Star Wars: The Force Unleashed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

adios
kicsomagolod.

Sziasztok gondolom sokan irták de nemtok menteni mert nemengedi.Erre a problémára van valami megoldás(ZoneAlarm a vírusirtóm nemtom számít-e)
Szasztok! lenne 1 problémám,töltöm lefelé az sw tfu use-t belenéztem a mappájába és ott van benne hogy dvd 1 ill 2 belenéztem és csak sok könyvtár fájlt látok.ezt hogyan kellene feltelepíteni?
mascarun
Keress másik Crack-et! Az megoldja a problémád!

Mitõl lehet az, hogy van egy pont a játékban, ahol egyszerûen befagy...kiír egy hibaüzenetet, hogy a játék mûködése leállt és ennyi...volt már ilyen velem, hogy a pálya egy bizonyos pontjához ha elértem ott befagyott és nem is egyszer...de most már vagy 6odszor csinálom meg ugyan azt a részt és nem jutok tovább...valami ötlet?
Evin
Új játék/New game.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Sziasztok
Az elsõ végigjátszás után hol, melyik menüpontból tudom elindítani a bonus pályákat?
(A játék telepítése után lehetett választani: Tatooin stb.)

Köszi a türelmes válaszokat

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Miért nem tudom elindítani?
feltelepítettem. felmásoltam a cracket, betöltöttem a mini imaget, még sem csinál semit, még az indítóképernyõt sem tölti be, egyszerûen csak a homokórázás után semmi.

<#fejvakaras>

Julius Caesar
Elõfordulhat.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Ennek októberben valóban kijön a 2.része PC-re ???

hát figyelj amikor new game-t kezdesz kijön a kampány választás ? (ugye a force unleashed meg a három bónuszpálya)
sziasztok srácok! lenne egy problémám. remélem tudtok segíteni. feltelepítettem a játékot, meg crack-eltem, de nem akar elindulni. rámegyek exére, elindul, bejön a menü, elindítok egy new game-t, elindul az intro, és egyszer csak kilép magától. semmi hibaüzenet, se semmi. remélem van rá megoldás, jólenne játszani a játékkal. elõre is kösz a segítséget 😊

éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore

lenne egy kérdésem

már végigtoltam iszonyú jó egy játék, de a jedi templomos bónuszpályán a végén mikor el kell gyepálni "saját magadat" néha (nem is nagyon néha) csinál olyat hogy csak úgy egyik pillanatról a másikra azt veszem észre hogy csak úgy repkednek ki belõlem az élet gömbök vagy mi a francok belé, és ez addig van amíg full életrõl le nem viszi kb. 0,1 százalékra az életem

ez normális ? <#conf>
Hali!

Van egy kis gondom ezzel a játékkal. 1.2 patch fel van téve, win7 64bit-et használok. A játékban nekem úgy tûnik van mentési lehetõség, van rá jópár üres slot. Namost eddig a játék során akárhol mentettem el én magam, sz*rt sem ért, mivel mindig azt tölti be ha meghalok, amit automatikusan ment el... Ez miért van így? További gondom, hogy a második pálya végén járok, ennél a rohadék póklábú Kazdan Paratus-nál. Egy darabig gyalulom, aztán odatranszportálja a roncsszörnyet, azt is elintézem, aztán csapkodom villámokkal mint állat a pálya szélérõl, gyönyörûen lemegy az életerõ csíkja üresre, a kisköcsög eltûnik, és nem történik semmi hiába várok, ugrálok nem kerül elõ, nem megy semmi... Ilyenkor mi van? valakinek 5let?

Intel Core 2 Duo E8400, Gigabyte Radeon HD 4850, Gigabyte GA-EP35-DS3L, GeIL 4 x 1 GB Ultra Dual Channel Kit, 800 MHz DDR2

Nyitottam a második résznek is témát.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

xp alá elég a 3gb is
majd a ddr3 memóm 4 lesz😊

köszi!

SZilaJMaGGoT
El, bár fura nekem az a 3 giga ram, mért nem 4?

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

dupla sry!
elmenne a gépemen?vélemény?

Steamen megint 7.5 euró a játék, elvileg csak a mi napon.

The Protector
Igen.van már patch ami javít az optimalizáltságon és lejjebb lehet venni vele a grafikát.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Hunter of Deer
Helloka! már ezer éve nem jáccottam a játékkal, csak érdeklõdnék hogy adtak e már ki valami patchet hozzá hogy ne akadjon a jó gépeken is.
köszike!

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

ja jó bocs azt hittem elírták...

bár az az idézõjel nekem is gyanús volt
Evin
Nem érti szarkazmust, vagy ilyen.

morvaigaben
Azért is van ""-be írva, mert szar portolás 😄😄

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

Dejó! Uhh, én még 12 évesen c64 géppel nyomtam. <#vigyor5>
tudtommal sith-nek szokták írni<#nezze>
mellesleg észrevettétek hogy itt a topik tetején lévõ kép alatt a gépigény linkbe ez van írva ?: Ultimate SHIT edition ? magyarul: végsõ szar kiadás ??? hm... elég furcsa
csak egy szó:mák 😄
morvaigaben
Nekem mikor hogy...Ált. mozognak vele együtt a "darabok" de néha meggondolja magát és azt veszem észre hogy merev <#idiota>
Másik: szerintem nagy szerencsém van, mivel nekem semmi patch nincs fent (szal az 1.0-ás verzsön) Semmi lag, vagy fagyás és simán megy 30 fps körül, pedig laptop <#eplus2>

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

hát akkor nem hiszem hogy az 1.1-es segítene, de ha be tudnál egy eredeti exe-t linkelni én tesztelném 😄
Julius Caesar
Nekem 1.2 van fent, és ugyanúgy merev. nemtom mért.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

patchelni szeretném mert már idegesít a merev ruha 😄
valaki be tudna linkelni egy nem fizetõs eredeti exe-t ? nem akarom levenni és újra felrakni a játékot mert félek hogy újra az lesz mint a #3148-ban megköszönném
Achmed927
A laggot mitõl lehetne megoldani ? A patch nem segít mert felül sem írja az alapot.

de amúgy mikor kiválasztod a save slotot akkor neked sem enged kampányt választani ? mármint hogy egyszerûen kihagyja a kampányválasztási képernyõt ? mert nekem így volt...
igen nekem is volt ilyen problémám...

azon még a crackfix sem segít... sajnos <#nemtudom>

de nekem csak egy idõ után volt ez, szerintem ez azért van mert valamiért hibásan telepít de nem vagyok ebben szakértõ csak 12 vagyok XD

Evin:kösz hogy eszembe juttattad a rendszert amitõl eszembe jutott az XP sikeresen végigtoltam jó volt bár a bossfight-ok elég idegesítõek voltak az hogy õ persze mindig kivédi a csapásaidat mindig elesel, mindig megsebez, õrület... de amúgy még mindig játszható, habár néha kostümcserénél kidob meg amikor átmész egy másik erába pl.: a bossfight erába, de nem vészes mert mikor újra bekapcsolom már nincs vele gond, szóval kösz a segítséget...mégegyszer 😄
Evin
Vagy nem elég alá a géped, vagy valamelyik driver talán elavult.
Vagy próbáld ki 1.2-vel.

Szasztok!
Van egy problémám.... felrakom a gémet, lepatchelem az 1.1-el, lecrackeltem, de még így is általába ha elindítom a játékot, nem akarja betölteni a menüt... csak pontokat ír, jelezve hogy tölti(gondolom én). de néha-néha betölti a menüt... akkor nyomom az új játék>stb, stb... és amikor írja a sztorit, a szöveg felénél leál, és hibát ír ki... 1x tovább ment, akkor már láttam 2-3 csillagrombolót, de mivel reggel volt, és mindenki alut, le akartam halkítani a hangot a billentyûzeten... amivel talán lenyomtam a bejátszást, elsötétült a kép és SEMMI. csak egy enyhe zúgást adot ki a játék.... bezártam, aztán újra el kezdõdõdtek az elõbbiek.... miért van ez? ha valaki tuggya a választ, és leírja annak elõre kösz
Evin
Ha csak a Temp mappán belül törölsz, aligha. Én havonta, vagy ilyen esetekben mindig üresre törlök. Persze nem minden törölhetõ, de az a pár maradt fájl nem foglal sokat.

Achmed927
Crack nincs felrakva.
Onnan ugye semmit nem lehet letörölni ami a gép kárára mehet ?

Evin
1.NE legyen felrakva a játékra crack!
2.A Windows Temp könyvtárába belépve és törölgetve a telepítés folyamán létrejövõ fájlokat, akár 5-10GB szabad hellyel is fel lehet rakni a javításokat.

Achmed927
Sõt. Most néztem hogy magát az 1.1-es patchet sem rakta fel. :S Pedig azt írja hogy fennvan. :S

Achmed927
Haligali.
Kellene 1 kis help. Leírnám a gondomat:
Felraktam a gamet, az 1.1 patch-et gond nélkül. Van most 20 giga helyem a C-n. De mikor fel akarnám rakni az 1.2 patchet (megoldja a laggomat) állandóan az utolsó csíknál ezt írja ki : preformancing rollback és elindul visszafele és leáll a telepítés. Már nem tudom mit töröljek a C-n hogy legyen helyem. Egyáltalán mi a fasz köze van a D-re felrakott játékhoz hogy mennyi hely van a C-n ? Miért oda rakja a patcheket ? Kicsit sok egymás után 5x végigvárni mindent. Ha valakinek van vmi ötlete szívesen várom.
AMúgy menne az 1.1 patchel is a game, de laggol, szaggat a játék. Olvastam hogy az 1.2 patch megoldja a laggomat.
Thx a helpet.

Üdv

és kösz az infót a boltról. ha nem megy akkor megnézem. de a bolt után tényleg nincs valami biztosan beváló ötletem.
amúgy most próbálom XP-n és ráraktam a crackfixet és egyelõre hiba nélkül megy. de még nem nagyon iszom elõre a medve bõrére mert még csak a kotás pálya. de remélem mûkszik majd 😄
Evin
Akkor meg talán hardverhiba, vagy tényleg a crack. Én az 1.0-st hibamentesen végigjátszottam, nem eredetiben.

Imhol
Lehet, hogy csak BP-en van üzlet.

de ha rendszer alatt operációs rendszert értesz akkor nem hiszem, mert a gépemen lehet indításkor választani XP és 7 között és már megpróbáltam XP-n de ott is ugyanez
és egyébként szerinted mi zavarhat be neki ? úgyértem milyen fajta program ?
köszi ! 😄 van ilyen bolt budapesten ? mennyibe kerül a force unleashed ?