52
  • duke
    "laikusok szerencsére tájékoztatást kapnak arról, hogy a hanglopást nem szó szerint kell érteni; a mozikban megmarad a hang, nem lesznek némák a kópiák, hanem kvázi duplikálás történik: "

Tutira azt hittem hogy szo szerint a hancsikot levagjak a film melol,es moziban pedig marad nema film,ezt tenyleg nagy geciseg lenne.Azert ez megnyugtato,hogy nem ennyire pofatlanok a warezosok.
  • szarvasdinnye
    Hadd ne idezzem az alairasomat. -.-
  • KillerBee
    Akkor lett volna általánosítás, ha azt írtam volna, hogy az összes "hivatalos" fordító a scene-től lopja a feliratokat.

Ergo nem lehet jogtalan általánosítás az, ami nem is általánosítás. :)
  • winnie
    az nem ténymegállapítás, ami nem igaz.

egyértelmű a szándék és épp ezért gáz, hogy csúsztatsz. itt mozifilmekről van szó, szinkronosokról, amiknek eleve nincs felirata. dettó feliratos mozifilm felirata sem lopás. mint ahogy filmforgalmazó sem bíz meg fordítót, max szinkroncéget, aki megbíz fordítót.

nyilván a dvdfeliratokra célzol, azonban a dvd-knek kiadóik vannak, s a kiadók által megbízott fordítók olykor valóban a netről szippantott feliratot használják. de ez 1. nem tilos (persze attól még gusztustalan, anno mi voltunk az elsők, akik nekimentek emiatt a cégeknek), 2. a lopott feliratok töredékét jelentik az össz feliratnak.

ergó, amit írtál épp olyan jogtalan általánosítás, amiket az asva szokott állandóan alkalmazni, ergó rossz színben tünteti fel az asva ellen szóló kommenteket, mert ők is általánosíthatnak és azt mondhatják, hogy "ezek a kommentelők valótlanságot állítanak és hangulatot keltenek."
  • KillerBee
    Nem lehet, hogy túl élénk a fantáziád?

Mutasd meg, kérlek, hol érveltem bármi mellett vagy ellen. Egy ténymegállapítást tettem.

Szerintem ez a flame-gyanús és személyeskedő beszólásod csökkenti a mondandód hitelét. De mindig ez van sajnos azokkal, akik egy topicot arra használnak, hogy belekössenek másokba.
  • NEXUS6
    Azon filózok, hogy voltam-e már idén moziban.

Asszem még nem is. Monnyuk amilyen filmeket viszont otthon nézek azok általában jogtiszták, 500-1000 Ft-os filmek. Pl T2 extra 2 lemezes rendezői változat szinkronosan, meg ilyenek.

Nem a kalózok vágján agyon a mozit, hanem pl. az olcsó DVD!
    12 filmhangot loptak tavaly! Azistenit neki!:)
    És hány új film volt, meg hány jelent meg DVD-n?

Az a gáz, hogy halványlila fogalmuk sincs az ipar jövőjéről. A BD-t gyak szabotálják a magas árakkal, ugyan így a nagyfelbontású zenei formátumokat. Inkább az ótvar Mp3-al a fülét rontó tiniket üldözik lépten nyomon, közbe a profit meg extra, idén is kerül még egy Ferrari a garázsba, válság ide vagy oda.
  • B0nFire

Az ASVA élén Kálmán Andrással bekaphatja a f@szt!
  • winnie
    és az ilyen érvelési stílus miatt nem ér semmit a warezolók szava... ("ha ők, akkor mi is", ergó beismered, hogy "mi is lopunk".) az ilyen érvek, beszólások épp a normális kommentek hitelét csökkentik, de mindig ez van sajnos.

nem melleseleg szerintem sokkal érdekesebb, hogy az ASVA milliókat köld előadásokra és utazásokra, melyek keretében roadshow-kat tart, hogy kamerázók elfogására oktassa a mozisokat. vajon ezek milyen hatékonyak, hány kamerázó bukott le? és ki az az ostoba, aki kamerázik egy hollywoodi film vetítésétM
  • KillerBee
    A filmforgalmazók által megbízott fordítók meg lopkodják a scene által ingyen készített feliratokat.
  • gothmog
    Ha csúnyán akarnék beszélni, olyat írnék, hogy "kedves asva, mpa, menjetek ti a jóbüdös picsába ezzel a szarral!"
    De a világért sem szeretnék csúnyán beszélni.
  • Carloska
    de szar berakom telót zsebembe franc se látja hogy pl veszem fel zsebembe meg nem nyulhat be csak ugy ám szvsz ezt sose tudják majd kideriteni ki vette fel hangot mert oylan módszerek léteznek hogy esélyük sincs lol :D

• artschi
    le a gaz hangtolvajokkal!