Star Wars: The Force Unleashed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de google szerint c:\Documents and Settings\Username\Local Settings\Application Data\Aspyr
valamint legyen minimum 30Gb szabad hely....a patch-et amúgy megéri letölteni...
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
képregény volt!
Egyébiránt van különbség a High Detail-nál..ha kikapcsolod, mintha nem lenne élsimitás, vagyis recések a vonalak, felületek...a részletesség is alacsonyabb lesz jóval...nekem úgy már sikerült egész szépen futtatni 2300Mhz-es X2-n és 2Gb RAM mellett...és nem csúnya a játék
Jah....amúgy 7990Ft egy X360-as vezérlõ PC-hez is...és megéri...sportjátékokhoz, mint NBA 2K széria, vagy a Fifa és PES, de pl. ehhez, vagy a Pure-hoz, vagy autósokhoz, mint a GRID NFS kötelezõ
Van róla egy cikkem a Logout-on:Teszt
ha launchert meg ilyeneket akarok indítani akkor hibát észlel és leáll..
vmi help jól jönne
kösz!
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne torzítsuk gyermekeinket idõ elõtt parányi felnõttekké. Hagyjuk õket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.
Felraktam a játékot megcrackeltem majd letöltöttem a pathcet a vissza másoltam az eredeti exe-t felraknám a patch-et de egy idõ után azt írja ki amit már fent is említettem.
amúgy meg, a patch felrakása után lesz egy olyan opció, hogy High Detail, azt nem bekapcsolva szépen futtatható a játék
Aprópó, ti észrevettetek vmi lényeges különbséget a High Detail Off és On között?
Olyan problémám van hogy leszedte a patch-et, elindítom de kiírja, hogy Software not installed. Gondolom ez azért van mert nem az ajánlott helyre telepítettem, hanem egy másik winyóra. Nem tudom újra rakni, mert telepítõ DVD-t letöröltem, és nem igazán van kedvem leszeni 15 GB egy "Mbites nettel.
Még régebben felraktam a játékot az 1.1 patchel együtt végig is toltam mind a két endingel semmi probléma nem volt egyszer nem akadt be lassult be semmi mindezt 1440x900 felbontáson és High Detail-on. Majd hanyagoltam egy 1,5-2 hétig. Majd e hét elején újra kedvem támadt gyapni, elindítom és olyan hihetetlenül be van lassulva, hogy ilyet még szerintem senki nem látott, egyszerûen élvezhetetlen. Semmit nem állítottam át azóta.
Valami ötlet?
Gépem:
Asus P5KC
Intel Core2Duo E6750 2,66 Ghz
GeForce 8800GTS
Win7x64

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
1. nem crackel
2. v1.1 US patch feltesz
3. v1.1 NoDVD feltesz (crack)
Játszik...
Amúgy eredeti játékkal is megcsinálja ezt pecselés után.
Ne torzítsuk gyermekeinket idõ elõtt parányi felnõttekké. Hagyjuk õket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.
Köszi ; ]
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
A patch telepítése után is lehetnek hangproblémák?
aki tudja pls küldene egy linket)pls
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Sajnos gondom van a játékkal. Elindítom a játékot, bejön a menü minden ok de amikor elínditanék egy játékot egyszerûen kiadobb bejönn egy hiba üzi, hogy a Star Wars The Force Unleashed mûködési leállt. Felszenvedtem a patch, az összes cracket kipróbáltam, ami a gamecopyworldon van, de hiába mindig kidobb. Kibróbáltam azt is hogy valakinek leszedtema mentését is folytatom, hátha de ugyan úgy kidob. A gépem amd x2 545, 2giga ram, ati 4650 és win7 64 bit. Légyszi segítsetek, mert nagyon szeretnék már vele játszani.
aki tudja pls küldene egy linket)
Használd az oldal alján lévõ keresõt, én korábban feltöltöttem az eredeti exe-t.
ha tudtok, légyszíves küldjetek erre az e-mailre: [email protected]
köszönöm elõre is válaszotokat, segítégeteket.
Nálam memóriahivatkozás miatt folyton kilép játék közben...
pgjpjgsdjgpsdjg memória címre hivatkozott blablabla, és
nem tudja végrehajtnai a következõ mûveletet "Read".
Tudjátok a probléma megoldását, v rakjam be kérnek h pontosan lássuk és megoldjuk a problémát?
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.