3233
-
#2353 Hát régóta nem okozott játék ennyi bosszúságot, mint ez. Ha ezt előre tudom, dehogy kezdek én neki. -
#2352 Tudtommal ehhez nem csinál még senki fordítást. -
#2351 "magyarosítással"? Magyarítással... sehogy, ugyanis nem készítem :)
Majd valaki más.
-
Szabi1991 #2350 magyarosítással hogy állsz ? :D -
#2349 Ez Vödör ellen is működik? Amúgy azt már akartam írni ,hogy minek ez a millió kombó egyszerűen nem lehet őket kihasználni. villámozok, meg eldobom őket kb ennyi a játék. A Jedi Knight 2 mérföldekkel élvezetesebb volt ettől. Ebben a grafika az ami valami a többi középszerű, ha nem SW lenne mindenki porig alázná. -
rumkola #2348 balklikk-q-q-q
ezzel az egy kombóval végig lehet menni a játékon halál nélkül... -
#2347 Az oroszok már elkészítették a NEM HIVATALOS honosítását.
-
#2346 Van benne valami :( -
#2345 Á lehet csak mi nőttünk már ki az ilyen játékokból és már csak a nyugodt ésszel is megoldható, komótos játékokat kedveljük :) -
#2344 Na, akkor izgatott munkanapjaim végére ez a játék nem való...
Vagy én is trénerez(z)ek...(?)
-
#2343 Idegbaj ez a játék, Vader állandóan elkap, nyomkodhatom az e-t mint az őrült néha bejön néha nem, aztán szarrá kaszabol én meg hiába ütöm nem sebződik. -
#2342 ja most nézem h előttem írták ok:D -
#2341 fúúúúúúúúúú de felidegesített mikor az erővel kell azt a hajót buzerálni és közben kis repülök jönnek és lőnek, nem értem már vagy 5x kinyírtam a kis repülőket de a hajót nemtudom elhúzni pedig kiírja h melyiket nyomjam mindig :\ -
#2340 A "lézer gombócos" résznél mind a két gombócot síkba kell rakni a Force Grip-pel. Először az egyiket, megvárni míg a lézer elmúlik, majd a másikat is. Minden gombóc 3 gyűrűből áll. -
#2339 Sok sikert :)
-
#2338 Az ez most leszólás akart lenni, hát nem nagyon izgat, hogy trainerrel csináltam meg, nem szoktam csalni ,de az ilyen beteg részek kikészítenek, és mikor sokadik próbálkozás után sem láttam az, hogy igen csak én vagyok a szar és amúgy meg lehet csinálni és tudom is, hogy hogy csak nem sikerül akkor jöhet a trainer.
Most meg elakadtam a retek lézer gombócos résznél, nem tudok a két gömbön átjutni. Majd lesz valahogy. -
#2337 Jah :D -
#2336 Kimaradt:
- Nem kell lezúznod az egeret és csapkodni mint állat. Lassan húzd az adott irányba, lassan, nem gyorsan, minél lassabban tolod annál gyorsabban mozog a hajó. Amúgy ez a többi erővelemelszfőlmozgatszvalamit résznél is így van. -
#2335 Ez jó :D "széttörni a kezem" áhh csak alig bírtam a sok huzogatás után használni a kezem majdnem kibasztam az infrás egerem xD
De próbálgatom hátha sikerül :) -
#2334 hibás, könnyű ezt mondani :) -
#2333 grat -
#2332 CSILLAGROMBOLÓS RÉSZ:
- Állítsd be A-D -vel addig míg már nem jelzi hogy nyomni kell
- Emeld fel az orrát, ameddig nem jelzi hogy már nem kell. (közben ne engedd oldalra kicsúszni)
- Aztán emeld tovább, tökig. Ha már nem megy tovább akkor húzd le.
- Ha jól csinálod akkor megjelenik a Zúzáshoz az ikon. Ha nem akkor próbálkozz, nekem csak így sikerült, mert bugos a kijelzés.
Sok sikert! -
#2331 Köszi szépen ami hibás az nem arra játszik, hogy nem nektek való ...
You vidi szartsem ér, PS2 őn végigtoltam anno amikor kijött de nem rémlik hogy ott volt ez a rész csak xbox talán.
Nem kell egyből ezzel jönni :) -
#2330 A kis tetvek azt hitték kifoghatnak rajtam, hát jól hitték, de a traineren nem :) Leszedtem és megcsináltam azt a részt. Az meg azért valami über nagy profizmusra vall, hogy a játék nem szaggat ,de a videok meg úgy akadnak szaggatnak, elhalkulnak, hogy az valami félelmetes.
