságomat, ami 99%-on volt abban a pillanatban....elég gáz, és nem lehet vele mit kezdeni. Lucas-éket jól picsán kéne rúgni, hogy csináljanak neki patchet és ne szarják le a PC-seket...
  • CptXecutor
    Visszaolvastam, láttam másnak is volt ilyen baja....nem hinném hogy a 3G RAM kevés lenne hozzá, de megpróbálok pár dolgot...
  • CptXecutor
    Sziasztok!
    Kezdek begolyózni, úgyhogy gondoltam ide írok mielőtt letörlöm a picsbe az Unleashed-et, ami most már nagyon kezd az agyamra menni. Az elején járok a TIE factory-ban, és bejutottam egy terembe, ahol van egy AT-ST. Semmi gondom nem lenne, ha a játék nem crashelne folyamatosan....Ha felkapok valamit hogy hozzá vágjam azonnal crash, ha megpróbálok feljutni és elpucolni, nincs rá elég időm, és megint crash...Nem eredeti a játék, de nem hinném, hogy ez a baja. Konzolról írták át a nagyeszű Lucas-ék, ennél szarabbul nem is csinálhatták volna...komolyan mondom gyűlölöm az összes szar PS-t X-box fost meg minden létező konzol szart! Semmilyen patchet vagy fixet nem találtam hozzá ami ezt a hibát javítaná...nem tudom másnak jelentkezett-e már ez a hiba, és ráadásul nem csak ezen a részen, korábban mikor ki kellett volna húznom a falból egy elemet hogy felugorjak rajta, mindíg crashelt ha kihúztam. Úgy kellett összeépítgetnem egy alkalmatosságot hordókból hogy feljussak...
  • Grrrrrrr
    ehhh.. rombolóra kerestem....
  • Grrrrrrr
    A fórumbeli kereső nem adott rá választ, és van itt 3000 hsz. Hány napig böngésszek?
  • Julius Caesar
    Olvasgass vissza, kb 6 ember írta le 80x a választ :)
  • Grrrrrrr
    Üdv! Rákerestem a fórumban a rombolóra. Sajnos nem adott választ a problémámra. Az odéig oké, hogy ki kell nyírogatni a TIE-ket, ez most már megy. Valamennyire le is húztam. Nekem most a romboló orra jobbra lent van. Mutatja is, hog toljam felfele az egeret, és nyomjam az "A" gombot. Csakhogy egy idő utánaz "A" már nem világít, olyan színű, mint a "D", és az egér felfele nyila is eltűnik. Mégsem ajánlja fel az "S" betűt, amivel eddig húztam lefele. A "D" mögött vörösses kis árnyalat van, miko lefele húzhattam, ez zöld volt. Valamit nem jólértelmezek szerintem.
  • Julius Caesar
    Az egész portolása egy szánalom...
  • Fenrir
    Hmm, eléggé szánalom, hogy csak így lehet feltenni.
  • Evin
    Annyi nem elég. Mondom, hogy a Temp könyvtárba törölgess utána a telepítés közben.