18 WoS Extreme Trucker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TóNyóóóóóóó
téged is bannolhatnának 1 kis idõre te szardarab...

Carlos
Mondom téma lezárva!

Þór vígi þessi rúnar

Cindas
kinek ugrottam neki? én megkérdeztem a tagot hogy bekonvertálja-e a mercit vagy nem ennyi volt, de jöttök ti az ugynevezett powerek aztán kezdõdik a parti:)

a rossz minõségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?

kifli
légyszi hagyjátok már abba, mert így pont ti generáljátok a problémát ami ellen vagytok, szarjátok le, vagy privát, vagy van off topik is, mennyetek át oda. Köszike
kalee
Na eddig ez volt a legviccesebb mondatod<#vigyor0><#vigyor0><#vigyor0> !!!Pont te mondod...??

kalee
Éhes vagy??
Az biztos, de téged biztos nem elégszer!Amúgy is csak egyszer kellett volna téged is...legelõször...végleg...

Cindas
én rátok vagyok büszke olyanok vagytok mint egy pitbull kutya, egybõl neki ugrotok valakinek;D

Carlos
Büszke lehetsz rá...
Téma lezárva.

Þór vígi þessi rúnar

Cindas
én se, csak nem hagyom magam elnyomni enni:)
#1043:többször bannoltak mint téged az biztos:D

Carlos
alreg biztos...

Þór vígi þessi rúnar

kifli
am nem csak 1 ember a hibás, ha másik 5 ember nem reagál egybõl így a dologra (ingerülten) akkor elég normális lenne a topik, mert így 1 off hsz még 10 másikat eredményez (ezt is beleértve), szal az lenne a leg célravezetõbb, ha addig nem reagálnánk az off hozzászólásokra amég nem viszik õket túlzásba pl 5-6 hsz-ne keresztül a tampon felhelyezését tárgyalják akkor már lehet szólni, de nem 5 embernek, 1 nek is elég.
Carlos
Akarok, csak minek. Nem vagyok az a flame-elõs, mint egyesek...

Þór vígi þessi rúnar

kalee
Az a baj hogy õ mindig megússza komolyan mondom!!!Nem tudom hány s*gget szokott egyszerre nyalni de eddig ETS topikban mondjuk azt hogy kb 10 vita robbant ki abból 7-et tuti hogy õ indított és történt valami!Ja bannoltak egy csomó embert, kaptak egy csomóan 2-3-4 büntetõpontot, de õ semmit!!!Na ez hogy van??Az elcseszett klónjáról nem is beszélve mert figyeljétek meg ha õ ír egy hsz-t a következõ vagy max a 3. tuti hogy tónyótól vagy ki a f*szomtól fog jönni!!!Ti össze vagytok nõve vagy mi a g*ci van??

Bocsánat de ez már nagyon kijárt neki/nekik!Hátha egy modi is észreveszi így hogy pl most sem ezzel a hsz-mel van a gond hanem már megint ki miatt kell így reagálnom...???

Cindas
látod te magad se tudsz már megszólalni srác:)

Carlos
<#wave>

Þór vígi þessi rúnar

Cindas
jah és amíg nem ismersz,nemtudod ki vagyok addig meg azt képzelsz rólam amit akarsz tévhitbe élsz na puszi:)

Carlos
Akkor mégnagyobb gyász vagy mint hittem...

Þór vígi þessi rúnar

Cindas
mért basznám szétt? én csak megkérdeztem hogy bekonvertálja-e vagy nem:S
#1036:te igen okos lehetsz hogy mindent elhiszel egy virtuális fórumon,hisz ennyi erõvel megadom azt hogy 50 éves vagyok és még ki se jártam az általánost,errõl ennyit:)

Carlos
Hát igen. Vagy egy moderátor aki szó nélkül törli a hülyegyerekek marhaságát akik arra verik, hogy kommenteltek egyet és beszótak.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Mit vársz tõle...14 alatt...

Þór vígi þessi rúnar

papi08
Nem zárni kell, hanem az OFF-ot kellene befejezni:)

13 éve itt. Szép idő.

kalee
Úgy látom te minden kamionos topikot szétb*szol!!Ritka nagy ... vagy.

RENCES
hát mer miért ne?:D

Bocsáss meg ellenségeidnek, de jegyezd meg a nevüket! Veszprémi Thai-Box S.E.

Carlos
Kezdõdik...lassan zárható a topik.

Þór vígi þessi rúnar

Cindas
hát akkor meg minek mutogatod õket?:)

bazsa06
aludj.

Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az õrangyalod repülni tud!

RENCES
nem scania kerék..
#1028:mer minek rakjambe ha nem is játszok feleslegesnek tartom amíg játszottam addig beraktam

Cindas
nem, csak haulinba is ezeket a képeket teszed és nem igen látok róluk gémbeli képeket:S

Atikah
scania kerékkel nyomod?

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

RENCES
majd ha megtanulom berakni akkor talán bekerül de most még csak zmodos...de talán zavar?:O

Cindas
és be is tudod konvertálni a gémbe vagy csak a zmodos képpel nyomod?

baly94
Azta! Ez nagyon jó lesz! :D
RENCES

csak hogy itt is legyen valami:D
még nincs kész..

Carlos
Nem teljesen vagy tisztában a játékfejlesztéssel úgyérzem.

Þór vígi þessi rúnar

Szerintem jó játék.Van benne 1-2 hiba (mint minden játékban).De az a "free ride" vagy mi a fene nemnon hiányzik...Mert ha azt veszzük igazábol se úgy van h dolgozol 1 cégnél és kedvedre tuningolod meg cserélgeted fuvaronkánt a kamiont...viszont az az idõ amikre le kell vinni 1-1 fuvart aggaszt...de biztos hogy lesz orvosolva vagy lesz hozzá vmi kieg h ne ídõre vagy több idõre kell levinni a fuvart.De azért nem kell olyan igényeket várni a gyártóktol hogy pl olyan legyen az egész játék mint a valóság mert akk a legújabb gépek és cuccok se vinnék.Úgy h szal meg vok elégedve a játékkal.1-2 hibát kijavíthattak volna kutyát se zavarta volna ha 1-2 hetet a hibák miatt csúszik vagy akár 3at ha bejelentették volna a hibát...
drot
Mostmár 3...

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

bazsa06
Sry! a két hsz-ért..!

bazsa06
<#buck>

bazsa06
<#buck>

Carlos
OFF-ot kéretik mellõzni!
Köszi!

Þór vígi þessi rúnar

kifli
:D
Ja, és B-double helyett bré-double vontatmányt.

kifli
ok, szerintem csináljuk meg mi, pl valaki csinálhat egy vibrátorszállító pótot kezdésnek :D
Hot coffee modot a népnek.

baly94
Lehet h ezzel az SCS software nagy üzletet csinálna :D Küldjük be az ötletet<#eplus2>
kifli
nem aludni kell benne hanem a parkolóba felszedni egy prostit XD
kikéne próbálni valamit hogy mi legyen ha nem tesszük ezt meg :)
baly94
Jah "18 wos PTTM 18+ Edition Expansion Pack" :D
kifli
ménem mentél el kurvázni :D
(tényleg ezt beletehetnék a játékba XD)
baly94
Sztem utoljára a PTTM-ben volt ilyen... Azt végig is játszottam, aztán meguntam mert már minden alkalmazottnak megvolt a legjobb kamcsi és már nem tudtam mit kezdeni a nagy rakás pénzel :D
Carlos
Ok. Válaszolnál te is, te jártasabb vagy szerintem itt a témában! #994

Þór vígi þessi rúnar