3233
-
devboy #2913 hali srácok most akk kell patch?mert egyes részeknél kikapcsol a játék.és azt irja ki h hiba miatt leállt...win7em van és ajáték is szaggatás nélkül megy..2gb ramom,512es vidkártya igaz HD2600 xt-s.meg amd 64X2 3800+-om van de mondom szaggatás nélkül megy...légyszives aki tud megoldást az irjon...e-mailem: [email protected](am ha ide irtok az is joo) -
fulcrum falcon #2912 Végre sikerült kivinnem, nagyon nagy játék meg a story is jó volt de viszont a bónusz tatooinos pályán elakadtam amikor ilyen szemétfeldolgozóba vagyok vagy hol. Ott van proxy is és magyaráz h emeljem föl vmi érzékelővel mert ott van egy érzékelő szem ami kiszúrja a hutt robotjait, de hiába emelem fel proxyt nem történik semmi. Nem tudja vki hogy mit kell csinálni? -
#2911 Őszinte részvétem. Ahhoz csak annyit, hogy kitartás :) -
fulcrum falcon #2910 Köszi! Már sikerült, most a csillagrombolóval szenvedek. Egyszerűen nemtom leszedni, már csak egy kicsi kéne de lent van az orra és mire felemelem meg elforditom odaérnek a vadászok :@ és mire kinyirom mindent kezdhetem előről... Nagyon fos igy egérrel meg billentyűvel... -
#2909 Sok kitartás, és sok villám kell hozzá. Addig meg pattogj, ahogy tudsz. -
fulcrum falcon #2908 Hello! Tudnátok abban segiteni h felucián organa szenátor megmentésekor hogyan lehet kinyirni a him rankort? Hiába dobom bele a fénykardot meg hiába vezetek bele villámot alig sebzi és hozzávágni se lehet semmit meg elbújni se lehet, ráadásul shaak ti tanitványa is néha előbukkan. -
#2907 hát nem tok más megoldást sajna :S -
Rombusz #2906 így sem lett jó :S hát nem tom mi a baja nem akarok lemondani erről a játékról mert a fanatikusságom a star wars iránt hatalmas és nem szívesen hagynám ki ezt a játékot :D -
#2905 ehh.... XD -
Rombusz #2904 de most meg nem találok eredeti exe-t xD -
#2903 lol, akkor ott gebasz van :D -
Rombusz #2902 hát nem lett jó :S sztem az exe alapján azonosítja a verziószámot majd letöltök vhonnan 1 origit és az amerikaival patchelem fel hátha úgy jó lesz
- Added Version number update in launcher. ehez képest nekem még mindig 1.0 van kiírva >.< -
Rombusz #2901 mind 1 de már - Általános teljesítmény növelése az összes támogatott
konfigurációk(on sztem :D). miatt is megérné :) -
#2900 azt nem tom, lehet, de ha felment akko nem gond. -
Rombusz #2899 meg ugye lehet h az a baj hogy nekem amcsi a verzióm és euro patchet raktam fel -
#2898 lol, hát jah, sokáig telepíti :D -
Rombusz #2897 megnézem hátha jó lesz vele majd mire feltette (20 év :D) visszaírok :D -
#2896 http://translate.google.hu/#
:D
- Általános teljesítmény növelése az összes támogatott
konfigurációk.
- DMM teljesítmény növelésére.
- Hozzáadott verzió száma frissítés hordozórakéta.(Kiírja a verziószámot az indítópanelen.. :D)
- Rogue's Jedi tunika most látható játék közben.
- Császár karjai most látható játék közben.
- Rögzített részei a "Sötét Úr Armor" a folyamatosan
visszaugró(ez meg nem tom mi, valami bug lehetett xD)
-
Rombusz #2895 angolul nem igazán tudok szóval nekem ezt kínai -
#2894 Star.Wars.The.Force.Unleashed.Patch.v1.2.Cracked-BAT
- General performance increase on all supported
configurations.
- DMM performance increase.
- Added Version number update in launcher.
- Rogue Jedi's tunic is now visible during gameplay.
- Emperor's arms are now visible during gameplay.
- Fixed parts of the "Dark Lord's Armor" from continually
bouncing
Nem tom mennyi hely kell neki. :D -
Rombusz #2893 és ahoz is kell 15gb szabad hely ? -
Rombusz #2892 az ezt a hibát javítja ?
-
#2891 Van már 1.2-es patch is és hozzá BAT crack. -
Rombusz #2890 hali
nekem az a bajom hogy az utolsó pályán amikor végigértem a lézereknél és töltené be a 2. pályarészt a játék elszáll próbáltam mind a 2 cracket a mini imaget is de azokkal sem jó ja és az 1.1-es patch is fentvan több ötletem nincs nem tudjátok mi lehet a baj ? -
krisztajo #2889 Sikerült megoldanom. Most viszont a császárt nem tudom legyőzni.
A három DLC-vel az alap végigjátszása nélkül is lehet játszani??? -
krisztajo #2888 Sziasztok! Segítsetek nekem!
Tudom, hogy mindenkinek ez a gondja, és hogy eddig kb. ezerszer kérdezték meg.
De ha lehetséges nem olvasnék vissza majd háromezer hsz-t, hogy megtaláljam.
Szóval kérlek írjátok le, hogyan lehet a csillagrombolót a legegyszerűbben és leggyorsabban leszedni??? Mit és hogy kell csinálni?
Én még addig sem jutok el, hogy megtudjam fogni. -
il #2887 @kisspetya83
Nem akarlak elkeseríteni, de a 9500-ös videókártyád valószínűleg a nem támogatott szériák közé tartozik. Nézz utánna!
Támogatott vidókártyák:
Támogatott asztali chipsetek:
ATI Radeon HD 2900, 3850, 3870, 4850, 4870
NVIDIA GeForce 8800, 9600, 9800, 260, 280
Lehet, ez a ptoblémád! -
#2886 valaki ránézhetne erre az új patchre mert szépnek hangzó performensz inkrízről ír :) -
#2885 1.1 patch 64bit, wtf? -
#2884 Ááá köszi szépen!Ez jól jött!
Am lenne egy kérdésem felétek!
Tudja-e valaki,hogy miért nincs hang nálam az intrók alatt?Nem tudok rájönni hogy miért van ez!Amúgy nem mindegyiknél,csak a vaderes intróknál! -
#2883 A motor olvasztja a szárny alját. Lökd el. -
ricsa008 #2882 itt hogyan tovább?
-
#2881 A PhysX az Nvidia kártyákban van, és hardveres alapú. Ebben meg
Euphoria van (azt hiszem ebben a játékban is mutatkozott be), ami szoftveres alapú, mint a Havoc.
Ne keverjük a szezont a fazonnal, mert a baromság gyorsabban terjed, mint a valóság.
A linkről letölthető a fizikai motor próbaváltozata, és lehet vele eseményeket összerakni, akit érdekel! -
#2880 Pisix egyszerűen nem létezik - szinte semmilyen játékban - normálisan.
A CPU számítja ki még a legerősebb GTX 285/295 mellett is.
-
#2879 physx dehogy....ilyen fizikát nem is tudna elvégezni... -
DeDy #2878 Ez elég szomorú DX9 és ekkora vasigény...a physix használatával meg sem merem kérdezni mi kell neki, paks?:S (már ha be lehet kapcsolni alatta) -
kisspetya83 #2877 Már megvolt az is legelőször.Akkor jött hogy a második pályán amikor ki kell húzni a falból azt a valamit akkor lépett ki.És hiába volt a 5x próbálkozás semilyen módon nem akarta az igazat -
#2876 Próbáld ki patch nélkül, 1.0-val, és az ahhoz való crack-kel. Hátha úgy menni fog. -
kisspetya83 #2875 Igen megvolt minden.Azt a Direct X 10-et használom ami a Re5 höz van.A driver mind a legfrissebb mert win7 van a gépen és a gyári lemezeken csak Vista cuccok voltak így kénytelen voltam mindet a netről leszedni a gyári oldalakról. -
#2874 1 - kevesebb
2 - hibás crack-re gyanakodtak - de hidd el, nem kicsi a gépigénye!
3 - DX11-et, DX10-et? SOHA. Mivel konzol átirat, ezért DX9.