Star Wars: The Force Unleashed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem
2. Gondolom azért nem válaszoltak ,mert nem tudtak segíteni szerintem ez magától értetõdik.
3. Ezek után amit lemûvelsz nem is csodálkozom hogy most már bárki is segítene ha tudna is!
Next PC upgrade: 2022
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Beírod Star Wars Force Unleashed Cheats és keresgélsz!De szerintem erre képtelen vagy agyilag ahogy látom!
Next PC upgrade: 2022
2 GB RAM
Nvidia Gforce 8600 GT 256 mb
Elvileg processzor kevés, memória elég, videókártya kevés szóval érdemes letölteni vagy nem?
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Amikor visszatérek a készülõ halálcsillagra és ott van egy zöld lézer.
És a lézer vége felé valamiket elkell forgatni sikerül is de a lézer továbbra is megy. Mi itt a teendõ hogy a lézer leálljon?
Amúgy valaki a #2191-re?
Positive Mental Attitude
Akkor játsz végig a másik 3 kis pályát, HA a sith ágon viszed végig a játékot... vagy ne pattogj😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Utána már könnyû volt, Vadert meg a Császárt is leverni, pár perce fejeztem be. Két szaggató pályát meg ezt a forgasd az ûrhajót baromságtól eltekintve, nem volt amúgy rossz.
Csak, mondjuk kissé butaság, ha egyszer meghaltunk, hogy a bánatba mehetünk ,még három pályán?
Na mindegy.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
A játék kilépett memória hibával és valami READ-ra hivatkozott!
Segítsetek már mit csináljak ilyenkor?
Köszi.
Positive Mental Attitude
amikor jönnek a cirkálók picit gyere hátrébb és úgy lõdözt õket villámmal... bele fogsz jönni
Aztán a rombolót meg addig forgasd amíg meg nem jelenik az S meg az egér... aztán ha jönnek a cirkálók ne foglalkozz velük.. van elég életed... húzzad csak a csillagrombolót... ha az életed pirosra vált csak akkor kezd el villámmal osztani õket.
nekem viszont 2028*1152es a monitor
de csak 1680*1050 az utolsó állítási lehetõség
ott kéne lennie az 1680 után a full hds állításnak mint másoknál akiknek olyan a monitoruk és abban tolják a gammát
Jó, forgatom a hajót. Meddig? Merre? Aztán amint forgatom egy kicsit, vadászok vissza jönnek, a hajó meg lassan vissza fordul...mire ismét leszedem õket, lehet elõrõl kezdeni. Hû de izgi. Végtelen játékmenet...
Ezzel a résszel, teljesen el van szarva az egész.
elõre is köszi