Milyen kocsit vegyek MOST?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Ha már kisautó, akkor az újabb fajta Hoda Civic sem rossz. Nagyon pofás kívül-belül és még nekem is kényelmes utasként, pedig én benga vagyok.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

fiat 500 - jó kis autó, a legidõsebb 2 éves ennek megfelelõ az ára. 1.4 16v motorral szerintem teljesen jó.

opel astra - gondolom H, viszonylag olcsó , 1.4-es motorral teljesen átlagos autó. 1.3 cdti motorral is lehet kapni ami teljesen jó hozzá, 1.7 dízeleket kerülni.ja és az essentia felszereltség szintén, minimum enjoy.

fiat panda - jó áron van, népszerû és év autója volt. 1.1, 1.2 motorral lehet kapni, szerintem a nagyobb, 60 lóerõst érdemesebb választani,1.3 jtd motor is van,de a benzinessel is takarékos a ~860 kg-s autó.

bmw 118 - ha benzines is jó akkor a 16i egész olcsón kapható, 18d jó motor 122le , ráncfelvarrás után 143le , minõségi,megbízható,dinamikus...

ford fiesta - 1.3 benzin 70 le van ettõl jobb is,a dízel szintén ilyen "erõs" . én ezt nem ajánlom belül szürke,gagyi jellegtelen a többi olcsó kisautóhoz mérten is

audi a2 - sima 1.4 75le benzines vagy ugyanekkora dízel,mindkettõ ok a 990kg-os autóhoz, kívül nekem tetszik,bár biztos megosztja a véleményeket,belül szokásos rendezett audis belsõ,jó ergonómia stb.

remélem valamennyit segítettem.

Kicsizoli
Nem tudhatom hogy álltok anyagilag..sorry...

Készülget a gép lassan, de biztosan..

Megtörhetetlen
mondjuk ezt még el is felejtettem írni de határozottan sokat számít az is, hogy a fenntartásában is kapsz-e segítséget, illetve fenn fogod-e tudni tartani és üzemeltetni??

fry day fry day sálálálláláá

Sir Quno Jedi
5 éves A2-es árából kapsz pl. egy 5-7 éves Honda Legend-et és nem lehet összehasonlítani a két autót biztonság és kényelem tekintetében. A fogyasztás nyilván a legend ellensége, de ha nem autózol orrba-szájba az sem sokat számít.

De hasonló mód érdemes körülnézni az ilyen korú normálisabb méretû autóknál, pl. Toyota Camry, Ford Mondeo, Skoda Octavia, Chevrolet Epica, Daewoo Evanda, Chrysler 300M... ilyesmik.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

5évesre gondoltam mert az van olyan árban hogy nem kopasztom meg a szüleimet...😄
Kicsizoli
Szerintem okos választás lehet egy Astra vagy Fiesta ha költégeket nézzük mind szerviz(alkatrészárak), ár/érték arányban illetve üzemeltetés terén...

Bár ne utolsó hogy neked is kell hogy tetszen..

Korban mire gondoltál? 2-3 évest?

Megtörhetetlen
Egyébként pedig, az A2 az valóban nem rossz választás megbízható és "jól huz", a fiesta ha nem tuningolod, vagy nem úgy vetted akkor kevésbé karakteres talán 😄
Árban közel állnak egymáshoz az említett típusok, az meg hogy ki mennyiért adja, milyen felszereltséggel milyen állapotban, azt meg nagyon ki kell fogni, nézegesd, és majd ha konkrétabbat tudsz például a rászánt összeg utánna könnyebb lesz 😉
<#vigyor4><#vigyor4>

Megtörhetetlen
Én mondjuk elfogultan a fiesta felé, ez kiderült, a másik topikban is 😊

Csabesz6
Nem szóltam<#idiota>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

de miért A2-es én nem ismerem annyira , jó annyit mondd hogy Audi , de valami indok hogy miért mivel tud többet ? a többi autóról mit lehet tudni ?
Csabesz6
A2<#vigyor1>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Sziasztok , édesapám egy autót akar nekem venni diplomaosztómra és szerintetek melyik autót kérjem töle??? Fiat 500 , Opel Astra , Fiat Panda , BMW 118 , Ford Fiesta , Audi A2 , ha valaki válaszol nekem akkor melyik autó és miért , miben jobb a többitõl???
sjani1995
remélem bömös lett <#vigyor3>

Rise FM  Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.

Magnumrolcsi
Csak gáz van benne, 15L gáz/100km, tankot kiszedték belõle.

Pepsi Twist
benzin temetõ még így gázzal is

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Magnumrolcsi
Szerintetek ez? Ford Aerostar

Kicsizoli
Egy Mercedes W108/W109 et.....

