3233

Ultimate PC \"Shit\" Edition
GÉPIGÉNY (KATTINT)
  • DeDy
    Üdv.
    Pár kérdés a játékkal kapcsolatban.
    1, Mennyi a végigjátszási ideje, még nem próbáltam ki, de sokan dicsérték, valamiért úgy érzem hogy nem egy 30-40 órás a játékideje inkább 10-12-re tippelnék (Nem értem a jó vagy jónak ígérkező játékok elég rövidek-AvP, Stalker)
    2, Valóban akkora a gépigénye mint a korábbi hozzászólásokban ajánlott 6gb ram 1gb-s vga 4 magos proc (elég kemény)?
    3, DX11-et használ vagy max DX10?
  • Evin
    Driver frissítés, DirectX frissítés megvolt?
  • kisspetya83
    mindent kiprőbáltam amit csak írtatok az us patchet bla bla bla ,szóval mindent.Nagy SW fan vagyok és nagyon szeretnék játszani vele.a probléma a következő telepít, Patch,Crack.Játék indít megy elindul a video a megszokott szöveg vetítés.Az első pár sor után kilép.Játék újra indít főmenü képernyője de menüpontok nélkül és csak tölt és tölt és semmi.
    A gépem Asus P5KPE-SM Core2Duo 3GHz 6Mb Cash,4Gb RAM 1066Mhz,Geforce 9500 GT 1Gb mem. Szerintem nem a gép miatt nem megy. Ha valaki segíteni tudna nagyon örülnék neki.
  • Szabi1991

na délután újra kikell játszani
  • samsung123
    VÉGRE! NAGYON KÖSZÖNJÜK!
  • IMYke2.0.0.0
    Akinek kell, ingyen letöltheti a játék magyarítását: http://www.magyaritasok.hu/
  • Szabi1991
    simán ;-)
  • Rayden02
    Sziasztok,megszeretném kérdezni hogy az én gépemen elfutna-e?Mert ha nem akkor hagyom a fenébe!Köszönöm!
  • Zaraki Kenpachi
    Megsúgom a PS 3 és XBOX gamekhez is érkeznek patchek, ezek általában a DLC-kel jönnek.
  • DarkSector
    ez nem konzol átirat. ha az lenne, nem kéne peccselned, és nem lenne instabil.
    nekem amúgy nem instabil pecs után se. biztos a krekkelés miatt más gépeken másképpen reagál a játék.
  • Zaraki Kenpachi
    Kisebb gondom akatt a pachelés után.

Jobban megy game de instabilabb is lett. Sokszor fogja magát és kilép hiba üzenet nélkül, most a Kouta el hozatala utáni movie kellős közepén kilép.

Valakinek valami ötlete, hogy mi baja ennek a történelem legrosszabb konzol átiratának?
  • MaRee
    Ööö rég voltam már itt de asszem be kell lökdösni vagy simán az erővel kinyitni.Jobb egérgombbal rákattintani és húzni.
  • djcom
    Sziasztok.
    Itt a kaput hogyan kell kinyitni?
  • fullazz
    Sikerült is 3-ra :)
    Lekapcsoltam minden programot, ami nem kellett, internetet, stb, szerintem a kevés memóriám miatt, mert eléggé szaggatott még így is az a terem! ;)
  • fullazz
    Még csak 2szer fagyott ki! ;) Akkor hajrá, messze még az 5 :D
  • MaRee
    Ezt nekem is csinálta, de kb ötödjére már ment normálisan!
    Próbálgasd :\
  • fullazz
    Nekem kilép az Star Wars Force Unleashed Ultimate Sith Edition mikor egy 2 oldalról is körbejárható kör alakú pályának a másik felén egy liftbe beszállok, közben lejátszik egy videót, és mikor kiszállok a liftből kilép a játékból is! ;)
    Crackfix-et raktam fel, mert az első pályákon valamikor kilépett akkor amikor kockákat kellett kihúzni a falból, és azon felmenni, de az segített rajta... Itt viszont már nem tudok tovább menni!
    Valakinek valami ötlet?
  • Zunex
    Jól van igazad van,megyek oda xD
  • Evin
    Balra lelóg az anyag.
    De ha jól látom a fejlécet, ez nem a webfejlesztés topik!
  • Zunex
    bocs, ezt
  • Zunex
    Amugy megtennéd hogy megnézed ezt az oldalt hogy ezis ilyen széles vagy nem tom mi?
  • Zunex
    Amugy nem tudnál nekem likelni egy oldalt vagy valamit,mert magamtól elég nehéz rájönni :S
  • Zunex
    Én tökéletesnek látom az oldalt mert minden oda jön be ahova akarom,szar,másnál ugy látszik nem :X
  • Zunex
    Köszi,megnézem mit tudok csinálni :),amugy 1920x1080-as a monitorom szóval elég nehéz rajta weboldalt szerkezteni,a %-os elosztást még csak most tanulom szóval nem nagyon jól müködik
  • IMYke2.0.0.0
    Az oldal tulajdonságai között ne felejtsd el módosítani a fejlécet:

