3233

Ultimate PC \"Shit\" Edition
GÉPIGÉNY (KATTINT)
  • ApPa123
    Szedtem le 1.1es cracket és nem jó:S
  • ApPa123
    Nah sikerült feltelepíteni de leáll part 2nél 1 helyen:S:S:S mindig arra van vmi megoldás?
  • ApPa123
    Rendes telepítő
  • Evin
    És rendes telepítővel, vagy ez RIP verzió?
  • bgabor
    Megvárod amíg a lézer befejezi a tüzelést, kirohansz ahol a sugár ment az előbb, elkapod erővel és beforgatod megfelelő pozícióba a gyűrűket. Majd a kialakult hídon átugrasz. Mindezt két tüzelés között. Kidolgozatlan, idegesítő rész, főleg a gyűrűk forgatása, de meg lehet csinálni.
  • ApPa123
    Pedig fel van rakva a játék:S:S:
  • ApPa123
    HEllo nekem az a gondom mikor telepíteni akarom az 1.1es patchet akkor azt írja ki h :Software not found mi miatt írja ki pls help
  • vki
    És nem a gyűrűk alján kell állni, hanem ott, ahol a bazi nagy lézersugár van. Lehet, hogy elsőre megsülsz, de próba cseresznye :)
  • DarkSector
    erőddel meg tudod ragadni, és be kell forgatni függőbe, hogy kattanjon 1-et.
  • SovereignX
    Elakadtam egy kicsit. Van egy ilyen, hogy "Align the pulsarium rings". A bazi nagy gyűrűket forgassam. Hogy? Én nem tudom megragadni. Vmi ilyesmit olvastam. De én nem tudom megragadni. Hiába nyomkorászom a ragad meg gombot semmi. Ott álok lenn az alján.
  • DarkSector
    alapon van benne 44 costum, de ha a játék menüben beírjátok a SOHNDANN szót az Input Code opcióban, akkor már 64db-ra növelhetitek a costum-ök számát.
  • SovereignX
    Végre megoldottam. Lejött 2vel. Persze a legkisebb nehézségen. Elsőnek húztam amíg majdnem meghaltam, másodjára csak elforgattam jobbra amennyire csak bírtam aztán mikor harmadjára kezdtem vele szórakozni akkor már irányba állítani nem kellett lényegében így másodjára lejött.
  • Evin
    2 dolog fontos: feléd nézzen az orra, és a talajjal legyen vízszintbe.
    3 húzással le lehet hozni, nekem 5 kellett, azzal együtt, hogy rájöjjek a 3. húzásnál nem kell az utasítást követni.
  • SovereignX
    Megnéztem megint a videót ahol leszedi a rombolót. Nekem már az orra a korlátot vagy mit súrolja. Sőt! Alatta van. A videón meg jó 3 centi van a korlát vagy mi az a fekete vonal a látómezőmben és az orra közt mikor jön a videó.
    Szerintem bugzik, vagy én nem tudom de...

Csináltam volna printscreent de vmiért az asztalt veszi le :(
  • SovereignX
    Rákerestem csillag és romboló néven is. 5-5 találat. Max egy hasznos, hogy az utolsónál nem mutatja rendesen így youtube videó ott látszik, hogy kell állnia. Legyen velem szemben. Ja. Az meg van. Lejönni baszik és sztem lentebb van már nálam mint a videóban.
    Szóval...
  • DarkSector
    most nézem 1.1-es peccsel.
    a 3videó után nem jön be a főmenü, hanem elkezd villogni a képernyő.
    hol a főmenüt, hogy az asztalt mutatja...valakinek volt már ien?
  • Evin
    Már többször leírtuk, én is, olvass vissza.
  • SovereignX
    Tud nekem vki segíteni. elakadtam ennél a szedd le a csillagrombolót dolognál. Harmadszorra már nem engedi rángatni. Zöldre nem vált nem mutatja azt sem merre tekerjem plusz nem is az hogy vissza akarna már menni hanem jön lefelé meg jobbra. Mire vissza forgatom balra és egyenesbe addigra meg jönnek a TIE-ok. Az a durva hogy már magától jön le az orra. De baszik lejönni!
  • DarkSector
    uj krekk kell azzal fog menni. 1.1-es verziósat szedj le.
  • Rolka7
    Sziasztok!

Az a problémám lenne, hogy feltelepítettem a játékot és a 2.pálya felénél kilépett a játékból.(többször is megpróbáltam, mindig kilépett)
    Aki tudja, hogy mi lehet a gond az írjon?
    Előre is köszönöm!

Fontos lenne!!!!
  • IMYke2.0.0.0
    Ugyanaz a technológia. Nehogy már bevedd mások sületlenségeit!
    A chipseted gyártójának honlapján pedig keress frissítést!
  • enlightened
    Sziasztok a jelenlegi videokártyámmal sajna nem megy a game, tervezem hogy veszek egy radeon 4670-est, mert az még viszonylag kis méretu és keveset fogyaszt és birná a gépem. Viszont a támogatott chipseteknél csak a 4650 -est tuntetik fel a 4670-est nem pedig ugyanaz a technbologia.

