Star Wars: The Force Unleashed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szedtem le 1.1es cracket és nem jó:S

Nah sikerült feltelepíteni de leáll part 2nél 1 helyen:S:S:S mindig arra van vmi megoldás?

Rendes telepítõ

Evin
És rendes telepítõvel, vagy ez RIP verzió?

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Megvárod amíg a lézer befejezi a tüzelést, kirohansz ahol a sugár ment az elõbb, elkapod erõvel és beforgatod megfelelõ pozícióba a gyûrûket. Majd a kialakult hídon átugrasz. Mindezt két tüzelés között. Kidolgozatlan, idegesítõ rész, fõleg a gyûrûk forgatása, de meg lehet csinálni.

Pedig fel van rakva a játék:S:S:

HEllo nekem az a gondom mikor telepíteni akarom az 1.1es patchet akkor azt írja ki h :Software not found mi miatt írja ki pls help

vki
És nem a gyûrûk alján kell állni, hanem ott, ahol a bazi nagy lézersugár van. Lehet, hogy elsõre megsülsz, de próba cseresznye 😊

ACER Aspire 5738ZG

DarkSector
erõddel meg tudod ragadni, és be kell forgatni függõbe, hogy kattanjon 1-et.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Elakadtam egy kicsit. Van egy ilyen, hogy "Align the pulsarium rings". A bazi nagy gyûrûket forgassam. Hogy? Én nem tudom megragadni. Vmi ilyesmit olvastam. De én nem tudom megragadni. Hiába nyomkorászom a ragad meg gombot semmi. Ott álok lenn az alján.
DarkSector
alapon van benne 44 costum, de ha a játék menüben beírjátok a SOHNDANN szót az Input Code opcióban, akkor már 64db-ra növelhetitek a costum-ök számát.<#puszi>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Végre megoldottam. Lejött 2vel. Persze a legkisebb nehézségen. Elsõnek húztam amíg majdnem meghaltam, másodjára csak elforgattam jobbra amennyire csak bírtam aztán mikor harmadjára kezdtem vele szórakozni akkor már irányba állítani nem kellett lényegében így másodjára lejött.
Evin
2 dolog fontos: feléd nézzen az orra, és a talajjal legyen vízszintbe.
3 húzással le lehet hozni, nekem 5 kellett, azzal együtt, hogy rájöjjek a 3. húzásnál nem kell az utasítást követni.

Megnéztem megint a videót ahol leszedi a rombolót. Nekem már az orra a korlátot vagy mit súrolja. Sõt! Alatta van. A videón meg jó 3 centi van a korlát vagy mi az a fekete vonal a látómezõmben és az orra közt mikor jön a videó.
Szerintem bugzik, vagy én nem tudom de...

Csináltam volna printscreent de vmiért az asztalt veszi le 😞
Rákerestem csillag és romboló néven is. 5-5 találat. Max egy hasznos, hogy az utolsónál nem mutatja rendesen így youtube videó ott látszik, hogy kell állnia. Legyen velem szemben. Ja. Az meg van. Lejönni baszik és sztem lentebb van már nálam mint a videóban.
Szóval...
DarkSector
most nézem 1.1-es peccsel.
a 3videó után nem jön be a fõmenü, hanem elkezd villogni a képernyõ.
hol a fõmenüt, hogy az asztalt mutatja...valakinek volt már ien?

Evin
Már többször leírtuk, én is, olvass vissza.

Tud nekem vki segíteni. elakadtam ennél a szedd le a csillagrombolót dolognál. Harmadszorra már nem engedi rángatni. Zöldre nem vált nem mutatja azt sem merre tekerjem plusz nem is az hogy vissza akarna már menni hanem jön lefelé meg jobbra. Mire vissza forgatom balra és egyenesbe addigra meg jönnek a TIE-ok. Az a durva hogy már magától jön le az orra. De baszik lejönni!
DarkSector
uj krekk kell azzal fog menni. 1.1-es verziósat szedj le.

