3233
-
mikrofonhead #2393 No akkor ide is leírom az okosságot.
A hajós küldi 5 perces nagyjából. Fogod leszeded a Tie fightereket úgy, hogy megfogod az egyiket mikor közel van és megvárod vele a másikat, amihez hozzádobod. Így ha mázlid van és ügyes vagy, egyszerre 3-at is kinyírhatsz (Nekem többször is sikerült). Amikor mindegyik kis repcsit felrobbantottad, akkor befutsz egy oszlop mögé ahonnan megfogod a nagy hajót és A és D gombok nyomogatásával magad felé fordítod - FIGYELEM AZ EGERET NEM KELL RÁNGATNI MINT A BAROM, ELÉG SZÉPEN LASSAN HÚZNI LEFELE/TOLNI FELFELE. Amikor a hajó orra feléd néz - ekkor áll jó szögbe (ezt a szöget érdemes megjegyezni!!) akkor az A és D gomb mögötti kis fény átvállt zöldre és ha így marad 5 mp-ig akkor jön az S gomb nyomása, mint húzni közelebb a föld fele és az egér lefele húzása (a jobb gombot folyamatosan nyomva kell tartani sajna...ez ilyen). Húzod amíg tudod majd megint kinyírod a Tie fightereket és megint beállítod a hajó orrát a jó irányba és húzod. HA nem vált át S és húzásra akkor nem jól áll a hajó. ITT van egy kis bug a PC-s verzióba mert nem mindig jól mutatja a dolgokat. Ezért írtam fentebb, hogy meg kell jegyezni a hajó irányát és úgy befordítani. Nekem is 2 óra szenvedés után sikerült elsőre, de ezután már simán sikerült 4-5 perc alatt...
Kérdés: Mikor a végén Vader-el küzdök ott lehet választani, hogy megölöm-e vagy sem? Ilyet hallottam, közbe Nekem fel se kínálta a lehetőséget. Állítólag eszerint változik a befejezés. Kellene írni egy kis FAQ-ot képekkel mindegyik sárga és piros kristályról! Valakinek lenne kedve ebben segíteni? -
#2392 Hova viszed ki megint? Sétáltatod, vagy ilyesmi? -
#2391 most a halálcsillagon szarozok, ezek a geci nagy melák szürkés katonák sosem fogynak el és nagyon keményet sebeznek :D a villám hatásos ellenük de megcseszhetem ha egyszerre négyfelől támadnak XD -
#2390 én most csináltam meg azt a küldit, hál istennek elsőre sikerült :D -
#2389 nekem is kéne, thx -
#2388 Amekkora mázlink van még az újakkal se lesz jó -
#2387 valki feldobná az eredeti exe-t?
mert a patch azt irja hogy a játék nemtalálható:) -
#2386 Remélem a régi mentések jók vele! -
#2385 GAME NOTES
~ see update.txt for changes
- general performance optimizations
- optimized in game cloth handling
- optimized in game trees leaf handling
- added a detail setting to improve performance on lower end (dual core) machines
- addressed audio stuttering issues
- addressed options disappearing briefly after pressing [Esc] at the Main Menu
- addressed flashing placeholder text
-Added additional controller support:
Xbox 360 Controller for Windows
Xbox 360 Wired Controller
Logitech Rumblepad 2
Logitech Cordless Rumblepad 2
Logitech Dual Action Controller
Saitek Cyborg Rumble
Saitek P32 Rumble
nah itt a várva várt fél gigás peccs!!!
:D -
xxxpaulxxx #2384 csillagromboló:D
Komolyan kéne írni egy faq-t csak arról az egy küldiről!:D -
#2383 jóbüdösk*rvaannyát ennek a tankhajógecinek félórája nem csinál semmit ez a szar szétb*sz az ideg:@@ -
#2382 fúhha nincs meg :S
feltennéd nekem vhova? :) -
Szabi1991 #2381 tedd vissza az eredeti exét.. :) -
#2380 nekem kiírja a patch telepítő hogy nem találja a gépen a játékot, ti hogy tettétek fel?? -
#2379 Inkább az utóbbi. Bár még senki sem kezdte el, viszont technikailag már úgy ahogy megoldható. -
Knabb #2378 Magiszter: Azért kell többször belecsapni az emberkékbe, hogy a játékos kihasználhassa a kombókat, mert a vakvilágba csapkodás nem teremt túl változatos élményt, viszont megoldhatták volna... Meg a purge trooperek se kellettek volna... a hajam kihulott tőlük.
