Star Wars: The Force Unleashed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
1. cut the network connection (pull out the network cable).
2. uninstall TFU
3. uninstall ZoneAlarm
4. restart your Computer
5. deactivate Avira anti-vir
6. delete everything in the "temp-file"
7. reinstall TFU
8. install patch 1.1
9. play the game and save
10. exit and tuck the networkcable in
11. install the latest ZoneAlarm version
12. restart your pc, activate Avira and have fun ;-)
Nálam az egészben a ZoneAlarm tûzfal volt a gátló tényezõ! Leszedtem a géprõl!A játék telepítés elõtt kikapcsoltam a Nod-ot! Fölment a játék utánna play! És mentett simán! Próbáljátok ki! Remélem segítettem! De a tanácsom az, hogy ne tegyétek vissza a tûzfalat, és ne kapcsoljátok vissza a vírus írtót játék elõtt, mert akkor megint elcseszõdik! Remélem segítettem ! Sok sikert!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Fogadjuk hogy ominózus bejelentés amit lentebb idéztem annyit takar, hogy két fénykarddal nyomjuk majd az ipart. Nagyobb/nehezebb fõellenségek lesznek és még az egyszerû StormTrooper-t is 30 percig öljük mire megdöglend. Hiszen tudjuk: A játék nem szórakozás, hanem kihívás. <#hehe>#hehe>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ergo: Fénykard stílusok közötti váltás. Nem idegesítõ játékmenet a végén (nem fetrenged végig a játékot, vissza tudod erõzni a rakétákat). Darabolás (mert az baromira hiányzott). Különbözõ kivégzések az alacsony HP-s elleneknél (szerintem sokat dobna ez is rajta.). Választható faj, és fénykardok (kétkezes, dupla).
És nem utolsó sorban: Normális PC-s Változat! (Állítható grafikai beállítások egész arzenálja.)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Positive Mental Attitude
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Positive Mental Attitude
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Positive Mental Attitude
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Fentrõl a 3. link
Szerintem innen már menni fog. Ha nem akkor... <#nemtudom>#nemtudom>
Vagy ha félre értettem a mondandódat akkor legyen intõ példa, arra vonatkozóan, hogy legközelebb teljes, egész, kerek mondatokat írj és ne úgy, mint egy diszleksziás speed-függõ.
Positive Mental Attitude
elég nagy baj :-)
Positive Mental Attitude
egy röpke kérdésem lenne,nincs idõm és hangulatom végigolvasni a sok hozzászólást.
Co-op mód létezik e gaméra?
Hamachin tolnánk ha lehet...
Köszi a válaszokat elõre is.
thx
bye
Asus P5PKL-AM alaplapom van!
Aki nagyot akar fingani, az be fog szarni!
Mondanám, hogy gyere el, nézd meg, de úgy vagyok vele, senki nem garantálja azt, hogy nem ütsz le, és vágod ki a vesém, májam... <#eplus2>#eplus2>
Egyébként a Resident Evil 5 és a Crysis is megy szépen.
Ez Reload release volt, telepítõje 14 giga. Leszedtem a 4,6 gigás packot. Na ez szaggat össze vissza. Visszatettem a Reloaded-et, na az megint megy simán. Pöcs feltéve, crack használva.
Gépem adatai (bõvebben):
Intel Celeron E1500 2,2 Ghz
1 GB Kingmax 800Mhz
XFX Geforce 9400GT 128 bites 512MB
Windows 7 RTM 32 Bit.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Positive Mental Attitude
Positive Mental Attitude
vagy sp3-kell mindenképpen?
Jobban leírni én sem tudnám.
Valamint:
http://torrentkereso.hu/torrent/star-wars-the-force-unleashed-mini-image-torrent-558755.html
Itt le is van írva, hogyan kell használni a mini image-t, ha azt a törést választod.
SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild