3233

Ultimate PC \"Shit\" Edition
GÉPIGÉNY (KATTINT)
  • Szirob
    Remélem vki tud segíteni a problémámon. Beállítottam egy alacsony felbontást, amikor indítom a játékot, átírtam config fájlban is a felbontást ugyanerre az alacsony értékre (1240*720), de mikor a játék ténylegesen elindul, a felbontás felugrik a monitorom által elbírt maxra, vagyis 1920*1080-ra és hát abban nem igazán megy szaggatás nélkül. Vki tud segíteni, hogy milyen programmal kényszeríthetem a játékot, hogy kisebb felbontásban fusson? Előre is köszönöm.
  • tommygear
    ez durva
  • elitehun
    Ja akkor sith robe a neve
  • Szabi1991
  • Szabi1991
    Starkiller a roncsos bolygón lehet megtalálni.. ;)
  • elitehun
    Sith valami a neve. Pont ellentettje a fehér jedi ruhának amiben pl a végén is vagyunk
  • HoReSz1975
    ez melyik custom karakter, nekem nincs ilyen még

én is ezzel játszok Logitech Chillstream Controller USB, minden soport, autós és mászkálos gamet, tökéletes, mint egy x360 -as kontroller..
  • tenkenorman
    legalacsonyaqbb felbontáson akár, de szeretnék nyugodtan játszani... megoldható ez:S?
  • Lobsterman
    Chillstream-el is simán megy. Mondjuk az majdnem X360 controller, de másról nem tudok nyilatkozni :)
  • tenkenorman
    Nah. Levettem a felbontást 800x600ra és az a gond hogy a játék nagyon szépen fut, madj pár perc alatt akadni kezd. mintha elfogyna valami memória... mitől van? crack a hibás?
  • grebber
    Hosszú Ő betűvel váltogathatsz!
  • Bator92
    Valaki elárulná, hogy mit kell nyomni amikor ezt írja [ ]? Nem jövök rá sehogy.
  • Shevchenko
    Csak XBOX 360-as controllert lehet beállítani a játékba vagy lelehet valahonnan tölteni mást is?
  • The Protector
    erre vki?
  • gallardo
    tényleg, köszi
  • Magiszter
    Akkor menj lefele (R+E)
  • Szabi1991
  • gallardo
    üdv! nem tudom hogy másnak is vannak-e olyan gondjai hogy a hoth-on egy ajtón nem lehet átmenni mert mögötte be van omolva a hó, és más út nincs.
  • Lowosan
    Helló! Az miért van hogy a játékban van olyan videó ami alatt nincs hang? Köszi a válaszokat előre is!
  • Magiszter
    Akkor:
    Win7-en/Vistán: c:\users\[felhasználóneved]\Aspyr\Star Wars The Force Unleashed\SWTFU.BIN

XP-n: c:\Documents and Settings\[felhasználóneved]\Aspyr\Star Wars The Force Unleashed\SWTFU.BIN

Ez is mehetne FAQ-ba, már ha csinál majd valaki...
  • Szabi1991
    xp-n
    Dokumentumok\Aspyr\Star Wars The Force Unleashed\SWTFU.BIN
  • Magiszter
    És máson tudod?
  • Szabi1991
    win7en nemtudom :/
  • tommygear
    valaki?
  • The Protector
    De njekem csak crackel megy.Próbáltam mini image yasu kombót de emulator detected lett a vége.
  • Magiszter
    Az engem is érdekelne hogy hol tárolja a játék a mentéseket. Ötlet valaki?
  • Gaben78
    mondom, sikerült köszi szépen a help.et,,mind két perpitum mobile kész :D
  • DarkSector
    forgasd, hogy bekattanjon, és akkor úgy marad.
    függőleges be kell állnia mind a 3 gyürünek.
  • Gaben78
    köszi, siker!!! érthető voltál :D
  • DarkSector
    de
  • Gaben78
    proba..ksz,, alt.tab-ozok SG/Game :D
  • D4v3
    De ha elég ideig forgatod, akkor megakad valahol, és ugyanezt kell megcsinálni a másik 2-vel is.
  • Gaben78
    én csak egyet tudok a q életbe már....ha elengedem elindul.... help
    vmt, hulyén csinalok...
  • D4v3
    Két lézer között menj fel és állítsd meg mindet, és ekkor középen kinyílik két platform, amiről már át tudsz ugrani.
  • elitehun
    Esetleg az összeset meg kéne állítani -.-
  • Gaben78
    egy gyűrűt megallitok, és ennyi :D fogalmam nics mit kell csin, néztem lentebb, de abbol nem deritettem ki semmit...
  • The Protector
    A crack használatával nem szarakodik a game?LAssul,fagy stb....
  • sith7
  • sith7
  • Gaben78
    A pörgö gyűröknél mi a jó francot csináljak?????