3233

Ultimate PC \"Shit\" Edition
GÉPIGÉNY (KATTINT)
  • tenkenorman
    én a jawákat ki sem nyírom, csak ha lángszóróznak. meg a rodianokat sem szívesen. a wampákat meg csak odéblököm
  • tmisi
    "De azon belul tenyleg sokfelekeppen ki lehet nyirni az ellenseget"
    Az a baj hogy csak lehet, de nem kötelező. Így nagyrészt csépeléssel is végignyomható (kivéve a bossok).
  • alma2
    Errol mar gondoskodott mas jopar jatekfejleszto ceg, hogy az ingerkuszobunk lemenjen a beka segge ala, osszetettseg ? Oroulj, hogy arra a nyamvadt 8 vagy mennyi gombra a gamepadon tudtak valami funkciot adni :)
    De azon belul tenyleg sokfelekeppen ki lehet nyirni az ellenseget, mondhatnam sokkal tobbfele keppen mint a jediknightban, ezert valtozatosabb is. Szamomra a jatek a 2/3-nal lett a legizgalmasabb, talan erdemes kihuzni addig.
    Annak meg kulon orulok, hogy nem azzal noveltek a jatekidot, mint pl abban vagy duke nukemben, hogy menj at a palya egyik vegere, nyomnd meg a zold gombot, majd gyalogolj ugyanazon az utvonalon vissza, nyomd meg a palya jobb vegen levo piros gombot, es akkor kozepen kinyilik az ajto. /BAr van ra pelda, de nem errol szol az egesz :)/
    Annak ellenere, hogy pl szeretem az ARMA-t, itt abszolut nem zavar, hogy elegge behatarolt szuk utvonalon kell rohangalni altalaban, mert igy 100x valtozatosabb kornyezetet tudtak teremteni, ami ennel nekem biza fontos. pl Bionic commando is izgalmasabb, latvanyosabb volt a prototypenal emiatt.
    Persze senki nem akar meggyozni, de engem se elso nekifutasra vonzott magahoz. Mondjuk hozzajarult az akadozas, az egerrel kuzdes, majd a gamepaddal egy kis gond.
    ELETEMBEN eloszor azt mondom egy jatekra, talan megegyszer nekifutok, picit alaposabban korbenezve, ha lesz ra idom, mert megeri.
    A Lucastarts fizetett hirdeteset olvashattak :)
  • samsung123
    JUHU! na akkor nem reménytelen a magyarosítás:)
  • alma2
    Lehet, hogy ez a faszi is beszedett valami gyorsitot, meg kozben szorakoztatta magat, mig jonnek a tie fighterek, de osszesen ket utvonalon jonnek ez a "repcsik" vagy balra mennek el vagy jobbra.
    Ha jobbrol jonnek akkor balra fognak kimenni, ha balrol ertelemszeruen jobbra. Tok unalmasan odaall az ember a korlatnal az egyik oszlop melle, ahol nem talaljak el a lovesek. Ha kozeledik egy gep vagy ketto feleugrik majd "villam" kb 10x, kesz is az egesz,harmad ennyi ido alatt mint a videon. Ha meg roviditeni akarod az idot, akkor amelyik tie a bal oldalon ment ki pl az utolso egy es nem olted neg, akkor kovetkezore jobb oldalt fog kimenni odaallsz a masik oszlophoz, ugrik zizeg es kesz. Szerintem ez volt a legegyszerubb "foszorny" leszamitva a rossz pozicionalo kirajzolast.
  • IMYke2.0.0.0
    Korrigálok: Magyarítások Portál - noname06 írása:

"Készült egy kicsomagoló a Froce Unleasedhez.
    Úgy néz ki a játék a szövegeket a gp_pc.lp fájlból olvassa. Kibontva egy GlobalText.utf16 nevű szerkeszthető fájl van benne. Bár visszacsomagolni nem lehet, hexában visszatehető ez a fájl. Mivel több nyelv is van a fájlban nagyobb méret esetén lehet törölni.
    [Kép megtekintése]"

• IMYke2.0.0.0
    Jól látod, úgy néz ki, nem lehet ki/visszacsomagolni a játék állományát.
    Sajnos, amíg ez nem oldódik meg, addig gyakorlatilag nem fordítható.
    Mellesleg, a játék menürendszere 90%-ban grafika, ami megnehezíti a dolgot, hiszen, ha ki is lehet majd csomagolni az adott állományokat, mi van, ha a speciális - nem hétköznapi - képállományokkal lesz dolguk a fordítóknak...?!
    De, reméljük a legjobbakat!
  • samsung123
    értem köszi. amugy az mit jelent hogy nem magyarítható? nemlehet kicsomagolni a nyelvi fájlokat vagy ilyesmi?(csak érdeklődés képpen)
  • IMYke2.0.0.0
    Szia!

