Milyen kocsit vegyek MOST?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
opel astra - gondolom H, viszonylag olcsó , 1.4-es motorral teljesen átlagos autó. 1.3 cdti motorral is lehet kapni ami teljesen jó hozzá, 1.7 dízeleket kerülni.ja és az essentia felszereltség szintén, minimum enjoy.
fiat panda - jó áron van, népszerû és év autója volt. 1.1, 1.2 motorral lehet kapni, szerintem a nagyobb, 60 lóerõst érdemesebb választani,1.3 jtd motor is van,de a benzinessel is takarékos a ~860 kg-s autó.
bmw 118 - ha benzines is jó akkor a 16i egész olcsón kapható, 18d jó motor 122le , ráncfelvarrás után 143le , minõségi,megbízható,dinamikus...
ford fiesta - 1.3 benzin 70 le van ettõl jobb is,a dízel szintén ilyen "erõs" . én ezt nem ajánlom belül szürke,gagyi jellegtelen a többi olcsó kisautóhoz mérten is
audi a2 - sima 1.4 75le benzines vagy ugyanekkora dízel,mindkettõ ok a 990kg-os autóhoz, kívül nekem tetszik,bár biztos megosztja a véleményeket,belül szokásos rendezett audis belsõ,jó ergonómia stb.
remélem valamennyit segítettem.
fry day fry day sálálálláláá
De hasonló mód érdemes körülnézni az ilyen korú normálisabb méretû autóknál, pl. Toyota Camry, Ford Mondeo, Skoda Octavia, Chevrolet Epica, Daewoo Evanda, Chrysler 300M... ilyesmik.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Bár ne utolsó hogy neked is kell hogy tetszen..
Korban mire gondoltál? 2-3 évest?
Készülget a gép lassan, de biztosan..
Árban közel állnak egymáshoz az említett típusok, az meg hogy ki mennyiért adja, milyen felszereltséggel milyen állapotban, azt meg nagyon ki kell fogni, nézegesd, és majd ha konkrétabbat tudsz például a rászánt összeg utánna könnyebb lesz 😉
<#vigyor4>#vigyor4><#vigyor4>#vigyor4>
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Chevroletekról mik az általános vélemények?Van valamelyeteknek tapasztalata a típussal?
Kerülendõ,vagy átlagos,ajánlott?
Köszönöm elõre is...
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Subaru Leone
az 18 turbo 140 LE
Brutális hangja van (boxer motor)
és jól is néz ki.<#vigyor0>#vigyor0>
/aki használni is akarja nem csak pózolni benne az olyat nem vesz/
de egy v6 tdi-n egy sima generátorjavítás is vagyonokba kerül,úgyhogy én nem a fogyasztás miatt aggódnék
normál évi kilóméterfutással számolva /itt 40-50 ezer/ egy 2003-as tdi superb már bõven rizikós lehet
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
kéket ne lõjjön, az a lényeg.
De ettõl függetlenül földön ülés rulez😄
eszébe nem jut egyiknek sem hogy én látom hogy mi van a bukkanón túl😄