Valaki esetleg tudja hogy most akkor menne a game a 4670-essel is? vagy vegyek egy sokkal gyengébb 4650-est?

Válaszokat előre is köszi.
  • Shiwo
    oki, köszi, majd megsasolom
  • bgabor
    Én is végigvittem a játékot. Összességében nem volt rossz, bár a star wars köntöst leszámítva egy erősen közepes akciójáték ami orrfacsaró konzolbűzt áraszt magából. Az irányítás és a kamerakezelés ennek megfelelően sokszor nagyon gáz, és a boss-fightokra is nulla pontot adnék(pl:csillagromboló, meg az uralkodó elleni harc a végén). Emellett Lucasartsék még mindíg nem tudják mi a különbség a szórakoztató és az idegesítő között, sokszor olyan durva játékmenetbeli hibákat vétenek, ami egy elsőjátékos fejlesztőnek is égő lenne. Furcsállom hogy a sok nyilvánvaló és durva hiba nem került felszínre a PC verzió tesztelésekor. A szintén arcpirító gépigényről meg az 1.0 verzió szaggatásairól, futási problémáiról nem is beszélve, szintén erősen amatőr munka.

Szóval jobb lesz ha a Lucasarts összekapja magát a következő évtizedben, mert amit amit ebben az évtizedben PC-re produkált az egyszerűen szánalmas.
    A Jedi Knight 2-őn, a Jedi Academyn, az Empire At Waron és a Force Unleasheden kívül semmi említése méltóval nem rukkoltak elő atz utóbbi 10 évben. Ez különösen abban a fényben nagyon gáz, hogy az egyik legsikeresebb franchise birtokában vannak, hiszen épp a Star Wars az, aminek témájában ontani lehetne a jobbnál jobb játékokat.
  • Evin
    A DLC-kre gondolsz? Új játék, és az alsó 3 az.
  • Shiwo
    nekem az lenne kérdésem, hogy hogyan lehet előhozni a "sith edition"-os plusz küldetéseket.. a "gonosz" véget választottam de vége lett a játéknak, csókolom..nem jött semmi plusz küldi, pedig elvileg nem akkor kellene jönnie ?
  • Shiwo
    én is ezen szívtam annó...elvileg az a trükkje, hogy lassan kell mozgatni az egeret, mikor mozgatod a csillagrombolót
  • Szabi1991
  • grebber
    Január végére mondják a magyarítás elkészültét!
  • bgabor
    Semmi baja a mentésnek, se a javítás előtt, se utána. Csak annyi hogy el kell kerülni a csalásokat. Ha beírod a csalást, nem ment többet. Szerintem korrekt.
  • Agamemnon
    Ha az ember nem pötyögi be a csalásokat, akkor működik a mentés... de azt is figyelembe kell venni, hogy csak check point-os mentés van, tehát nem mentheted el kedved szerint a játékot.
  • rcsaby
    Nekem is ez a problémám az elelyén #2797.A pach segit ezen vagy csak rosszab lessz.Mert itt az egyik hozzászolás olvastam és azt irta,hogy a mentés nem megy rendesenmiután felrakta a javitást.
  • Agamemnon
    http://www.gamecopyworld.com/
  • Rewerse
    Na leszedtem a patchet az elöbbi linkről de nemtom még mindig mien crack kell utána hogy jó legyen, pls adjon valaki egy linket
  • danikarate
    Az eredeti exe kell a játéknak.
  • danikarate
    Régi ósdi gamepadommal nem tudok játszani, mert istennek sem ismeri fel...
  • Maak
    haliho

van egy resz, meg az elejen, ahol egy hidat vagy mit kell kihozni a falbol, na nalam ott crash to desktop van, ez mitol lehet? ja es amikor patchelnem akkor kiirja, hogy a gama nincs fent, ez azert lehet mert nem a c-re tettem?
  • guatti
    Sziasztok! Valaki legyen kedves RÉSZLETESEN leírni ezt a csillagrombolós lehúzást, mert már teljesen kikészített. Beállítom irányba, elkezdem lehúzni, jönnek a Tie-k. Leszedem őket, beállítom irányba, elkezdem lehúzni, jönnek a Tie-k, és így tovább.. :-((
  • Yamongo
    Sziasztok, megtudja valamelyikőtök mondani, hogy a patchelés után miért tűnt el a Jedi templom a választható pályákból?
  • benkoszabi
    sztem az a VGA nagyon kevés neki....nekem 8800GT-m 512MB Shader 3.0-val....de nem is a vga ami fontos, hanem a proci és a memória

amúgy van a játékhoz egy crackfix, azt kell leszedni, topikban biztos van hozzá link