A játék, jelenleg, nem fordítható :(
    Szerintem, ezt egy csapat fogja majd bevállalni, mert úgy szokás.
    Én, jelenleg, az aláírásomban szereplő játékok fordításával foglalkozom gőzerővel.
    Emellett, ott van még a Vampire: The Masquarade - Bloodlines, Space Siege...

• grebber
    Ha nem megint az agydaganaton blokkolja az agyamat akkor ha jól emlékszem azt olvastam magyarítások.hun hogy nem magyarítható!
  • samsung123
    ja igen I2K tervezed hogy a játékot lefordítod? jó lenne...
  • samsung123
    I2K: jah nekem is előfordul hogy késöbb frissiti be nagyobb felbontásúra pl a falakat, annyira nem zavaró de valós jelenség. és szerintem az árnyékokkal is baj van túl kicsi felbontásúak és a kisebb árnyékok ezáltal csúnyák, de mindezek ellenére még igy is kiba szép. szerintem jönn majd patch, csak várni kell, amugy is töbször végigjátszós.
  • Evoluti0N
    Egyetértek veled. Kis adagokban kell fogyasztani, mert néhány óra játszás után megunja a monoton hentelést az ember.
  • IMYke2.0.0.0
    Erőszakoskodik a halál...
  • tommygear
    értem miről beszélsz, de miért kell erőszakoskodni? nekem nincs ilyen PONT
  • w77d
    nekem nagyon bejövős a játék. Szerintem a Star Wars hangulat nagyon bennne van. Ősidők óta SW rajongó vagyok és ez tetszik. Az irányításon lehetne még finomítani de amúgy jó...
  • PhantomAss
    hát srácok, bocs hogyha vkinek a lelkivilágába taposok, de nekem ez a játék nagyon nem jött be
    egy jedi knight szerű összetett játékot vártam, ehelyett kaptam egy prince of perzsiába oltott super mario-t
    lehet hogy a grafika szép, de ez nekem nem elég
    az egész játékon látszik hogy csak egy konzolátirat
    nem az irányításra gondolok, hanem az egész fílingre
    lehet, hogy konzolon ez nagy durranás, de pc-re ez nagyon kevés..
    akinek tetszik az örüljön, de én 1 óra játék után töröltem
  • IMYke2.0.0.0
    Valamit csúnya mód félreértesz!
    Én NEM olyanra gondolok, hogy textúrák nem látszanak, vagy a tárgyak nem voltak, majd hirtelen odakerülnek... [ahogy már írtam, erős gépem van: E8400, 4GB RAM, HD4850]
    Azt írom, hogy a játék az ott lévő tárgyakat kiélesíti, néha újrarajzolja!
    Érted már? Mintha egy fényképezőgéppel, vagy kamerával körbefordulnál, és amikor megállapodsz egy tájrészleten, a kamera fókuszál, élesít.
    Nem hiszel nekem, te dolgod, de legalább ne próbálj hülyeségekkel cáfolni!
  • tommygear
    hát csak tudom hogy mit látok, 1 hete ezzel játszok és 1x nem láttam ilyet, tudom miről beszélsz gta4ben van nálam ilyen néha, attól mert nálad ilyet másnál még lehet hogy nem
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor nézd rendesen a játékot! A lezuhant Battlestar-pálya..., állj a roncsok közelébe és fordulj körbe!
    Látható lesz, hogy néhány tárgyat "megigazít", kiélesít.
    Érezhetően, grafikai motor hibáról van szó.
  • tommygear
    Én nem tapasztaltam ilyet.
  • IMYke2.0.0.0
    Engem rohadtul idegesít, hogy utólag élesít, "tesz helyre" dolgokat a játék.
    [Nem, nem hardver hiba - tökéletes gépem van.]
  • tommygear
    mondjuk ez elég béna megoldás
  • tommygear
    http://www.youtube.com/watch?v=IAN2KVyRJ8o
    http://www.youtube.com/watch?v=OdYMEoDT2U0
  • Sh3rmanData
    Alma2 segítsél már nekem, én már titta idegbajos kezdek lenni 2 órát szarakodtam, majd feladtam a szaros csillagrombolót. A youtubon kb, hogy keressek rá, mer volt amit néztem az ps es volt :P És a kezem bakker hát majdnem leanputálom 2 óra huzogatás után xD
  • w77d
    nálam abszolút nincs lassulás pedig most 4 órát nyomtam egy huzamba...
    1920x1200-ban nyomom és egy röccenés sem volt..
  • Lacc 88
    Ez a kilépek-belépek megoldás nálam is műxik. A roncstelepes pálya is jó már így.