*fánkos orbit reklámba

Amúgy nemtudjátok hogy a fánkos orbit milyen kocsit vezet a srác?reklámba

késõ<#ravasz1>

sjani1995
S6

Rise FM  Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.

Pepsi Twist
Sztem a BMW de csak azé mert itthon is ilyen van XD

sziasztok
ezt vagy ezt ajánljátok?

pszihopata
szerintem amúgy te félreértetted a hsz-ét,mert az összel õ pont ilyenekre vadászott csak vett egy omegát azóta

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

pszihopata
én itt utáltam meg😄

Willi Betz
Azt inkább messzirõl elkerülöm😄

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

fifi
egy fasza kis csikeketrec rácsos civic mennyivel faszább is...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

milk4
Még egy év és mehet rá a veterán rendszámtábla+nagyon olcsó kötelezõ biztosítás😛

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Pepsi Twist
not bad

Willi Betz
Ez bizony az. Most elmegyek és beledõlük egy késbe😄

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

pszihopata
ez egész pofás

w 123 2.0D

Üdv4
Chevroletekról mik az általános vélemények?Van valamelyeteknek tapasztalata a típussal?
Kerülendõ,vagy átlagos,ajánlott?
Köszönöm elõre is...

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

skate00
Egy jó autó, de sajna már nem nagyon találni.(ritkaság)
Subaru Leone

az 18 turbo 140 LE
Brutális hangja van (boxer motor)
és jól is néz ki.<#vigyor0>

Sir Quno Jedi
Na, ha a 260 lóerõsre gondolsz, az igen. Jó is az!

pszihopata
benyal 15-öt az óccsó benzinbõl + luxusadó = defasza

/aki használni is akarja nem csak pózolni benne az olyat nem vesz/

Sir Quno Jedi
Én SUperB-bõl a v6-os benyás nagyvasakat szeretem, mikor volt az elsõ moi bemutatón, kint voltunk barátomal, mert õt meghívták a cége miatt, engem meg magávl vitt, mint fontos "munkatársát".

pszihopata
ja és híresen összeverõs motorok,mert kissé alultervezték a vezérlését

pszihopata
na azért ha erõsen kormol az lehet porlasztófej-gond ami itt 100 ezrek,vagy levegõhiány a rossz turbó miatt szintén drága mulatság

de egy v6 tdi-n egy sima generátorjavítás is vagyonokba kerül,úgyhogy én nem a fogyasztás miatt aggódnék

normál évi kilóméterfutással számolva /itt 40-50 ezer/ egy 2003-as tdi superb már bõven rizikós lehet

fifi
mármint füstöléssel kapcsolatban.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
nem mintha a kormolás bármi különösebb gondot is jelentene...
kéket ne lõjjön, az a lényeg.

Pepsi Twist
igen van még mit mondani 😄 A6 volt és ugye asszem ezek 1 és ugyan az a motorok voltak na most ki kell fogni jót mert van ami 10 liter fölött fogyaszt mert 1xrûen szar meg az automata is 10 fölött van csak a manuális a jó meg figyelni kell a kompresszióra elég könnyen elszáll ezekbe azt a 150-180 lóerõ helyett alig lesz 110-120 szóval érdemes kipróbálni elég szépen és nem sajnálni a gázt, okádja a ganét akkor nem szabad megvenni 😄 ha padlózod akkor se szabad hogy nagyon jöjjön belõle sõt az enyém annyira jó volt hogy alig kormolt szinte semmit

fifi
bár vannak, akik szidják a 2.5TDI-t

Köszi szépen a segítséget. Ha még esetleg tudsz valamit akkor leírnád?

Pepsi Twist
ha normálisan használja és manuális akkor 7 liter körül városba onnan tudom hogy Audi A6om volt 2.5TDibe 180 lóval és ha teljesen ki kíméltem akkor 6 liter volt városba ha haladtam is akkor max 8 liter

Nem tudná valaki megmondani nekem hogy mennyi lehet a fogyasztása egy 2003 körüli 2500ccm-es V6-os dízel Skoda SuperB-nek? a bátyám ilyet akar venni csak attól fél hogy sokat fog fogyasztani. Nagyon megköszönném ha valaki segítene.

jaszy
Gyerekek egy isten a Gsi kabrió amit vettem márciusban. Bár az A4 komfortosabb 😊

Csabesz6
Persze, ilyenre jó, ezt alátámasztom.
De ettõl függetlenül földön ülés rulez😄

pszihopata
pedig jó,az ivecóval lazán elõzöm a kocsisort,a sok gyagyás meg mutogat hogy állat vagyok

eszébe nem jut egyiknek sem hogy én látom hogy mi van a bukkanón túl😄

Pepsi Twist
arról nem is beszélve hogy elegánsabban és könnyebben lehet kiszállni 😄