Milyen kocsit vegyek MOST?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megbizhatosag: Suzuki>>>fauve... tudom szarul esik mert rozsaszin szemuveget hordasz, de a teny az teny... ha mindenki a sufnimuhelyebol indulna ki(mint te, onnan vonna le a buta kovektkezteteseit), akkor aztan jol jarnank :D
Persze, hogy doreseg... mert a Suzuki nem tularazott es nem romlik el annyiszor atlagosan mint a fauve... ;) cserebe fapadosabb, egyszerubb... ->>> hisz varj! most irtad, hogy az emberek A-bol B-be veszik az autokat... akkor, hogy is van ez???
PWWWN!!! :DDDD
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Tények a te környezetedben vannak tények, meg az youtube-s szuper videókon.
Az emberek közlekedni veszik az autókat A-ból B-be eljutni, a családdal vagy gyerekkel....
Egy Suzukit meg dõreség egy VW vel hasonlítgatni!
NA csak reagáltam....fasza.
Nem megyek ringre, nekem nem arra van az autó.....
Nem mindenki ebben a feelingben van.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Voltam zárás elõtt. _______________
Meg birom azt is hogy írják páran hogy a 110-130 km/h az tötymörgés...Sajnos ez a magyar tendencia hogy szarunk a kreszre és akinek BMW-je van az nyomja le a másikat az útról..Nem mondom én se tartom be a sebességet mindig, mert van az a jó itthoni szokás hogy ahol szar az út azt nem megcsinálják hanem kibiggyesztenek egy 30-as táblát ami szánalmas, de aki 200-al elõzget a kocsik között úgy hogy a szembejövõnek rá kell fékeznie hogy beférjen, na az ilyeneknek szoktam kívánni hogy inkább találjon el egy oszlopot mert akkor legalább másnak nem lesz baja...
szoval... kene ilyen ringes balhet osszehozni igy sgsek kozott :) legalisan ki lehetne elni minden perverzionkat(jo piiize <#szomoru1>#szomoru1>) Megneznem szivesen hogy menne a kis Corollad meg Twist Ventoja kanyargosban :) (meg mostma le kene tesztelni jol az en Madzagomat is)
Na? jo otlet? ;) Jaszy! johetnel az Ódiddal te iZS!44 :)
1.0Tre meg nem reagalok, mert fingod sincs mirol beszelsz... egy szerpentinen a gtti korbeautozza 3X a boszme nagy ódidat ;)
inkabb ne egesd magad a hulyesegeiddel, mert ez mostmar kezd nagyon-nagyon gaz lenni!
Persze magánvélemény.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Te így gondolod én úgy......
Nekem semmit nem kell magyarázni, 20 éve vezetek ez a 15 autóm...
Autószervizbõl állt az egész kamaszkorom (apám maszek volt).
Hidd el nekem ezt nem kell magyarázni....
De kérem akinek egy swift a jó és egy Vw nem, hát azzal inkább nem vitázok.
Ez a topik már csak a tuningol és a funságról szól....
1.0 turbóval? Ugyan már autókról beszélünk nem bevásárlókocsikról....
Na és most pont a végére!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Max sportos, mondjuk ez a Charade turbora is igaz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Nem véletlenül a Hacsi a kedvenc autóm.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Még jó hogy nem olyan nagyon kiforrott autó, mert akkor kénytelen lennék venni egyet egyszer.Bár így is könnyen elõfordulhat, az az orr:)...
mitol is kell terdre borulni? hogy nepauto??? vagy hogy a modelljeik csoppet tularazottak a tudasukhoz kepest(most linkeljem a tesztek garmadait ahol feketen-feheren le van irva nem egyszer, hogy azert a fauve az utobbi idoben egy kicsit elkanaszkodott ar ugyben, tessek nezni arlistakat)? vagy mitol b*sszam magam hanyatt? vagy, hogy egy Suzuki joval megbizhatobb a szervizelesi listan? (top5ban csak japo van) ;) Veled ellentetben en nem vagyok elfogult, total le is irtam, hogy a Mazdam egy penztemeto, ha tehetem mindenkit lebeszelnek rola, mert oreg es haklis meg minden... A fiestam sem egy nagy vassziszdasz, egy(tobb) dologert vettem meg... a kategoriajaban(ero) gyari futomu, valto precizitasa es jatekossag tekinteteben lemos mindent... mindegyiknel egy kicsit kraftra gyengebb(clio rs, saxo vts stb) de palyan, szerpentinen meg forditva :) (a korabeli teszteket erdemes elolvasni rola, mindenhol agyon dicserik... mondjuk Ford mindig is tudott futomut csinalni) te meg ellenben olyan szinten szemellenzos vagy, hogy az fajdalmas... jossz a baromsag Suzuki fikaddal meg a fauve(csoport) imadatoddal... gaaaz :|
"De te hiteles vagy:)"
miert is kell ironizalni? figyelj gyere fel Pestre a belvarosba hetkoznap delelott(forgalom a legnagyobb) es kezdjunk el szamolni hany fócvágen(golfod volt igaz?), hany ódi a6 rohan el mellettunk... ellenben hany Fiesta ST es hany osszkerekes 323 turbos Madzag fog elmenni... lehet tenyleg en nyernek? ;)
"De ha nem érted a viccet és az iróniát sajnálom."
LOL! te mondod? akinek magyarazni kell minden Xedik hszt ;)
Nem, nem es nem... sajnos Jaszy ez megint nem jott be... ;)
"Nem tegnaptól ismerjük egymást, nem vagyunk ellenségek......."
evvel viszont 1etertek, eskuszom tenyleg nem akarlak csesztetni csak csipi a szemem ami nem igaz :DD
Gyerünk és számoljunk................
Egy VW az VW a másikat már nem is említem......
De te hiteles vagy:)
Egyébként nem kell minden esetben tuningolni , chippelni nem mindenki szereti, én sem vagyok a pártján . Van akinek a 200 paci is kevés és van akinek a 60 is sok :)
De ha nem érted a viccet és az iróniát sajnálom.
Nem tegnaptól ismerjük egymást, nem vagyunk ellenségek.......
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
(ha ennyit kiadsz erte, akkor a chiptuningra meg ne sajnald azt a ~~80 rongyot) :)
no offense, de ez inkabb az en szambol hangzott volna hitelesebben :) csak en nem nezem le a Suzukisokat ;)
nekem egy dolog szimpi a tádékban... a fogyasztas (azonos loeron moncca) meg az alulrol jovo boseges nyomatek(->legkondi, tobb utas, csomagokat nem annyira erzed meg)...
amugy ram ne hallgass konkretan ha ajanlani kell, mert ugyis rabeszelnelek egy osszkerekes turbos benzinesre*(penztemeto rulez) :D
*galant vr4, Audi regebbi RS quattrok, mazda 323 turbo 4wd, impreza GT-rwx-sti stb :D
Annyira gyonyoru az utolso szerias Galant es anynira megy, es annyira csaladi kompatibilis is :D
jelentem elelveztem xD
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Benzin????
Vagy dízel????
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Szóval csak ajánlani tudom 3-400 ezer Ft-ért szerintem best buy, bár tény hogy nem biztonságos. De az is tény hogy ha kamionnal ütközöl akkor teljesen mindegy hogy milyen autó van alattad mert láttam én már Audist is aki ott helyben halt meg.
Amit nem ajánlok az a hasonló életkorú Opel Astrák, pár ismerõsömnek az van, és a motorhoz már mindegyiküknek hozzá kellett nyúlni, ami nem olcsó mulatság...És a francia kocsikkal is sok baj van ilyen idõsen (pl. Renault Clio), egyik ismerõsöm havonta viszi csináltatni a Clióját, múltkor olyan volt pl hogy menet közben fogta magát és megállt alatt a kocsi, motornál dugattyúcsere volt legutóbb és a fékmunkahenger is elkopott..már mondta hogy soha többet francia kocsi :)
Alfa 75 (Nord vagy V6 America)
UNO Turbo i.e.
és persze a Ladák:)
Mind-mind kívánatos jószágok.
Vagy õk intézik a papírokat,de akkor nem engednek az árból 1 forintot sem!
Nekem olyan kérdésem volna ha én egy kereskedésbõl akarok venni egy használt autót akkor azt úgy is lehet hogy én intézem az átírást és nem a cég mert vácon van az autó és én gyömrõi vagyok.
Egyébként 90%-ban városban használom az Unót. Oda bõséggel megfelel.
A lakott területen kívüli megengedett 90-nél is tudnék vele gyorshajtani.
Autópályán a 130-hoz idõ kell, de véleményem szerint tartani vígan lehet vele, a vége valahol 145-150 körül lehet, nem próbáltam.
Egyébként biztonsági szempontból sem ajánlatos ilyen autóval nagy tempóval veretni.
A Vento azért nem egy kategóriával van feljebb az Unótól ezt lássuk be. Amire készült, arra megfelel, és második autóként ettõl nagyobbat nem is tudnánk most fenntartani. Persze a másik gépünk, a Swift II sem erõmû, de azért azzal már szépen el lehet lenni. Bár gondolom Te azt is gyengének tartod.
Node #427-ben leírtam egy pár gépet, ami azért már lép is (nem a Ladára gondolok).
Persze mit vár az ember olyan valakitõl akinek még a Babetta is feeling.
Más az értékrendem, többre tartok egy szép veteránt mint egy új, csili-vili 300-400 lovas szörnyet, és noha imádom a száguldást is, elsõsorban nem közútra való ez a fajta csapatás, továbbá bírságokra sem lenne sok pénzem. Ebbõl a szempontból is az Uno a megfelelõ nekem. A hajlam meglenne. :D
És itt jegyezném meg: a Golf II 1.3 az ezres Unónál is lomhább, gyengébb.
Hajrá Magyarország!