3233
-
bonier5vin #3193 http://www.youtube.com/watch?v=TGbl2amNqF4 itt a rendes video bocs nemtudom mi ez a táncos -
bonier5vin #3192 bocs ez rosz video
-
bonier5vin #3191 hello na ide figyeljetek ugyan ez a probléma volt 3 emberrel de nem irtok vissza nekik nekem most visszairtok remélem na nekem az a problémám hogy amikor belépek a játék ba amugy megvettem a játékot na szóval amikor belépek a játékba akkor nem csinál semmit bejön a menü semmi new game countinew semmi csak 5 pöty világit alul és valamikor amikor gyfojtába nyomom az entert akkor bejön elindul a game tölt és kilép na erre adjatok választ ha tudtok köszönöm előreis |és itt a hiba| -
Novotsik #3190 hagyd a ...--ba szar játék nem vesztesz sokat :)
am meg szedjél le egy másik verziót. Nekem ez a dark sectornál volt. -
stefan #3189 Hali!
Ha elindítom a játékot akkor csak 3-4 pont jelenik meg, nincs se new game se option se semmi.
Valaki tudna nekem segíteni.
Köszönöm -
NiGhTM4R3 #3188 Na megoldottam, végigjátszottam. Nem volt rossz játék, de a küldetések már zavaróan egyhangúak voltak (iktasd ki ezt, robbantsd fel azt) lehettek volna kreatívabbak a készítők. Rövid is volt (5:40perc alatt végigtoltam, igaz a bónusz küldetések még hátravannak)
Így egynek elment, de nem az a játék amire évek múlva is jó szájízzel gondolok.
Kezdem is a 2. részt :) -
Cat 02 #3187 Lol, én is pont most akartam kérdezni, elvileg beviszed középre és felhúzod az orrát és akkor tudod lehúzni, de nagyon wtf rész, mert ugye egérrel picit parás felhúzni az orrát... -
NiGhTM4R3 #3186 Hali
Elakadtam, néztem videós végigjátszást de csak konzolosat találtam.
Szóval a csillagrombolót kell magammal húzni az erővel, vagy mit, pontosan nem értem mi ott a feladat. Jönnek a cirkálók, azokat likvidálom akkor utána megjelenik az 'A' és 'D' (vagy S?) gombok és az egérrel mutatja merre álljon a hajó. Beállítom, hogy zöld legyen de utána akármit nyomok semmit nem csinál, csak ha piros akkor nyomkodom össze vissza és kezd el 'erőlködni'.
Ezt a részt valaki elmagyarázná? fél órája szenvedek ott, de nem értem. :D -
#3185 Elég az 1.2 -
simonl #3184 Sziasztok kis padawanok:)
A játék telepítése után mindkét patch -et fel kell tenni szépen sorban vagy elég az 1.2 -es ?
Köszönöm a türelmes válaszokat.... -
#3183 kicsomagolod. -
Rewerse #3182 Sziasztok gondolom sokan irták de nemtok menteni mert nemengedi.Erre a problémára van valami megoldás(ZoneAlarm a vírusirtóm nemtom számít-e) -
markuci0 #3181 Szasztok! lenne 1 problémám,töltöm lefelé az sw tfu use-t belenéztem a mappájába és ott van benne hogy dvd 1 ill 2 belenéztem és csak sok könyvtár fájlt látok.ezt hogyan kellene feltelepíteni? -
#3180 Keress másik Crack-et! Az megoldja a problémád! -
MPCrazyus #3179 Mitől lehet az, hogy van egy pont a játékban, ahol egyszerűen befagy...kiír egy hibaüzenetet, hogy a játék működése leállt és ennyi...volt már ilyen velem, hogy a pálya egy bizonyos pontjához ha elértem ott befagyott és nem is egyszer...de most már vagy 6odszor csinálom meg ugyan azt a részt és nem jutok tovább...valami ötlet? -
#3178 Új játék/New game. -
simonl #3177 Sziasztok
Az első végigjátszás után hol, melyik menüpontból tudom elindítani a bonus pályákat?
(A játék telepítése után lehetett választani: Tatooin stb.)