A látványvilággal teljesen egyetértek. A roncstelepen vagy a Felucian nagyon sokat álltam meg és figyeltem a tájat. Főleg az tettszik a legjobban, mikor a klónháborúkból leamortizált gépeket és hajókat találom meg. Jedi vadászgép, klón lépegető, klón páncélok, és lehetne még sorolni mikre bukkan az ember. Nagyon tettszik a történet és a pályák képi világa.
  • alma2
    Vissza nem olvasok most :)
    - amikor rangatod le a csillag rombolot, nagyon egyszeru, haromszor kell magad fele huzni. Csak elcsesztek es harmadjara nem jol mutatja, mikor all megfelelo szogbena hajo. Harom proba utan meguntam, megneztem youtube-on egy videot, hogy nagyjabol belojem a poziciojat, es egybol sikerult.
    - Valami hatalmasat alkottak, olyan latvanyvilaga es hangulata van, reg nem ereztem ilyet, ilyen "gamepados" jateknal. Be is lottem ra a logitech gamepadom, anelkul tiszta hajtepes volt a jatek.
    Mig pl a wolverine egyszer ketszer keztetett arra, hogy korbenezzek csodalkozzak, itt egyfolytaban amulok bamulok. Vegre valami amire ismet buszke lehet a lucasarts. Tenyleg alig lehet betelni vele.
    - Nekem is akadozott bizonyos palyakon, most utoljara elinditva, sehol nem akadozott. Gondoltam neha ki kell lepni, mert rosszul van megirva elzabalja a memoriat. Aztan 2 ora jatek utan amit most hagytam abba, visszatoltottem nalam egy lassi palyat, Roncstelep, es ugyanugy fixen folyt mint a tobbi palya. Elvezetesebb is volt. Erdekes.
    Ha mar valaki irta ezeket sorry, na meg a megoldast is ra, hogyan kell kikuszobolni a lassusalt.
  • Evoluti0N
    Hm ez érdekes. Az 1. és a 3. pályán 15 fps 800x600-ban, de a többin megvan simán a 30 1440x900-ban o.O
  • Ben007
    És nem jelent meg 3 bölcs amikor elindítottad a játékot??
  • w77d
    most már nekem is sikerült
  • elitehun
    Szerintem rohadt könnyű volt lenyomni. Az első boss aki engem le tudodd győzni az Vader volt
  • Szabi1991
    én is nehezen találtam meg :DD
  • Knabb
    Hellyeah, options-t mondjuk nem is néztem főmenü óta, köszi :D
  • Szabi1991
    enter-options-és legalul.. :-)
  • tenkenorman
    jah, nekem is van egy két pálya ami lassú, de ott is max fél óránként kell újraindítani a játékot. addig meg iszok, vagy megnézem a mailjeimet.
  • Knabb
    Vááá istentelenül király ez a játék... iszonyat feelingje van, csak sajnos gyenguc a port, különben nagyon érdekes dolog, hogy 1650x1050 ben és 800x600ban teljes mértékben 100%osan ugyan úgy fut csak utóbbiban sokkal rondább. Az első pálya szörnyen lassú volt, és tudom, hogy még van egy ilyen pálya... az melyik lesz? És van még1 próbléma, az pedig a hang... az akadozáson túltettem magam, de valamiért játék közben nagyon halk, cinematicokban betig nagyon hangos, erre kéne valami megoldás, de ez sem zavar különösebben. Amúgy valahogy belehet kapcsolni a feliratokat? Anélkül is megértem, hogy miről beszélnek, csak amikor beszaggat a hang a cinematikoknál akkor nagyon nehéz megérteni. Előre is köszi
  • zeli
    Tényleg idegesítő. Főleg, mikor a pálya végén duelezel. elkezdem force pusholni, de nem őt jelöli ki, és másfelé megy az egész....közbe ellenfél meg szedi le a hpt.
  • tenkenorman
    elakadtam az artus primeon. az őrült jedit nem bírom legyőzni. aki szemétből álló titánokat hív.
  • w77d
    nem a legnehezebben, hanem az alatt...