Star Wars: The Force Unleashed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
én billentyûvel neki sem állok, mert bill+egér ehhez szar.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
gondolom nyilakkal jelzi, hogy merre húzd, de lassan kell azt mondták!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
2. Az exe-t futtasd rendszergazdaként.
Valamelyik csak bejön...
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
én most elkezdtem újra és direkt szedem össze õket, sokkal könnyebb így továbbhaladni.. :D
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
az elsõ pálya nem sokkal azután hogy az energia pajazsot bekapcsolják
valami megoldás erre?
May the force serve you well!
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Én meg itt szoptam vele, és képes voltam 15 percig kergetni 1 darabot, hogy elkapjakXD
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Itt láthatod: Star Wars: The Force Unleashed
Egyedülálló technológiáról beszélhetünk, mely a Lucasarts berkein belül született, hiszen a Ronin egyfajta kombinációja a Havoknak, a Pixelux Digital Molecular Matterjának és a NaturalMotion Euphoriájának. Ennek gyümölcse lett a konzolos babérokat már learató, ám hamarosan a PC-s tulajok számára is elérhetõ The Force Unleashed. Talán egyszeri, megismételhetetlen fúzió ez, több neves gyártó perfekt szegmenseinek koktélja, s milyen látványos volt mozgás közben. Olyan intenzitással tombolhatunk benne, melyekrõl az univerzumban is ódákat zengnek, szinte mindent tárgyat felkaphatunk és elhajíthatunk, monumentális összecsapásokban állhatunk helyt. Az Erõ tombol a szöveteinkben, ehhez a mesteri pályatervezés és féktelen interakció párosul.
A Roninban teljesítõ third-party technológiák integrálása a következõképpen fest: a Havok felel a merev tárgyak fizikájáért, a Digital Molecular Matter a dinamikusan tönkretehetõ tárgyakért, az Euphoria pedig az NPC-k mozgáskoordinációiért és változatos összerogyásaiért. A Lucasartsra nagy felelõsség hárult, hogy a technológia gátjait lerombolják és ezen három összetevõ között megtalálják az optimális egyensúlyt, hogy a játékélmény tökélyre legyen csiszolva. Többé-kevésbé sikerült is, a fizika a The Force Unleashed szerves részévé vált, enélkül nem ért volna el sikereket. Az átvezetõkben látott büntetõs arcmimikáért a CloneCam rendszer a felelõs -lényegében egy rengeteg szenzorral operáló arc motion capture eljárásról van szó. Hamarosan a PC-s tulajok is belevághatnak a kibõvített kalandba."
forrás
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
nekem nem jön be, nagyon béna vagyok vele
másodpercekig kell szórakozni a mozgással meg mindenféle kombókat nyomni..ehh ez nem az én világom
igazából az a probléma, hogy én nem akarok egy percet sem szánni arra hogy megtanuljam kezelni a gp-t, mert ha pc akkor legyen egér
pl mindenki azt mondja, hogy a dmc4 mekkora király game
én kipróbáltam, kb 10 perc szenvedés után töröltem
tudom, hülye vagyok, de ez van :D
GOOBY, pls
Apropó. Csillagrombolós rész akinek nem megy a pozicionálás:
- Állítsa be az A-D gombokkal addig míg már nem jelez hogy azt kell nyomni. Majd egérrel vigye fel. Ne foglalkozzon vele hogy mit mutat az egér részen, vigye felfele ameddig csak tudja. Nekem általában akkor adta be a "zúzás" lehetõséget mikor tökig felnyomtam a hajó orrát. Vagy ha akkor sem akkor vigye lejjebb az orrát és megint felfele.
