Star Wars: The Force Unleashed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grebber,neked is csak nagyon alacsony felbontásban nem szaggatnak a videók?
Mert nekem elég erõs gépem van és mégis akad a videó,meg alatta a hang.😞
nem e galaxis-iXD

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

grebber
Nem hiába hisz nem evilági Smallvillebe sem volt az!<#nevetes1>

Next PC upgrade: 2022

nah sikerült! Zsíííír!
Nagyon erõs gyerek ez a mi fõhõsünkXD

Váááááá hogy a francba kell leszedni a csillagrombólóóóót?
Mire megforgatom és elkezdeném lehúzni (már balról jobbra...) akkor jönnek a cirkálók és szétlõnek:S

Srácok nincsen razoros crack?? vagy valami ami jó mert ez a reloaded-el már a tököm kivan. mikor karaktert akarok váltani mindíg kidob....
Köszi a felvilágosítást. Így már érthetõ ez a rész is.<#eljen>

gallardo
köszi. épp hogy leírtam pont megtaláltam az ajtót. most a Vader-rel szívok.

gallardo
üdv! már 3 órája a halálcsillagban, "szuperlézeres" pályán szopok. már túl jutottam a forgó gyûrûkön be abba a nagy terembe ahol vannak a kék sugárliftek. kinyirtam ott mindenkit de onnét nem találom a kivezetõ utat. a sárga nyilak meg azt mutogatják hogy menjek vissza a gyûrûkhöz, de ott már nincs semmi.<#help>

Miley Cyrus
Gamecopyworld-röl szedtem egyet..de azzal sem megy:/

CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD

elitehun
Próbáld a Crackfix-et
Miley Cyrus
Sziasztok!
Nemtudom h van-e WaReZ..szal ne kövezzetek.
Leszedtem a játékot -Ok
Felraktam(3ora alatt o.O') -Ok
Crack stb... -Ok
Elindit -Ok
New game, szint stb.. -Ok
Beadja az SW-s hülyeséget(sárga szöveg) -Ok
Nyomok vmit h tekerjen erre meg kilép hibával:S
Win7 Ultimate-em van.
Vki help?:/

CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD

elitehun
Nem azért mert én is összeszedem de nem keresem direkt. Egyébként egyszer volt egy a falban is de semmi jel nem utalt rá hogy ott van csak véletlenül felrobbantottam egy hordót és láttam hogy kirobbant a fal is 😛
mert az benne a kihívás.. :p

elitehun
Nem értem hogy mért szórakozik mindenki a holocronokkal. Ha mert a játék végén úgyis mindent megkapunk <#szomoru2>
ölte akart lenni, sry.. :/

a négykezû ócskavas nem ülte meg, a csúcsfej megmentette..

a többi meg wookipédán rajta van:
"Miután Anakin megjött a hírrel, hogy Palpatine a sith nagyúr Shaak Ti-re bízták a feladatot, hogy megvédje a Templomot, míg Windu,Kit Fisto,Saesee Tiin és Agen Kolar mester elmennek feltartóztatni a Sith Lordot. Percekkel a parancs életbelépése elõtt Ti mester találkozott Anakinnal aki épp Windunak indult segíteni. Shaak Ti megpróbálta visszatartani az ifjú jedit, de õ arra hivatkozva, hogy õ a Kiválasztott elindult.

Shaak Ti ott volt a Templom elesésekor. Tudva, hogy nem lehet ellenfele Darth Vadernek és az 501-es Légiónak, elhagyta a Coruscantot és a Feluciara ment, ahol Jedi társait Aayla Securat és Bariss Offeet már megölték. Kicsivel késõbb találkozott a Jedi Maris Brooddal, aki bosszút esküdött Vader ellen. Shaak Ti felajánlotta neki, hogy rejtõzzenek el a Felucian, ahol õ felkészítheti Marist, hogy végezzen Vaderrel és annak titkos tanítványával. Ám a tanívány, Galen Marek Vader utasítására a bolygóra ment, végül megtalálta és megölte Shaak Ti mestert."

azt is beraktam próbáltam rengeteg helyrõl de nem ment yasuval is próbáltam de azzal e sikerült
Azt én is láttam, de nem akartam elhinni. Idõ szerint nem értem mit keres ott. Elvileg itt már Han Solo vagy Lando tulajdonában volt.

Én is végig vittem már, jó kis játék végülis. Engem a történet fogott meg a leginkább, az nagyon bejön. Bár Shak Ti úgytom már a harmadik részben meghalt, 2 verziót is láthattunk. Mikor Grevious öli meg, és amikor Anakin. Furcsa hogy most mégis itt van.

