18 WoS Extreme Trucker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nohab
Ííííí, gyerekek! Ne menjetek el földrajzértségire! Tuktoyaktuk nem az Antarktiszon van, hanem Kanada felségterületén.
kifli
kutatófalu 😊
bazsa06
XD nem tom akkor valami lakó övezetbe😄

Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!

Nohab
Ott nincsenek. Lakossága nulla.
Cindas
az antarktiszon vannak faluk?

a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?

bazsa06
Szerintem nem rossz!
épp fordulok be egy kis faluba😄

Tetszik. 😊

Nekem csak a karrier mod hiányzik😞
Cindas
wheheh😄

AudiQuattro
Sztem ez rendessen szar XD.

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

És még valami: hogy tudom azt beálltani, hogy ne legyen a képernyõ alján és tetején egy fekete sáv?
bazsa06
én is gurultam vele😄 Nekem nagyon bejön! jó kis játék!<#eljen>

Amúgy ez teljes verzio?
greg benz
Nekem az is tetszik,hogy az út széli táblák világítanak ahogy rájuk vetõdik a lámpa fénye😊 Asszem ez is újdonság,legalábbis nekem az

Köszönöm!
Cindas
;DDDD

Szobi30
egyébként nekem az tetszik még nagyon benne h felkapcsolod a tompítottat ég a lámpa, és ha felkapcsolod a fényszórót akkor még több lámpa gyullad ki, és szabad szemmel lehet látni...nem úgy mint ETS-ben ugyanúgy égett a lámpa fojamatosan :S 😄
és az összes wos-ban eddig...szal az a legnagyobb hibája sztem h nincs szabad játék:S

egyébként sztem is legyen a HG Greg

www.szobi.picturepush.com

kifli
grat, büszke lehetsz magadra -.-, remélem veled is mindenki ugyanezt csinálja majd
greg benz
#548!

AudiQuattro
Lejött 😊,600 kb/s el,mindig kitiltottam aki tõlem töltött vagy csak többet mint amit én tõle,XD

Sziasztok!

Nektek honnan van meg a játék?
tenkenorman
(#783)

http://www.tenke.hu

tenkenorman
hût az még haggyán mert akkor nem ösztönöz semmi sem arra hogy összetörd😊
jut eszembe ki emlékszik arra amikor a 19wos pttm ben eegy terelõbóját elütöttél és beakadt a pót és a kamion közé szépen totálkárra tört mindent 😊))

Jamirofan89
egyetértek,de véletlenül az ETS nem ilyen?
még nem játszottam azzal,de a vidik alapján meg van minden ami kell.
lásd: szabad játékmód,hosszú és magányos fuvarozás,szép kidolgozott pályák,modolhatóság,remek fizika... tényleg ilyen jó?
bocs az OFF-ért.

greg benz
Meg szerintem az is nagy hiányosság,hogy nem tud sérülni a kamion/plató..mármint vizuálisan

Legyen az a HG, aki seedeli nekem. 😊

Oké, abbahagytam! 😊😊😊

abacss
greg benz jo lesz

tenkenorman
a fenébe is ez egy kamionos játék. Amúgy is egy kényes, és nagyon egyedi téma. nem tudom miért raknak folyton kevesebbet...
a tökéletes kamionszimulátor számomra:
olyan grafika mint az ETS-ben
válalkozás indítása mint a 18wos ban
és vehetnék a fáradságot és megnézhetnék hogy zajlik egy rakomány átvétele. beérkezés a gyárba, vám papírok, esetleg egy kis várakozás, monnyk lehetne egy pár óra a felrakodás amit átlehetne ugrani mint az alvást, kamion tuning, és változatos pályák.

bazsa06
<#puszis>

greg benz
Köszi srácok<#eljen>

TaRka0107
Szerintem is legyen Greg!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

szerintem legyen a hg: greg benz<#wink>

kifli
szerintem legyen greg a hg, tényleg volt róla szó hogy õ lesz, senki nem ellenkezett...
Cindas
(K)

bazsa06
Most nem azért de itt is megy a vita ahogy ide kerültél... ne csináld a feszültséget kérlek!

Szobi30
de szerintem senki nem akarja h olyan legyen ez is mint az ETS topik...szal sztem ne itt veszekedjetek már h ki legyen a HG...

www.szobi.picturepush.com

VRolee94
Hát nekem ez nem nagyon jön be...
Grafika jó, de semmi értelme nincs a játéknak...
Az hogy nem dönthetem el hogy milyen kamionnal menjek+árut vigyek hááát.
Inkább ETS mint ez.

Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!

greg benz
Korábban már volt szó róla,és említettem is,hogy ha más nem akarja vállalni,akkor én elvállalom. Senki sem kapálózott,hogy én akarok én. Csak azt írja mindenki,hogy kéne már hg.. Gondoltam teszek az ügy érdekében,írtam egy mailt,ennyi.
De mondom,jogában áll másnak is megtenni ezt a lépést,aki hg akar lenni,az írjon a [email protected]!

Cindas
most nem értem min vagy felháborodva, én csak megkérdeztem miért te akarsz lenni a hg amikor még egy szóse volt arról kit válasszanak(unk) meg..

greg benz
Oké,akkor legközelebb majd megkeresitek magatoknak,meg kitaláljátok honnan érdemes tölteni,tényleg az én kurva anyámat,hogy segítettem,jó nagy geci vagyok.

AudiQuattro
Valaki priviben tud egy linket dobni?Köszi!

Cindas
az egy dolog hogy te találtál rá elöszõr,akkor ennyi erõvel ne internetezz mert nem te találtad fel elöszõr😮

Carlos
Háááát... ez azért erõs volt...

Þór vígi þessi rúnar

Tinka123
Nah szal kuuurva nagy sztem téli estéken ellehet vele lenni xD jókat drifteltem a tartályossal xD

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

greg benz
Tõlem lehet más is a HG,ha valakinek annyira szíve vágya.. nem ragaszkodom hozzá. Mondjuk nem éppen ilyen reakciókra vártam volna azok után,hogy sokan részben nekem köszönhetik,hogy már játszanak,de mind1..

Carlos
Vélemény 20 perc játék után:
Uncsi. 3x kellett ugyanazt az utat megtennem egymás után mire szintet léptem és megnyilt 2 új lehetõség ugyanazon a "pályán". Hát, eléggé egysíkú lett. A kamion viselkedése egész jó (Kanadában vagyok) a havon és jégen.

Nekem csalódás. Semmi szimulátor jellege nincs már a játéknak, fejleszteni nem tudom a járgányt, pénzt nem kereshetek. Úgyjár majd ez a széria is, mint a nfs. Egyre csak ócskul.

Þór vígi þessi rúnar

Atikah
mondjuk nemártott volna megkérdezni a "topiglakókat" 😄

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

Cindas
mért pont te akarsz lenni a hg?

Télleg nem nagy szám :S semmi extreme truckerre hasonlító -.- ausztráliában megyek, de abba mi az extrém hogy néha poros néha meg nem az út? <#idiota> meg olyan mini mapok vannak pfff xD

Jamirofan89
igazán lehetnének nagyobb mapok... szépen kidolgozottak az igaz,de ha ahhoz viszonítunk,hogy az elsõ 18 WOS-ben akár 1 órát is kellett vezetned A-ból B-be ez azért elég kevéske... már a "dzsungeles" pályánál tartok.