1458
18 Wheels of Steel Extreme Trucker
-
#1135 am topikbann előtt lehetne osztani topikba büntipontokat :)
vagyis jelölést hogy volt már vele probléma, olyan kis logókat pl mint EBBEN a topikban az ati logó (csak sárga 3szög vagy hasonló), és pl 3 pont után bannt kap a topikból (ha ráviszed a logóra az egeret akkor kiír egy szöveget, oda be lehet írni hányszor lett figyelmeztetve) -
#1134 -
#1133 -
#1132 Támogatlak!!! -
#1131 :DDD -
#1130 műr megjelent, visszaolvasol le is tudod tölteni -
#1129 -
Kenworth #1128 Esetleg megjelenési dátumról tud valaki?
-
#1127 Azt,hogy részvétem -
#1126 támogatom! -
#1125 -
#1124 én is támogatom h te legyél a HG -
#1123 Én is támogatnám! -
#1122 Szerintem jó ötlet, én támogatom. -
#1121 Akkor már én nem? :)
Vasszigor ftw -
Péter93 #1120 ÁÉs ha én lennék? XD
De télleg ha nincs más akkor szóljatok:) -
DIESEL DOG #1119 Én támogatnám.
Legalább akkor itt se lenne a sok vérpistike... -
#1118 meg se probáld -
#1117 Mit szólnátok, ha én lennék a házigazda? -
Vlala #1116 Plíz. Muszáj ezt itt?
Egyébként az SG sosem volt köztulajdon, sem szeretetotthon. Tehát a személyiségi jogaim itt addig érvényesek, amíg a tulajdonos szabályainak megfelelően viselkedem. Ha a tulajdonos, vagy az ezzel a céllal megbízott emberei (modi, házigazda) úgy látják, hogy ennek nem teszek eleget, repülök.
Mielőtt jogizálni kezdenél, nézz kicsit körül, ez nem a Kossuth tér... -
#1115 Nem.
Forrás
-
#1114 te is wikiből szeded?:) -
#1113 Ok, látom szelektíven másolsz. Akkor itt az egész, hogy mindenki lássa hülyeségeket irsz:
Személyi szabadság megsértése
Aki mást személyi szabadságától megfoszt, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő .
A bűncselekmény védett jogi tárgya a helyváltoztatás, a tartózkodási hely megváltoztatásának szabadsága.
A cselekmény sértettjebárki lehet, akinek az elkövetést megelőzően cselekvési szabadsága volt. Annak, hogy ez milyen mértékben állt fenn nincs jelentősége. Így súlyosan mozgáskorlátozott személy is lehet a bűncselekmény sértettje.
Ha az elkövetés hivatalos személyek ellen irányul, az egyéb körülmények függvényében más bűncselekmény merülhet fel (például hivatalos személy elleni erőszak ).
A bűncselekmény elkövetője bárki lehet. A hivatalos személy által jogszerű eljárásában történő személyi szabadságtól megfosztás - például őrizetbe vétel - nem bűncselekmény, az eljárás során történő jogszerűtlen korlátozó intézkedés más bűncselekmény megállapíthatóságát veti fel (például a jogellenes fogvatartásét .)
Még mielőtt belekötnél ajánlom hogy értelmezd az olvasottakat. Ez mind a szabad mozgásban való korlátozás. Plö ha én megtiltom hogy fingj, az nem személyi szabadság megsértése. -
#1112 Nem tudom mit követtetek el az ETS topikban, nem is érdekel, de ahogy itt viselkedtek (mondjuk nálad csak egyszer láttam hülyeséget, ami kezelhető) gyanítom, hogy miért kerültetek listára. -
#1111 A cselekmény sértettje bárki lehet, akinek az elkövetést megelőzően cselekvési szabadsága volt. -
#1110 nemazért. meg nem egoizmusból de én eléggé értek a játékhoz és a dolgaihoz ... csak a természetem néha érdekes ezér kitiltani, mellesleg nemaztmondtad h figyelmeztetés után lesz tiltás? -
#1109 Akkor ennek olvas utána, ha már okoskodsz, legyen értelme is. Szólásszabadság pedig van igen. Amig betartod a szabályokat amiket az SG támaszt irányodban. Mivel ezt nem teszed meg, ezért "büntethető" vagy.
Személyiszabadság megsértése:
A bűncselekmény védett jogi tárgya a helyváltoztatás, a tartózkodási hely megváltoztatásának szabadsága. -
#1108 nem azért de ez mekkora ganéság hogy nem írhatok oda ahova akarok, elvégre szabad országba élünk és szabad akarat van nem? jóhogynem eltiltotok a fórumtól akkor az lehetne már személyiszabadság megsértése is. -
#1107 Ahogy elnézem, ti ketten plö kapcsiból bekerültök a listába itt is.
Mondjuk ha megváltoztok és normálisan fórumoztok, akkor ez elkerülhető! -
#1106 diszkrimináció -
#1105 szerintem ezt vehetjük faji megkülönböztetésnek is... -
#1104 Aki rosszalkodik, flame-el, az könnyen így járhat.
Amint valaki megkapja a házigazda jogot ebben a topikban és a GTS-ben ott ugyanúgy bevezetésre kerül.
Az elbírálás nem személyfüggő, tehát ha valaki rosszalkodik az ets topikban és a HG úgy dönt tiltja, akkor tiltja. Ez nem jelenti azt, hogy autómatikusan tiltásra kerül ebben a topikban.
A topikban tapasztalható viselkedés eredménye lehet ez a büntetés. -
#1103 ezmiez h nemengedi h írjanak? -
#1102 ez is flame nem? -
#1101 No, én beüzemeltem a jó kis banolós listát a spore topikban. :D Elég hatékony... DieselDog mingyárt beindítja az ets topikban. Hehe... :D -
#1100 TÉK! -
#1099 -
#1098 Küldj privát, hogy mi a gond. -
DIESEL DOG #1097 Sajnos ebben segítségre szorulnék. Nem vagyok otthon ebben a HTML dologban. Vagy csak én nem tudom értelmezni a szöveget... :D -
#1096 Nekem teljesen mind1, csak legyen rend. És nincs olyan, hogy jajj kisgyerek, meg szólásszabadság. Beszól, rászólunk, nem hagyja abba, ban. Kész. Csinál alreget? Jelentjük és akkor már nem csak a topikból lesz ban. Ha máshogy nem lehet, akkor maradnak a keményebb eszközök. Én a renitenskedőkkel (3 darab ban után) olyan IP ban-t adnék neki, hogy csak na. Csak sajna nincs erőforrása az SG-nek erre.