Felújítják a holdraszállás felvételeit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem lehetne, hogy elõbb összeülsz magaddal és megbeszéled a hazugságaidat? Pont most olvastad, hogy a túlbuzgó hülyeség gyakran többet árt, mint a sima tudatlanság. Talán okoskodás helyett gondolkoznod kéne.
http://magyarorszag21.blog.hu/2009/04/16/p1069869 \"Terrorists may attack the open society, but only governments can abolish it.\" (The Pirate Party)
[url=http://www.hq.nasa.gov/office/pao/History/alsj/a14/AS14-67-9372.jpg[/url]
a közel lévõ fémdoboz árnyéka bal felfelé van, a távolabbi tárgyaké balra
[url=http://www.hq.nasa.gov/office/pao/History/alsj/a14/AS14-67-9385.jpg[/url]
ezen a képen pedig a tárgy függõleges felületén, a fehér festéken por van ráragadva
azon a helyen, ahol nincs nedvesség
loller
az elõzõ hszm neked is szól.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
á értem, tehát hatalmas fúrógép kéne a lisztszerû, vizeshatású holdi talajhoz, ami annyira porzik, hogy képet is linkeltek be róla. nem lehetne, hogy elõbb összeültök, és megbeszélitek a hazugságaitokat? pont most olvastam, hogy a túlbuzgó védelem gyakran többet árt, mint az ellen érvelésében. talán a káromkodás, és a trágárkodás helyett gondolkoznod kéne.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Magyarul: macskaszem.
Ez azért fontos, mert ez az eszköz mindig a fényforrás irányába tükrözi vissza a rávetülõ fényt. Ellentétben a síktükörrel, ami ugye csak a merõlegesen rávetülõ fénnyel teszi ezt.
Mármost erre a sztenderd válasz az hogy "höhõõ, egy tükröt egy robotszonda is odavihetett, ez nem bizonyít semmit!"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Abit I-N73V, Core 2 Quad q6600 2,4 GHZ, 250 GB sata, 320 GB 2,5\", 4GB Kingmax, Samsung super multi, Benq 22\" FULL HD TFT WIN7 OP
Mi lesz velünk? Mi lesz így a történelemmel?
Sõt, lehet, hogy mind csak kamu!
Nincsenek is piramisok sem!!4
Minden jog fenntartva!
(Megjegyzem itt nem vélemények vannak, hanem tények, amiket egyesek képtelenek befogadni.)
de meggondoltam magam.
kár rád biteket, meg idõt pazarolni.
de azért szar lehet neked úgy élni, hogy mindenkit kapásból hülyének nézel, aki más véleményen van, mint te -.-
Btw, szerintetek ha stúdióban vették fel, akkora barmok voltak a Nasa mérnökei, hogy bevitettek egy repülõgépturbinát, ami fújkálja a zászlót, mert az jó? :facepalm:
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Eszemfaszom megáll, hogy van olyan gyökér, hogy aki még a "szél + zászló" kombóval jön.
Mellegleg komolyan hiszitek, hogy akik képesek olyan cuccokat legyártani, mint amikor tették ilyenre nem figyeltek volna, ha hamisítnak? Hol van ennyi gyökér? Hol kaptok ti ennyire hülyén állást? Komolyan mondom megáll az eszem...
Ezt honnan veszed? Egy sima 5.50 dolcsis zászló volt, csak a tartó- és a keresztrúdját tuningolták fel. Itt azt írják, hogy azért fodrozódott, mert nem tudták teljesen kihúzni a teleszkópját. (A többi pedig a gyûrõdés miatt van, a becsomagolása 12 lépéses mûveletéhez akár 5 emberre volt szükség.) :-)
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Hát kérlek, miért nem próbálod ki te magad ha annyira érdekel? Az talán elég authentikus ha te magad csinálod, mert gyanitom hogyha maga Gandhi csinálná akkor sem hinnéd csak magadnak. (ja tudom most majd jössz a nyavajgásoddal hogy ehhez neked nincs kedved/erõd/pénzed/eszed stb stb, szóval megint csak ott leszünk hogy másnak nem hiszem te meg nem próbálod ki. Kb. mint az egyház annó, amikor tagadta a bolygót létezését, a távcsõbe meg nem néztek bele mert minek az...)
Persze, a másik lehetõség, hogy akkora huzat volt a stúdióban, hogy csapkodja a zászlót, de ez nem tûnik fel ott senkinek.
Amúgy pedig nézz utána a fogalomnak: Kromatikus aberráció.
Egyébként kösz a videót, most már legalább tudom, honnan jön ez az ostobaság. Ha jól értem azt mondja, "I turn it like its wawin' in the breeze" (forgatom, mintha lobogna a szélben) aztán elkezdi lengetni. A sok hülyének ebbõl annyi maradt meg "wavin in the breeze". Bravó. Akkor ki csúsztat?
Meg itt az élõ TV adásban a kamerára lámpa volt szerelve? A NASA szerint nem volt mesterséges fény, csak a Nap fénye.
Nem látod, hogy az ûrhajós kézzel folyamatosan jobbra-balra forgatja a zászlórudat? Persze, hogy a zászló a tehetetlenségtõl lengni kezd. Természetesen eleve ez volt a cél, hogy lobogjon az a zászló.
http://magyarorszag21.blog.hu/2009/04/16/p1069869 \"Terrorists may attack the open society, but only governments can abolish it.\" (The Pirate Party)
A zászló nem lobog, csak leng. Amíg rángatják.
