1458

18 Wheels of Steel Extreme Trucker
  • Bal0924
    Nincsen valahol a 18 Wheels of Steel megjelenés lista dátummal?
  • Imrusssss
    Sziasztok mennyi pontnál lehet a jeges mappon ami a háttérbe van a két kamion é közte szállítmányos küldi?
  • Blinkye
    Van egy másik nem nagyon csalós megoldás is.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha a travel mapon mászkálsz egyik kontinensről a másikra akkor mindig más melók lesznek.. Ha épp nincs olyan amit szivesen végigkocsikáznál akkor érdemes váltogatni a mapokat.
  • Blinkye
    Remélem igy már nem lesz uncsi... :)
  • Blinkye
    HAli.. Aki esetleg megunta,hogy lassan gyűlnek a pontok...stb egy kis help...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    No..A MY Documents/18WoS Extreme/Profile/job_manager.sii megnyitod Totacomm ben F4 el.. Ezek után bármit lehet szerkeszteni. Az alsó X bekezdés az aktuális melók amikor kiléptél. ha sokat nem akarsz változtatni elég ezeknek a pontjait növelni. A "reward"-ot kell megváltoztatni.. Ezken kivül lehet az unlockot is. Ez fölfelé nő.. Tehát unlock 1 nél alig van pár meló, mig unlock 2 nél már többvan...stb Ha kell help irjatok.
  • baly94
    Jaja, én nem nagyon kockulok, de ha bekapcsolom a game-t 1-2 fuvarnál nem birok többet csinálni, mert jobban unatkozok, mintha semmit sem csinálnék...
  • Rubio #1169
    Ez a game - így ahogy van - még arra sem jó, mert egy idő után (5 perc) nagyon unalmas tud lenni...
  • bazsa06
    Hát igen! sajnos nem lehet szabadon mászkálni utazgatni...
  • Zsolt7411
    Óóóóóóóóó!!!Akkor marad az ETS és a Haulin.köszi a választ.
  • Carlos
    Hát igen.
    Közben rájöttem mire jó a játék, és hogy mi volt a célközönség.
    Melóból és suliból fáradtan megtört játékos. Hazajössz, leülsz, mész két kanyart és annyi. Erre jó. :D
  • kifli
    sajna ne, mindenkinek ez a szívfájdalma :/
  • Zsolt7411
    Sziasztok

Most kezdtem el ezt a játékot,és csak azt akarom megkérdezni hogy ezzel nem lehet ugy nyomni mint az ETS-sel vagy a Haulinnal?
  • Haulin
    nah végre rájöttem.kezdem csinálni a mapot alapmapot jobb lenne folytatni de így is jó.:P:P:P
  • Szobi30
    azt csináltam...vioszaváltottam 2-t és lepadlóztam :D
    de ezt lehet látni a fordulatszámlámón(direkt emiatt nem kapcsoltam ki)
    de am is direkt raktam ennyire keresztbe...rámentem jó gyorsan a jégre hirtelen kormányzás+satufék utána hirtelengáz és már keresztbe is volt :D
  • Haulin
    a legalsó képen h hoztad be az alapmapot?
  • Carlos
    Nem tudjuk.
  • Haulin
    hogy lehet az alap mapot szerkeszteni?
  • Haulin
    Hát nem is non nyomtam végig max az au. pályát meg a brazilt fogom a havas nem jön be mert elég egy síku a táj vagy nemtom...nincs a hóhoz most hangulatom:P
  • Carlos
    Ezek szerint nem játszottad végig a játékot, csak unlockoltad a pályákat és mentél rajtuk. LoL.

Kérdezz rá a PTTM topikban, gondolom ott többen építenek pályát.
  • Haulin
    én kb 5-7 fuvart lenyomtam.nem olyan hosszú csak a végén én is nyomtam.de pl Ausztráliában meg az van meg gondolom kanadába is vagy hol hogy addig elviszed az au. pályát amíg kinem írja h mehetsz brazilíába.és auba utána jönnek az "extrém" trailerek.Am fiúk figy már ez már a pttm óta ba*sza a csőrömet.Csinálok mapot minden f@sza és nem engedi elmenteni...Vagy a verzió kaka vagy vmit elqurtam az építés közb e vagy mi?HELP MEE thx.
  • Carlos
    Jártában keltében lát érdekességeket az ember. :D
  • bazsa06
    Azok ügyesek..:D
  • Vlala #1153
    Ilyenkor nagy gáz, és egyenesbe jön, közben egy látványosat megy keresztben. Élet teli 18 keréken, mint azt már korábbban megfogalmaztam volt.
  • Szobi30

kicsit megcsúszott a pót
  • Carlos
    Jól tetted énis dobok párat:
    Okos AI összeütközik saját magával:

"Felrobbanó" kamion:
  • baly94
    Gondoltam dobok pár képet...

• Carlos
    Ehhh... akkor elleszek vele egy darabig...
  • Szobi30
    hát akkor az szívás...:D csinálhatod még 1 darabig...sztem lesz még vagy 70.000-ig folyamatosan :L
  • Carlos
    9.018-ál állok a következő 13.500. Biztos lesz egy 20.000-es is úgyérzem. Remélem nem végtelenített...
  • Szobi30
    eddig nekem 4700 vagy mennyi amit ösze kell gyüjtenem...de a másik kettőn is, én egyszerre haaldok mind a 3mal:D
  • szabii98
    nemkem 80...
  • Carlos
    Hány pont a maximum amit meg kell szerezni a havas pályán? Kezdem már unni, de addig nem akarok másik mapra menni, amig ki nem maxolom.
  • Haulin
    lol 3nap alatt kijátszom ez a 2. és készítek hozzá mapot(nagyobbat)mert elég kicsi a bejárható terület(ek).
  • kifli
    végülis... lehet 1 után is topik ban az se rosz :)
  • Carlos
    Nem szeretem a gyüjtögetős dolgokat. Ha már 1-et összegyüjtött, akkor moderálja magát, mert moderálva lesz. (nagyon sz*r volt tudom, fáradok). :D
  • Cindas
    kicsit sokat akartok a fórumtól:)
  • kifli
    vagy pedig úgy hogy 2 hét után -1 büntipont, szal ha ven neki 3, akk 2 hét mulva már csak 2, ha bant kap a topikból, 2 hét múlva megint írhat, viszont 3 büntipontja van, és ha folytatja akk megint bann és így tovább...
  • kifli
    ja 1 hónap az reális a büntipont lejárására :)

#1136:
    -koncentrál
    -olvas
    -felfog
    és akkor megérted a lényeget...
  • Carlos
    Nem rossz ötlet, megfontolandó.

p.s.: Módosítanám: Egy figyelmeztetés ami elévül x idő alatt (2-4 hét mondjuk). Ha egy figyelmeztetéssel valaki még mindig rosszalkodik ban.
    Ha lejár a 2-4 hét, akkor "tiszta lappal" indul neki megint.
  • Cindas
    ezt most leírnád magyarul is?::S