Star Wars: The Force Unleashed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és elég jó plusz infókat is ad (igen, a lázadó mozgalom megalakulására gondolok...)
az más hogy magát a SW univerzumot ilyen dedós agymenéssé redukálja le
(és úgy állítja be a jediket mint valami dragon ball animében a harcosokat...energiagömbökkel dobálóznak, meg mittomén, stb...)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
így természetesen nem láthatod egyik filmben sem. Azonban õ volt az elsõ aki szembe mert szállni a Birodalom ellen, aki megmutatta, hogy nem sérthetetlen, õ volt az akinek hatására megalakult a lázadó front, õ volt az kinek létezése nélkül nem történt volna meg a halálcsillag elleni támadás.
Yoda nem feltétlenül erõérzékenysége miatt nagy Jedi, hanem a kora, tapasztalata döntéshozatala miatt. (Tehát a valaha élt egyik legnagyobb ("emberileg") Jedi) Már Anakinnak is magasabb volt a midiclorian szintje mint Yoda-é.
Szerintem teljesen jól belepasszol a történetbe. Egyébként Lucasarts nem adhat ki SW játékot a Lucasfilm jóváhagyása nélkül.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
STAR WARS
IV.-V.-VI. epizód: Darth Vader (Anakin Skywalker) körül nincs rohangáló kölyök...
Érted már? Ha a játékban szerepel Darth Vader, akkor nem lenne szabad szerepelnie benne egy kisgyereknek, akibõl 1x év alatt sith lovag tanonc lesz!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amúgy én azt néztem hogy a rohamosztagosok az elején csak akkor támadnak rád ha te is rájuk támadsz. Egyébként a rebellistákkal foglalkoznak.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
meg tudná valaki mondani miért van az hogy:eljutottam egy olyan pályához,ahol egy kanyonba születek és ekkor jönnek a lángszórós birodalmisok.megölöm õket,de utánna egy lépegetõ állja utamat.itt megakadtam,bár ekkor már késõ este volt.
game kilép.ma folytattam volna de nincs meg ez a rész.onnan inditja ujra ,hogy harcolnom kell azzal a kis mitugrász jedi mesterrel,akinek van egy nagy sziklakezû segitõje.
miért nem mentette el ahol jártam?ujra kell csinálnom azt a nemkevés pályát?
köszönöm a válaszokat,lehet volt róla szó de kétezer hsz az sok visszaolvasni.
thx
bye
Igen, rettentõen érzékeny vagyok a SW témára.
Racism is a weapon of mass destruction!
Találtak volna ki a Star Wars világában mondjuk...:
Nevenincs bolygón egy reggel, amikor a tortaszelet alakú Nap felkel, kilép a friss levegõre egy kilenc éves kislány, és azt mondja:
"Ma elmegyek a folyékony nitrogén folyóhoz játszadozni a 3 szemû pillangókkal anyuci, rendben?!"
Anyukája odavakkant valamit nevenincs bolygó nyelvén, és a kislány ki megy a patakhoz. Nagyban játszadozik, amikor azt látja, hogy a csúnya Rohamosztagos bácsik sorban masíroznak el a patakhídon, felette...
mögöttük pedig egy zöld lepelbe burkolódzott, sötét erõtõl duzzadó felkarját kivillantó, fekete fényszablyáját dühödten markolászó nem e világi, majd' 3 méter magas - tudjuk, hogy a gyerekek mindig túloznak, amikor a naplójuknak mesélnek...! - szörnyeteg bácsi lépked... EGYENESEN A HÁZUK felé!!! Ûranyánk!
A kicsi lábaival, gyengécske tüdejével húsz perc alatt oda is ért... s megdöbbenve látta, hogy minden porig rombolva... anyja, az ebéd és a 8 lábú, 50 kg-os háziállat is kiterítve...