Sziasztok!

Az a problémám lenne, hogy feltelepítettem a játékot és a 2.pálya felénél kilépett a játékból.(többször is megpróbáltam, mindig kilépett)
Aki tudja, hogy mi lehet a gond az írjon?
Elõre is köszönöm!

Fontos lenne!!!!
IMYke2.0.0.0
Ugyanaz a technológia. Nehogy már bevedd mások sületlenségeit!
A chipseted gyártójának honlapján pedig keress frissítést!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

enlightened
Sziasztok a jelenlegi videokártyámmal sajna nem megy a game, tervezem hogy veszek egy radeon 4670-est, mert az még viszonylag kis méretu és keveset fogyaszt és birná a gépem. Viszont a támogatott chipseteknél csak a 4650 -est tuntetik fel a 4670-est nem pedig ugyanaz a technbologia.

Valaki esetleg tudja hogy most akkor menne a game a 4670-essel is? vagy vegyek egy sokkal gyengébb 4650-est?

Válaszokat elõre is köszi.

Shiwo
oki, köszi, majd megsasolom

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Én is végigvittem a játékot. Összességében nem volt rossz, bár a star wars köntöst leszámítva egy erõsen közepes akciójáték ami orrfacsaró konzolbûzt áraszt magából. Az irányítás és a kamerakezelés ennek megfelelõen sokszor nagyon gáz, és a boss-fightokra is nulla pontot adnék(pl:csillagromboló, meg az uralkodó elleni harc a végén). Emellett Lucasartsék még mindíg nem tudják mi a különbség a szórakoztató és az idegesítõ között, sokszor olyan durva játékmenetbeli hibákat vétenek, ami egy elsõjátékos fejlesztõnek is égõ lenne. Furcsállom hogy a sok nyilvánvaló és durva hiba nem került felszínre a PC verzió tesztelésekor. A szintén arcpirító gépigényrõl meg az 1.0 verzió szaggatásairól, futási problémáiról nem is beszélve, szintén erõsen amatõr munka.

Szóval jobb lesz ha a Lucasarts összekapja magát a következõ évtizedben, mert amit amit ebben az évtizedben PC-re produkált az egyszerûen szánalmas.
A Jedi Knight 2-õn, a Jedi Academyn, az Empire At Waron és a Force Unleasheden kívül semmi említése méltóval nem rukkoltak elõ atz utóbbi 10 évben. Ez különösen abban a fényben nagyon gáz, hogy az egyik legsikeresebb franchise birtokában vannak, hiszen épp a Star Wars az, aminek témájában ontani lehetne a jobbnál jobb játékokat.

Evin
A DLC-kre gondolsz? Új játék, és az alsó 3 az.

Shiwo
nekem az lenne kérdésem, hogy hogyan lehet elõhozni a "sith edition"-os plusz küldetéseket.. a "gonosz" véget választottam de vége lett a játéknak, csókolom..nem jött semmi plusz küldi, pedig elvileg nem akkor kellene jönnie ?

Shiwo
én is ezen szívtam annó...elvileg az a trükkje, hogy lassan kell mozgatni az egeret, mikor mozgatod a csillagrombolót

<#eljen>

grebber
Január végére mondják a magyarítás elkészültét!

Next PC upgrade: 2022

Semmi baja a mentésnek, se a javítás elõtt, se utána. Csak annyi hogy el kell kerülni a csalásokat. Ha beírod a csalást, nem ment többet. Szerintem korrekt.

Agamemnon
Ha az ember nem pötyögi be a csalásokat, akkor mûködik a mentés... de azt is figyelembe kell venni, hogy csak check point-os mentés van, tehát nem mentheted el kedved szerint a játékot.

