Star Wars: The Force Unleashed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CDGalaxis-ban még kapható.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
de ez nem olyan játszhatatlan laggolás, hanem iszonyatosan piciket de a játékot beromira lelassítja kb. a felére. csináltam a mentésrõl (még a laggolás elõtt) egy másolatot, újratelepítettem a játékot, (persze hibásan telepítette, mármint a bónusz pályák nincsenek) és a mentéssel ugyanúgy laggol mint elõtte. és a gépre ne is gondoljunk mer 4 GB rammal biztos hogy simán fut. szóval nem tom hogy mi a baja.
mellesleg komolyan hibásan telepít. nemcsak a bónusz pályákkal van gond hanem egyszer bementem az options-be a fõmenüben és mikor kijöttem nem volt semmi csak ugye a mozgó háttér de semmi ilyen hogy new game vagy extras, semmi.
erre mentem tovább két pélyát és úgy laggolt hogy nagyon aprókat de mintha lassabb lenne sokkal közben folyton laggol. erre nem tudtok valamit ? (egyébként tegnap újra felraktam és belerakta a bónuszpályákat. levettem a laggolás miatt, ugyanarról a CD-rõl visszaraktam és már nem rakta bele a 3 pályát. ez meg mi a ráktólvan ?)
Nekem 2 giga ramom van, és a 30 fps stabil.
Most már a 2 gépigényén aggódok 😊
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Az én eredeti játékommal nem volt gond, a 2 GB RAM-mal szépen 1280x1024-en is szépen elment. Én azt a lépegetõt lekardoztam. Nem futottam el elõle.
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
Kezdek begolyózni, úgyhogy gondoltam ide írok mielõtt letörlöm a picsbe az Unleashed-et, ami most már nagyon kezd az agyamra menni. Az elején járok a TIE factory-ban, és bejutottam egy terembe, ahol van egy AT-ST. Semmi gondom nem lenne, ha a játék nem crashelne folyamatosan....Ha felkapok valamit hogy hozzá vágjam azonnal crash, ha megpróbálok feljutni és elpucolni, nincs rá elég idõm, és megint crash...Nem eredeti a játék, de nem hinném, hogy ez a baja. Konzolról írták át a nagyeszû Lucas-ék, ennél szarabbul nem is csinálhatták volna...komolyan mondom gyûlölöm az összes szar PS-t X-box fost meg minden létezõ konzol szart! Semmilyen patchet vagy fixet nem találtam hozzá ami ezt a hibát javítaná...nem tudom másnak jelentkezett-e már ez a hiba, és ráadásul nem csak ezen a részen, korábban mikor ki kellett volna húznom a falból egy elemet hogy felugorjak rajta, mindíg crashelt ha kihúztam. Úgy kellett összeépítgetnem egy alkalmatosságot hordókból hogy feljussak...
Amúgy tényleg megnõttek a játékok, lehet ideje lenne egy 1 terás vinyót vennem, és ahogy elnézem, azt is be fogom lakni pár hét alatt.
Murphy törvény: ha n gb-os adattárolód van, akkor n*1,5 gb-ra van szükséged.
A 400 megás peccs esete:
The rollback thing happens because of lack of space, the updater takes about 18gb of HDD… make sure your Windows (or wherever you have your temp folder) Hard Drive has about 30 gb before updating.
Hogy a jó qrva anyjába csinál 400 megából 18 gigát ami után kb 4 giga lesz a tényleges peccs????????????????
A halál csupán a kezdet...
A halál csupán a kezdet...
de ha nem válik be semmi akkor hatalmas kínok között megpróbálkozom a reinstallal <#szomoru1>#szomoru1>
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
geri98: ha mindig ugyanott dob ki akkor ott sztem valami szoftveres gond lesz vagy memória hiba. Futass memtestet, meg próbáld új winnel 8ha neked megér egy reinstallt).
A proceszorom: AMD Athlon +1600 512 ram 256 vidkártya xD szerintetek ?
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
az a probléma hogy a játék bizonyos helyeken kidob a desktopra még csak annyit se mond hogy nyekk pl.: ott dob ki amikor a vödör átszúr, úrjarak és amikor belökök egy ajtót akkor hegesztenek egy ajtót és amint odamennék a hegesztõ birodalmihoz és átmennék az ajtón kész kidob. nem tudna valaki segíteni ? elõre is köszi!
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Az lenne a kérdésem hogy az normális hogy amikor eltalálok valakit egy pillanatra megáll az animáció?
Meg a kis zöld gömböcök is nagyon idegesítõek mikor kinyiffan valaki. Ezt nem lehet kikapcsolni?
Van egy bazi részletes grafika aztán ilyen dolgokkal teljesen tönkrevágják.
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
Amúgy isncs jó és sötét oldal, egy, azaz egy Erõ van, a felhasználás célja a lényeg. (Unifying Force). HA a cél megkívánná és jedi lennék, én simán hazsnálnék villámokat, persze nem kínzásra, hanem pl önvédelemre. Az más kérdés hogy a velejáró hatalom nagy kísértés 😊
metalmilitakid: szerintem ennyi love storyval még semmi gond. Sõt, valahogy kicsit jobban emberivé teszi a hõsünket. Ettõl lányok úgyse fognak vele játszani, SW fanek meg kibírják...
ACER Aspire 5738ZG
A végét illetõen én sem tudtam, hogy van két befejezés. A jó oldal jött befejezése sikerült nekem, de Vadert azért szívem szerint levágtam volna.. Baromságnak tartom, hogy ha megölöm Vadert, azzal a játékban automatikusan a sötét oldal képviselõje leszek. Én bizony kinyírnám Vadert és az uralkodót is, majd szabadúszóként jóakaró lennék. Amolyan törvényen kívüli törvényszolgáló. Az uralkodót életben hagyni nagy veszély, hiszen manipulálja a humanoid fajok gondolatait.
(Érdekes, nõvéremnek a legjobban az Episode II tetszett... Vajon miért...)
ACER Aspire 5738ZG
Ha valamire rosszul emlékeznék, kérlek szóljatok!
ACER Aspire 5738ZG