1458
18 Wheels of Steel Extreme Trucker
-
#370 Szóval akkor elméletileg holnap jön? Erre kiváncsi leszek. -
#369 javaslom átnevezését 18 WoS Extreme Trucker Off/Spam/Flame Topik-ra -
WarLock0722 #368 http://i540.photobucket.com/albums/gg360/WarLock0722/bannertrucker.jpg -
WarLock0722 #367 A sok spam miatt elkavarodott :P
-
#366 alaszka a nyerő... :D
bár úgyis fogom tolni mind a 3 helyen...:) -
hungaryws #365 nagyszerűű -
#364 Kis infó a játékról:
" More than 25 trucks and over 30 different types of cargo are ready to be transported in Alaska, Australia and South America through the area."
Vagyis több mint 25 féle kamion és 30 különböző fuvar lesz a játékba, amikkel Alaszka, Ausztrália és Dél-amerika tájain lehet majd furikázni... -
DIESEL DOG #363 Jó ötlet! -
hungaryws #362 18 WoS Extreme Trucker Off/Spam Topik itt -
#361 Mostmár végre nem flém megy,úgyhogy tényleg jó lenne,ha nem is jönne több ilyen megjegyzés,hozzászólás,fejezzük be! Ha a játékkal kapcs. van kérdése vagy mondanivalója valakinek akkor azt írja be,a hülyeséget meg mellőzzük az off topikba innentől. -
Vlala #360 Gratula, talán ez lesz az első topic, amit flém miatt zárni kell, mielőtt a játék egyáltalán megjelenne. Fantasztikusak vagytok, tényleg. -
#359 talán mert fotótextúrák?! -
#358 Hát előfordulhat,hogy az scs-nél valamit tudnak úgy csinálni,ahogy mások nem..nem?:) -
Blackdog #357 Egy dolgot nem tudtam megérteni az scs-s játékoknál. Miért van az, hogy a gyári modellek fényszórói kikapcsolt állapotban (szerintem) valósághűbben néz ki mint a "kiegek" fényszórói? Utóbbiak inkább valami textúrázatlan formára hasonlítanak, mint üvegburás fényszóróra. -
#356 Jah,kezd beindulni,csak nem a megfelelő irányba:/
Egyébként szerintem aránylag szépek a modellek,de nagyjából mindegy,mert a többség úgyis lecseréli majd mindet:) -
#355 Szépek,de modell kidolgozottsággal vannak még gondok.
Am látom kezd beindulni a zélet.. -
DIESEL DOG #354 Mindennapos tapasztalat lassan nálam is... -
#353 Ennek a soksok elvárásnak nem sok fórum tehet eleget itt SG-n:D -
DIESEL DOG #352 Ez már legyen az itteni HG baja... ne az enyém... :S
Nekem van nagyobb bajom is mint egésznapokat pesztrálgatni. Néha be sem írok a topikba az SG csak háttérben megyen a mozzilában... aztán néha ránézek. Meg ha itt is vagyok az SG-n inkább azokat a topikokat keresem fel ahol már értelmes, magyarul írni tudó, nem buta, velem egykorú, esetleg idősebb emberek vannak jelen... -
#351 Jóötlet xD -
#350 Akkor meg ets-ezni fogunk , nem logikus?:D -
#349 nézd csak meg. kijön a játék, az ETS-t megunják, átfáradnak ide és itt csinálják majd a fesztivált. Ez lesz. -
DIESEL DOG #348 Mi van, már itt is ugyanazt kezditek mint az ETS topikban? És akkor még én csodálkozom hogy unom az ottani házigazdaságot... hát igen... -
#347 hmmmm...akkor fura... -
#346 Ez még nem az, ők eddig is itt voltak, csak vmiért elszabadult a pokol. -
#345 úgylátom átjöttek a gyökerek az ets-ből... -
#344 -
hungaryws #343 off topik -
#342 Ez szerintem mindennél rosszabb ami itt megy.. kb 40 komment óta csak off van -
#341 Ne legyünk olyanok mint az ETS-es brigád, ne Off-oljuk tele a topikot! -
#340 semmi , mért? -
hungaryws #339 Mi megy itt?? -
#338 Basszus ez aztán tényleg egy értelmi szint ami itt megy..
-
WarLock0722 #337 stfu & gtfo -
#336 hey bro' , GTFO -
#335 halfway to hell -
#334 hehe -
#333 ték -
WarLock0722 #332 De olyasmi :) -
#331 itt ilyen kamionosdi van nem?