Star Wars: The Force Unleashed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
felraktam az eredeti swfu2 játékot.
leszedtem a netrõl az 1,3 GB magyarítást.
telepítem a könyvtárába mégsem magyar semmi...
mi lehet a gond?
Megnéztem pár HD gameplay videót, ott is látható ez, tehát biztos, hogy nem gép hiba. Ez egy látványeffekt, filmesek is alkalmazzák harci jelenetek közben, pl. a Rettenthetetlen egyik csatajelenetében, vagy a Tégla végén a lövöldözõs jelenetben.
Idegesítõ, de meg lehet szokni.
ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO, Ryzen9 5900X 3.7GHz, 2*16GB DDR4 Crucial Ballistix 3600MHz, Kingston A2000 256GB M.2, Samsung 870 Evo 1TB, MSI 4080 SuprimX, Gigabyte FI27Q-PEK, Seasonic Prime 1600 Titan
Én is kíváncsi lennék, de szerintem nem lehet.
A medve nem játék.
Amikor megvagdosok valakit a fénykarddal, akkor meg-meg torpan a játék. Nyilvánvaló, hogy ez nem hiba, haneme egyfajta látvány effekt, de nekem nem tetszik. Nem lehet ezt valahogy kikapcsolni?
ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO, Ryzen9 5900X 3.7GHz, 2*16GB DDR4 Crucial Ballistix 3600MHz, Kingston A2000 256GB M.2, Samsung 870 Evo 1TB, MSI 4080 SuprimX, Gigabyte FI27Q-PEK, Seasonic Prime 1600 Titan
A medve nem játék.
Ilyen nálam is volt még anno. Miután a videokártya driverét frissítettem utána lett játszhatatlan... Aztán le föl tettem korábbi drivereket meg a játékot és egyszer jó lett....
A Star Wars Force Unleashed elsõ részét megvettem Steam-en, felraktam a gépemre, és lehet vele játszani, de szaggat. Olyan a játék, mintha lassított felvétel lenne.
A gépem:
Alaplap: Gigabyte GA-P55-UD3L
Proci: Intel I3 3066 Mhz 4 magos
Memória: 4 Gb
Videókártya: Nvidia Geforce 210 1 Gb memória
OP rendszer: Windows 7
Tehát a rendszer szerintem az optimális követelményeket is teljesíti, de akkor mi lehet az oka, hogy a játék lassú, szaggat?
Felraktam a játékot, tök jó, meg minden, de csak sztereóban szól, nem 5.1-ben.
Ez mitõl lehet? Pöcst még nem raktam rá.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Pl az intróban nincs de amikor megtalál minket Veder nagyúr + a Junos scene akkor van. De amikor meg megyünk az elsõ célpont ellen akkor megint nincs...
Mi lehet a baj?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
azt szeretném kérdezni, hogy mikor kotát legyûröm...utána fölemelem és azt monja a játék, hogy nyomjam a bal egérgombot és ott van mellette a q w és a space...10 percig szenvedtem vele(addig kotával jól elvoltunk), de egyszerûen nem sikerült a földhöz vágnom....mit kell nyomni?
PLS Help nagyon vártam ezt a játékot !!
Bocsesz érte!<#buck>#buck>
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
+ még nehezítésképpen alt+tab miatt olyan 5-6 fps-el ha pumpálja a képet.
Szerintem ezzel elleszek olyan holnap reggelig addig ki se lépek az biztos.
Next PC upgrade: 2022
Még be sem lõttem középre de már jönnek a kurva kishajók.
Amugy amikor az S betüt írja meg hogy basszam szét az egeret akkor az S betüt is nyomogatni kell?
Next PC upgrade: 2022
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
egy kis "nosztalgiázásra" gondoltam felrakom megint a játékot, 1órája telepít és még a felénél se jár.. <#idiota>#idiota>
Nálam a Játék legelején amikor indulna az elsõ pálya,már akkor nem játszható mert össze vissza áll a kép ,elmosódva eltolódva stb
Új driver van fenn.
G
am meg szedjél le egy másik verziót. Nekem ez a dark sectornál volt.
Ha elindítom a játékot akkor csak 3-4 pont jelenik meg, nincs se new game se option se semmi.
Valaki tudna nekem segíteni.
Köszönöm
Így egynek elment, de nem az a játék amire évek múlva is jó szájízzel gondolok.
Kezdem is a 2. részt :)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Elakadtam, néztem videós végigjátszást de csak konzolosat találtam.
Szóval a csillagrombolót kell magammal húzni az erõvel, vagy mit, pontosan nem értem mi ott a feladat. Jönnek a cirkálók, azokat likvidálom akkor utána megjelenik az 'A' és 'D' (vagy S?) gombok és az egérrel mutatja merre álljon a hajó. Beállítom, hogy zöld legyen de utána akármit nyomok semmit nem csinál, csak ha piros akkor nyomkodom össze vissza és kezd el 'erõlködni'.
Ezt a részt valaki elmagyarázná? fél órája szenvedek ott, de nem értem. :D
A játék telepítése után mindkét patch -et fel kell tenni szépen sorban vagy elég az 1.2 -es ?
Köszönöm a türelmes válaszokat....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."