Star Wars: The Force Unleashed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valószínûleg tényleg a ZoneAlarm okozhatja a problémát, a NOD32-vel nekem sem volt gondom,és a Windows tûzfalon is átmegy. SP2-õn futtatom, és már nincs semmi gond.
Xp sp3+nod32+zonealarm firewall! És mint említettem valószínûleg a zonealarm okozott problémát a játéknál! Gépe válogatja!:D
Evin
Win7 7100 + Nod32 v4 + Comodo Firewall és nálam tökéletesen ment a gém (v1.0), semmit sem kapcvsoltam ki.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Nem tesz semmit! Örülök hogy segíthettem!
Kedves Spartan117! Nem kétséges, Te egy zseni vagy! Köszi!!! Tényleg a ZoneAlarm volt a ludas, a játékot nem is kellett leszednem, se a NOd-ot, egyszerûen leinstalláltam a ZoneAlarm tûzfalat. És lám -lehetett menteni! Egyébiránt a kedves fejlesztõk pedig hadd ne mondjam milyen szívességet tehetnek nekem, részint mert egy ilyen szarvashibát bennhagytak a kész verzióban, részint mert nem voltak képesek ezt a megoldást a honlapon közölni simán. Pedig többen is jelezték a hivatalos fórumokon (www.aspyr.com), hogy ez fennáll, és erre olyan 'kiváló' megoldásokat kínáltak, hogy vegyél jobb procit, újíts driverekert, blabla. Kösssz...De most örülök a játéknak, nem is bosszankodom ezen!!!!
Kedves a "mentéssel" bajlódó kollégák! Ugyan ezen probléma lépett föl nálam is, és nagyon sokáig keresgéltem a megoldást, míg végül ráleltem! Mármint úgy értve hogy "nálam" ez segített! Remélem valamennyire értetek angolul!
1. cut the network connection (pull out the network cable).
2. uninstall TFU
3. uninstall ZoneAlarm
4. restart your Computer
5. deactivate Avira anti-vir
6. delete everything in the "temp-file"
7. reinstall TFU
8. install patch 1.1
9. play the game and save
10. exit and tuck the networkcable in
11. install the latest ZoneAlarm version
12. restart your pc, activate Avira and have fun ;-)

Nálam az egészben a ZoneAlarm tûzfal volt a gátló tényezõ! Leszedtem a géprõl!A játék telepítés elõtt kikapcsoltam a Nod-ot! Fölment a játék utánna play! És mentett simán! Próbáljátok ki! Remélem segítettem! De a tanácsom az, hogy ne tegyétek vissza a tûzfalat, és ne kapcsoljátok vissza a vírus írtót játék elõtt, mert akkor megint elcseszõdik! Remélem segítettem ! Sok sikert!
Természetesen fel is tettem a Patch-et, többször újrainstalláltam, de semmi (majdhogynem ezzel szórakozom tegnap óta). Az SWTFU.BIN fájl folyton 0 értéket mutat, s már alapból kiírja, hogy no save data available.
Sziasztok! Nekem is az lenne a problémám, mint már másoknak elõttem: nem tudok menteni (savegame disabled, no save data available, stb.). Félreértések elkerülése végett: az EREDETI játék van meg, tegnap vettem a CD Galaxisban, kemény 8000 Ft-ért (már egy kicsit bánom..). Ha valakinek van valami ötlete, megoldása, azt nagyon megköszönném! Sanos, letöltött mentett állások bemásolása sem mûködik.
Haljátok felrakta a peccset de semi a peccs 1.1 EU volt talán csak a vitality-s jó?
Kössz mindenkinek a peccset elindítottam azaza megy szetm majd ha felrakja (reggelre)<#crazya>akkor tok menteni<#smile><#circling><#vigyor><#email>
IMYke2.0.0.0
Az enyém biztosan.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Evin
Olvass vissza, talán még a linkek is élnek.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Valaki segítsen pls megvan az 1.1-es peccs de az eredeti exe amit felismer nincs és nagyon fontos hogy kéne de nme fizetõs oldalról nincs valakinek tanácsa vagy linkje vagy akármi?????<#worship><#wow1>
Magiszter
Igen, sajnos ez így szokott lenni <#idiota>
Fogadjuk hogy ominózus bejelentés amit lentebb idéztem annyit takar, hogy két fénykarddal nyomjuk majd az ipart. Nagyobb/nehezebb fõellenségek lesznek és még az egyszerû StormTrooper-t is 30 percig öljük mire megdöglend. Hiszen tudjuk: A játék nem szórakozás, hanem kihívás. <#hehe>

IMYke2.0.0.0
És akkor, nehezen, de felébredsz... s rájössz, az egész csak hiú ábránd.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Magiszter
"A fejlesztõk pedig elmondták, hgoy ebben aztán tényleg minden benne lesz majd, ami kimaradt az elsõ részbõl."

Ergo: Fénykard stílusok közötti váltás. Nem idegesítõ játékmenet a végén (nem fetrenged végig a játékot, vissza tudod erõzni a rakétákat). Darabolás (mert az baromira hiányzott). Különbözõ kivégzések az alacsony HP-s elleneknél (szerintem sokat dobna ez is rajta.). Választható faj, és fénykardok (kétkezes, dupla).
És nem utolsó sorban: Normális PC-s Változat! (Állítható grafikai beállítások egész arzenálja.)

grebber

Next PC upgrade: 2022

Nemtudna valaki egy eredeti exe-t küldeni vagy linket hogy feltudjam peccselni mert nemtok menteni pls de ha lehet ne fizetõset mert a multkoriba se tudtam felregizni
Shiwo
jah, akkor valszeg azért nem :) köcce, meglesem a dolgot..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Mert lassan kell mozgatni az egeret, mínél lassabban mozgatod, annál könnyebben mozognak a tárgyak.

