Star Wars: The Force Unleashed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elitehun
Épp ellenkezõleg kicsit nagyobb kell 😞
n3whous3
kuss

púúúúú

elitehun
Cseppet se zavarjon hogy mondtam hogy úgy nem lehet menteni és azt nem tom hogy van-e hozzá
gibson9
mekkora kis szarházi vagy <#shakehead> eleve minek neked "örök élet cheat"? Nem tudod legyûrni ezt az egyszerû kis játékot? Vonulj vissza a szobádba és lõdd tarkón magad.

2217
én is kaphatnék választ??😄😄
Van cheat hozzá... én speciel Torrent oldalról szedtem le.... igaz ahonnan én szedtem, oda regelni kell és csak meghívóval lehet bejutni...
alma2
pff eletre alkalmatlannak nyilvanitva, remelem valaki hamarosan beveri a szad, talan a sajat apad, nyomoronc.

szerintem

grebber
1. Ha google nem adott ki valszeg nincs.
2. Gondolom azért nem válaszoltak ,mert nem tudtak segíteni szerintem ez magától értetõdik.
3. Ezek után amit lemûvelsz nem is csodálkozom hogy most már bárki is segítene ha tudna is!

Next PC upgrade: 2022

1 órája sincs, hogy feltetted a kérdést. Valószínûshetõleg nem olvasta még olyan a kérdést, aki tudna is rá válaszolni. Ilyen stílusban pedig remélem nem is fognak már többet válaszolni neked, boldogíts máshol másokat vagy próbálj kultúráltan fórumozni.
highlander15
Fél órát gugliztam csak ezért a szar miatt és semmi találat!Na ehhez szóljál valamit apám!Egyébként kurvára teszek rá,hogy más mit mond!Csak néhányan az alapvetõ rohadt emberi normákat nem bírják betartani,és ezzel van a faszom nagyon tele,ha normálisan kérdez valamit az ember,le se szarják vagy nekiállnak flegmázni a buzik.Aztán csodálkoztok bazdmeg hogy ingerült az ember!

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

grebber
Szép volt gratulálok.Most én is vagy más is flegmán mondhatná hogy mi a telibeb..zott román ..... ért nem használod azt a szájbavert google-t??

Beírod Star Wars Force Unleashed Cheats és keresgélsz!De szerintem erre képtelen vagy agyilag ahogy látom!

Next PC upgrade: 2022

gibson9
ez nagy spoiler volt kisfiam..

azt írták nem kell akkora gép mint amekkorát írtak neki😄
elitehun
Cél az uralkodó
Intel Core 2 Duo 2,2 GHZ
2 GB RAM
Nvidia Gforce 8600 GT 256 mb

Elvileg processzor kevés, memória elég, videókártya kevés szóval érdemes letölteni vagy nem?
Hi ! végig vittem a játékot de úgy hallottam 2 befejezése is van...na most nekem az lett a befejezés hogy : harcoltam darth veder-el aztán az uralkodóval de meghaltam....hogyan lehet a másik befejezést elérni ? mit kell máshogyan cisnálnom ?

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

elitehun
Csíttel nem lehet menteni
#2213:Mond a géped adataid
highlander15
Örök élet cheat van?

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Most attól hogy nem felel meg minden rendszerkövetelmény attól még elindul a játék, és lehet is vele játszani, vagy inkább hagyjam?
w77d
srácok nekem a Hoth kampány elején mindig kilép a játékból, amikor a falból ki akarom szakítani a konzolt, hogy át tudjak menni az energia kapun... valakinek vol ilyen? egyszerûen nem tudok tovább menni...

köszi szépen sikerült is
köszi szépen
RedDevilsza
New Game

tommygear
nem fog leállni, át kell ugrani szembe amikor megállítod a mozgó cuccokat
Hello
Amikor visszatérek a készülõ halálcsillagra és ott van egy zöld lézer.
És a lézer vége felé valamiket elkell forgatni sikerül is de a lézer továbbra is megy. Mi itt a teendõ hogy a lézer leálljon?
A 3 DLC-s pályát mikor vagy hol lehet elõhozni mert sehol nem találom õket pedig az elõbb pörgettem ki a játékot?
<#buck> én a való életben is ilyen darabosan kardozok le mindenkit 😄
Amúgy valaki a #2191-re?

Positive Mental Attitude

Gyerekek, akárki akármit mond, LENYÛGÕZÕ a grafikai kidolgozottság. Ha megnézitek a részletességet, amivel pl. a Halálcsillag termei meg vannak csinálva, elképesztõ... Öröm nézni. Annyira temészetes, hogy fel sem tûnik, ez egy játék. Gratula Lucasarts-éknak. Ez egy nagyon komolyan megcsinált cucc. A kardvívás mozdalatai hihetetlen pontossággal lettek áthozva az életbõl. Ha valaki használj a a Sith Flurry-ket, tudja mirõl beszélek. 10/10!
Üdv mindenkinek.Nekem nagyon tetszik PC-n ez a játék,jobban mint az a bughalmaz(Sims 3-ra gonndolok).Tudom vannak hibái,de én elfogadtam olyannak amien.Szvsz nem annyira rossz.De ez az én véleménye.
Magiszter szavait értsd úgy:
Akkor játsz végig a másik 3 kis pályát, HA a sith ágon viszed végig a játékot... vagy ne pattogj😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Magiszter
Wampa... tényleg... még a Jedi Academy-ben is volt 1-2, már rémlik 😄

Magiszter
Amúgy én sem tudom mi a nevük, de nem csíptam õket. Mesterlövõ karatebajnok, fény-szabja ellenálló szõrös kutyámajmok... pfujj.

