1458
18 Wheels of Steel Extreme Trucker
-
#1215 ja..ez most végre egész jó lenne erre most ezzel basszák el hogy kb mindent korlátoznak. semmi benzinkút, semmi rendőr, alvás, korlátlan szabadság kelettől nyugatig. áh...csak abban reménykedem hogy jönnek majd az új mapok v hasonlók. és kamionok. én megvagyok az európaiak nélkül de már ezeket most unom. -
#1214 Sajna erről szól a játék, se több se kevesebb...
Sux.
Várjuk tovább az értelmes kamionszimeket. (GTS, RnR) -
#1213 Nem tudom, ti hogy vagytok vele de nekem ez igy nagyon lapos már rengeteg munkát elvégeztem megkaptam mind a 3 területet, de mindig csak max 3 job közül lehet választani és mi ez az egyszerü utvonal?? csak oda vissza mehetsz ugyanazon az utszakaszon, ennyi lesz a játék??? hiába van havas, sivatagos meg esőerdős rész, ez igy nagyon gyenge. meg saját fuvart mérnem lehet vinni??? -
#1212 én g25-tel játszom, nálam semmi probléma nincs. -
robi25 #1211 Sziasztok.Próbálta már vki g25--tel?????Mert krvra nem működik és idegesít az előzővel rendesen ment. -
#1210 g25-el játszi valaki? mert nekem nincs force feedback :S
sőt olyan mintha az asztalon lennék (nehéz tekerni a kormányt és visszaáll középre magától) -
#1209 jólvan , akkor mehetsz innen -
#1208 de levannak írva jobb ha tod!!!
más:
én már letöröltem a játékot régen a telepítőjét is és most szükségem lenen valamire...a havas út textúrájára...ha valaki lenne olyan szíves és felrakná nekem vhova azt nagyon megköszönném:) nincs kedvem még 1x leszedni a game-t... :D -
#1207 Egy rohadt kód sincsen leirva! pl cheat point vagy valami geci! -
na talán most -
#1205 http://imagerz.com/QENGW0tvAwIBBw4bEAVR -
#1204 http://imagerz.com/QENGW0tvAwIBBw4bEAVR
és 1 ETS konvertálás -
na 1 kicsit én is játszottam -
#1202 FAIL -
#1201 -
#1200 Le van írva,pár hsz-el előrébb!
Olvass vissza! -
#1199 a játékba vannak kodok valaki irna le párat vagy mentésbe hogy lehet átirni hogy több pontom legyen elöre is köszönöm a segitséget -
#1198 Nekem nincs időre teljesítés dolog.
A végén kiirja, hogy nem kaptam levonást. De még sose láttam ilyesmit (téli pálya). -
#1197 hogy tüntethette el onnan az időre teljesítést? -
#1196 Azért kérdeztem mert még nekem se adta csak láttam ezt a képet, először azt gondoltam hogy valaki pluszba csinálta,de azt már megerősítették, hogy gyárilag van benne. -
#1195 Nekem már volt egyszer. Jó nehéz és hosszú. :D -
#1194 Huhh ezt hogy érhetem el? Mennyi a pontod? -
tanai92 #1193 europa kamionok közül csak a volvo van benne?? -
#1192 Bocs a kép lemaradt:
kép -
#1191 Ezt a szállítmányt beadta már valakinek?
-
Péter93 #1190 Én is csinálnék egyet ha tudnám hogy kell. -
#1189 Nos, hát igen így valahogy tényleg jobban mutat az ET. de szerintem erre a mapra még várhatunk..mert lehet hogy privát célokra készítette az illető! -
#1188 -
#1187 Ehh, tudtam, h nem fog sikerülni a videó linkelés
Itt van a linkje: 18 WOS ET - Romanian Map (W.I.P) -
#1186 18 WOS ET - Romanian Map (W.I.P)
A sok kis lámának előre szólók, h nem tölthető, mert még nem adta ki ovidiu! Azért így egy kicsit más, h fest az összkép ET-ről, h hozzányúlt egy modder... -
#1185 Köszönjük Emese, ülj le, 1es. -
#1184 Név:18 Fos Extreme Trucker -
#1183 Szerintem a Haulin volt az egyik legjobb! habár mindenkinek más tetszik!
-
#1182 Szerintem az egyik legjobb volt! -
#1181 Ez előtt a 18 Wheels of Steel American Long Haul jelent meg. Egy fokkal jobb, mint a haulin, stabilabb, nagyobb a térkép. -
Bal0924 #1180 Köszi a válasz! -
#1179 ja, az volt az uccsó, de az euro track sim is ugyanaz csak eu-ban van -
Bal0924 #1178 Ez elött melyik 18 Wheels of Steel jelent meg? (Haulin ?) -
#1177 Ez jobb:
-
#1176 Megyek előre, kicsit erősen kanyarodtam, aztán mi történik? :O Fennragadok a faolon! Ez a kép nem egy pillanat! Örökre úgymaradt a kamion! Egyik kerekével a levegőben... Meg hogy 30 tonnás rakománnyal 80 Mph-val megyek? És ez csak két dolog a millióból... Elegem van már ebből a játékból, sztem egy nagy rakás fos az egész!
Én ezt ajánlom: