Star Wars: The Force Unleashed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
Lehet h ki van ugy triggerelve, hogy ha pont eltalálom az ütemet akkro sikerül, de már nincs hozzá türelmem.keresek vmi csítet, azzal megcsinálom, mást nem tudok..😞
Van valami jó tipp hogy billentyûzettel hogyan operálhatnám le a csillagrombolót az égrõl mert mire megfordítom már mindig jönnek a TIE vadászok.Amúgy meg azt nem értem hogy mit kell annyit forgatni megfogom lehúzom mert végül is az a cél hogy lehozzam nem kényszer leszállni akar vele.Aki kitalálta a forgatást kötéllel a nyakában húzatnám le azt a hajót!
Köszi!
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
Végezni velük meg a kombokkal kell amit kiir.
A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.
Aztán rájöttem hogy fölösleges volt lemenni😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Majd végigtolom ha kijött rá egy talicskányi patch.
Két anim jó volt, utána ugyanúgy elkezdett szaggatni az átvezetõ.
Ki is léptem, mert annyira felbaszott!
Menjenek ezek a picsába!
Ha ezeket itt elolvassák a vásárolni szándékozók, abból a köcsög Lyukasnak
nem lesz izomláz a torkában.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
A másik, mi ez az elcseszett idiótaság az ûrhajóval? Vadászgépek jönnek, nagy nehezen lenyomom, hajót forgatom, újabb vadászgép raj, a hajó meg visszafordul...nem is akarom tudni, hogy mi a megoldás, vagy mit kellet volna csinálni. Eddig szép volt, jó volt, de itt a vége, elegem lett belõle.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Az autosavet azt vajon hova menti?
Mert nekem az documents and settings/ rendszergazda/dokumentumok/ aspyr /swtfu/ könyvtárban van a swtfu BIN fájl, az lenne a mentések helye? De mivel nekem nem lehet menteni, ezért ez csak 0 bájt. Holott autosavet már csinált. De ha kilépek akkor meg ugye letörli azt is.
Bajtársak kitartás! - Jogos Önvédelem, youtube
There is no peace. There is only WAR!
There is no peace. There is only WAR!
Aki nemrég töltötte le és még megvannak neki a kicsomagolatlan fájlok (konkrétan ezek: rld-tfub.r09, rld-tfub.r10), az segítene nekem? 😄
Nagyon megköszönném... 😊
Bocs, az offért.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
eh.. azthittem ps2-re már nem fejlesztenek. De tényleg szinte egy az egyben ugyan az a játék, csak ratyibb grafikával 😛
Hálás lennék nagyon.
Elõre is köszi.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?