Nekem is ez a problémám az elelyén #2797.A pach segit ezen vagy csak rosszab lessz.Mert itt az egyik hozzászolás olvastam és azt irta,hogy a mentés nem megy rendesenmiután felrakta a javitást.
Agamemnon
http://www.gamecopyworld.com/

Na leszedtem a patchet az elöbbi linkrõl de nemtom még mindig mien crack kell utána hogy jó legyen, pls adjon valaki egy linket<#wow1>
danikarate
Az eredeti exe kell a játéknak.

danikarate
Régi ósdi gamepadommal nem tudok játszani, mert istennek sem ismeri fel...

Maak
haliho

van egy resz, meg az elejen, ahol egy hidat vagy mit kell kihozni a falbol, na nalam ott crash to desktop van, ez mitol lehet? ja es amikor patchelnem akkor kiirja, hogy a gama nincs fent, ez azert lehet mert nem a c-re tettem?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Sziasztok! Valaki legyen kedves RÉSZLETESEN leírni ezt a csillagrombolós lehúzást, mert már teljesen kikészített. Beállítom irányba, elkezdem lehúzni, jönnek a Tie-k. Leszedem õket, beállítom irányba, elkezdem lehúzni, jönnek a Tie-k, és így tovább.. :-((
Sziasztok, megtudja valamelyikõtök mondani, hogy a patchelés után miért tûnt el a Jedi templom a választható pályákból?
sztem az a VGA nagyon kevés neki....nekem 8800GT-m 512MB Shader 3.0-val....de nem is a vga ami fontos, hanem a proci és a memória

amúgy van a játékhoz egy crackfix, azt kell leszedni, topikban biztos van hozzá link
Evin
A 3. lehúzásnál ne figyelj rá, rosszul írja, lényeg, hogy vízszintes legyen a hajó, és feléd nézzen. Utána tízhatod+tízhatod.

Igazából PC-n nem játszottam vele csak még anno régen boxon ott ha jól emlékszem annyi volt a trükk hogy amikor jönnek a TIE fighterek a csillag romboló elkezd vissza menni az eredeti helyére ha gyorsan lekapod a TIE-ket akkor ugye nincs ideje vissza menni.. és két három kör alatt lejön.
Ne kövezettek meg ha nem így van csak hirtelen ez ugrott be.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

danikarate
Ott tartok hogy le kéne húzni azt a bazi nagy csillagrombolót. Már bele õrülök, hogy kéne jó csinálni. HIába rángatom az egeret úgy ahogy õ írja már egy 1,5 órája kinlódok vele de semmi. HELP!!!

Szasztok sajna nekem szaggat high detail-es dologgal is pedig szerintem nem kéne szaggatnia na jó a vidikártya miatt biztos vagy nem tudom.

Gépem: Intel Dual Core E5200 2.50Ghz 2MB L2 Cache, 2Gb Ram, 256VRam Nvidia NX8400GS.

Lehet hogy kéne neki egy 512-es videó kari?
csicsa
Nekem Intel Core 2 Duo E6320 1,86GHz-es proci van és simán megy.

Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.

Na leszedtem a patchet az elöbbi linkrõl de nemtom még mindig mien crack kell utána hogy jó legyen, pls adjon valaki egy linket
enlightened
van egy 3 GHZ dual core-om, nem a leggyorsabb, de azért ennél rosszabb procikkal is vígan nyomatják a gamet.

Evin
Azért a proci is sokat számít, hogy ki tudja-e hajtani a kártyát. Meg a konzolok inkább a procit fogják szerintem.

enlightened
A gépigény egyébként nem jól van megadva radeon hd 2600-at írnak minimumnak, de azzal 10 fps-el döcög, szóval nem mondanám, hogy bárki is probálkozzon ilyen kártyával.

BlackShadow
konfiggal nincsen gond az fix, a játék fut szépen.. ha simán exe-vel indítom akkor fut csak szét van húzva és így elég illúzió romboló.. csak akkor vna gond, ha launchert akarok indítani..

#2783: kössz, de nem találtam aspyr mappát ott :\

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"