Olyan horderejû dolgokat nem, ami megváltoztatja a történelmet. ;-) Elég gyenge érv, ilyen anyagot páncélszekrényben külön legalább két példányban õrizne az ember. :-)
Ehhez mit szólsz, miért fúj a szél a Holdon? Hold szél ;-)
És minek te nagyokos? A Hold 300'000 km-re van te oksotjás. Miért lenne jó onnan indítani bármit, mikor el kell vinni oda te szerencsétlen... A Satrun V mennyi tömeget vitt el oda? Milyen rakéta kellene, hogy onnan visszajöjjön bármi? A -kétszázix fokon tárolt cucc élettartama mennyi lenne? Stb. Komolyan mondom egy óvódásnak több esze van, mint neked... Földkörüli pályára sokkal több értelme van bármit tenni és kb. 100-szor egyszerûbb és olcsóbb.
vagy leássanak pár km-rel a felszin alá, hogy ott milyen kõzetek vannak, vagy bármi hasonlót vigyen végve, a lehetõségek száma szinte kimeríthetetlen, hogy mi mindent lehetne ott még csinálni, kutatni, etc...
Mivel? Gyalásóval? Mekkora egy fúrógép tömege? Áh, pár száz tonna. Ja, hogy azokat földi körülmények között hónapokig rakják össze és MW-nyi elektromos árammal mûködnek. Eszemfaszom megáll a hülyeségeden.
kicsit sem furcsa, hogy 1972-ig gyakorlatilag évenként voltak holdra szállások, aztán egyszercsak puff, hirtelen végeszakad az egésznek "na minket ez már többé nem érdekel, uncsi" felkiáltással. hmmm...érdekes, nem? vagy csak én találom ezt furcsának?
A show addig tart amig van pénz. A II.Vh hat évig tartott és egyszer csak vége lett. Május 8-án még lõttek, 9-én nem. Csak én találom ezt furcsának.
Hülye...
Robert Capa több ezer fotójának negatívját 50 évvel késõbb találták meg. Mindig is létezetk. Akkor eddig miért nem? És az csak egy ember hagyatéka. Akkor ezt szorozd fel és add hozzá, hogy le sem szarták már az A-13 idejében, hogy volt Holdraszállás. Mínuszos hír volt.
Meg aztán, simán lefúrhattak volna, nemhogy több km mélyre, de átfúrhatták volna az egész holdat! Mennyivel viccesebb lenne a földrõl nézve egy O-alakú hold... "Valamiért" azonban ilyesmikre nem került sor - én pedig kitartok amellett a véleményem mellett, hogy '72-ben találtak valamit az amcsik, amit azóta nem akarnak túlságosan bolygatni.
Persze ha nektek elég az elétek rakott NASA-propaganda, akkor higgyetek abban! <#eljen>#eljen><#violent>#violent><#worship>#worship> Nacsõõõ!
(szarkazmus)
Mindig van egy okosabb ember!
Összességébe, úgy gondolom, hogy az egész holdra szállásnak - a tudományos eredményeket nem lekicsinylem - inkább politikai mozgatórugói voltak. Mivel az oroszokat megelõzték, sõt fel is hagytak a próbálkozással nem igazán volt már értelme dollár milliárdokat költeni arra, hogy hozzanak még követ.
Úgy gondolom visszatérni akkor lesz értelme, ha valóban tartós jelenlétet tudunk biztosítani (pl. holdbázis).
All these worlds are yours - except Luna.
Attempt no landings there.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
naneee...nem hiszem el, hogy egyetlen kormánynak se jutott még eszébe pl. hogy egy távirányítással rendelkezõ rakétabázist telepítsen a holdra, vagy leássanak pár km-rel a felszin alá, hogy ott milyen kõzetek vannak, vagy bármi hasonlót vigyen végve, a lehetõségek száma szinte kimeríthetetlen, hogy mi mindent lehetne ott még csinálni, kutatni, etc...
kicsit sem furcsa, hogy 1972-ig gyakorlatilag évenként voltak holdra szállások, aztán egyszercsak puff, hirtelen végeszakad az egésznek "na minket ez már többé nem érdekel, uncsi" felkiáltással. hmmm...érdekes, nem? vagy csak én találom ezt furcsának?
Viszont nem találtak sem kis zöld emberkéket, sem nácikat se ezek hibridjeit 😊
Ok, én ezt mondjuk, hogy el is hiszem, hogy voltunk ott többször is. Viszont, ami még inkább érdekelne, hogy vajon mit találtak ott, hogy 1972 óta SENKIT sem küldtek fel a Holdra???
Mert azt ne mondja nekem senki, hogy nem volna ott mit tanulmányozni... több, mint furcsa ez az egész story.
Bár a kínaiak hamarosan úgyis megoldják majd 😊
Egyrészt ez esetbe te magad sem létezel és az sem amit írsz. Ab ovo nem is lehet igaz amit állítasz.
Másrészt pedig ajánlom pl. egy bizonyos Descartes nevezetû úriember munkásságát tanulmányozni.
Minden jog fenntartva!
Pláne, hogy azokat a dolgokat amikre a szkeptikusok hivatkoznak, szándékosan kellett volna elhelyezniük, hogy aztán késõbb "leleplezhessék" az egészet.
Minden jog fenntartva!
Az nagyon hihetõ, hogy az emberiség egyik, ha nem a legnagyobb mérföldkövét elérõ felvételeket csupán hanyagságból megsemmisítik, arra hivatkozva, hogy nem volt elég szalag és letörölték, hát elgondolkodtató...
Abban tévedsz, hogy ugyanazt vették fel, mint az eredeti NASA felvétel, mert egyrészt analóg technika miatt a másolat jelentõsen romlott, másrészt az eredeti szalagon párhuzamosan rögzítve voltak még különbözõ paraméterek, adatok.
Miért kellett megsemmisíteni? Talán azért, mert az eredetirõl (jobb felbontás, másodlagos paraméterek) kétséget kizáró módon be lehetett volna bizonyítani, hogy hamisítvány...