A gyerekben hirtelen harag gyûlik, az elkeseredettség, és a félelem keserû íze mellé... felkap egy 4 méter hosszú kést - mondtam, a gyerekek mindig túloznak, amikor mesélnek! - és a gaz gyilkosok nyomába ered, pöttöm lábacskáin...
S a Játékos, ekkor kapja kezébe az irányítást.
A játék opciói:
- sosem látott bolygórendszer, a Star Wars történelmében
- sosem látott fizikai lehetõségek: hõsünkkel
- kardunkat folyamatosan fejleszthetjük
- sosem látott szörnyekkel küzdhetünk <én sem láttam õket, így nem tudom milyenek>én sem láttam õket, így nem tudom milyenek>,
- s több évnyi fejlõdés után eljuthatunk a Csúnya Rossz Bácsik Fõhadiszállására... a CsúRBá-ra...
Aztán, súlyos hiba, hogy senkit sem lehet szétvágni. Miért nem? ja, mert akkor korhatár karika nagyobb lenne...
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
nem a forgatásról van szó szerintem, hanem hogy van az alap négy irány, meg a fel-le, és ennyi..
Köszönöm, akkor már így érthetõ minden. <#levele>#levele>
1.: "muszáj volt megtanulniuk nagyokat ugrania fákon..." - sem könyvben, sem filmben, sem egyetlen eddig megjelent játékban nem repkedtek. Ergo: nem volt muszáj megtanulniuk.
2.: "mert sokkal erõsebb nála" - erre és még az összes ilyen reagálásra: <#ejnye1>#ejnye1>
3.: "arra gondolsz hogy nem forgathatóak ? mert azok.."
Arra gondolok, hogy SZABADON (3D-ben, bármilyen, akár 43,2 fokban, teszem azt) mozgathatók legyenek, és nem, nem azok. A fizika ajnározása közben azért ezt is figyelembe kellene venni...
4.: " tegyél bele erõkristályt és 1-2 ütéssel kinyírsz bosszon kívül mindenkit.. akár rancort is.."
Várjunk csak, képzeljük ezt el...
Obivan Kenobi bemegy a Tatooin-on abba a bizonyos kocsmába, és Luke Skywalker védelmére kel... elõrántja a fényszablyáját, és...
...gyorsan elõvesz egy Erõ Kristályt, mert a kardja sajnos még csak 2, szintû és nem lehet vele egy suhintással levágni a bitor karját...
<#ejnye1>#ejnye1>
5.: "sak épp a karakterünk sokkal de sokkal erõsebb mint yoda vagy bárki más.."
Újfent: Ezek szerint - a karakterünk voltaképp a Szuper Császár.
Köszönöm, akkor már így érthetõ minden. <#levele>#levele>
birodalmi katonákat azért kell megfingatni, mert senki nem tudhat rólad Vaderen kívül, hogy ki vagy és mit csinálsz....
ja, a fizikai erõfitogtatás meg jópofa, de ökörség (vicces tie fighterekkel dobálni az ellent, csak baromság 😄 )
- birodalmi katonákat és lépegetõket mi a francnak kell megölni?
- Darth Vader mióta tanoncokkal akarja elpusztítani a Császárt? Egészen Luke-ig NEM IS AKARTA! -- mert sokkal erõsebb nála
- lebeg a semmiben a történet!!! -- sztem meg pont hogy nem
- a tárgyak 3D-ben is csak egyenes irányban (értsd: balra, jobb, elõre, hátra) húzhatók! -- arra gondolsz hogy nem forgathatóak ? mert azok..
- lézerszablyával nehogy már 5 csapás kelljen egy ellen legyilkolásához! Akármennyire tanonc a karakter, a kard NEM FEJLÕDIK...
[[[
- nehogymár egy H és Tie vadászokat dobálgasson egy TANULÓ! Akkor voltaképp tanuló vagy már mester?
Aki x360on tolta végig (controlerrel tolom) az elárulhatná hogy mi a lényege a dolognak 😄
Amikor zöldre vált a 2 stick akkor mi a teendõ? Illetve a végén 2 kart le és fel kell rángatni, vagy csak húzni lefelé a kettõt egyszerre?