Positive Mental Attitude

Shiwo
látom sokaknak meggyûlt a baja a csillagrombolóval..én is azzal szívok...a középre állítás még megy, de a qva orrát sosem bírom idõbe megemelni mire odaérnek a TIE-k és már alig élek...nem lehetne valahogy a hülye egérrõl máshová pakolni addig azt a felfelét ? lehet azért szívok, mert optika? mindenesetre nem bírom olyan gyorsan fölfele mozgatni azt a sz@rt, mint amilyen sebességgel visszasüllyed -.-

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Nekem a kisebbekkel jobban meggyûlt a bajom :D

Positive Mental Attitude

Narxis
Ja tényleg, dobálni... bár nem sok mozdítható cuccot láttam körülötte, de akkor gondolom a levegõbõl kell leszedni a tárgyakat. Így már könnyebnek hangzik.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Dobáld meg + csapkodjad osztán jöhet a kivégzés

Positive Mental Attitude

Narxis
Hogy kell megölni azt a hulladék szörnyet? Azon a roncshulladék pálya végén vagyok, nyomom bele az áramot, megáll egy kis idõre talán hp-t is veszít, de megöl mire egyáltalán félig leviszem...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Halljátok tom mit kell felpeccselni aztán lessz mentés de nemtom mert eredeti exe kell neki pls adjonmá valaki valami exét vagy akármit amivel megy fontoslenne<#nyes><#wink><#bee1><#pias>
Magiszter
Csak úgy tudtam megérteni a mondandóját hogy verejtékezve koncentráltam a szövegre. Pfuh.. nem volt könnyû, de sikerült. Azt hiszem :-D

Fentrõl a 3. link

Szerintem innen már menni fog. Ha nem akkor... <#nemtudom>

Vagy ha félre értettem a mondandódat akkor legyen intõ példa, arra vonatkozóan, hogy legközelebb teljes, egész, kerek mondatokat írj és ne úgy, mint egy diszleksziás speed-függõ.

Hát így biztos0 nem... Elõbb szedj be valami nyugtatót

Positive Mental Attitude

Haljátok megvan mit kell :leszedni vmit aztán valami crackelés de nincs link ahonnan tudnám nemtudna adni vki ojan linket ahol ingyenes pls<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>
Császtok megin figy sry de olvasgattam egy csómót és nemtaláltam választ de tom hogy azért nem ment nekem mert vmi kód kell hozzá de nemtok leszedni semmien kódot nemtudnátok elmondani mi a kód ami kell hozzá? pls<#nyes>
Köszönöm.
elég nagy baj :-)
Tudtommal nincs

Positive Mental Attitude

Sziasztok!
egy röpke kérdésem lenne,nincs idõm és hangulatom végigolvasni a sok hozzászólást.
Co-op mód létezik e gaméra?
Hamachin tolnánk ha lehet...
Köszi a válaszokat elõre is.
thx
bye
kakateve
Jah és még lemaradt:
Asus P5PKL-AM alaplapom van!

Aki nagyot akar fingani, az be fog szarni!

kakateve
Lemaradt:
Mondanám, hogy gyere el, nézd meg, de úgy vagyok vele, senki nem garantálja azt, hogy nem ütsz le, és vágod ki a vesém, májam... <#eplus2>

Egyébként a Resident Evil 5 és a Crysis is megy szépen.

kakateve
Felbontást 1024*768-ason hagytam, de kikapcsoltam a vonalsimítást. Mondom, pálya indulásakor volt, hogy pár másodpercre beszaggatott, de utána minden tökéletes volt.
Ez Reload release volt, telepítõje 14 giga. Leszedtem a 4,6 gigás packot. Na ez szaggat össze vissza. Visszatettem a Reloaded-et, na az megint megy simán. Pöcs feltéve, crack használva.

Gépem adatai (bõvebben):
Intel Celeron E1500 2,2 Ghz
1 GB Kingmax 800Mhz
XFX Geforce 9400GT 128 bites 512MB
Windows 7 RTM 32 Bit.

RedDevilsza
Ment igen, igaz hogy belassult sok helyen mint a picsa, de ment. Sp3al hibátlanul ment.

DarkSector
neked megy sp2-õn?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
jah mond ezt a haveromnak...D:

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

RedDevilsza
Simán fel lehet tenni sp2-re, ha nektek nem ment mást gond volt ott...

tommygear
fél óra feltenni az sp3mat :D
DarkSector
jah de hátha van megoldás.

Akkor ott a válasz

Positive Mental Attitude

DarkSector
nem, probáltuk.

Hát ha nekem felmegy vistára sp1-nélkül is... akkor felmegy xp sp2re is sztem.

Positive Mental Attitude

DarkSector
csõtõk...vabn mod hogy sp2-es xp-n fel lehessen telepiteni???
vagy sp3-kell mindenképpen?

Konkrétan a 2599 - 2602 számú hozzászólások adnak választ a kérdésedre.
Jobban leírni én sem tudnám.
Valamint:
http://torrentkereso.hu/torrent/star-wars-the-force-unleashed-mini-image-torrent-558755.html
Itt le is van írva, hogyan kell használni a mini image-t, ha azt a törést választod.

Olvass vissza egy keveset. Nekem is ez volt a problémám, és korrekt választ kaptam.

Magiszter
Nekem a felbontás alatt csak egy input device van mint régen. Szóval X-Akták. Majd megoldom konfigolással.

Agamemnon69
Ha a launcherrel indítod a játékot, akkor a launcher fõképernyõjén, a felbontás választás alatt egy párral.

SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild