Star Wars: The Force Unleashed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sorry a duplapostért, mindent megpróbáltam már, crackfix, ati új driver, szal lehet uninstall lesz, pedig meglestem volna

éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore

pff nemhiszem el, mér nem akar tovább menni :S mindig kilép a fõcím, és a szöveg vége elõtt picivel új játéknááll :S

Lazarus
crackelve win7 alatt legújabb ati driverrel játék közben (nem átvezetõ elõtt/alatt/után) néha csak úgy crashel. Van rá megoldás?
Batmanci
Akinek problémája van az átvezetõ videókkal:
Driver, és sajna ki kellett dobnom az AtiTryToolst.
Mostantól - és értem ez alatt a 10-es drivert - tökéletes.
De még mindig kéne a 16:9-re alakítás.
Valaki majd csak megcsinálja?!

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

bala_
Megpróbálom, kezd a türelmem elfogyni.Annyira (????) nem nagy szám ez a game, hogy teljesen kiidegeljen! 😊

n3whous3
n3whous3
hopp megtaláltam

púúúúú

IMYke2.0.0.0
Egyébként, Lukács Gyuri bácsi hány éves is mostanság...?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

n3whous3
Valakinek esetleg birtokában van a játék soundtrackje? 😊 Zseniálisan vannak újradolgozva némelyik zenék.

púúúúú

IMYke2.0.0.0
Lucas hülye... <#hehe>
Mi jobban tudjuk! <#eplus2><#buck>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jaja közben megtaláltam Lucas válaszát:

Nem 😄 Nem 😄 nem 😄 , Leia rosszul emlékszik, az a DADUS volt. (George Lucas)"
😄DDD

Nekem jobban tszik az erõ belemagyarázása. 😄D

fotográfik kolomp edisön :D

tommygear
köszi
IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Azt hiszem, kereséshez bõven sok támpont: Unofficial Star Wars novels

IMYke2.0.0.0
Nem kötekszik... értetted a lényeget <#buck>

gfreak
majdnem <#ravasz1>

Racism is a weapon of mass destruction!

MerlinW
Timothy Zahn: A Birodalom örökösei (EP7, Thrawn-trilógia 1.)
Timothy Zahn: Sötét erõk ébredése (EP8, Thrawn-trilógia 2.)
Timothy Zahn: Az utolsó parancs (EP9, Thrawn-trilógia 3.)

[merlinw.org]

MerlinW
Nem is lesz.

[merlinw.org]

gfreak
😄DD csak hagyományos könyvben birtoklom magyarul...ha angolul jó, akkor van pdfben 😄

MerlinW
Skywalker családot <#eplus2>

[merlinw.org]

Nincs.

Why so serious?

holecsko10
Sziasztok!

Ennél a játéknál van multi rész PC-n vagy esetleg készül majd hozzá olyan javító csomag amiben már benne lesz?

Elõre is köszönöm a segítséget.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Az a baj, hogy miután sikerült vagy félig lerántani már behülyül az egész és nem tudsz velem mit csinálni. Ugyanis akkor mutatja, hogy emeljem meg az orrát. Megteszem. Forgassam balra. Megteszem. Beállítom jó irányba és nem jelez semmit. Ha tovább forgatom mutatja, hogy forgassam vissza. Ha feljebb emelem az orrát, mutatja, hogy lejjebb. Ha beviszem arra a pontra ahova jelez akkor nem ajálnja fel, hogy lerántsam. Érdekes. És vicces. És valszeg uninstall mert nem szeretem ha szórakoznak velem amikor egy ennél 10szer jobb játékot tolnék éppen csak gondoltam még végigviszem.

Why so serious?

H3LLBoY
hali!
nem tudna nekem valaki egy original exe fájlt felrakni, mert megcrackeltem és egy bizonyos pontnál mindig kilép. elõre is thank you!!!

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

tommygear
linket nem tudsz hozzá? <#vigyor3>
IMYke2.0.0.0
Köze sincs az Erõhöz...

az erõ miatt emlékezik... ez csak ilyen érzés szerûség, nem igazi agyi emlék

kódekpakkot uninstalláld ha fel van telepítve ilyen baromság

csak S meg lefelé az egérrel
a többi ne érdekeljen (max néha fordítsd az orrát egy kicst jobban magadfelé)....

bala_
És amikor magam felé kell akkor az "s"-et kell vadul nyomkodni (amikor bevillan akkor meg az "a"-"d"-t)?Meg ilyenkor mutatja az egeret is lefele , meg néha felfele??Mert ha így akkor a kis..om se fogja lehozni, mert idegeim már így is rojtosak..😊

pff azzal se megy, a gamecopyworldrõl töltöttem a crackfixet, és nem megy, kidob mindig az asztalra :S mi lehet a gond 😞

elitehun
Ja már rémlik. És alig töltenek 10 percet az anyukkal. Egyébként Lucas se fiatal már és Õ is csak ember tehát felejt.

bala_:Ne húzogasd az egeret hanem lassan folyamatosan húzzad és úgy gyorsabban halad.
bala_
valaki adjon vmi tippet arra, hogy a fenébe lehet azt a k... csillagrombolót lehozni az égrõ.Nem vagyok mai gyerek, meg kezdõ sem, de kibaszottul idegesít, hopgy nem tudom ugy mozgatni, hogy jó legyen!rádásul van amikor olyan pozícióba áll be hogy onnan nem lehet az istennek se egér huzogatással vízszintbe tenni!valami katasztrófa ez így...pár alt+f4 -et már kapott miatta a game, de ha nem sikerül akkro del-lesz!