Köszi a türelmes válaszokat -
haata #3176 Miért nem tudom elindítani?
feltelepítettem. felmásoltam a cracket, betöltöttem a mini imaget, még sem csinál semit, még az indítóképernyőt sem tölti be, egyszerűen csak a homokórázás után semmi.
-
strebacom #3175 -
#3174 Előfordulhat. -
strebacom #3173 Ennek októberben valóban kijön a 2.része PC-re ??? -
Geri98 #3172 hát figyelj amikor new game-t kezdesz kijön a kampány választás ? (ugye a force unleashed meg a három bónuszpálya) -
krys002 #3171 sziasztok srácok! lenne egy problémám. remélem tudtok segíteni. feltelepítettem a játékot, meg crack-eltem, de nem akar elindulni. rámegyek exére, elindul, bejön a menü, elindítok egy new game-t, elindul az intro, és egyszer csak kilép magától. semmi hibaüzenet, se semmi. remélem van rá megoldás, jólenne játszani a játékkal. előre is kösz a segítséget :) -
Geri98 #3170 lenne egy kérdésem
már végigtoltam iszonyú jó egy játék, de a jedi templomos bónuszpályán a végén mikor el kell gyepálni "saját magadat" néha (nem is nagyon néha) csinál olyat hogy csak úgy egyik pillanatról a másikra azt veszem észre hogy csak úgy repkednek ki belőlem az élet gömbök vagy mi a francok belé, és ez addig van amíg full életről le nem viszi kb. 0,1 százalékra az életem
ez normális ? -
shootme99 #3169 Hali!
Van egy kis gondom ezzel a játékkal. 1.2 patch fel van téve, win7 64bit-et használok. A játékban nekem úgy tűnik van mentési lehetőség, van rá jópár üres slot. Namost eddig a játék során akárhol mentettem el én magam, sz*rt sem ért, mivel mindig azt tölti be ha meghalok, amit automatikusan ment el... Ez miért van így? További gondom, hogy a második pálya végén járok, ennél a rohadék póklábú Kazdan Paratus-nál. Egy darabig gyalulom, aztán odatranszportálja a roncsszörnyet, azt is elintézem, aztán csapkodom villámokkal mint állat a pálya széléről, gyönyörűen lemegy az életerő csíkja üresre, a kisköcsög eltűnik, és nem történik semmi hiába várok, ugrálok nem kerül elő, nem megy semmi... Ilyenkor mi van? valakinek 5let? -
MaRee #3168 Nyitottam a második résznek is témát. -
ProEvoFan #3167 xp alá elég a 3gb is
majd a ddr3 memóm 4 lesz:)
köszi! -
#3166 El, bár fura nekem az a 3 giga ram, mért nem 4? -
ProEvoFan #3165 dupla sry!
elmenne a gépemen?vélemény? -
ProEvoFan #3164 Steamen megint 7.5 euró a játék, elvileg csak a mi napon. -
#3163 Igen.van már patch ami javít az optimalizáltságon és lejjebb lehet venni vele a grafikát. -
#3162 Helloka! már ezer éve nem jáccottam a játékkal, csak érdeklődnék hogy adtak e már ki valami patchet hozzá hogy ne akadjon a jó gépeken is.
köszike! -
Geri98 #3161 ja jó bocs azt hittem elírták...
bár az az idézőjel nekem is gyanús volt -
#3160 Nem érti szarkazmust, vagy ilyen. -
#3159 Azért is van ""-be írva, mert szar portolás :D:D -
vg #3158 Dejó! Uhh, én még 12 évesen c64 géppel nyomtam. -
Geri98 #3157 tudtommal sith-nek szokták írni -
Geri98 #3156 mellesleg észrevettétek hogy itt a topik tetején lévő kép alatt a gépigény linkbe ez van írva ?: Ultimate SHIT edition ? magyarul: végső szar kiadás ??? hm... elég furcsa -
Geri98 #3155 csak egy szó:mák :D -
#3154 Nekem mikor hogy...Ált. mozognak vele együtt a "darabok" de néha meggondolja magát és azt veszem észre hogy merev
Másik: szerintem nagy szerencsém van, mivel nekem semmi patch nincs fent (szal az 1.0-ás verzsön) Semmi lag, vagy fagyás és simán megy 30 fps körül, pedig laptop