Magiszter
medve jeti? 😄 Jetve 😄

Aha, és akkor ezért vagyunk mi is hülye sisakban a Hoth-on? Érdekes. Én a Császárt öltem meg, és így akkor ez nekem alternatív jövõ. Aha. Inkább rakták volna bele a játékba , normálisan ezt a három pályát. Mindegy, azért jó lesz a fehér medve-jetiket vagy miket(jó tudom, nem ez a fehér bigyók neve, ) leverni

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Magiszter
Alternatív jövõben játszódik a másik 3 pálya. Azt veszi alapul hogy legyõzted Vödör-t és te lettél az Emperor jobb keze (ergo átvetted Vödör helyét. (Lord Helmet) 😄 )

tommygear
ha vadert ölöd meg nem halsz meg mert akkor sith leszel, a jedi templomos részt én sem értem
Tudom, nem az a gond, elbújtam, nem is találnak el. Dehogy kétszer elõrõl kezdjem...áh...ennek ellenére túl jutottam, egy kis ,,segítséggel" szégyen nem szégyen , de nincs idegzetem ahhoz, hogy forgatom azt a szart, ide-oda, áh.

Utána már könnyû volt, Vadert meg a Császárt is leverni, pár perce fejeztem be. Két szaggató pályát meg ezt a forgasd az ûrhajót baromságtól eltekintve, nem volt amúgy rossz.

Csak, mondjuk kissé butaság, ha egyszer meghaltunk, hogy a bánatba mehetünk ,még három pályán?
Na mindegy.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

tommygear
bal vagy jobb oldalt bújj el a doboz mögé vagy nemtom már mi van ott, ott nem tudnak eltalálni és amikor abba az irányba mennek ahol állsz felugrassz és villám, arra figyelj hogy akkor villámozz amikor kijelöli neked a repülõt a játék a kék kis kockával, menni fog az énis szoptam vele 1 órát
Viktorr
Hello!

A játék kilépett memória hibával és valami READ-ra hivatkozott!

Segítsetek már mit csináljak ilyenkor?

Csucsu lenne egy olyan kérdésem, hogy ezis rinyálni fog, ha nincs fent a vista-mon az sp1? Csak mer ezzel szívtam a gtaIV-nél is, és hogy mennyire gáz nála az hogy csak 2gb ramom van?
Köszi.

Positive Mental Attitude

nincs el szarva, csak ez a legnehezebb része

amikor jönnek a cirkálók picit gyere hátrébb és úgy lõdözt õket villámmal... bele fogsz jönni
Aztán a rombolót meg addig forgasd amíg meg nem jelenik az S meg az egér... aztán ha jönnek a cirkálók ne foglalkozz velük.. van elég életed... húzzad csak a csillagrombolót... ha az életed pirosra vált csak akkor kezd el villámmal osztani õket.

olvastam sokan írták hogy full hdbe vagyis 1920*1080ban tolják
nekem viszont 2028*1152es a monitor
de csak 1680*1050 az utolsó állítási lehetõség
ott kéne lennie az 1680 után a full hds állításnak mint másoknál akiknek olyan a monitoruk és abban tolják a gammát
gfreak
jesssz mekkora faszás Sarlakk belseje 😄DD atom 😄DD

Racism is a weapon of mass destruction!

gallardo
én kiszoktam menni a szélére és amelyik vadász azon az oldalon jön azt simán csak le villámlom, így szinte el se lehet véteni. a csillagrombolót aszem harmadikra lehet leszedeni, ha gyorsan végzel a vadászokkal akkor nem lesz ideje vissza fordulni. elsõre nekem is nehéznek tünt, de így utólag már nem az.

Adtam ennek a baromságnak még egy esélyt, de ez reménytelen. Ekkora egy nagy hülyeséget...jönnek a vadászok. Fogalmam sincs hogy szedem le õket, néha véletlenül sikerül telibe villámolni. Nem értem máskor miért nem, ott repül egy a vadászgép, egyenesen rá küldöm a villámokat, és semmi. Erõ lökés...az se használ. Ám néha, a villám mégis telibe talál, és felrobbannak.

Jó, forgatom a hajót. Meddig? Merre? Aztán amint forgatom egy kicsit, vadászok vissza jönnek, a hajó meg lassan vissza fordul...mire ismét leszedem õket, lehet elõrõl kezdeni. Hû de izgi. Végtelen játékmenet...

Ezzel a résszel, teljesen el van szarva az egész.

Hody
Sziasztok!! tudnátok valami megoldást arra, hogy elinditom a játékot hang az van de fekete képernyõ fogad... már felraktam a legújabb drivert is

elõre is köszi

SÁÁÁÁRLEKALEGJOBBXD

Gaben78
lõjjenek csak, addig húzd a hajót 😊, én csak akkor bujtam el amikor már pirosban volt az élet, agyoncsapsz néhány TIE.t, és ismétel..