Ha legalább 1x sikerül beljebb húznod a hajót akkor a lényegre rájöttél, szedd le a trainert végtelen élet és nem kell szenvedni a 3. behúzásnál ,hogy egér szétverés árán valahogy sikerüljön elég gyorsan még a vadászok érkezése előtt behúzni a hajót, egyszerűn szórakozol amíg nem sikerül, mivel meghalni nem tudsz úgysem. trainerhez meg itt a link http://games.softpedia.com/get/Cheat-Solutions/Star-Wars-The-Force-Unleashed-9-Trainer.shtml -
#2329 akkor ez a játék nem nektek való :D -
#2328 Nem értem :D
Amúgy nem fejbe kéne vágni, hanem kiláncolni egy magas toronyra és behaluztatni vele egy repcsit és huzza le, ha lehúzza szabad lesz xD -
#2327 Vadászok nem akadály szar csicskák :D
De a elmondások elolvasása meg youtubos xbox verzió nem tud segíteni :S
Hihetetlen de Nem jelzi se az A,D -t se egér LE,FÖL csúsztatást és mégis piros, amikor meg próbálom egyenesbe akkormeg megint fel le A ,D :P hihetetlen nemakar lehúzódni :S -
#2326 Nem azzal van gond, hanem mikor az erővel kell szarozni. Megnéztem kontrollerrel ugyanolyan lehetetlen az egész. Csak jól fejbe kéne vágni azt a hülyét amelyik ezt kitalálta. -
#2325 #2193 -
#2324 Nem érted, hogy már 2000-en modták el??????? :D -
#2323 Nekem se segített a youtubos vidi :S
Ha vki részletesen letudná írni a Csillagromboló projektet akkor hajrá :D pls :)
-
#2322 1. képzeld visszaolvastam, jutóbos videot is megnéztem ,de hát ugye abból nem derül ki a lényeg, mivel xboxos szóval ...
2. semmi nem tiltja az aláírásban történő reklámot szóval ...
3. Ezért kár volt növelned a hozzászólások számát -
#2321 figyi már....NINCS benne MULTI ebben gaméban? a psp verzióba volt, xboxon nemtudom van e, de pcn miért nemtudtak belerakni egy kis multit? -
#2320 1.- 2000en mondták már el
2.- Reklám a szignóban -
#2319 Egérrel, hogy a csába kell lehozni a rombolót? 2 lépés sikerült a 3-at az istennek nem tudom megcsinálni, pedig az egérpad már elkopott az asztalban már 10 cm mély hasadék van, de semmi. Aki kitalálta ezt a részt azzal élete végéig ezt kellene játszatni. -
#2318 Igen. Az például kifejezetten ilyen - de azért, hogy szépen fusson, neten is. -
xxxpaulxxx #2317 én ezt Borderlandsnál veszem észre... mindig amikor elején betölt, akkor szar textúráról gyorsan felhúzza magát szépre:D -
#2316 Mert veled van az Erő, és nem csábít a Sötét Oldal, azért... -
#2315 Na de most ha akarsz molyolsz, ha akarsz vegigrohansz a palyan, a kedves jatekosnak semmi se jo ?
Ha mindekit ki kellene nyirni, akkor mindenki sirna milyen nehez stb... Igy a kezedbe van sok helyen meg ez is adva.
Ehh ma mindent fel tudok fogni a pozitiv oldalarol :)
-
#2314 Én meg direkt nyomom a kombókat. Vagy éppen csak hozzájuk vágok minden berendezést a környezetemben. Az utolsóval az adott turnusból meg szemétkedem. Felkapom, leteszem, megpörgetem, ameddig bírja. :D
Amúgy kötelezőek a kombók bizonyos ellenfeleknél. Pl a nagy droidoknál csak villám alapú támadással lehet gyors sikert elérni. Ergo fénykard felvillanyozva minden formációban. Akkor vannak a villám-ellenálló rohamosztagosok. Náluk meg az lökés+fénykard a nyerő párosítás. Akkor vannak a mindennek ellenálló katonák is. Náluk meg csak a fénykard kombók mennek, illetve ha leütöd róluk a lufit akkor már bármi. Szóval csak meg kell választani hogy az adott ellenfélre melyik a leghatásosabb kombó. Persze lehet csak csépelni mint a marha, de úgy nehezebb, meg nem annyira élvezetes. Ha van lehetőség kismillió kombóra akkor miért nem használod ki? Nem kötelező? Még jó hogy nem. Szépen is nézne ki a játék hogy egy ellenfelet csak X kombóval lehetne kinyírni. Hamar egyhangúvá és idegesítővé vállna. Vagy ilyen klikkelő-bajnokság jó volna? Mint a boss-oknál? Hogy abból álljon a játék hogy "most nyomd meg Z gombot"?
Hogy egyeseknek semmi sem jó? Én meg azt hiányolom hogy csak ennyi féle kombó van... elbírt volna még vagy 10-20 félét :D