3233
-
#2273 dehogynem XXD
amúgy naggyon szar az irányítás, sokszor akaratom ellenére is hátat fordítok az ellennek :S
amúgy inkább azt mondjátok, hogy ti miképp nyomtátok le Kazdant :D -
xxxpaulxxx #2272 azért az se mind1 milyen szinten toljaXD -
Szabi1991 #2271 akkor ez a játék nem neked való :DD -
#2270 pedig az még nagyon az eleje, mi lesz vaderrel? :D -
#2269 basszus Kazdan Paratust sehogy sem tudom legyőzni :S -
#2268 Hmmm, ahol a lézer halad át, ott még nem próbáltam, mindig lementem a terembe :)
Köcce az ötletet :P -
#2267 De a géped többi része? -
#2266 nekem 7900GT-n fut -
#2265 Esetleg próbáld meg fentről megállítani -
Szabi1991 #2264 kéne neki :D -
#2263 Hali, tudom már sokan feltettek hasonló kérdéseket. És tudom hogy a gépigénybe 8800 van írva, de az asszem csak példa, a hangsúly a VRAM-on van. A kérdésem a megszokott: Futna-e a gépemen, legalább alacsony felbontáson:
AMD x2 4800+, 2GB DDR2 RAM, 7950GT
Előre is thx. -
#2262 Csak forgasd kitartóan, idővel bezöldül, és utána már húzhatod is le. Tegnap éjjel én is szívtam vele nem keveset, de ma délelőtt elsőre összejött :D -
#2261 Kéne egy kis help!
Amikor a csillagrombólót le kell húzni, már majdnem lentvan és azt írja hogy nyomjam az A-t és közbe egér. Már be is forgatom középre de nem zöldül be sehogy és nem ír ki semmit. És már vagy 10x odaforgattam, de nem húzza lejjebb. Hogy kell azt a részt megcsinálni?
Köszi előre is -
#2260 Tudom, már volt róla szó, de amikor a lézerben megállítom a forgó gyűrűket, mind a hármat, és előcsúsznak a falból a lapok, azokra honnét lehet felugrani? Akárhogy próbálom nem megy, nem ugrik olyan magasra (tudom, space, space, shift, de így sem akar összejönni).
-
#2259 Ja. De milyen mókás az hogy 10 percig folyamatosan szórod villámmal a népet. Már rég megpusztultak de még mindig állnak és rángatóznak. Igazi Twist party
Amúgy van benne két kombó ami nagyon tetszik. Az egyik a Q+E, mikor megragadja az ellent, majd Bal gomb hogy el is párologjon. A másik meg a Balgomb+space. Kár hogy csak ez a kettő ilyen típusú van benne. -
xxxpaulxxx #2258 amúgy ennél a játéknál 1. végigvitel után fölösleges szerintem a csít... mivel kb mindent kivédesz, villámokat szórsz, szóval kb instant kill meg minden:D -
#2257 Ezek szerint félreérthető voltam. Nem az a tahó aki csítel, hanem azok akik egy kérdésre nem választ adnak hanem elkezdenek lehurrogni. Csak a csítet hoztam fel mint témát, mert itt is látható ez: #2230
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1248512255&no=2230]#2230[/URL]
Nem lett volna egyszerűbb azt mondani neki hogy a Gamecopyworld-ön keressen egy trainer-t? Vagy írja be a google-be hogy "GCW Force Unleashed" és lásson csodát, kiadja (máshogy nekem be se jön az az oldal csak ha konkrét dolgokra keresek rá). Meg Grebber-nek a beszólása hogy google-t használjon, ne kérdezősködjön... nem csoda hogy leszakadt az agyáról az ékszíj a srácnak és azt írta amit. -
#2256 Annyit mondanék hogy 10 perccel később válaszoltam neki hogy csíttel nem lehet menteni és azért nem írtam oda hogy van vagy nincs mert nem tom... -
#2255 nem mondta szerintem senki, hogy taho vagy ha csitelsz...
meg a hasonlatodat sem nagyon értem.
addig nem zavar senkit szerintem a csít, vagyis nem tartom tahósának, amig valaki azzal nem csinál recordokat, amivel utána villog, vagy nem megy netre mások kárára.
ennyi innentől kezdve te magáncélból használhatod mindenféle ellenszenv nélkül. -
#2254 Lentebbi Cheat-es témához:
Bírom mikor valaki csítről kérdez akkor azonnal "minek neked csít, béna vagy, nem tudsz játszani?" beszólásokkal ostromolja az embert. Tudom tapasztaltam, mert szoktam csítelni. Akkor ha már egyszer végigvittem a játékot és másodszorra is szeretném, csak ökörködés céljából. Történt ez a Force Unleashed-el is. És meg kell mondjam hogy sokkal élvezetesebbnek találtam másodszor csíttel mint elsőre a nélkül, pedig úgy is tetszett.
Szóval attól hogy valaki csítelni akar nem feltétlen "buta, nyomorék". Az az alapvető dolog pedig, hogy ha feltesznek egy kérdést "hány óra?" akkor nem az rá a válasz hogy "Minek neked az idő? / Nem tudod magadtól, ostoba vagy? / Vegyél órát!". Mert ennyi erővel meg is mondhattad volna. A tahóság ne legyen már divat!!! -
#2253 töltsd le a crackfix-et -
#2252 hmm..mivel nincs faq ezért megkérdem hogy mi lehet az oka hogy egyszer csak magától kilépet a játék...(2 pályán) -
krisz255 #2251 nekem valami relatek van ahoz meg nem találok -
havast #2250 nekem ue problemam volt,egy uj hangkartya driver megoldotta.. -
krisz255 #2249 és azt hogy kell állítani? -
#2248 Hello!
A játék kilépett memória hibával és valami READ-ra hivatkozott!
Segítsetek mit csináljak ilyenkor? -
#2247 jah az lesz az...a hárdveres gyorsítás -
#2246 akkor krekk vagy kodek -
#2245 Kodek is lehet vagy visszaveszed a hardveres gyorsitást. -
#2244 nekem is akad a hang:S
szal ez marhaság amit mondtál -
#2243 egy erősseb rendszer?? -
krisz255 #2242 mit csináljak hogy ne akadozzon a hang a videóban? -
#2241 mivolt a kerdes? -
#2240 nah valamiért megjavult a játék. nemtudom miért, de több mint egy órát játszottam a legnagyobb elérhető fefbontáson (1680x1050) -
Szabi1991 #2239 az igencsak érdekes..
az én gépem közel sincs ien jó, mégis tökéletesen megy 1024be (végig a max 30 fpsen van) -
#2238 én gépemen fixen 30 1440x900-ban nehogy már az 15 legyen, nálad a hiba -
xxxpaulxxx #2237 azért nem találtad meg mert egy nagy kupac béna fos vagy!:)
-
#2236 A ba csak az hogy az élsimítást nem lehet benne állítani -
TDantes #2235 Az első meg asszem a harmadik pályán nagyon szarul fut. A többin jó. Legalábbis nálam-. -
Evoluti0N #2234 Feltettem a játékot. AMD Athlon 64 X2 4000+, 4 giga DDR2 ram, geforce 9800 gt (1 GB). Erre 800x600-ban 15 FPS. Hát lábon fosom magam. Tudom, h nem egy űber konfig, de a játékok 95 százaléka ment maxon (élsimítást is beleszámítva). Vmi szörnyen optimizáltalan ez a trutyi -.-