Star Wars: The Force Unleashed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xp-n
Dokumentumok\Aspyr\Star Wars The Force Unleashed\SWTFU.BIN

Magiszter
És máson tudod?

win7en nemtudom :/

tommygear
valaki?
The Protector
De njekem csak crackel megy.Próbáltam mini image yasu kombót de emulator detected lett a vége.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Magiszter
Az engem is érdekelne hogy hol tárolja a játék a mentéseket. Ötlet valaki?

Gaben78
mondom, sikerült köszi szépen a help.et,,mind két perpitum mobile kész 😄

DarkSector
forgasd, hogy bekattanjon, és akkor úgy marad.
függõleges be kell állnia mind a 3 gyürünek.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Gaben78
köszi, siker!!! érthetõ voltál 😄

DarkSector
de

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Gaben78
proba..ksz,, alt.tab-ozok SG/Game 😄

De ha elég ideig forgatod, akkor megakad valahol, és ugyanezt kell megcsinálni a másik 2-vel is.
Gaben78
én csak egyet tudok a q életbe már....ha elengedem elindul.... help
vmt, hulyén csinalok...

Két lézer között menj fel és állítsd meg mindet, és ekkor középen kinyílik két platform, amirõl már át tudsz ugrani.
elitehun
Esetleg az összeset meg kéne állítani -.-
Gaben78
egy gyûrût megallitok, és ennyi 😄 fogalmam nics mit kell csin, néztem lentebb, de abbol nem deritettem ki semmit...

The Protector
A crack használatával nem szarakodik a game?LAssul,fagy stb....

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

sith7

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

sith7

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

Gaben78
A pörgö gyûröknél mi a jó francot csináljak?????

DarkSector
lazán 1680x1050-ben el kell hogy mennyen neked...

tommygear
Amúgy hol tárolja a mentéseket a játék?
tenkenorman
c2d e7200, 2giga ram 8800 gts.

http://www.tenke.hu

tommygear
ott a krekk azért írtam
DarkSector
automatikussan ment.

Risu Führer
nálam nem lehet menteni ez miért lehet?

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

DarkSector
ha krekk kell akkor a legfelsõt szedd.

The Protector
Okés.Onnan szedtem lée mindent.Mégsem jó.Vagy próbáljam crackelni?

DarkSector
mien géped van?

DarkSector
sok embernek akinél ezt csinálja a krekk mellékhatásként.
miért nincs még kint abba a KIBASZOTT RETKES bannerba, ez a téma...fasznak nem rakja ki már valaki!

tenkenorman
játszhatatlan. egyszerûen 5 percen belül nekiáll szaggatni... nincs megoldás ugye? gondolom sok embernek ez a baja

tommygear
The Protector
Hy.Van normál crack?
VAgy vki legyen szives segíteni mert mountolom a mini imaget és a yasu 1.6-al cloakolok mégis kiírja h emulator detected.Mit ronthattam el?

bala_
NA megcsináltam.Csíttel, örök élet..sorry de türelmem elszállt.😊

tommygear
nahh közben sikerült -.-
tommygear
ha meg elengedem az A gombot elmozog magától szal nembírom egyenesben tartani sehogy
tommygear
egyszerûen nem tudok túljutni ezen a csillagrombolós pályán... már szinte a földön van az egész de nem vált zöldre az a jel hogy húzhatom lefele akárhogy mozgatom piros marad állandóan már ezzel szenvedek fél órája :S mit csinálok rosszul??

tenkenorman
jah... meg annyira azért nem vészes.

elitehun
Sztem le lehetnem szedni azt a Shit feliratot a banner alól és valahova odaírni hogy csak a felbontást lehet állítani
tenkenorman
deszar.

elitehun
#2089: A new gamenél lehet választani hogy a force unleashed-et kezded vagy a 3 DLC közül valamelyiket
#2090: Sehogy
csak felbontáson tudsz álltani
tenkenorman
hogy lehet a grafika beálításokat válzoztatni?

A plusz pályákat hogy lehet elõhozni?
felony
Ja, ez tipikusan az az "agyvérzéses" játék. Dühömben már Alt F4-gyel léptem ki belõle.

A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.

The Protector
Köszönöm.fél órája telepít és még a felénél sincs.

felony
Én meg a nehezebb fokozaton tolom, mert közepesen kezdtem, de az túl könnyû volt. Utálom ha nincs egy kis kihívás a játékban, de azt is, amikor ennyire rohadt nehéz és nincs valami köztes választási lehetõség. Egyébként én is villámmal próbálom sokkolni, de így, hogy nem lehet egeret használni sokszor mellélövök.

A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.

Lobsterman
Annyira felb*sz ez a játék mint még életemben semmi. Akarom szeretni, de lehet inkább letörlöm. Nem hiányzik hogy agyvérzést kapjak, és ez még csak a szemetes pálya.

Gaben78
siker, elfelejtette a S betût írni 😄 most már a nagy lézercsatornában ahol van az "örökmozgó" ott akadtam el 😄 yo game , csak naon lefáraszt ...

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.