3233
-
Na nem kellett volna ez a patch kezdö vidonál beáll a kép és az exe nem válaszol. Na frankó :( -
Ez bizti? Honnan tudod? Olvastad 'vlhol?
Mert a szkript benne van.
Lásd, mikor kettévágja a lépegetőt! -
'Télleg!
Valaki 'tuggya, a múvit nem szélesvászoníttatták vissza 16:9-be 4:3-ba? -
Úgy-úgy.
Azt a 25 gigát át kell rendeznie, oda-vissza.
Aztán meg mindent vissza!
Továbbá a NASA-tól szerzi be azokat a bizonyos csillagháborús adatokat.
Vagy az egy életszagúbb játék? -
nekem is telepíti vagy 20 perce, de legalább csináltak vele valamit nem kiadtak egy 10 megás peccset mint a gta4hez azt jóvan -
Basszus miket csinál ez a patch alapjaiban megváltoztatja a game-et kb már mióta telepit te jó ég.
Lehet a háttérben a NASA szervereit hekkeli a gépemen keresztül
-
:D -
Ja, és mi az a betonfail? -
Köszi. -
Nézd, leköteleztél és köszi, de 'szted, mire való?
Elvégre gyenge elméjű vagyok, és emiatt amikor rákattintok a free-re, nekem
azt írja: csak 200-as IQ felett tölthetem le ingyen.
Egyébként nagyon köszi.
Ja, ezt már írtam!
Látod, hogy hülye vagyok? -:) -
tessék -
Nekem sem tölti le rapid-ról, vki felnyomhatná egy normális tárhelyre. (sendspace-re lenne a legjobb) köszi. -
szerinted mire való a Free(ingyenes) opció? betonfail -
Nem hiszem, hogy csak fizetős tárhelyre képesek felrakni vlmit, amikor annyi ingyenes van!
Tőled pedig nagyon rendes dolog, hogy megosztod a többiekkel, de igazibó az lett volna a legrendesebb, ha felrakod egy ingyenesre.
Nincs bankkártyám, és nem is lesz, így elég körülményes fizetni ilyen tárhelyeket, és mivel egy valag ingyenes is van, hülye lennék fizetni a levegőért.
Bocs a milliomosoktól, nem akartam senkit megbántani, de most itt bosszankodom, mert nem tehetem fel azt a rohadt patchet. Mindig másolatot készítek az eredeti exe-ről, hogy ne kerüljek ilyen helyzetbe, de most a crackfixes szarakodás miatt elcsesztem. Így most vagy újratelepítem, vagy addig sírok, míg valaki megszán ezzel a rohadt exe-vel.
Kit kell érte leszopnom, vagy utaljak rózsaszín csekken 10 rugót valaki kedvességéért?
Mi ebben a nagy kérés? Sőt, mi abban a természetes, hogy mindenkinek prémium Rapidshare-je van?
Kösz a választ, amire 'valszeg holnapig várnom kell, mert eléggé hullaszag van itt 14:44 óta. -
Inkább általánosságban. Mert tény, hogy a régi 2magos Intel prociknak valami hasonló neve volt, de oda nincs írva márka. -
rumkola #2418 alsóbb kat. kétmagosokra gondolnak szerintem, és azoknak a neve dual core.... -
És ha ez sem megy: tarts lenyomva 3 mp-nél hosszabb ideig a Shift-et!
Ekkor felugrik egy ablak jobb oldalon, és ott beállíthatsz mindent!
-
Nézd csak [Xp Home Edition, munkahely]:
-
köszi
-
gyerekek nem tudja valaki hogy a win-ben ezt a beragadó shift opciót hogy kell kikapcsolni? unom már hogy ha egymás után 3x megnyom a shift-et, akkor kidob az asztalra... -
ja reggel megcsináltam 5p alatt :D -
na tapasztalataim a patchel:
-a hanghibák kijavítva, azaz eddig akadt a hang néhol
-laucher menüben egy plusz opciót lehet ki-be kapcsolni: HIGH DETAIL(kikacsolva jobban fut a gama)
-simábban fut, nem esek le hirtelen és drasztikusan az fps(de még igy is lesek néhol)
5 perc játék után ezeket vettem érszre -
Beláthatod, hogy a játékosok NAGY RÉSZE a patch-elés után észre sem veszi, hogy mi változott: nincs 2 gépe mindenkinek, hogy
- egyiken az alapjáték
- másikon a javítással ellátott változat futható legyen és így észrevehesse a változásokat...
-
ricsa008 #2410 az "általános teljesítmény optimalizációk" mit takar ténylegesen javul pár FPS-t? -
azt láttam, de én a véleményekre vagyok kíváncsi. akármit leírhatnak a patch note-ba, ki tudja javít-e valamit.... -
#2399...
-
javított a patch valamit?:) -
hihetetlen a patchet is egy hétig telepíti :S -
Szívesen, srácok!
-
KÖSZÖNJÜK! most már megy patch:) -
Köszönöm! -
ITT találtam...
-
Star Wars: The Force Unleashed - ORIGINAL EXE - egy próbát megér, most találtam, fórumban.
-
Hello!
Látom mások is kérték de nem találok én se original exe-t..
Tud valaki linkelni? Köszi -
GAME NOTES
- general performance optimizations = általános teljesítmény optimalizációk
- optimized in game cloth handling = optimalizált ruházat kezelés / megjelenítés
- optimized in game trees leaf handling = optimalizált falevél kezelés / megjelenítés
- added a detail setting to improve performance on lower end (dual core) machines = teljesítmény beállítási lehetőség alsó kategóriás (meg a kurva anyjukat alsókategóriás!) 2 Magos CPU-kkal ellátott gépeken
- addressed audio stuttering issues = audió problémák megoldva
- addressed options disappearing briefly after pressing [Esc] at the Main Menu = ESC gomb megnyomása utáni eltűnés a Főmenüben, javítva
- addressed flashing placeholder text = villódzó szöveg, javítva
-Added additional controller support: = További vezérlő támogatás:
Xbox 360 Controller for Windows
Xbox 360 Wired Controller
Logitech Rumblepad 2
Logitech Cordless Rumblepad 2
Logitech Dual Action Controller = IDEJE VOLT!
Saitek Cyborg Rumble
Saitek P32 Rumble
-
valaminick #2398 engem is ez érdekelne mert nekem játszhatatlan volt az alap verzio.. -
báhh ettől én is hülyét tudnék kapni..
A végigjátszottam oylan snassz manapság már mi?
-
ricsa008 #2396 mennyit javít a peccs? -
mikrofonhead #2395 Megtaláltam :D kuvajó :P -
mikrofonhead #2394 Ja igen még valami. Mi ez a plusz 3 pálya? Meg kieg? Meg DLC?