1458
18 Wheels of Steel Extreme Trucker
-
Bal0924 #1175 Nincsen valahol a 18 Wheels of Steel megjelenés lista dátummal? -
#1174 Sziasztok mennyi pontnál lehet a jeges mappon ami a háttérbe van a két kamion é közte szállítmányos küldi? -
#1173 Van egy másik nem nagyon csalós megoldás is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha a travel mapon mászkálsz egyik kontinensről a másikra akkor mindig más melók lesznek.. Ha épp nincs olyan amit szivesen végigkocsikáznál akkor érdemes váltogatni a mapokat. -
#1172 Remélem igy már nem lesz uncsi... :) -
#1171 HAli.. Aki esetleg megunta,hogy lassan gyűlnek a pontok...stb egy kis help...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!No..A MY Documents/18WoS Extreme/Profile/job_manager.sii megnyitod Totacomm ben F4 el.. Ezek után bármit lehet szerkeszteni. Az alsó X bekezdés az aktuális melók amikor kiléptél. ha sokat nem akarsz változtatni elég ezeknek a pontjait növelni. A "reward"-ot kell megváltoztatni.. Ezken kivül lehet az unlockot is. Ez fölfelé nő.. Tehát unlock 1 nél alig van pár meló, mig unlock 2 nél már többvan...stb Ha kell help irjatok. -
#1170 Jaja, én nem nagyon kockulok, de ha bekapcsolom a game-t 1-2 fuvarnál nem birok többet csinálni, mert jobban unatkozok, mintha semmit sem csinálnék... -
#1169 Ez a game - így ahogy van - még arra sem jó, mert egy idő után (5 perc) nagyon unalmas tud lenni... -
#1168 Hát igen! sajnos nem lehet szabadon mászkálni utazgatni... -
Zsolt7411 #1167 Óóóóóóóóó!!!Akkor marad az ETS és a Haulin.köszi a választ. -
#1166 Hát igen.
Közben rájöttem mire jó a játék, és hogy mi volt a célközönség.
Melóból és suliból fáradtan megtört játékos. Hazajössz, leülsz, mész két kanyart és annyi. Erre jó. :D -
#1165 sajna ne, mindenkinek ez a szívfájdalma :/ -
Zsolt7411 #1164 Sziasztok
Most kezdtem el ezt a játékot,és csak azt akarom megkérdezni hogy ezzel nem lehet ugy nyomni mint az ETS-sel vagy a Haulinnal?
-
Haulin #1163 nah végre rájöttem.kezdem csinálni a mapot alapmapot jobb lenne folytatni de így is jó.:P:P:P -
#1162 azt csináltam...vioszaváltottam 2-t és lepadlóztam :D
de ezt lehet látni a fordulatszámlámón(direkt emiatt nem kapcsoltam ki)
de am is direkt raktam ennyire keresztbe...rámentem jó gyorsan a jégre hirtelen kormányzás+satufék utána hirtelengáz és már keresztbe is volt :D -
Haulin #1161 a legalsó képen h hoztad be az alapmapot? -
#1160 Nem tudjuk. -
Haulin #1159 hogy lehet az alap mapot szerkeszteni? -
Haulin #1158 Hát nem is non nyomtam végig max az au. pályát meg a brazilt fogom a havas nem jön be mert elég egy síku a táj vagy nemtom...nincs a hóhoz most hangulatom:P -
#1157 Ezek szerint nem játszottad végig a játékot, csak unlockoltad a pályákat és mentél rajtuk. LoL.
Kérdezz rá a PTTM topikban, gondolom ott többen építenek pályát. -
Haulin #1156 én kb 5-7 fuvart lenyomtam.nem olyan hosszú csak a végén én is nyomtam.de pl Ausztráliában meg az van meg gondolom kanadába is vagy hol hogy addig elviszed az au. pályát amíg kinem írja h mehetsz brazilíába.és auba utána jönnek az "extrém" trailerek.Am fiúk figy már ez már a pttm óta ba*sza a csőrömet.Csinálok mapot minden f@sza és nem engedi elmenteni...Vagy a verzió kaka vagy vmit elqurtam az építés közb e vagy mi?HELP MEE thx. -
#1155 Jártában keltében lát érdekességeket az ember. :D -
#1154 Azok ügyesek..:D -
Vlala #1153 Ilyenkor nagy gáz, és egyenesbe jön, közben egy látványosat megy keresztben. Élet teli 18 keréken, mint azt már korábbban megfogalmaztam volt. -
kicsit megcsúszott a pót -
#1151 Jól tetted énis dobok párat:
Okos AI összeütközik saját magával:
"Felrobbanó" kamion:
-
#1150 Gondoltam dobok pár képet...
-
#1149 Ehhh... akkor elleszek vele egy darabig... -
#1148 hát akkor az szívás...:D csinálhatod még 1 darabig...sztem lesz még vagy 70.000-ig folyamatosan :L -
#1147 9.018-ál állok a következő 13.500. Biztos lesz egy 20.000-es is úgyérzem. Remélem nem végtelenített... -
#1146 eddig nekem 4700 vagy mennyi amit ösze kell gyüjtenem...de a másik kettőn is, én egyszerre haaldok mind a 3mal:D
-
#1145 nemkem 80... -
#1144 Hány pont a maximum amit meg kell szerezni a havas pályán? Kezdem már unni, de addig nem akarok másik mapra menni, amig ki nem maxolom. -
Haulin #1143 lol 3nap alatt kijátszom ez a 2. és készítek hozzá mapot(nagyobbat)mert elég kicsi a bejárható terület(ek). -
#1142 végülis... lehet 1 után is topik ban az se rosz :) -
#1141 Nem szeretem a gyüjtögetős dolgokat. Ha már 1-et összegyüjtött, akkor moderálja magát, mert moderálva lesz. (nagyon sz*r volt tudom, fáradok). :D -
#1140 kicsit sokat akartok a fórumtól:) -
#1139 vagy pedig úgy hogy 2 hét után -1 büntipont, szal ha ven neki 3, akk 2 hét mulva már csak 2, ha bant kap a topikból, 2 hét múlva megint írhat, viszont 3 büntipontja van, és ha folytatja akk megint bann és így tovább... -
#1138 ja 1 hónap az reális a büntipont lejárására :)
#1136:
-koncentrál
-olvas
-felfog
és akkor megérted a lényeget... -
#1137 Nem rossz ötlet, megfontolandó.
p.s.: Módosítanám: Egy figyelmeztetés ami elévül x idő alatt (2-4 hét mondjuk). Ha egy figyelmeztetéssel valaki még mindig rosszalkodik ban.
Ha lejár a 2-4 hét, akkor "tiszta lappal" indul neki megint. -
#1136 ezt most leírnád magyarul is?::S