18 WoS Extreme Trucker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Jártában keltében lát érdekességeket az ember. 😄

Þór vígi þessi rúnar

bazsa06
Azok ügyesek..😄

Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!

Ilyenkor nagy gáz, és egyenesbe jön, közben egy látványosat megy keresztben. Élet teli 18 keréken, mint azt már korábbban megfogalmaztam volt.

Szobi30

kicsit megcsúszott a pót<#idiota>

www.szobi.picturepush.com

Carlos
Jól tetted énis dobok párat:
Okos AI összeütközik saját magával:

"Felrobbanó" kamion:

Þór vígi þessi rúnar

baly94
Gondoltam dobok pár képet...

Carlos
Ehhh... akkor elleszek vele egy darabig...

Þór vígi þessi rúnar

Szobi30
hát akkor az szívás...😄 csinálhatod még 1 darabig...sztem lesz még vagy 70.000-ig folyamatosan :L

Carlos
9.018-ál állok a következõ 13.500. Biztos lesz egy 20.000-es is úgyérzem. Remélem nem végtelenített... <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Szobi30
eddig nekem 4700 vagy mennyi amit ösze kell gyüjtenem...de a másik kettõn is, én egyszerre haaldok mind a 3mal😄

szabii98
nemkem 80...

I met God. She's black

Carlos
Hány pont a maximum amit meg kell szerezni a havas pályán? Kezdem már unni, de addig nem akarok másik mapra menni, amig ki nem maxolom.

Þór vígi þessi rúnar

lol 3nap alatt kijátszom ez a 2. és készítek hozzá mapot(nagyobbat)mert elég kicsi a bejárható terület(ek).
kifli
végülis... lehet 1 után is topik ban az se rosz 😊
Carlos
Nem szeretem a gyüjtögetõs dolgokat. Ha már 1-et összegyüjtött, akkor moderálja magát, mert moderálva lesz. (nagyon sz*r volt tudom, fáradok). 😄

Þór vígi þessi rúnar

Cindas
kicsit sokat akartok a fórumtól😊

a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?

kifli
vagy pedig úgy hogy 2 hét után -1 büntipont, szal ha ven neki 3, akk 2 hét mulva már csak 2, ha bant kap a topikból, 2 hét múlva megint írhat, viszont 3 büntipontja van, és ha folytatja akk megint bann és így tovább...
kifli
ja 1 hónap az reális a büntipont lejárására 😊

#1136:
-koncentrál
-olvas
-felfog
és akkor megérted a lényeget...
Carlos
Nem rossz ötlet, megfontolandó.

p.s.: Módosítanám: Egy figyelmeztetés ami elévül x idõ alatt (2-4 hét mondjuk). Ha egy figyelmeztetéssel valaki még mindig rosszalkodik ban.
Ha lejár a 2-4 hét, akkor "tiszta lappal" indul neki megint.

Þór vígi þessi rúnar

Cindas
ezt most leírnád magyarul is?::S

kifli
am topikbann elõtt lehetne osztani topikba büntipontokat 😊
vagyis jelölést hogy volt már vele probléma, olyan kis logókat pl mint EBBEN a topikban az ati logó (csak sárga 3szög vagy hasonló), és pl 3 pont után bannt kap a topikból (ha ráviszed a logóra az egeret akkor kiír egy szöveget, oda be lehet írni hányszor lett figyelmeztetve)
marko952

Tractor:MTZ 820.2,892.2,952.2,82.1 Truck:SCANIA,VOLVO,M.A.N,RENAULT FAN! Tractor:MTZ,RÁBA,FENDT FAN!

Carlos
<#vigyor>

Þór vígi þessi rúnar

KAMIONOS KOGYO
Támogatlak!!!<#eljen>

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

greg benz
😄DD

Cindas
mûr megjelent, visszaolvasol le is tudod tölteni

Atikah

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

Esetleg megjelenési dátumról tud valaki?
greg benz
Azt,hogy részvétem<#ravasz1>

v43 001
támogatom!

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

papi08
<#eljen><#eljen>

13 éve itt. Szép idő.

Szobi30
én is támogatom h te legyél a HG<#eljen>

bazsa06
Én is támogatnám!

Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!

baly94
Szerintem jó ötlet, én támogatom.
Atikah
Akkor már én nem? 😊

Vasszigor ftw<#gonosz1>

ÁÉs ha én lennék? XD
De télleg ha nincs más akkor szóljatok😊
Én támogatnám. <#eljen>

Legalább akkor itt se lenne a sok vérpistike...
Atikah
meg se probáld

Carlos
Mit szólnátok, ha én lennék a házigazda?

Þór vígi þessi rúnar

Plíz. Muszáj ezt itt?

Egyébként az SG sosem volt köztulajdon, sem szeretetotthon. Tehát a személyiségi jogaim itt addig érvényesek, amíg a tulajdonos szabályainak megfelelõen viselkedem. Ha a tulajdonos, vagy az ezzel a céllal megbízott emberei (modi, házigazda) úgy látják, hogy ennek nem teszek eleget, repülök.
Mielõtt jogizálni kezdenél, nézz kicsit körül, ez nem a Kossuth tér...

Carlos
Nem.
Forrás
<#vigyor>

Þór vígi þessi rúnar

Cindas
te is wikibõl szeded?😊

Carlos
Ok, látom szelektíven másolsz. Akkor itt az egész, hogy mindenki lássa hülyeségeket irsz:

Személyi szabadság megsértése

Aki mást személyi szabadságától megfoszt, bûntettet követ el, és három évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ .
A bûncselekmény védett jogi tárgya a helyváltoztatás, a tartózkodási hely megváltoztatásának szabadsága.
A cselekmény sértettjebárki lehet, akinek az elkövetést megelõzõen cselekvési szabadsága volt. Annak, hogy ez milyen mértékben állt fenn nincs jelentõsége. Így súlyosan mozgáskorlátozott személy is lehet a bûncselekmény sértettje.
Ha az elkövetés hivatalos személyek ellen irányul, az egyéb körülmények függvényében más bûncselekmény merülhet fel (például hivatalos személy elleni erõszak ).
A bûncselekmény elkövetõje bárki lehet. A hivatalos személy által jogszerû eljárásában történõ személyi szabadságtól megfosztás - például õrizetbe vétel - nem bûncselekmény, az eljárás során történõ jogszerûtlen korlátozó intézkedés más bûncselekmény megállapíthatóságát veti fel (például a jogellenes fogvatartásét .)

Még mielõtt belekötnél ajánlom hogy értelmezd az olvasottakat. Ez mind a szabad mozgásban való korlátozás. Plö ha én megtiltom hogy fingj, az nem személyi szabadság megsértése.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nem tudom mit követtetek el az ETS topikban, nem is érdekel, de ahogy itt viselkedtek (mondjuk nálad csak egyszer láttam hülyeséget, ami kezelhetõ) gyanítom, hogy miért kerültetek listára.

Þór vígi þessi rúnar

Cindas
A cselekmény sértettje bárki lehet, akinek az elkövetést megelõzõen cselekvési szabadsága volt.

Atikah
nemazért. meg nem egoizmusból de én eléggé értek a játékhoz és a dolgaihoz ... csak a természetem néha érdekes ezér kitiltani, mellesleg nemaztmondtad h figyelmeztetés után lesz tiltás?

Carlos
Akkor ennek olvas utána, ha már okoskodsz, legyen értelme is. Szólásszabadság pedig van igen. Amig betartod a szabályokat amiket az SG támaszt irányodban. Mivel ezt nem teszed meg, ezért "büntethetõ" vagy.

Személyiszabadság megsértése:
A bûncselekmény védett jogi tárgya a helyváltoztatás, a tartózkodási hely megváltoztatásának szabadsága.

Þór vígi þessi rúnar

Cindas
nem azért de ez mekkora ganéság hogy nem írhatok oda ahova akarok, elvégre szabad országba élünk és szabad akarat van nem? jóhogynem eltiltotok a fórumtól akkor az lehetne már személyiszabadság megsértése is.

Carlos
Ahogy elnézem, ti ketten plö kapcsiból bekerültök a listába itt is.
Mondjuk ha megváltoztok és normálisan fórumoztok, akkor ez elkerülhetõ!

Þór vígi þessi rúnar

Atikah
diszkrimináció