3233
-
DeDy #2873 Üdv.
Pár kérdés a játékkal kapcsolatban.
1, Mennyi a végigjátszási ideje, még nem próbáltam ki, de sokan dicsérték, valamiért úgy érzem hogy nem egy 30-40 órás a játékideje inkább 10-12-re tippelnék (Nem értem a jó vagy jónak ígérkező játékok elég rövidek-AvP, Stalker)
2, Valóban akkora a gépigénye mint a korábbi hozzászólásokban ajánlott 6gb ram 1gb-s vga 4 magos proc (elég kemény)?
3, DX11-et használ vagy max DX10? -
#2872 Driver frissítés, DirectX frissítés megvolt? -
kisspetya83 #2871 mindent kiprőbáltam amit csak írtatok az us patchet bla bla bla ,szóval mindent.Nagy SW fan vagyok és nagyon szeretnék játszani vele.a probléma a következő telepít, Patch,Crack.Játék indít megy elindul a video a megszokott szöveg vetítés.Az első pár sor után kilép.Játék újra indít főmenü képernyője de menüpontok nélkül és csak tölt és tölt és semmi.
A gépem Asus P5KPE-SM Core2Duo 3GHz 6Mb Cash,4Gb RAM 1066Mhz,Geforce 9500 GT 1Gb mem. Szerintem nem a gép miatt nem megy. Ha valaki segíteni tudna nagyon örülnék neki. -
Szabi1991 #2870
na délután újra kikell játszani -
#2869 VÉGRE! NAGYON KÖSZÖNJÜK! -
#2868 Akinek kell, ingyen letöltheti a játék magyarítását: http://www.magyaritasok.hu/
-
Szabi1991 #2867 simán ;-) -
#2866 Sziasztok,megszeretném kérdezni hogy az én gépemen elfutna-e?Mert ha nem akkor hagyom a fenébe!Köszönöm! -
Zaraki Kenpachi #2865 Megsúgom a PS 3 és XBOX gamekhez is érkeznek patchek, ezek általában a DLC-kel jönnek. -
#2864 ez nem konzol átirat. ha az lenne, nem kéne peccselned, és nem lenne instabil.
nekem amúgy nem instabil pecs után se. biztos a krekkelés miatt más gépeken másképpen reagál a játék. -
Zaraki Kenpachi #2863 Kisebb gondom akatt a pachelés után.
Jobban megy game de instabilabb is lett. Sokszor fogja magát és kilép hiba üzenet nélkül, most a Kouta el hozatala utáni movie kellős közepén kilép.
Valakinek valami ötlete, hogy mi baja ennek a történelem legrosszabb konzol átiratának? -
MaRee #2862 Ööö rég voltam már itt de asszem be kell lökdösni vagy simán az erővel kinyitni.Jobb egérgombbal rákattintani és húzni. -
djcom #2861 Sziasztok.
Itt a kaput hogyan kell kinyitni?
-
#2860 Sikerült is 3-ra :)
Lekapcsoltam minden programot, ami nem kellett, internetet, stb, szerintem a kevés memóriám miatt, mert eléggé szaggatott még így is az a terem! ;) -
#2859 Még csak 2szer fagyott ki! ;) Akkor hajrá, messze még az 5 :D -
MaRee #2858 Ezt nekem is csinálta, de kb ötödjére már ment normálisan!
Próbálgasd :\ -
#2857 Nekem kilép az Star Wars Force Unleashed Ultimate Sith Edition mikor egy 2 oldalról is körbejárható kör alakú pályának a másik felén egy liftbe beszállok, közben lejátszik egy videót, és mikor kiszállok a liftből kilép a játékból is! ;)
Crackfix-et raktam fel, mert az első pályákon valamikor kilépett akkor amikor kockákat kellett kihúzni a falból, és azon felmenni, de az segített rajta... Itt viszont már nem tudok tovább menni!
Valakinek valami ötlet? -
Zunex #2856 Jól van igazad van,megyek oda xD -
#2855 Balra lelóg az anyag.
