3233
-
Hello!
A játék kilépett memória hibával és valami READ-ra hivatkozott!
Segítsetek már mit csináljak ilyenkor? -
Knabb #2191 Csucsu lenne egy olyan kérdésem, hogy ezis rinyálni fog, ha nincs fent a vista-mon az sp1? Csak mer ezzel szívtam a gtaIV-nél is, és hogy mennyire gáz nála az hogy csak 2gb ramom van?
Köszi. -
xxxpaulxxx #2190 nincs el szarva, csak ez a legnehezebb része
amikor jönnek a cirkálók picit gyere hátrébb és úgy lődözt őket villámmal... bele fogsz jönni
Aztán a rombolót meg addig forgasd amíg meg nem jelenik az S meg az egér... aztán ha jönnek a cirkálók ne foglalkozz velük.. van elég életed... húzzad csak a csillagrombolót... ha az életed pirosra vált csak akkor kezd el villámmal osztani őket. -
Pingi23 #2189 olvastam sokan írták hogy full hdbe vagyis 1920*1080ban tolják
nekem viszont 2028*1152es a monitor
de csak 1680*1050 az utolsó állítási lehetőség
ott kéne lennie az 1680 után a full hds állításnak mint másoknál akiknek olyan a monitoruk és abban tolják a gammát -
jesssz mekkora faszás Sarlakk belseje :DDD atom :DDD -
én kiszoktam menni a szélére és amelyik vadász azon az oldalon jön azt simán csak le villámlom, így szinte el se lehet véteni. a csillagrombolót aszem harmadikra lehet leszedeni, ha gyorsan végzel a vadászokkal akkor nem lesz ideje vissza fordulni. elsőre nekem is nehéznek tünt, de így utólag már nem az. -
TDantes #2186 Adtam ennek a baromságnak még egy esélyt, de ez reménytelen. Ekkora egy nagy hülyeséget...jönnek a vadászok. Fogalmam sincs hogy szedem le őket, néha véletlenül sikerül telibe villámolni. Nem értem máskor miért nem, ott repül egy a vadászgép, egyenesen rá küldöm a villámokat, és semmi. Erő lökés...az se használ. Ám néha, a villám mégis telibe talál, és felrobbannak.
Jó, forgatom a hajót. Meddig? Merre? Aztán amint forgatom egy kicsit, vadászok vissza jönnek, a hajó meg lassan vissza fordul...mire ismét leszedem őket, lehet előről kezdeni. Hű de izgi. Végtelen játékmenet...
Ezzel a résszel, teljesen el van szarva az egész. -
Sziasztok!! tudnátok valami megoldást arra, hogy elinditom a játékot hang az van de fekete képernyő fogad... már felraktam a legújabb drivert is
előre is köszi -
xxxpaulxxx #2184 SÁÁÁÁRLEKALEGJOBBXD -
lőjjenek csak, addig húzd a hajót :), én csak akkor bujtam el amikor már pirosban volt az élet, agyoncsapsz néhány TIE.t, és ismétel.. -
Szabi1991 #2182 de utálom amikor egy lénybe kell mászkálni 
-
de nekem mire zöld lenne addigra már ott vannak tigek vagy mik és lönök már:S -
nekem sem irta ki a "S"-t amikor közel volt, mozgattam kicsit felvele, meg összevissza az egeret aztan megjelent.... szívtam vele. -
Hello sziasztok!
Lenne egy kérdésem hogy lehet valahogy tul jutni a csillag rombolos pályán amikor az erö használatával lekell huzni a földre. Szerintem már csak egyszer vagy kétszer kéne csinálni de egyszerüen nem megy.
Légyszi segitsetek. -
nah, kivégeztem... nekem nagyon bejött :D -
a három karikát beállítod függőlegesbe, egynás mellé, akkor nem pörögnek tovább és át tudsz ugrani a másik oldalra. -
janik #2176 A halálcsillagos pályán és ott van 1 olyan hely hogy 1 fénylő izé és forog körülötte ilyen 2 fém karika. Ott hogy kell tovább menni ??? PLZZ PLZ 

-
Nekem megy 1920x1080 hibátlanul... -
Sziasztok! Csak egy kérdés! Nem tudjátok lesz hozzá Magyarosítás? -
ha jól emlékszem akkor a teremben valamit ki kell szedni a falból és akkor kinyílik az ajtó. -
Tweezers #2172 Hali. Elakadtam a negyedik pályán. Hogyan jutok ki a teremből,ahova ömlik be a gáz? Az ajtó zárva vmi pajzsal-> megállt a tudomány. -
Akárki akármit mond sztem ez egy jó játék lett, leszámítva hogy úgy adták ki hogy kb "nesze nektek vazze ha évek óta sírtok a pc-s verzióért" majd a kiadó ablakából izomból hozzád vágják,de maga a sztori nekem bejött, kotor óta nem volt egy fincsi kis sw játék sztem -
1680 az talán egy standard felbontás, hisz a monitorok nagy része ekkora felbontású, vagy csak idáig jutottak.
amugy örülök, hogy megy neked is rendessen. :D
jó játékot! -
nem jó mostsem. force unleashed campagin tovább bírja de a durvább pályák, pl tatooine szintén szar. elkezd akadni. ötlet? -
Szabi1991 #2168 bolond vagy -
fentvan a legújabb vga driver, chipset driver, a monitor felbontása pont jón van. mpst meglesem -
Talán mert másképp képzelted el. Én is nagyon vártam nekem meg kurvára tetszik. -
zozo071 #2165 Sziasztok!
Úgy vártam ezt a játékot mint paraszt a megváltóját.
Kipróbáltam, de szerintem rettenetesen elcseszték.
Nagyon kevés dolog van ami teszik benne.
Akinek nem indul örüljön neki, mert megkíméli magát egy
korai szívinfarktustól, vagy agyvérzéstől. -
bajtokarpi #2164 Üdv.!
Win7 X64-en telepíteni szeretném, de ezt írja ki:
Egy readprocessmemory vagy writeprocessmemory kérésnek csak egy része készült el,ez micsoda, nem indul el tőle a játék telepítője?!
Köszi -
"tehát a játék elindult...???"
ide nem akartam kérdőjelet... -
Hello mindenki!
Egy kis segítség kellene:Elindítom a játékot de csak fekete kép fogad.Hang az van alatta,tehát a játék elindult...???
Valaki? -
xxxpaulxxx #2161 de miért jó az a kontroller, mikor ugyan annyiba kerül mint egy x360-as:D -
krisz255 #2160 mit csináljak hogy a videók hangja ne akadozzon? -
Pingi23 #2159 1680 no szaggatás
engednie kéne pedig
nem tudom mér a 1680 az utolsó mér nem a 2048 -
mert ha feljebb tennéd lehet megse mozdulna, vagy éppen nem lenne akkora textura benne... -
Pingi23 #2157 szerintetek miért csak 1680*1050ig engedi (magyarul nincs nagyobb állítási lehetőség az az utolsó) mikor 2048*1152es felbontásu a monitor? -
a játékban :D utolsó küldetés -
ez mibe van hol? -
Új drivereket probálj felrakni és használd a monitor felbontását és jól fog menni. Nekem is ez volt mostmár tökéletes. -
Nem tudjátok miért nem tudok 1280*1024-es felbontást beállítani?, csak 1024 és 1680, 1920 van, de ezeket hivatalosan nem is támogatja a monitorom. Így kénytelen vagyok 1680-ban játszani, igaz nem szaggat, de furcsán jelenik meg, nem teljes képernyőn. Manuálisan nem lehet felbontást állítani config file-ban?