Star Wars: The Force Unleashed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most nincs fent nekem a gém.. :/

de google szerint c:\Documents and Settings\Username\Local Settings\Application Data\Aspyr

hát nemtom..biztos elég hozzá a konfigod? én feltelepítettem, még mielõtt elindítottam volna, leszedtem a patchet, felpeccseltem, utána jött a crack..és vígan elfut...fontos, hogy a crackelés mindenképpen a peccselés után jöjjön...

valamint legyen minimum 30Gb szabad hely....a patch-et amúgy megéri letölteni...
Kint van képregényben is akit érdekel...katt ide

BlackShadow
most raktam újra .. telepítõ megint hiba nélkül végig ment, de ha el akarom indítani a launchert aszondja, hogy a mûködés leállt.. 5let? :) nincs vmi konfig fájl amit manuálisan át lehet szabni?

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Ezen a konfigon biztos nem ment mert nekem amd3000+,atix1950,2,5gb rammal
képregény volt!
19"-es monitoron játszom most nem emlékszem, hogy 16:10-ben vagy 16:9-ben, de be lehet állítnai a felbontást a Launcher-ben.

Egyébiránt van különbség a High Detail-nál..ha kikapcsolod, mintha nem lenne élsimitás, vagyis recések a vonalak, felületek...a részletesség is alacsonyabb lesz jóval...nekem úgy már sikerült egész szépen futtatni 2300Mhz-es X2-n és 2Gb RAM mellett...és nem csúnya a játék

Jah....amúgy 7990Ft egy X360-as vezérlõ PC-hez is...és megéri...sportjátékokhoz, mint NBA 2K széria, vagy a Fifa és PES, de pl. ehhez, vagy a Pure-hoz, vagy autósokhoz, mint a GRID NFS kötelezõ

Van róla egy cikkem a Logout-on:Teszt
BlackShadow
hoj.. v én vagyok a vak v nemtom, de én semmi lehetõséget nem találok felbontás állításra.. widescreen monitoron meg buzi szarul néz ki, hogy széthúzza a képernyõt és mindenki dagadt :)
ha launchert meg ilyeneket akarok indítani akkor hibát észlel és leáll..
vmi help jól jönne
kösz!

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

IMYke2.0.0.0
Mivel a játékban ELEVE nem volt, így most sincs.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mûkszik patch-el a játék legalábbis ki van írva hogy High Details de igazából semmi különbség nincs. Játékon belül továbbra sincs állítható opció igaz? Mert tegnap nem tudtam az [] ilyen jelekkel lépni de látom épp most írták hogyan kell. Megmondanátok hogy van e a játékban további graf állítási lehetõség, mert ha nincs akkor vissza se teszem.
IMYke2.0.0.0
Jobb oldali (nagy) Enter mellett keresd a megoldást...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kérdésem a következõ lenne azt irja a játék hogy [ ] gombokkal lehet váltani mikor upgradelni akarod az erõd. De nekem nem mükszik erre a két gombra az ablak váltás, van valakinek valami megoldása erre?

csicsa
Mert kevés a hely a vinyódon.

Ne torzítsuk gyermekeinket idõ elõtt parányi felnõttekké. Hagyjuk õket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.

Leszedtem a patch-et de egy idõ után azt írja ki hogy Performing rollback.
Felraktam a játékot megcrackeltem majd letöltöttem a pathcet a vissza másoltam az eredeti exe-t felraknám a patch-et de egy idõ után azt írja ki amit már fent is említettem.
jah igen, nem szabad megcrackelni, csak peccselés után...és ugye crackfix kell hozzá

amúgy meg, a patch felrakása után lesz egy olyan opció, hogy High Detail, azt nem bekapcsolva szépen futtatható a játék

Aprópó, ti észrevettetek vmi lényeges különbséget a High Detail Off és On között?
macleody
Szerintem meg azért van, mert a crackelt játékra akarod feltenni a patchet.
Szevasztok leszedtem a játékot az a baj hogy szaggat és nincs grafikai beállítási lehetõségem csak annyi hogy fényerõ vagy hogy 1024*768 vagy 800*600 ennyi semmi több. Ennyi lenne tényleg az össz beállítási lehetõség vagy csak én vagyok hülye?
danikarate
Pont ezt szedtem le...

ez asszem azért van, mert nem jó a patch, van EU meg US patch is..szedd le innen:patch
danikarate
HY!
Olyan problémám van hogy leszedte a patch-et, elindítom de kiírja, hogy Software not installed. Gondolom ez azért van mert nem az ajánlott helyre telepítettem, hanem egy másik winyóra. Nem tudom újra rakni, mert telepítõ DVD-t letöröltem, és nem igazán van kedvem leszeni 15 GB egy "Mbites nettel.

És Boldog Karácsonyt!!!
Sziasztok!

Még régebben felraktam a játékot az 1.1 patchel együtt végig is toltam mind a két endingel semmi probléma nem volt egyszer nem akadt be lassult be semmi mindezt 1440x900 felbontáson és High Detail-on. Majd hanyagoltam egy 1,5-2 hétig. Majd e hét elején újra kedvem támadt gyapni, elindítom és olyan hihetetlenül be van lassulva, hogy ilyet még szerintem senki nem látott, egyszerûen élvezhetetlen. Semmit nem állítottam át azóta.

Valami ötlet?