-
xxxpaulxxx #2377 jah még nem volt kiadva?XD
Sok buzi warezos -
#2376 Én erre a pecsre várok:
"Added dismemberment to lightsaber attacks, and realistic damage."
Csak sajna soha nem lesz ilyen. -
#2375 összességében nem csalódtam. jó játék volt. a gépigénye egyáltalán nem vészes. nem kell 4 mag... ahhoz képest hogy konzolos eredetileg, és még csak 1.0 volt, nagyon is jó volt.
lehet kiviszem mégegyszer. nagyon tetszett a töténet is. 10/8 pont. szerintem... -
#2374 na már ki is adták
Azt hittem csak decemberben lesz kapható. Nem tudjátok egyébként, hogy lesz e honosítva? Vagy csak maximum valaki elkészíti és felteszi netre? -
#2373 Na végigvittem a DLC-ket is és szerintem sokkal jobbak voltak, mint az alap játék, leszámítva a Jedi Templomos rész végét. -
#2372 nah kivan véve... -
#2371 Próbáld meg másik mirroral. -
Szabi1991 #2370 amcsiról egész jól jött nekem -
#2369 nincs vmi értelmesebb link? mert innen jön 10-20kb/s-el -
Knabb #2368 A fun az, hogy kb 1 órán keresztül telepít, de az uninstal 2 másodperc alatt megvan -
Szabi1991 #2367 fail, de béna vagyok.. xD -
Szabi1991 #2366 ne találja a játékot a gépemen o.0
(szal nemtom telepíteni a pecset) -
Knabb #2365 Na fasza volt, végig vittem a folyosón... asszem ez nekem elmény marad, de sajna annyira nem volt jó, hogy mégegyszer végigtoljam. Legnagyobb kihívást nekem a nagyúr okozta, de azt is kicseleztem és már az sem zavart sokáig... elég kedves játék lett azért... -
Szabi1991 #2364 "Added a detail setting to improve performance on lower end (dual core) machines" jól hangzik -
#2363 Itt van a várva várt patch. -
#2362 megvan hülyevoltam .. boccc :) -
#2361 és utána mit kell ?? csak mert átmentem rajtuk aztán kinyirtam a szintenkénti katonákat majd a nagy kapu elött a biztonsági "rózsaszínpárducokat" is és most nemtudom merre tovább ... :S biztos kiböki a szemem ... ötlet h merre ?? -
Szabi1991 #2360 -
#2359 Ja hát az utolsó küldetésig nem is volt az. (na de ott aztán lesz minden ami kell, bugok, idegesítő harcok ... gyakorlatilag minden ami egy játékot elronthat) Hoth DLC bementem valami kék energia alagútba, 5 fps, ez is jól indul, pedig eddig sehol nem volt fps problémám a játék alatt. -
Knabb #2358 Én apprentice fokozatban tolom, és egy kicsit se idegesített fel a játék, csak most a vége fele, a hangárban volt kurva idegesítő az a sok purge trooper... belémlő... elszállok aztán mire felállok jön a következő... -
#2357 Már megvolt nekem, védert meg a köpenyes bohócot megöltem, miután bebugzott, meg szarrá idegesített ez a hülye játék, újra benyomtam a trainert és végignéztem a csodálatos és ettől jobban már nem szaggatható videokat. Most megnézem ,hogy mi lett volna ha másik oldalt választom, valamint a DLC-ket, remélem azok nem lesznek tele ilyen idegrohamot okozó részekkel.
Ja és az meg mi a frász már, hogy ha elindítom ezt a hülye játékot a ctfmon.exe-t mindenáron az induló programok közé akarja berakni, rohadtul idegesítő.
-
rumkola #2356 Igen, mindenki ellen műxik, csiszárt is könnyű így elverni. Persze a kombót meg kell "venni". Sith csapás vagy mi a fene a neve, és villámló fénykarddal csap egy kúvanagyot a végén, ami lebénít. Utána egyből megint ez a kombó... :D -
#2355 Én mondjuk szívesen elkezdeném, de már így is baromi sok fordítani való játék/program felhalmozódott, amiket le kell tudnom. -
Szabi1991 #2354 pedig nem lenne rossz, én még elboldogulok vele, hang és felírat alapján megértem a történéseket.. de azért hangulatosabb magyarul olvasgatni :DD