Szóval ennél a résznél nálam kicsit bugos a kijelzés. Órákig szöszöltem vele hogy a zöldben tartsam és nem reagált, aztán megpróbáltam ezt és ment.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
ma valszeg elsõ próbára meglesz:D
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Tehát, valahol nagyon elgurulhatott a fejlesztõknek a gyógyszere, miközben a technikai megbeszélések folytak a designerek és programozók között... :()
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ja, de ha ennyire akarják villogtatni a fizikájukat, akkor a nagyobb ellenfeleket is ki kéne tudnunk dobni az ûrbe...
Racism is a weapon of mass destruction!

EPIC hangulat tényleg nincs,de szórakozni SW világában elég :D
paulnak igaza van ezzel az erõ dologgal különben, amikor kipróbáltama cuccot az elején a hangárba besétálva ott lógtak a TIE fighterek...én meg lekapkodtam õket a mennyezetrõl, és dobálóztam velük egy kicsit..jópofa, de ez azért túlzás...egy nyamvadt ajtón meg egy egészen kis rést üt csak a lvl2 push..hmm...
Az meg engem - de úgy látszik csak engem - zavar, hogy
- az új arcok szerepelnek a játékban,
- 3PO-val lézerszablyázunk (mi a pöcs?!)
- egy játék alatt le lehet tudni a 6 rész cselekményét
Nincs EPIC hangulat.
Amúgy mi ez már? Ez a gyerek csak úgy hajigálja a TIE-fightereket, csillagrombolókat mozgat az égen...
Yoda abba majdnem belehalt kb, hogy az x szárnyút húzta ki a Dagobah mocsárból:D Ennyi erõvel miért nem rángatta odébb a halálcsillagot bele az Enorba.... úgy is idegesítettek az Ewokok:D
Meg mi ez már, hogy több tonnás ûrhajókat rángat, de nagyobb robotokat, ellenfeleket nem képes felemelni... szóval itt hibázik a játék:D
Amúgy qrvajó, már alig várom, hogy végigvihessem:D
A titok a széles asztal, de mindenképp alkar alátámasztás
A gamepad-es játéknál azért meglehetõsen nagyobb az esélye a teljes kar kifáradásának...
Nekem van, hogy durvább egérhasználatot igénylõ játékoknál 4-5 óra játék után sem fáj semmim :D
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Viszont kényelmesebb van. Ha a közelébe kerülsz egyszer a kontrollernek, próbáld ki. Én vagy 15 évet gémeltem egérrel és nem tudtam mást elképzelni.
Iszonyatosan kényelmes a kontroller (egérnél egy óra után fáj a csuklóm) és teljesen más érzés (szerintem jobb) vele játszani.
Próbáld ki egyszer, ha lehetõséged van rá. Tényleg.
Az USE-ben ezt a szálat folytatták, ahogy te is mondtad.
én nem vagyok hajlandó gamepad-et venni pc-re
igenis ha kihoznak egy játékot pcre, akkor csináljanak hozzá normális egértámogatást
az egér+bill kombónál nincs egyszerûbb és pontosabb eszkösz, csakhát ugye hajtja õket a kiadó stb
sõt továbbmegyek: miért nem raknak egy trackballt egy gamepad-re, és próbálnak így megírni egy konzolos fps-t? sztem mûködne a dolog
GOOBY, pls
A játéknak ugye 2 "befejezése" van.
1. amikor megmentem a szenátort
2. amikor meg nem.
mondjátok már el légyszives, hogy hogyan tudom a sith részt csinálni, mert én megmentettem a szenit, de nem tudom hogyan lehet folytatni a játékot. Mert ugye utána jönne a kiegészítõ az ultimate sith edition.
Javítsatok ki ha tévedek, mert az emperor megölt és vége. Folytatódik ezután a game vagy külön kell elindítani a sith részt?
Légyszi segítsetek mert már tolnám.
D.
Hát eléggé rövid lett ez a game. Ha az ember minden apró trükköt megtanul akkor hamar végig lehet tolni. Amúgy simán lehet belõle egy filmet is csinálni xD
Star Wars Episode: 3/4 xD The Ultimate Sith Apprentice
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"