Lobsterman
No elkezdtem a játékot. Egy kis vélemény az elsõ benyomásokról.
A grafika szép, a fizika valami fantasztikus. Sztoriból eddig sokra nem jutottam, de érdekesnek tûnik elsõ körben. Játékmenet egész jó, viszont az irányítás valami förtelem egér-bill-el, fõképp a tárgydobálás és a célzás az ami egyáltalán nem mûködik. Az elején Vaderrel már olyanokat pörköltem az ellen mellé hogy hihetetlen, az hogy nem tudok hozzávágni egy ládát egy csomó emberhez mert elröpül mellettük/felettük kicsit idegesít. Kontrollerem 2 napja jött meg szóval azzal még inkább nem tudom irányítani de az már saját hibám. A menü szintén nagyon csúnya szerintem, és olyan érdekes a bill kiosztás. Az hogy a [ ] gombokkal lehet oldalra lépni a menüben annyira konzolos hogy már fáj. És a beállításokat miért csak játékon kívül lehet intézni(grafika, irányítás)? Továbbá 4:3-as monitorom van de a videókon simán látszik hogy 16:9-re csinálták mert meg van nyúlva a kép bennük. Tudom ezek nem olyan nagy dolgok, de könyörgöm. 1 éve jelent meg a játék konzolokon. Olyan nehéz lett volna egy rendes PC portot összehozni? Így visít róla hogy pár hét alatt összedobták, 2 pénzhalom számolása közben.
Szóval eddig a véleményem: színes-szagos, tetszene, ha nem kiabálna az arcomba minden sarkon az hogy ez egy átlagos konzol átirat.

én most jutottam el nagynehezen a 3. pályára.. 😄DD
(van 1-2 holocron amit nagyon kell keresni, vagy trükközni hozzá de a többség könnyen megtalálható)

2.pálya végén fém Yoda.. xD

Dark Messiah
hy all, valaki nem tudja nekem megmondani hogy a kékégbe lehetne össze kapni az összes "HOLOCRONE"-t? azokat a sárga meg piros cumókat amiket ilyen 'extraként' lehet összeszedni......rohad idegesítõ hogy az elsõ pályát már köbö 6-szor kezdtem elõrõl, és még mindig nem találom az uccsó kettõt, a 15-bõl 13 megvan......na de még van pár pálya........omfg<#help><#gunyos1><#szomoru1><#szomoru1><#guluszem1>

Concentration, focus, that is all. The aptitudes come, the tools forge themselves

ac
crakfix

Ben007
256-os vagy 512-es?

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

dehogy, ott van lávába.. simán kilehet húzni.. még a millennium falcon is ott van egy szemétkupacba.. xD

hello tudna nekem egy jó crack fixet ajánlani amivel nem észlel hibát a tfu.exe
DarkSector
jah értem...
jaja.
de kicsit csonkitott a textúrákon, vagy lehet bug csak, nemtuom...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
a fénykarddal.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
nem 9600gt?
mert régebben még arról volt szó, de az akkor is 9xxxes.

POI33
Kazdan Paratus-t? Hogy lehet a legkönnyebben kinyírni?

janem.. sry.. 9500gt.. 😄

8500gtvel 1024ben tökéletesen megy.. 😄

hmm?

DarkSector
péntsoppos...😄

DarkSector
hááát.
havernak van 8600gt-je nem valami nagy kari.

roncstelepen nem tudtam kihúzni az xszárnyút a lávából 😄

DarkSector
értem ne is vegyél, nem azt mondom csak nem tudhatod így, hogy x360joy-al mennyire könnyû...😄

800x600ban szerintem szépen kéne menjen.. 😊

Elég a gépem hozzá? Mert azt írtáktok többen nem kell akkora gép neki, mint amekkorát írnak.
Intel Core 2 Duo 2,2, GHZ
Nvidia 8600 GT 256 mb
2 GB ram
elsõ pályán csak nekem fagy amikro ki kell huzni 2 cuccot hogy fel lehessen ugrani?

May the force serve you well!

Beállítható toggle-ra, az optionsban de hidd el az tényleg borzalmas.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Magiszter
Dart Vader nem tud futni, az Aprantice már csak futni tud...
Az átvezetõk nem 16:9-es monitoron valóban hülyén néznek ki. Már 16:10-nél is olyan furán nyúlánk mindenki.
Az irányítással nekem viszont semmi bajom. Az alap kiosztás teljesen jó szerintem. Persze a target lock lehetne toggle is, de így sem gáz.

Shep
Na megnéztem én is a játékot és annyira nem ájultam el tõle. A hangok nekem olyan tompák, a grafika nem rossz, de a videokat nem wide monitoron játszva széthúzza és tök bénán néz ki. A karakterek úgy mozognak, mint akik karót nyeltek és csak a lábuk tud mozogni, tök idétlen az egész. Futni nem lehet? Az irányítás is olyan bénácska. Az meg, hogy átállítom a gombokat akkor külön figyelmeztet, hogy hé haver az alapértelmezett gombok lesznek a játékban feltüntetve, egyszerûen szánalmas.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

procilimites a játék hiába állítgatnád a grafot

fotográfik kolomp edisön :D

elitehun
Nem lehet sehol se módosítani.
DarkSector: Nincs x360 joy-om csak sima gamepad-om. Ezért meg nem veszek mert nekem így is tökéletesen megfelel 😄
DarkSector
háát ahol a save game is...:d természetessen.

Láttam ,már többen feltették a kérdést, de válasz nincs: HOL VAN AZ A CFG FILE, AMIVEL MÓDOSÍTHATJUK A TÖBBI GRAFIKAI BEáLLíTÁST???????<#nemtudom>(bocs a kiabálásért, de már nagyon elegem van a 10-15 fps-bõl....)
DarkSector
jah értem, de x360 joy-al probáltad már?

elitehun
Sokkal jobb 😛
Egyébként ez s emberfüggõ, mert nekem pl sokkal kényelmesebb egérrel.