3233
-
Épp ellenkezőleg kicsit nagyobb kell :( -
n3whous3 #2232 kuss -
Cseppet se zavarjon hogy mondtam hogy úgy nem lehet menteni és azt nem tom hogy van-e hozzá -
mekkora kis szarházi vagy
eleve minek neked "örök élet cheat"? Nem tudod legyűrni ezt az egyszerű kis játékot? Vonulj vissza a szobádba és lődd tarkón magad.
-
koj #2229 2217 -
koj #2228 én is kaphatnék választ??:D:D -
nimfas #2227 Van cheat hozzá... én speciel Torrent oldalról szedtem le.... igaz ahonnan én szedtem, oda regelni kell és csak meghívóval lehet bejutni... -
pff eletre alkalmatlannak nyilvanitva, remelem valaki hamarosan beveri a szad, talan a sajat apad, nyomoronc.
-
1. Ha google nem adott ki valszeg nincs.
2. Gondolom azért nem válaszoltak ,mert nem tudtak segíteni szerintem ez magától értetődik.
3. Ezek után amit leművelsz nem is csodálkozom hogy most már bárki is segítene ha tudna is! -
D4v3 #2224 1 órája sincs, hogy feltetted a kérdést. Valószínűshetőleg nem olvasta még olyan a kérdést, aki tudna is rá válaszolni. Ilyen stílusban pedig remélem nem is fognak már többet válaszolni neked, boldogíts máshol másokat vagy próbálj kultúráltan fórumozni. -
Fél órát gugliztam csak ezért a szar miatt és semmi találat!Na ehhez szóljál valamit apám!Egyébként kurvára teszek rá,hogy más mit mond!Csak néhányan az alapvető rohadt emberi normákat nem bírják betartani,és ezzel van a faszom nagyon tele,ha normálisan kérdez valamit az ember,le se szarják vagy nekiállnak flegmázni a buzik.Aztán csodálkoztok bazdmeg hogy ingerült az ember! -
Szép volt gratulálok.Most én is vagy más is flegmán mondhatná hogy mi a telibeb..zott román ..... ért nem használod azt a szájbavert google-t??
Beírod Star Wars Force Unleashed Cheats és keresgélsz!De szerintem erre képtelen vagy agyilag ahogy látom! -
ez nagy spoiler volt kisfiam.. -
koj #2219 azt írták nem kell akkora gép mint amekkorát írtak neki:D -
Cél az uralkodó -
koj #2217 Intel Core 2 Duo 2,2 GHZ
2 GB RAM
Nvidia Gforce 8600 GT 256 mb
Elvileg processzor kevés, memória elég, videókártya kevés szóval érdemes letölteni vagy nem? -
skygt90 #2216 Hi ! végig vittem a játékot de úgy hallottam 2 befejezése is van...na most nekem az lett a befejezés hogy : harcoltam darth veder-el aztán az uralkodóval de meghaltam....hogyan lehet a másik befejezést elérni ? mit kell máshogyan cisnálnom ? -
Csíttel nem lehet menteni
#2213:Mond a géped adataid -
Örök élet cheat van? -
koj #2213 Most attól hogy nem felel meg minden rendszerkövetelmény attól még elindul a játék, és lehet is vele játszani, vagy inkább hagyjam? -
srácok nekem a Hoth kampány elején mindig kilép a játékból, amikor a falból ki akarom szakítani a konzolt, hogy át tudjak menni az energia kapun... valakinek vol ilyen? egyszerűen nem tudok tovább menni... -
duka10 #2211 köszi szépen sikerült is -
duka10 #2210 köszi szépen -
New Game -
nem fog leállni, át kell ugrani szembe amikor megállítod a mozgó cuccokat -
duka10 #2207 Hello
Amikor visszatérek a készülő halálcsillagra és ott van egy zöld lézer.
És a lézer vége felé valamiket elkell forgatni sikerül is de a lézer továbbra is megy. Mi itt a teendő hogy a lézer leálljon? -
Metontour #2206 A 3 DLC-s pályát mikor vagy hol lehet előhozni mert sehol nem találom őket pedig az előbb pörgettem ki a játékot? -
Knabb #2205
én a való életben is ilyen darabosan kardozok le mindenkit :D
Amúgy valaki a #2191-re? -
cyberjedi #2204 Gyerekek, akárki akármit mond, LENYŰGŐZŐ a grafikai kidolgozottság. Ha megnézitek a részletességet, amivel pl. a Halálcsillag termei meg vannak csinálva, elképesztő... Öröm nézni. Annyira temészetes, hogy fel sem tűnik, ez egy játék. Gratula Lucasarts-éknak. Ez egy nagyon komolyan megcsinált cucc. A kardvívás mozdalatai hihetetlen pontossággal lettek áthozva az életből. Ha valaki használj a a Sith Flurry-ket, tudja miről beszélek. 10/10! -
joe1980 #2203 Üdv mindenkinek.Nekem nagyon tetszik PC-n ez a játék,jobban mint az a bughalmaz(Sims 3-ra gonndolok).Tudom vannak hibái,de én elfogadtam olyannak amien.Szvsz nem annyira rossz.De ez az én véleménye. -
xxxpaulxxx #2202 Magiszter szavait értsd úgy:
Akkor játsz végig a másik 3 kis pályát, HA a sith ágon viszed végig a játékot... vagy ne pattogj:D -
Wampa... tényleg... még a Jedi Academy-ben is volt 1-2, már rémlik :D -
Szabi1991 #2200 -
Amúgy én sem tudom mi a nevük, de nem csíptam őket. Mesterlövő karatebajnok, fény-szabja ellenálló szőrös kutyámajmok... pfujj. -
medve jeti? :D Jetve :D -
TDantes #2197 Aha, és akkor ezért vagyunk mi is hülye sisakban a Hoth-on? Érdekes. Én a Császárt öltem meg, és így akkor ez nekem alternatív jövő. Aha. Inkább rakták volna bele a játékba , normálisan ezt a három pályát. Mindegy, azért jó lesz a fehér medve-jetiket vagy miket(jó tudom, nem ez a fehér bigyók neve, ) leverni -
Alternatív jövőben játszódik a másik 3 pálya. Azt veszi alapul hogy legyőzted Vödör-t és te lettél az Emperor jobb keze (ergo átvetted Vödör helyét. (Lord Helmet) :D ) -
ha vadert ölöd meg nem halsz meg mert akkor sith leszel, a jedi templomos részt én sem értem -
TDantes #2194 Tudom, nem az a gond, elbújtam, nem is találnak el. Dehogy kétszer előről kezdjem...áh...ennek ellenére túl jutottam, egy kis ,,segítséggel" szégyen nem szégyen , de nincs idegzetem ahhoz, hogy forgatom azt a szart, ide-oda, áh.
Utána már könnyű volt, Vadert meg a Császárt is leverni, pár perce fejeztem be. Két szaggató pályát meg ezt a forgasd az űrhajót baromságtól eltekintve, nem volt amúgy rossz.
Csak, mondjuk kissé butaság, ha egyszer meghaltunk, hogy a bánatba mehetünk ,még három pályán?
Na mindegy. -
bal vagy jobb oldalt bújj el a doboz mögé vagy nemtom már mi van ott, ott nem tudnak eltalálni és amikor abba az irányba mennek ahol állsz felugrassz és villám, arra figyelj hogy akkor villámozz amikor kijelöli neked a repülőt a játék a kék kis kockával, menni fog az énis szoptam vele 1 órát