Érdemes-e dolgozni?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Voltam zárás előtt. _______________
Abban igazad van, hogy ez itt ma komoly probléma. Ezzel nem is fogok vitatkozni.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
.: mobilize.hu :.
Ma akikhez viszonyítottuk magunkat minimum felzárkóztak, bizonyos tekintetben le is hagytak minket.
Persze lehetne rosszabb, mint pl. fekete Afrikában az élet...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
púúúúú
De az is lehet, hogy rajtam kívül mindenki érti, ez esetben most csúnyán elszóltam magam. 😊
Persze!
Másképp, ki tartaná el a majdnem 1 millió munkanélkülit, melynek 80%-a mordori ork?
A másik kedvenc eltartottam -igen, mert a fõsuli mellett már elkezdtem anno dolgozni- az a sündõrség amelyik fél az indiánoktól és a legnagyobb problémájuk az, ha valaki 50 helyett 58-al megy. Na persze... könnyû a dolgozóról még egy bõrt lehúzni, mint azokat kergetni, akik lopnak...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
púúúúú
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nem politikai, inkább gazdasági szinten közelítek, már amennyire értek ehhez...
Az országnak nincs külsõ bevétele. Belõlünk, állampolgárokból él. Elég rosszul...
Országunkban most 2,3 millió aktív dolgozó polgár van. Emelléá jönnek a nyugdíjasok (eltartottak), a diákok (eltartottak), a segélyesek (eltartottak), nagycsaládosok (hatványozottan eltartottak), ügyvédek (na, õk nem eltartottak, de veszélyesebbek, mint bármelyik eltartott), nem beszélve a médiasztárokról, akik abból élnek, hogy nyomják a gagyit, mi pedig baltát vágunk a tévékészülékbe, hogy tûnjenek már el a lakásunkból.
A kérdésre vissza:
a sötét oldal nem erõsebb, csak könnyebben járható, és mivel a rombolásra épít, sohasem gyõzhet.
Könnyebb megkkenni a háziorvost, hogy egy írjon rólunk rokkantsági papírt, mint elmenni dolgozni, és húzni az igát napi nyolcban.
Pénzileg ugyanott vagy, még kifogás is van rá (a fejünk felett is lopnak, én is tahó leszek), de ha így gondolkodunk, ebbõl ország a büdös életben nem lesz, unokáinknak már most jobb, ha németet, szlovákot tanítunk.
Itt jön igazán a képbe az a kérdés, hogy valaki TÉNYLEG szereti-e a hazáját, vagy csak élõsködik rajta, mint egy nyamvadt parazita, aztán, ha megszedte magát, továbbáll...
Ráadásul a válságra való tekintettel csökkentették a fizetéseket (kevés a megrendelés stb.) csakhogy amikor sok volt a megrendelés és hajtás volt akkor viszont szartak bele h ez a fizetéseken is meglátszódjon... Az eddigi vegetálásból most már minimálbér alá szorulunk<#wow3>#wow3>
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
"The trees move. Do you not see it?"
púúúúú
Nem vagy indiszkrét, csak nem hiszem, hogy egy fórumon ezt normálisan meg lehet beszélni. Könyvet is tervezek írni a tapasztalataimról, éppen ezért, ha érdekel a dolog, szívesen elbeszélgetek róla privátban, személyesen.
Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller
púúúúú
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
nem érdemes dolgozni, csinálni kell 10 gyereket, aztán minden hónapban jön értük 200 ruppó családi...
Ezt azért gondold át 😊
Dolgozni muszáj, nem pedig érdemes. Érdemes akkor lenne ha lenne esélyed elõrelépned idõvel a társadalmi-vagyoni ranglétrán.
S persze a Bach korszak óta divatos adócsalás, a kisebbség aggasztó helyzete, s az elõregedõ társadalomból adódó társadalombiztosítási problémák sem lendítik elõre az országot.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ok, hogy Magyarország az USA-hoz képest elmaradott ország, mindig is az volt, mindig is az lesz, s Európa is elmaradott. De a mi elmaradottságunk sokkal gyorsabban nõ, mint azt kellene. Nem jó ez így, nagy a lenyúlás, vagy nagyon jól élsz, vagy nagyon rosszul máshová viszonyítva. Aki közel van a tûzhöz annak jó, s akinek van esze az közel kerül hozzá. Normális helyeken pedig ez elítélendõ, de itt. Ez az egyetlen esélyed.
A Mercer listája szerint egy állami cégnél dolgozó mûszaki vezetõk havi átlagbére 664 ezer forint, a pénzügyi és gazdasági igazgatóké 549, a fõosztályvezetõké pedig 441 ezer forint. Az iskolaigazgatók 278, a mozdonyvezetõk 276, a pszichológusok 188, az úszómesterek pedig 103 ezer forintot kapnak átlagosan.