Gépem:
Asus P5KC
Intel Core2Duo E6750 2,66 Ghz
GeForce 8800GTS
Win7x64
xblades
Boldog Karácsonyt

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

RoyalPredator
Az én memóriahibámra tudtok vmit? ='( #2734

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

Ok és mégegy kérdés<#smile><#circling> meik patch a jó mert az EU nem akkor az US???<#help>
IMYke2.0.0.0
www.gamecopyworld.com

Ok vágom de seholsem találom az 1.1 NoDVDcrack-et pls küldenél egy linket <#hamm>
IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Szerzel original exe-t felülírod, és utána csinálod a 2. ponttól...

bAguziB2
és olyankor mivan ha az én verzióm autockrackes?..:S

IMYke2.0.0.0
0. játék feltelepít
1. nem crackel
2. v1.1 US patch feltesz
3. v1.1 NoDVD feltesz (crack)
Játszik...

bAguziB2
felraktam a gamet, eredeti crack van rajta...felraktam az 1.1-es eu patchet is, és 1.1-es-el megcrackeltem, és amikor kiírja h loading, csak tölt és tölt és tölt...

hallod én crackaltem az 1.1-es crackel de kell akkor neki a dvd! amúgy most meik patch a jó mert az eu nem!!!
tommygear
akkor nálad van a hiba, ilyen egyszerû mert másnál jó
Magiszter
Te hallod egy zseni vagy! Ha felteszem az 1.1-es pecst, ki gondolta volna hogy az 1.1-es krekket rakjam hozzá? [/szarkazmus]

Amúgy eredeti játékkal is megcsinálja ezt pecselés után.

tommygear
talán krekkelni kéne az 1.1es krekkel
csicsa
Mondjuk azt én is furcsállottam,hogy a patch telepítése után is 1.0 maradt.

Ne torzítsuk gyermekeinket idõ elõtt parányi felnõttekké. Hagyjuk õket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.

A mentéseket merre találom?

Köszi ; ]

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Magiszter
Én feltelepítettem azt a szutykot (értsd: 1.1 patch) kb 30 percig futott, majd indítom a játékot és mit látok? "v1.0"!!! Akkor mégis mi a lótüdõt csinált 30 percen keresztül? Újratelepítettem a játékot frissibe, majd megint pecs (1óra 20perc ment el az életembõl) és az eredmény dettó. Szóval ennyit a pecsrõl.

Nekem kb. fél óra után megint recseg...1.1 patch után is...a filmek és a menü alatt már ok...

csicsa
Sziasztok!
A patch telepítése után is lehetnek hangproblémák?

HAlljátok leszedtem ezt SWTFU_PC_EF_1.1_Update-t és semmi, felraktam de nemtok azóta se menteni. Azt tom hogy az EU patch se jó de akkor mi? (és
aki tudja pls küldene egy linket)pls
Evin
Ha a proci nevébõl nem felejtettem ki a C2D megnevezést, és csak annyi a neve, akkor biztos, hogy nem.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Sziasztok!Szerintek van esélye minimum grafon akadásmentesen futnia a játéknak ezen a konfigon:Intel Celeron 2.8 Ghz,2 GB DDR2 Ram,512 MB GeForce 9400 GT.Megjegyzem pl a legújabb COD majdnem maxon ment akadásmentesen:).

Sziasztok!
Sajnos gondom van a játékkal. Elindítom a játékot, bejön a menü minden ok de amikor elínditanék egy játékot egyszerûen kiadobb bejönn egy hiba üzi, hogy a Star Wars The Force Unleashed mûködési leállt. Felszenvedtem a patch, az összes cracket kipróbáltam, ami a gamecopyworldon van, de hiába mindig kidobb. Kibróbáltam azt is hogy valakinek leszedtema mentését is folytatom, hátha de ugyan úgy kidob. A gépem amd x2 545, 2giga ram, ati 4650 és win7 64 bit. Légyszi segítsetek, mert nagyon szeretnék már vele játszani.
HAlljátok leszedtem ezt SWTFU_PC_EF_1.1_Update és semmi felraktam de nemtok azóta se menteni. Azt tom hogy az EU patch se jó de akkor mi? (és
aki tudja pls küldene egy linket)
IMYke2.0.0.0
Akkor nem egyre gondolunk.
Használd az oldal alján lévõ keresõt, én korábban feltöltöttem az eredeti exe-t.

bAguziB2
ENG/RUS verzió..és a lemezen csak pack fájlok vannak, semmi exe nem található.

IMYke2.0.0.0
Ha a magyarok által készített DVD5-öset szedted le, akkor ott lesz original exe is, rajta...

bAguziB2
Sziasztok. Letöltöttem egy dvd5ös releaset, fel engedi rakni, midnen király de amikor a kasyyki prologue elkezdõdik nagyon szaggat, a gépem miatt is tudom, de a bllet tiem efect is megvan...a patchel megpróbálom szabályozni a grafikát, de elõbb szeretnék kérni egy orginal exet, hogy feltudjam rakni a patchet, mert auto crackes verziót szedtem le..

ha tudtok, légyszíves küldjetek erre az e-mailre: [email protected]

köszönöm elõre is válaszotokat, segítégeteket.

RoyalPredator
Skacok.

Nálam memóriahivatkozás miatt folyton kilép játék közben...
pgjpjgsdjgpsdjg memória címre hivatkozott blablabla, és
nem tudja végrehajtnai a következõ mûveletet "Read".

Tudjátok a probléma megoldását, v rakjam be kérnek h pontosan lássuk és megoldjuk a problémát?

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.