IMYke2.0.0.0
Hát, amikor Leia elmondja, hogy emlékszik az igazi anyjára.

Nos, akkor - és ezért is írtam le, erre akartam rávilágítani - maga Lucas is elfelejtette, miket írt meg 20 évvel korábban.
Mert ugye a EP3-ban MÉG KICSIK az ikrek, újszülöttek, amikor az ismert Galaxis távoli szegleteibe kerülnek...

elitehun
És mi az? Nekem csak VHS-en van meg a díszdobozos (vagy milyen) 4,5,6. film és nincs kedvem szarakodni hogy megkeressem 😛
IMYke2.0.0.0
1 óra 16 perc környékén kell keresni az ominózus mondatot a "Jedi visszatérben"...

elitehun
Crackfix
skacok, letöltöttem a játékot, megcrackeltem, minden jó, newgame-ra rá, bejön a fõcím, meg kis olvasni való, a végefelé megáll, és kilép a játék. semmi hibaüzenet, egyszerûen csak kilép, légyszi segítsetek!!!

gfreak
azok asszem nem 'hivatalosak', ettõl függetlenül találkozunk olyan akrakterekkel akik mégiscsak Lucas által jóváhagyott szereplõk több SW franchiseban is (pl Mara Jade)

gfreak
mindenképpen, mert nagyon jó...nekem spec. nagyon tetszett a 7-8-9 is..

IMYke2.0.0.0
Én is elolvastam - nem egy komoly sztori. Nálam szót sem érdemel.
S éppen ezért hõzöngök.

tommygear
elolvastam
IMYke2.0.0.0
Olvasd el amiket írtam. Tiszta lesz neked utána, hogy mi nem tiszta neked 😊

tommygear
könyvek sajnos kimaradtak nekem :S jólenne bepótolni
tommygear
olvasd el a játék történetét 😄 nagyon nem tiszta neked valami
IMYke2.0.0.0
Sajnos, elolvastam a spoilert... 😞)
Tudom, hogy jó szívû vagy, szereted Te is a SW-t, mégis, úgy érzem, mintha elnézõ lennél a Lukács Arc-okkal...
Rohadtul erõltetett már ez a sok SW...

A srác és a dramaturgiailag elkerülhetetlen összecsapás közte és DV között annyira nem illik ide, hogy fáj.
S pont azért nem való a SW-világba, mert az egésznek nem sok köze hozzá!

Kezdjük ott, hogy lázadók - nem, nem ezen megnevezéssel - már voltak az EP1 óta... csak közel sem voltak olyan szervezettek, mint azt láttuk a "Death Star 1-2" / Endor csatákban.

Sajnos, Lucas elfelejtette, hogy mit írt meg az "elsõ" három részben és mit az újabbakban: Leia EMLÉKSZIK az anyjára (nem, nem a nevelõanyjáról van szó), és azt mondja "hallgatag, bánatos volt"... teszi ezt akkor, amikor Luke Darth Vader-rel indul szembeszállni az Endor-ról ...
Ezzel arra akarok rámutatni, hogy az újragondolásokkal, az "ezt is tehettem volna a SW-al" valahogy elvész az egésznek a varázsa.
S nekem ez fáj a legjobban!
Beledobálnak új arcokat, új hõsöket, új technikákat. Felöntik sziruppal az egészet.

Risu Führer
szevasztok
az a gondom a játékkal hogy nem tudok menteni.azt írja ki hogy sérült a mentés.ez miért lehet?

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Maxtreme
No. Dlc-kel együtt kivégezve. 1-2 idegesítõ hibától eltekintve (azt de szerettem hogy mikor meglõtték a karakterem, az emberke fél percig tántorgott, vagy csúszott a földön. Persze közben ugyanúgy sebbzõdtem.. Eközben természetesen semmit nem lehetett csinálni) jó volt ez teljesen.

Lobsterman
"az más hogy magát a SW univerzumot ilyen dedós agymenéssé redukálja le"

Az már megtörtént az ep1-3-ban.

Lobsterman
"Már Anakinnak is magasabb volt a midiclorian szintje mint Yoda-é."

Midikloriánok.... komolyan?! <#gunyos1>