"Star Wars: The Force unleashed" -ről Star Wars: The Force Unleashed"-re!

"Hírek"
    A háttérképet, ami egy 367 kb-os jpeg, jó lenne, ha elfelejtenéd [mert gyakorlatilag nem látszik, az oldal eltakarja, de a betöltődéskor nagyon is számít!), vagy legalább egy *.gif-be tömörítenéd. Interlaced tömörítés mellett.
    S akkor megint ott a Youtube beágyazás... egyszerűen LINKET használj rá! Vagy fotózd le a képét, és arra szúrj be linket!

"Információk"
    Rengeteg üres hely... rosszul beosztott oldal.

"Letöltések"
    Az egy dolog, hogy tulajdonképpen a fele warez, de innen csak a böngésző "Vissza" funkciójával lehet az előző oldalra jutni - az oldalad menürendszer gyakorlatilag az aloldalon nincs.

"Galéria"
    Felesleges - az Információk nevezetű aloldalra valók a képek.

• IMYke2.0.0.0
    Kezdjük ott, hogy 1440*900-as felbontáson SZÉLES!
    Ne csak az 1680*1050+ osokra gondolj egy oldal tervezésekor!
    Vagy használj dinamikus oldalt (CSS).
    A beágyazott Youtube filmecske még 4 MBit mellett is megfogja a betöltődést.
    Mivel széles, és nem dinamikus, túl sok az üres tér.
    A menülinkek közül az első kettő "Mouse Over" esetén összehúzódnak - fordítva kellene lennie: azaz, vagy vastag, vagy nagyobb legyen, esetleg elszíneződjön... stb.

Elsőre ennyi.

• Zunex
    Pls kommenteljetek milyen lett, ez csak a 11. oldalam szóval még kezdő vagyok :D
  • Zunex
    Helló! Volt egy üres 2 órám,nem tudtam mit csinálni,ugyhogy ezt csináltam :)
  • MaRee
    Mondjuk így meg crashel a game állandóan, hát én feladom :DDDDD
    Valaki vonja össze a hsz-eim ha akarja.
  • MaRee
    Megoldódott a probléma, #2660-ben van a megoldás ha esetleg valakinek még szarozna!
  • MaRee
    Gamecopyworld-ről kipróbáltam az összeset, mindegyiknél ezt csinálja.Ha mini image-el próbálom indítani akkor meg kiírja hogy emulator detected, és kapcsoljam ki.
    Valaki nem tudná esetleg emailben elküldeni a saját .exe-jét?
  • DarkSector
    erről régen panaszkodtak már.
    tölts le új krekket hozzá, ez a krekk miatt van amolyan bug.
  • MaRee
    Nem írtam egyet sem.Ahogy először elindítottam a játékot ezt csinálta :(
    Vissza lehet valahogy csinálni?
  • Agamemnon
    Na írj be kódokat (csalásokat), és máris ment automatikusan...
  • MaRee
    Hoppá valaki vonja össze ezt a 2 hsz.-t ha akarja.
    Szóval ezt írja ki és amikor a játékban menteni akarok akkor pedig azt hogy saving disabled.Mit csináljak?
  • MaRee
    Na tökéletesen fut meg minden, csak az a baj hogy mikor elindítom a játékot, ezt írja ki.
  • Evin
    Van köztük pár év, így garancia nincs rá, csak esély.
  • MaRee
    Nem írkálom most be a konfigomat mert nem tudom fejből, szóval csak úgy kérdezem, hogy ha az Assassin's Creed nagy felbontásban high qualityn hibamentesen futotta gépemen, akkor ez is fog? :)
  • Evin
    Nem volt elég hely a c-n, ugye?
  • ApPa123
    Köszi a segítséget .. sikerült