De tegnap, elszórakoztam vele kábé 1-1 1/4 órát...
Kibaszottul idegesített:
- repkedõ wookie-k
- birodalmi katonákat és lépegetõket mi a francnak kell megölni?
- 1986-ba visszaugrás az idõben, amikor "boss fight" van... a QTE-tõl pedig heróltom van! Átállított, kézre álló billentyûzet kiosztással HORROR!
- Darth Vader mióta tanoncokkal akarja elpusztítani a Császárt? Egészen Luke-ig NEM IS AKARTA!
- lebeg a semmiben a történet!!!
- a tárgyak 3D-ben is csak egyenes irányban (értsd: balra, jobb, elõre, hátra) húzhatók!
- lézerszablyával nehogy már 5 csapás kelljen egy ellen legyilkolásához! Akármennyire tanonc a karakter, a kard NEM FEJLÕDIK...
[[[
- nehogymár egy H és Tie vadászokat dobálgasson egy TANULÓ! Akkor voltaképp tanuló vagy már mester?
Kinõttem a grafika és fizika ajnározásából, nekem nem ezzel lehet eladni egy játékot.
Imádom a "Star Wars"-világot. Alapvetõen nekem a IV/V/VI epizód jelenti a SW-t
éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore
[merlinw.org]
Tehát nem bántam meg, kellemes kis interaktív film, rövid szintekkel, kevés játékal, sok videóval😊 (Ilyen minõségû smárolást sem láttunk még PC-n😄)
A hardvervadászoknak: a konfigomon 1680x1050-ben reccenés nélkül ment végig.
[merlinw.org]
Y.A.S.U.
Csillagrombolós részt én is szenvedtem vagy 2 órát mire sikerült kényszer-leszállítanom. Akkor elgondolkoztam azon, hogy ha a lépegetõket felkapja és golyóvá gyûri, a csillagrombolót lepofozza az égrõl, akkor azokat a nagy stormtroopereket miért nem tudom áthajítani a falon? Vagy éppen egy Rancorn-t, miért nem tudok bolygó körüli pályára állítani? Bár a Star Wars sosem a logikus felépítésrõl volt híres (lásd a pajzson kívülre helyezett pajzsgenerátorok (ep3 eleje)).
Mert marhára idegesit hogy jó párat nem tudok használni. Bár az erõ emelés és dobás, meg a villámmok azért kárpotolnak egy kicsit.<#eplus2>#eplus2>
Arra gondolsz ahol a pontokat is ki lehet osztani, ott kiírják azt is hogy melyik billentyûvel lehet elõhozni a combokat?
Ami nem tetszik az a Jedis összecsapásoknál a kamera nézet, mozgás. Az ellenfél mindig betalál én meg jó párszor mellé lõttem a villámaimat.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Akkora sz*r persze majd egy Jedi vagy Sith ilyent bir mozgatni és az a nagy Stormtroppereket bezzeg nem birom dobálgatni. f*szsag. Néha olyan nevetséges dolgok vannak ebbe a játékba. Most nagyon felb*szot.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Tökéletes összekötése a 3-4nek😊
Nem igazán értem, mert 1080-as HD tömörítés, írás, masolás vincsirõl, vincsire alatt tökéletesen fut.
Ez 10080-as, vagy még nagyobb felbontású HD?
@Ha valaki tudna rá megoldást COJ750-nel együtt tudnánk örülni.
Ha már 4:3 a 16:9 legalább menjen, vazze!
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
nem a játék a hibás..
3crack-et probáltam erre a szarra!!
25giga rakat szar!!
CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD
Next PC upgrade: 2022
a kedvencem amúgy: felkapod az ellent, megvillámozod, majd belehajítod a lézerkardod - miközben õ mindvégig a levegõben kapálózik. ha nem halt meg, még odacsaphatod valamihez. LOL!