Star Wars: The Force Unleashed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert nekem elég erõs gépem van és mégis akad a videó,meg alatta a hang.😞
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Nagyon erõs gyerek ez a mi fõhõsünkXD
Mire megforgatom és elkezdeném lehúzni (már balról jobbra...) akkor jönnek a cirkálók és szétlõnek:S
Nemtudom h van-e WaReZ..szal ne kövezzetek.
Leszedtem a játékot -Ok
Felraktam(3ora alatt o.O') -Ok
Crack stb... -Ok
Elindit -Ok
New game, szint stb.. -Ok
Beadja az SW-s hülyeséget(sárga szöveg) -Ok
Nyomok vmit h tekerjen erre meg kilép hibával:S
Win7 Ultimate-em van.
Vki help?:/
CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD
a többi meg wookipédán rajta van:
"Miután Anakin megjött a hírrel, hogy Palpatine a sith nagyúr Shaak Ti-re bízták a feladatot, hogy megvédje a Templomot, míg Windu,Kit Fisto,Saesee Tiin és Agen Kolar mester elmennek feltartóztatni a Sith Lordot. Percekkel a parancs életbelépése elõtt Ti mester találkozott Anakinnal aki épp Windunak indult segíteni. Shaak Ti megpróbálta visszatartani az ifjú jedit, de õ arra hivatkozva, hogy õ a Kiválasztott elindult.
Shaak Ti ott volt a Templom elesésekor. Tudva, hogy nem lehet ellenfele Darth Vadernek és az 501-es Légiónak, elhagyta a Coruscantot és a Feluciara ment, ahol Jedi társait Aayla Securat és Bariss Offeet már megölték. Kicsivel késõbb találkozott a Jedi Maris Brooddal, aki bosszút esküdött Vader ellen. Shaak Ti felajánlotta neki, hogy rejtõzzenek el a Felucian, ahol õ felkészítheti Marist, hogy végezzen Vaderrel és annak titkos tanítványával. Ám a tanívány, Galen Marek Vader utasítására a bolygóra ment, végül megtalálta és megölte Shaak Ti mestert."
Én is végig vittem már, jó kis játék végülis. Engem a történet fogott meg a leginkább, az nagyon bejön. Bár Shak Ti úgytom már a harmadik részben meghalt, 2 verziót is láthattunk. Mikor Grevious öli meg, és amikor Anakin. Furcsa hogy most mégis itt van.
A grafika szép, a fizika valami fantasztikus. Sztoriból eddig sokra nem jutottam, de érdekesnek tûnik elsõ körben. Játékmenet egész jó, viszont az irányítás valami förtelem egér-bill-el, fõképp a tárgydobálás és a célzás az ami egyáltalán nem mûködik. Az elején Vaderrel már olyanokat pörköltem az ellen mellé hogy hihetetlen, az hogy nem tudok hozzávágni egy ládát egy csomó emberhez mert elröpül mellettük/felettük kicsit idegesít. Kontrollerem 2 napja jött meg szóval azzal még inkább nem tudom irányítani de az már saját hibám. A menü szintén nagyon csúnya szerintem, és olyan érdekes a bill kiosztás. Az hogy a [ ] gombokkal lehet oldalra lépni a menüben annyira konzolos hogy már fáj. És a beállításokat miért csak játékon kívül lehet intézni(grafika, irányítás)? Továbbá 4:3-as monitorom van de a videókon simán látszik hogy 16:9-re csinálták mert meg van nyúlva a kép bennük. Tudom ezek nem olyan nagy dolgok, de könyörgöm. 1 éve jelent meg a játék konzolokon. Olyan nehéz lett volna egy rendes PC portot összehozni? Így visít róla hogy pár hét alatt összedobták, 2 pénzhalom számolása közben.
Szóval eddig a véleményem: színes-szagos, tetszene, ha nem kiabálna az arcomba minden sarkon az hogy ez egy átlagos konzol átirat.
(van 1-2 holocron amit nagyon kell keresni, vagy trükközni hozzá
2.pálya végén fém Yoda.. xD

Concentration, focus, that is all. The aptitudes come, the tools forge themselves
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
jaja.
de kicsit csonkitott a textúrákon, vagy lehet bug csak, nemtuom...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
mert régebben még arról volt szó, de az akkor is 9xxxes.
havernak van 8600gt-je nem valami nagy kari.

Intel Core 2 Duo 2,2, GHZ
Nvidia 8600 GT 256 mb
2 GB ram
May the force serve you well!
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Az átvezetõk nem 16:9-es monitoron valóban hülyén néznek ki. Már 16:10-nél is olyan furán nyúlánk mindenki.
Az irányítással nekem viszont semmi bajom. Az alap kiosztás teljesen jó szerintem. Persze a target lock lehetne toggle is, de így sem gáz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
fotográfik kolomp edisön :D
DarkSector: Nincs x360 joy-om csak sima gamepad-om. Ezért meg nem veszek mert nekem így is tökéletesen megfelel 😄