De ha jól látom a fejlécet, ez nem a webfejlesztés topik! -
Zunex #2854 bocs, ezt -
Zunex #2853 Amugy megtennéd hogy megnézed ezt az oldalt hogy ezis ilyen széles vagy nem tom mi? -
Zunex #2852 Amugy nem tudnál nekem likelni egy oldalt vagy valamit,mert magamtól elég nehéz rájönni :S -
Zunex #2851 Én tökéletesnek látom az oldalt mert minden oda jön be ahova akarom,szar,másnál ugy látszik nem :X -
Zunex #2850 Köszi,megnézem mit tudok csinálni :),amugy 1920x1080-as a monitorom szóval elég nehéz rajta weboldalt szerkezteni,a %-os elosztást még csak most tanulom szóval nem nagyon jól müködik -
#2849 Az oldal tulajdonságai között ne felejtsd el módosítani a fejlécet:
"Star Wars: The Force unleashed" -ről Star Wars: The Force Unleashed"-re!
"Hírek"
A háttérképet, ami egy 367 kb-os jpeg, jó lenne, ha elfelejtenéd [mert gyakorlatilag nem látszik, az oldal eltakarja, de a betöltődéskor nagyon is számít!), vagy legalább egy *.gif-be tömörítenéd. Interlaced tömörítés mellett.
S akkor megint ott a Youtube beágyazás... egyszerűen LINKET használj rá! Vagy fotózd le a képét, és arra szúrj be linket!
"Információk"
Rengeteg üres hely... rosszul beosztott oldal.
"Letöltések"
Az egy dolog, hogy tulajdonképpen a fele warez, de innen csak a böngésző "Vissza" funkciójával lehet az előző oldalra jutni - az oldalad menürendszer gyakorlatilag az aloldalon nincs.
"Galéria"
Felesleges - az Információk nevezetű aloldalra valók a képek.
-
#2848 Kezdjük ott, hogy 1440*900-as felbontáson SZÉLES!
Ne csak az 1680*1050+ osokra gondolj egy oldal tervezésekor!
Vagy használj dinamikus oldalt (CSS).
A beágyazott Youtube filmecske még 4 MBit mellett is megfogja a betöltődést.
Mivel széles, és nem dinamikus, túl sok az üres tér.
A menülinkek közül az első kettő "Mouse Over" esetén összehúzódnak - fordítva kellene lennie: azaz, vagy vastag, vagy nagyobb legyen, esetleg elszíneződjön... stb.
Elsőre ennyi.
-
Zunex #2847 Pls kommenteljetek milyen lett, ez csak a 11. oldalam szóval még kezdő vagyok :D -
Zunex #2846 Helló! Volt egy üres 2 órám,nem tudtam mit csinálni,ugyhogy ezt csináltam :) -
MaRee #2845 Mondjuk így meg crashel a game állandóan, hát én feladom :DDDDD
Valaki vonja össze a hsz-eim ha akarja. -
MaRee #2844 Megoldódott a probléma, #2660-ben van a megoldás ha esetleg valakinek még szarozna! -
MaRee #2843 Gamecopyworld-ről kipróbáltam az összeset, mindegyiknél ezt csinálja.Ha mini image-el próbálom indítani akkor meg kiírja hogy emulator detected, és kapcsoljam ki.
Valaki nem tudná esetleg emailben elküldeni a saját .exe-jét? -
#2842 erről régen panaszkodtak már.
tölts le új krekket hozzá, ez a krekk miatt van amolyan bug. -
MaRee #2841 Nem írtam egyet sem.Ahogy először elindítottam a játékot ezt csinálta :(
Vissza lehet valahogy csinálni? -
#2840 Na írj be kódokat (csalásokat), és máris ment automatikusan... -
MaRee #2839 Hoppá valaki vonja össze ezt a 2 hsz.-t ha akarja.
Szóval ezt írja ki és amikor a játékban menteni akarok akkor pedig azt hogy saving disabled.Mit csináljak? -
MaRee #2838 Na tökéletesen fut meg minden, csak az a baj hogy mikor elindítom a játékot, ezt írja ki. -
#2837 Van köztük pár év, így garancia nincs rá, csak esély. -
MaRee #2836 Nem írkálom most be a konfigomat mert nem tudom fejből, szóval csak úgy kérdezem, hogy ha az Assassin's Creed nagy felbontásban high qualityn hibamentesen futotta gépemen, akkor ez is fog? :) -
#2835 Nem volt elég hely a c-n, ugye? -
ApPa123 #2834 Köszi a segítséget .. sikerült